Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Elenna @ 2013 03 07, 22:12)
gal kam pravers
http://gyvenimas.del...s.d?id=60258439
http://gyvenimas.del...s.d?id=60278583
http://gyvenimas.del...a.d?id=59941567
o man galvoju koks tiktu virtuvei is ryskiu akcentu arba zemes raudona arba va kaip pirmam pusl ta spalva vysnine - burokeliu  g.gif (prie tamsios rudos ir smelines tiktu dar zalia samanu, alyvuogiu ale jau koridorius derinyje tokia zalia su violetine, tai nesinori virtuvej kartotis vel,,)
galvos skausmas irgi tas tarpas, ar neutrala ar kaip tik kazka oba, atrode cia jau lengviausia dalis bet deja,,,, doh.gif
kaip jum tie kaip foto tapetai  ax.gif

svajojam ania 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 07, 21:44)
gal geriau tiesiog plyteles ir tiek bet tada kokios visai neutralios ar kazka idomiau ir kokio dydzio,,,et,,,

Kelios idėjos. Nežinau kas kam patinka ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 07 kovo 2013 - 22:40
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 07, 10:10)
primenu atspalvius savo kamūrkės

Gabby_jz,o kokio pločio viršutinės spintelės pas Jus?Atrodo,kad virš metro,ar taip?
Atsakyti

QUOTE(Mindija @ 2013 03 07, 16:50)
Jūs beveik laiku bigsmile.gif Man atrodo Gabby ją kaip tik parduot susiruošė  rolleyes.gif

tongue.gif Na gal veikiau kriauklę dabar parduot galėčiau biggrin.gif O kaitlentė ę irgi kad ir šiandien, bet gi dovanota doh.gif Tai kaip gi čia atrodytų..... biggrin.gif O aš mielai, tik imkit...........

QUOTE(dirgle @ 2013 03 07, 16:24)
Gabby_jz,

Kas per modelis Jusu kaitlentes, grazi pasirode, mes kaip tik renkames dujine?

Modelis Schlosser CB64R, veidrodiniu paviršium. Graži, kol nenaudojama biggrin.gif

QUOTE(xde @ 2013 03 08, 00:34)
Gabby_jz,o kokio pločio viršutinės spintelės pas Jus?Atrodo,kad virš metro,ar taip?

Po metrą maždaug ir yra, 104cm smile.gif Atrodo ilgesnės, ane biggrin.gif Nu man pačiai tikrai ta siena optiškai išilgėjo, specialiai tam ir dėjau kuo daugiau horizontalių linijų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 07, 23:40)

user posted image

Maniškis jaučiu kažką tokio ir įsivaizduoja, o aš dar nežinau, ką įsivaizduoju biggrin.gif Norėdama hpl nepamislinau, kad bus per daug dryyyyžiųųųųųų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 07, 23:40)
user posted image

Man sita irgi super atrodo! tiksliau tos rudos plyteles, ta juosta tai siaip sau biggrin.gif tik prie mano sviesaus stalvirsio turbut nederetu tokios spalvos plyteles... reiketu persigalvot ir daryt ruda doh.gif
Bet as jau beveik issirinkau spalvas savo virtuves baldams:
user posted image
Ir viena dazytu plytu siena planuojam, tik nezinau ar visai balta ja daryti, ar kazkokiu siltesniu atspalviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 08, 09:02)

Ir viena dazytu plytu siena planuojam, tik nezinau ar visai balta ja daryti, ar kazkokiu siltesniu atspalviu g.gif

O ten jau pas jus sumūrinta siena? Tik nudažyt liko?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 08, 10:05)
O ten jau pas jus sumūrinta siena? Tik nudažyt liko?

Jo, cia statomam name, vidaus pertvaros is plytu, tai ir koridoriu, ir virtuves viena siena planuojam dazyti, kur tos plytos matosi.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 08, 09:09)
Jo, cia statomam name, vidaus pertvaros is plytu, tai ir koridoriu, ir virtuves viena siena planuojam dazyti, kur tos plytos matosi.

Aišku 4u.gif Vėliau įmesiu foto, kaip mūsų plytos atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 07, 13:41)
Na aš irgi mąstau, kad šviesiai pilkos gal reiktų arba juodos...Aquasanitos mum lygtai skersmuo per mažas būtų, skylė išpjauta 49cm  doh.gif Bet va įdomu kaip ta Frankes sidabrinė realybėj, gal ir būtų tokia šviesiai pilka....  g.gif

Ačiū už nuomones, aišku nežinia, kada čia pasikeisim, bet tikiuosi šįmet tai įvyks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

na, aš nesiūlyčiau rinktis juodos plautuvės... atrodytų gražiai, derėtų prie kaitlentės, orkaitės, bet apsineša kalkių nuosėdom, kurios labiau matosi ant juodos doh.gif , nei, sakykim, ant šviesiai pilkos (ši spalva susilietų su stalviršiu ir viskas ok mirksiukas.gif )
pati turiu dabar franke juodą, ir dabar, kai reikia naują virtuvę daryt, net negalvojau apie tokį variantą
nebent esate labai pareiginga šeimininkė - kasdien šveičiate, sausinate... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 08, 10:13)
Aišku 4u.gif Vėliau įmesiu foto, kaip mūsų plytos atrodo ax.gif

laba idomu! lauksiu smile.gif
pabaigiau su tais virtuves planais, lyg spalvas jau irgi turiu, kazkaip nurimau, net nuobodu pasidare smile.gif kita vertus, baldininkai vieni parase, kad truksta jiems info, kad man kaina paskaiciuotu, nezino kokias medziagas skaiciuoti - lenkiskas, vokiskas, austriskas ar dar velniai zino ka.. ka as zinau doh.gif
Atsakyti
Šią naktį sapnavau košmarą apie virtuvę ir liepiau šlykščią, mano norų neatitinkančią virtuvę išsivežti doh.gif Dar visą savaitę nervuosiuos ir košmatus sapnuosiu doh.gif doh.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 03 07, 15:52)
irisas, berods turėjo pas jus virtuvę meistrai virtuvesbaldai4u pradėt?
kaip sekasi?  g.gif

turėjom ateinantį antradienį, bet dabar nusikėlėm patys į šeštadienį, kovo 16.
QUOTE(Elenna @ 2013 03 07, 21:12)
gal kam pravers
http://gyvenimas.del...s.d?id=60258439
http://gyvenimas.del...s.d?id=60278583
http://gyvenimas.del...a.d?id=59941567
o man galvoju koks tiktu virtuvei is ryskiu akcentu arba zemes raudona arba va kaip pirmam pusl ta spalva vysnine - burokeliu  g.gif (prie tamsios rudos ir smelines tiktu dar zalia samanu, alyvuogiu ale jau koridorius derinyje tokia zalia su violetine,

Va kaip trečioj nuorodoj pas mane bus, labai labai daug kur violetinė ir baklažano spalvos smile.gif Nepasakyčiau, kad mano mėgstama spalva, bet šiuo metu žiauriai traukia akį biggrin.gif Miegamasis bus pilkai violetinis, svetainė, koridorius ir virtuvė baltas su ryškia baklažano spalva smile.gif Gerai pagal madas pataikiau lotuliukas.gif
O kodėl nenorit koridorių ir virtuvę derinti? Pas mane virtuvėj viena siena bus tokia pati kaip svetainėj, kaip tik derinau, kad nebūtų marmaliūzių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 08 kovo 2013 - 09:42