Kur galima nupirkti kokybišką odinį vyrišką diržą? Už padorią kainą, geriausiai Kaune.
Ir nelabai į temą, bet gal kas padėsit, kur Kaune taiso laikrodžius? Konkrečiai, reikia pakeisti stiklą.
QUOTE(Leveret @ 2013 12 16, 01:50)
Kur galima nupirkti kokybišką odinį vyrišką diržą? Už padorią kainą, geriausiai Kaune.
mes metai iš metų pirkdavom tiesiog turguj nežinau kaip dėl Kauno
Kaip vadinas šitas (ranka) pakabukas angliškai? t.y kaip vesti į google kad rastum?
Kaip vadinas šitas (ranka) pakabukas angliškai? t.y kaip vesti į google kad rastum?
hamsa necklace
ačiū
Gal kas zinot, kur tikrai originalius Converse baltus odinius galima butu nusipirkti?
Tulpelyte, converse.com ?
As ieskau kokybisko juodo palto iki keliu. Nenoreciau labai oficialaus, bet ir ne kokono stiliaus, cinkelio kazkokio taip pat tikiuosi. Kol kas paieskos bevaises.
As ieskau kokybisko juodo palto iki keliu. Nenoreciau labai oficialaus, bet ir ne kokono stiliaus, cinkelio kazkokio taip pat tikiuosi. Kol kas paieskos bevaises.
Kur Lietuvoje būna žieminių ausinių?
QUOTE(Cuddle @ 2014 01 16, 20:38)
Turiu Tahari - pas mane toks labiau klasikinis modeliukas, bet tikrai ne viena idomesni ir patinkanti tos firmos esu macius.
QUOTE(Leveret @ 2014 01 16, 20:44)
Kur Lietuvoje būna žieminių ausinių?
Mačiau "IKI"
Kur galima dairytis piniginių?
QUOTE(Malena @ 2014 01 19, 18:40)
as prikau Aldo per ispardavimus neondine bet ju rankines man super nesiojasi
kur galima butu rasti toki papuosala, LT?
Labai labai ieškau pirkti štai tokio Ted Baker megztuko. Reiketu 1 arba 2 dydzio(xs/s). Labai reikia, bet visuose online shopuose jau isparduotas...
Gal kuri turetumete parduoti? Tiktu ir vilketas variantas. Buciau be galo dekinga.
Aciu Laukciau az...
Gal kuri turetumete parduoti? Tiktu ir vilketas variantas. Buciau be galo dekinga.
Aciu Laukciau az...