Įkraunama...
Įkraunama...

Paieškų tarnyba

Gal zinot, kur galima nusipirkti nuo desines puses pirmos merginos rankine?user posted image
Atsakyti
Neradau temos apie drabuziu taisyma, todel paklausiu cia. Merginos, gal zinot kur Vilniuje kokybiskai nuima "pasiburbuliavima" nuo drabuziu? Zinau, kad tokia paslauga siulo bet kokia drabuziu valykla, bet realiai tai ta darba jie atlieka absoliuciai nekokybiskai (bent jau ten, kur bandziau), t.y. taip, kaip as pati galiu padaryti namuose su ta puku nuemimo masinele. Man toks variantas netinka, reikia kad sutvarkytu tikrai profesionaliai. Gal kas gali pasidalinti rekomendacijom? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 15 kovo 2013 - 13:35
Labas vakaras smile.gif

gal esat kuri užmačius kur nors ne baisiai didelėmis kainomis kokių nors panašių švarkiukų į tokį? dėkui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kur nors Lietuvos parduotuvėse dar matėte kažką panašaus?

user posted image
Atsakyti
laba diena:) ieškau paltuko rudeniui/ankstyvam pavasariui:) noreciau mazdaug tokio tipo :
user posted image
user posted image

konkrečiai šis paltukas iš kur yra žinau, tačiau man jis šiek tiek per brangus - 579 LT, tai gal kas nors netyčia užmatėt kur nors ką nors panašaus bet bent šiek tiek pigesnio?

labai ačiū ax.gif
Atsakyti
Latte`,2013 03 23, 00:10]
laba diena:) ieškau paltuko rudeniui/ankstyvam pavasariui:) noreciau mazdaug tokio tipo :

O būtinai šviesaus? Zaros yra kažkuo panašus juodas už 179 Lt

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū, bet man nelabai panašu į tai ko ieškau:)
pavasariui labiau norėčiau šviesesnio, ne juodo:)
Atsakyti
gal kas užmatėt dar kur tokių suknelių ne stiliausidejos.lt psl 4u.gif user posted image
Atsakyti
Gal kur užmatėt tokių petnešų, nemoku paaiškint, kur užsegimai būtų su odinėm detalėm, o nugaroj viena šleika?

nu bais man reikia, gražu man prie plačių kelnių aukštu liemeniu. Tokios kaip kilpos prie užsegimų g.gif

kažkas tokio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivija: 26 kovo 2013 - 17:33
QUOTE(Märchen @ 2013 03 22, 10:04)
Gal kur nors Lietuvos parduotuvėse dar matėte kažką panašaus?

user posted image

tiger shope anksčiau esu mačius.
Atsakyti
Gal kas zinote kokia isparduotuve su Alexander Mcqueen gaminiais? Ieskau vienos rankines is senos kolekcijos blush2.gif
Atsakyti
Gal kur matet panasiu batu? (ant neauksto kulno)
user posted image
Atsakyti