Įkraunama...
Įkraunama...

Paieškų tarnyba

QUOTE(Malena @ 2013 07 15, 15:46)
Gal žinote kur Vilniuje prekiauja Clarks avalyne?

QUOTE(Noir couture @ 2013 07 15, 22:30)
Oze, Panoramoje, Siaures miestelyje isparduotuviu centre "Parkas" ir, jei neklystu, Akropolio Zygio batuose.

Panoramoj lyg uždarė jų parduotuvę. Oze yra jų firminė?
Atsakyti
user posted image

Gal kas matet panasia maikute kur Vilniuje?
Atsakyti
Gal ir man kuri pagelbes, labai noriu grazaus svarko su lopais ant rankoviu, jei kas mate gal pasidalins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 07 16, 20:08)
Panoramoj lyg uždarė jų parduotuvę. Oze yra jų firminė?

Oze tikrai yra, vakar maciau. 2 - am aukste 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal matėt kur pirkti tokio tipo kuprinę? https://www.seppala....38262439681.jpg
gyvenu Šiauliuose. Mačiau tik seppaloj ir niekur kitur sad.gif labai reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 23 liepos 2013 - 18:59
Labai ieskau tokiu batu
user posted image

Gal kur matet?
Atsakyti
Ieskau tamsiai melyno, ilemenuoto vyrisko kostiumo. Gal kuri kur matete tokiu pirkti bei dalinkimes foto, kokie grazus jums 4u.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=S8oaxDV1q6o

va sitas kostiumas man nuostabaus grozio wub.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kokios firmos cia suknute? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kartais kas žino kur tokiu megztiniu rasti? kaip fotos tokiu pat.
user posted image

Ir toki ruda megztiniu ir šortus.
user posted image
Atsakyti
katerina, "irregular choice" panasaus tiliaus gamina, tik jie gan imantrus smile.gif
Atsakyti
Mielos moterys, gal padėsit surasti rankinių gamintoją? 4u.gif Jau kelintą kartą iš eilės matau tobulo modelio rankines su šuns emblema (liesas lekiantis rusų kurtas), tik nė vienoj parduotuvėj tokių nesu mačius. Bet kaip suprantu gan populiarus ir plačiai dėvimas brandas. Šiandien mergina eilėj priešais mane stovėjo vėl su šio gamintojo rankine (ir vėl tobulo modelio), nepatogu klaust buvo, bet kadangi buvau su nuo saulės akiniais, spėjau nužiūrėt, kad ant metalinės dalies yra BL ženklas, bet kiek googlinau nieko neradau, o ir akiniai mano super tamsūs, tai gal ir ne BL buvo blush2.gif Neišeina man iš galvos tos rankinės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uckuduke @ 2013 08 11, 23:55)
Mielos moterys, gal padėsit surasti rankinių gamintoją?  4u.gif Jau kelintą kartą iš eilės matau tobulo modelio rankines su šuns emblema (liesas lekiantis rusų kurtas), tik nė vienoj parduotuvėj tokių nesu mačius. Bet kaip suprantu gan populiarus ir plačiai dėvimas brandas. Šiandien mergina eilėj priešais mane stovėjo vėl su šio gamintojo rankine (ir vėl tobulo modelio), nepatogu klaust buvo, bet kadangi buvau su nuo saulės akiniais, spėjau nužiūrėt, kad ant metalinės dalies yra BL ženklas, bet kiek googlinau nieko neradau, o ir akiniai mano super tamsūs, tai gal ir ne BL buvo  blush2.gif Neišeina man iš galvos tos rankinės  doh.gif

Nejaugi niekas? doh.gif
Atsakyti