Įkraunama...
Įkraunama...

Paieškų tarnyba

Kur galima nupirkti kokybišką odinį vyrišką diržą? Už padorią kainą, geriausiai Kaune.

Ir nelabai į temą, bet gal kas padėsit, kur Kaune taiso laikrodžius? Konkrečiai, reikia pakeisti stiklą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 12 16, 01:50)
Kur galima nupirkti kokybišką odinį vyrišką diržą? Už padorią kainą, geriausiai Kaune.

mes metai iš metų pirkdavom tiesiog turguj mirksiukas.gif nežinau kaip dėl Kauno

Kaip vadinas šitas (ranka) pakabukas angliškai? t.y kaip vesti į google kad rastum? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip vadinas šitas (ranka) pakabukas angliškai? t.y kaip vesti į google kad rastum?  unsure.gif

hamsa necklace 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kur tikrai originalius Converse baltus odinius galima butu nusipirkti? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Tulpelyte, converse.com ?

As ieskau kokybisko juodo palto iki keliu. Nenoreciau labai oficialaus, bet ir ne kokono stiliaus, cinkelio kazkokio taip pat tikiuosi. Kol kas paieskos bevaises.

Atsakyti
Kur Lietuvoje būna žieminių ausinių?

Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2014 01 16, 20:38)
As ieskau kokybisko juodo palto iki keliu. Nenoreciau labai oficialaus, bet ir ne kokono stiliaus, cinkelio kazkokio taip pat tikiuosi. Kol kas paieskos bevaises.

Turiu Tahari - pas mane toks labiau klasikinis modeliukas, bet tikrai ne viena idomesni ir patinkanti tos firmos esu macius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2014 01 16, 20:44)
Kur Lietuvoje būna žieminių ausinių?

Mačiau "IKI" smile.gif

Kur galima dairytis piniginių?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 01 19, 18:40)
Mačiau "IKI" smile.gif
Kur galima dairytis piniginių?

as prikau Aldo per ispardavimus smile.gif neondine bet ju rankines man super nesiojasi thumbup.gif
Atsakyti
kur galima butu rasti toki papuosala, LT?
user posted image
Atsakyti
Labai labai ieškau pirkti štai tokio Ted Baker megztuko. Reiketu 1 arba 2 dydzio(xs/s). Labai reikia, bet visuose online shopuose jau isparduotas...
Gal kuri turetumete parduoti? Tiktu ir vilketas variantas. Buciau be galo dekinga.
Aciu 4u.gif Laukciau az...
user posted image
Atsakyti