radau neblogą puslapiuką, kur galima pasiskaičiuoti akmeninio stalviršio kainas
http://www.craftsman...skaiciuokle.php
nežinau, kiek atitinka realybę, bet vistiek, orientacijai manau gerai
QUOTE(Juodai @ 2013 03 08, 10:13)
na, aš nesiūlyčiau rinktis juodos plautuvės... atrodytų gražiai, derėtų prie kaitlentės, orkaitės, bet apsineša kalkių nuosėdom, kurios labiau matosi ant juodos , nei, sakykim, ant šviesiai pilkos (ši spalva susilietų su stalviršiu ir viskas ok )
pati turiu dabar franke juodą, ir dabar, kai reikia naują virtuvę daryt, net negalvojau apie tokį variantą
nebent esate labai pareiginga šeimininkė - kasdien šveičiate, sausinate...
pati turiu dabar franke juodą, ir dabar, kai reikia naują virtuvę daryt, net negalvojau apie tokį variantą
Oj ne, jau minėjau, kad tokia nesu Todėl irgi mąstau apie šviesiai pilką..... Aišku dar tieeeek namie daiktų reikia, kad nelogiška būtų išlaidaut kriauklei, kai yra ji bent kažkokia, o tarkim baldų pusės dar nėra Virtuvinio stalo verkiant reikia Jau nekalbu apie kitas patalpas.
QUOTE(irisas @ 2013 03 08, 10:27)
Šią naktį sapnavau košmarą apie virtuvę ir liepiau šlykščią, mano norų neatitinkančią virtuvę išsivežti Dar visą savaitę nervuosiuos ir košmatus sapnuosiu
Ir man sapnavosi košmarai Bet toooooki absurdiški Kad atveža virtuvę, plokštės kažkokios margos, grindys iš paralono, sienos išdaužytos, nu kažkokia nesąmonė Bet ir kitas patalpas košmaruose mačiau keliskart įsirenginėjant
QUOTE(Juodai @ 2013 03 08, 10:13)
na, aš nesiūlyčiau rinktis juodos plautuvės... atrodytų gražiai, derėtų prie kaitlentės, orkaitės, bet apsineša kalkių nuosėdom, kurios labiau matosi ant juodos , nei, sakykim, ant šviesiai pilkos (ši spalva susilietų su stalviršiu ir viskas ok )
Išsitirkit vandenį ir žinosit, ko tikėtis. Jei vanduo bute- dažniausiai jis nėra labai jau kalkėtas, o nuosavuose namuose dažnai tenka statytis filtrus. Aš gyvenu bute, turiu juodą Franke plautuvę, bet priežiūros ji reikalauja labai nedaug Pas ką vanduo kalkėtas ir kitokių metalų pilnas, tai didelė tikimybė, kad priežiūros pareikalaus nemažai...
*Emilina*
sveiki, pagaliau turim firmeles pabraizyta plana... gal yra pasiulymu/pastabu?
Man tai viada užkliūna, kad mikrobanginė dedama taip aukštai Suaugusiam žmogui tai dar dar, bet kaip vaikui pasišildyt sriubos lėkštę ir išimant iš mikrobanginės neužsipilt ant galvos? Mano praktikoj ir kaip čia forume jau buvo diskutuota, tai mikrobanginė daugiausiai ir reikalinga dėl vaikų, kad kol tėvai dirba, galėtų pasišildyti maisto grįžę iš mokyklos.
sveiki, pagaliau turim firmeles pabraizyta plana... gal yra pasiulymu/pastabu?
Man tai viada užkliūna, kad mikrobanginė dedama taip aukštai Suaugusiam žmogui tai dar dar, bet kaip vaikui pasišildyt sriubos lėkštę ir išimant iš mikrobanginės neužsipilt ant galvos? Mano praktikoj ir kaip čia forume jau buvo diskutuota, tai mikrobanginė daugiausiai ir reikalinga dėl vaikų, kad kol tėvai dirba, galėtų pasišildyti maisto grįžę iš mokyklos.
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 08, 11:07)
Išsitirkit vandenį ir žinosit, ko tikėtis. Jei vanduo bute- dažniausiai jis nėra labai jau kalkėtas, o nuosavuose namuose dažnai tenka statytis filtrus. Aš gyvenu bute, turiu juodą Franke plautuvę, bet priežiūros ji reikalauja labai nedaug Pas ką vanduo kalkėtas ir kitokių metalų pilnas, tai didelė tikimybė, kad priežiūros pareikalaus nemažai...
Nežinojau, kad į nuosavus namus būna atskira atšaka su kito gręžinio vandeniu. Reiks išsitirti tada
Ir man sapnavosi košmarai Bet toooooki absurdiški Kad atveža virtuvę, plokštės kažkokios margos, grindys iš paralono, sienos išdaužytos, nu kažkokia nesąmonė Bet ir kitas patalpas košmaruose mačiau keliskart įsirenginėjant
[/quote]
cia kaip suprantu i virtuviu tema tinka
[/quote]
[quote=2 Spurgytes,2013 03 08, 12:07]Išsitirkit vandenį ir žinosit, ko tikėtis. Jei vanduo bute- dažniausiai jis nėra labai jau kalkėtas, o nuosavuose namuose dažnai tenka statytis filtrus. Aš gyvenu bute, turiu juodą Franke plautuvę, bet priežiūros ji reikalauja labai nedaug Pas ką vanduo kalkėtas ir kitokių metalų pilnas, tai didelė tikimybė, kad priežiūros pareikalaus nemažai...
[/quote]
ar ilgai jau turit tą juodą plautuvę?
Papildyta:
[quote=Kasco E-robot,2013 03 08, 12:25]
[/quote]
[/quote]
t.y. šiandien apie virtuves
[/quote]
ar ilgai jau turit tą juodą plautuvę?
Papildyta:
[quote=Kasco E-robot,2013 03 08, 12:25]
[/quote]
[/quote]
t.y. šiandien apie virtuves
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 08, 12:07)
Gerai, kad tik kovo 8-ąją vyrai būna tokie atviri
tai pas mane arba vanduo bais kalkėtas, arba man iki švaruolės, kaip iki mėnulio, kaip jau buvo minėta
... bet greičiausia vanduo...
QUOTE(Juodai @ 2013 03 08, 14:31)
tai pas mane arba vanduo bais kalkėtas, arba man iki švaruolės, kaip iki mėnulio, kaip jau buvo minėta
Tai greičiausiai , mano draugė irgi su kalkėm kovoja, o man netenka. Ir nuosavuose namuose kankinasi, užtat ir statosi tuos filtrus arba įsigudrina prie vamzdžio įtaisyt magnetą-jis pritraukia geležį ir kt.