Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 03 07, 16:32)
prie kokio kampo?... kažką praleidau, matyt, gal galit priminti, kaip ta Jūsų virtuvė turi atrodyt  4u.gif
ir nesuprantu, kuom indaplovė trukdo kampui, juk nelaikysit jos visąlaik atidarytos...  g.gif

ai as cia taip gudriai susakiau..niekas nieko turbut nesuprato biggrin.gif virtuve kaip pas Emilina panasiai, praejusioj temoj buvo ikelus. Ikelciau savo, bet vaikai lipa ant galvos doh.gif
Kaip yra kampas is vienos puses butu indaplove, is kitos ranksluostine. tai pats kampas lieka izoliuotas, neprieini pasideti nieko, tai pasiuliau nedaryti ranksluostines, o padidinti salia jos esancia spintele kad susilietu su kampu. ranksluoscius pacioj spintelej galesiu pasikabinti...Kazin dabar aiskiau parasiau biggrin.gif Nu veliau gal ikelsiu savo plana.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 07, 17:20)
ai as cia taip gudriai susakiau..niekas nieko turbut nesuprato biggrin.gif virtuve kaip pas Emilina panasiai, praejusioj temoj buvo ikelus. Ikelciau savo, bet vaikai lipa ant galvos  doh.gif
Kaip yra kampas is vienos puses butu indaplove, is kitos ranksluostine. tai pats kampas lieka izoliuotas, neprieini pasideti nieko, tai pasiuliau nedaryti ranksluostines, o padidinti salia jos esancia spintele kad susilietu su kampu. ranksluoscius pacioj spintelej galesiu pasikabinti...Kazin dabar aiskiau parasiau biggrin.gif Nu veliau gal ikelsiu savo plana.

lyg ir gerai įsivaizduoju Jūsų virtuvę, bet visgi nesuprantu, ko prie to kampo eit, jei į indaplovę indus dedat g.gif naj susidėsit, uždarysit ir psio, ir vaikštot kur norit mirksiukas.gif
juk situacija tokia: kampas, indaplovė, plautuvė, stalčių blokas, ar ne?
o jei būtų sukeista: kampas, plautuvė, indaplovė, stalčių blokas (kaip dizainerė Jums siūlo), tai tada tikrai atsidarę indaplovę, kad indus ištraukt, ir stalčių, kad indus sudėt, turėsit bėgioti aplink, nes viens šalia kito atidaryti... doh.gif
o kampas yra kampas, kas ten bus? daiktų saugykla? juk uždarius indaplovę darinėkit tą kampą kiek tik norit 4u.gif
ar aš jau visai nieko nesuprantu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 07, 17:49)
lyg ir gerai įsivaizduoju Jūsų virtuvę, bet visgi nesuprantu, ko prie to kampo eit, jei į indaplovę indus dedat  g.gif naj susidėsit, uždarysit ir psio, ir vaikštot kur norit  mirksiukas.gif
juk situacija tokia: kampas, indaplovė, plautuvė, stalčių blokas, ar ne?
o jei būtų sukeista: kampas, plautuvė, indaplovė, stalčių blokas (kaip dizainerė Jums siūlo), tai tada tikrai atsidarę indaplovę, kad indus ištraukt, ir stalčių, kad indus sudėt, turėsit bėgioti aplink, nes viens šalia kito atidaryti... doh.gif
o kampas yra kampas, kas ten bus? daiktų saugykla? juk uždarius indaplovę darinėkit tą kampą kiek tik norit  4u.gif
ar aš jau visai nieko nesuprantu  g.gif  lotuliukas.gif

Nieko lotuliukas.gif idedu ta kampa.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 07, 17:20)
Nieko  lotuliukas.gif idedu ta kampa.. biggrin.gif

Kad viskas čia gerai thumbup.gif Panaikinkit rankšluostinę ir kuo puikiausiai į kampą įlysit smile.gif

Aš jokių "karuselių" nedarysiu ax.gif turiu tokių retai naudojamų prietaisų, kaip vaisių džiovyklė, mėsmalė, bulvių tark. mašina, sumuštinių ir kt. keptuvės, tai ten kampe ir laikysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 07 kovo 2013 - 17:28
QUOTE(Mindija @ 2013 03 07, 18:27)
Kad viskas čia gerai thumbup.gif Panaikinkit rankšluostinę ir kuo puikiausiai į kampą įlysit smile.gif

Aš jokių "karuselių" nedarysiu  ax.gif  turiu tokių retai naudojamų prietaisų, kaip vaisių džiovyklė, mėsmalė, bulvių tark. mašina, sumuštinių ir kt. keptuvės, tai ten kampe ir laikysiu thumbup.gif

jo, lygiai ta pati jau parasiau dizainerei, ir net paciai koks kaifas buvo tai ismascius, tai tikiuosi, kad ir ji neibrokys biggrin.gif
as irgi nedesiu karuseliu. sudesiu kaip ir jus mazai naudojamus rakandus, nors pas mane ir dar vienas toks kampas bus, tai jau tu rakandu galesiu krauti kiek negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 07, 17:37)
jo, lygiai ta pati jau parasiau dizainerei, ir net paciai koks kaifas buvo tai ismascius, tai tikiuosi, kad ir ji neibrokys biggrin.gif
as irgi nedesiu karuseliu. sudesiu kaip ir jus mazai naudojamus rakandus, nors pas mane ir dar vienas toks kampas bus, tai jau tu rakandu galesiu krauti kiek negaila biggrin.gif

thumbup.gif Kad tik būtų kur, tai jau ką dėt visada atsiranda doh.gif
Mane jau panika ima, kad per mažai spintelių turėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 07, 18:20)
Nieko  lotuliukas.gif idedu ta kampa.. biggrin.gif
user posted image

ai, dabar dašilo doh.gif ...
pritariu, kad rankšluostinę reikia naikinti - naudos iš jos realios, kiek praktika rodo - nelabai manau yra, - ir kriauklę tikrai būtina sukeisti vietomis su indaplove, kaip Jūs ir sakėte, nes tikrai patogiau tvarkytis su indais bus mirksiukas.gif
nenusileiskit dizainerės fantazijoms, juk Jūs virtuve naudositės, ne ji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 kovo 2013 - 18:51
QUOTE(Juodai @ 2013 03 07, 19:48)
ai, dabar dašilo  doh.gif ...
pritariu, kad rankšluostinę reikia naikinti - naudos iš jos realios, kiek praktika rodo - nelabai manau yra, - ir kriauklę tikrai būtina sukeisti vietomis su indaplove, kaip Jūs ir sakėte, nes tikrai patogiau tvarkytis su indais bus  mirksiukas.gif
nenusileiskit dizainerės fantazijoms, juk Jūs virtuve naudositės, ne ji  4u.gif

jau sutarem thumbup.gif galesiu nors del spinteliu ir stalciu nebesukti galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 07, 20:02)
jau sutarem  thumbup.gif galesiu nors del spinteliu ir stalciu nebesukti galvos biggrin.gif

smagu, kad radot bendrą kalbą thumbup.gif
o aš vis dar blaškausi ieškodama gamintojo doh.gif ... aišku, dar laiko turiu, bet jau tiksi, tiksi... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 kovo 2013 - 19:57
gal kam pravers
http://gyvenimas.del...s.d?id=60258439
http://gyvenimas.del...s.d?id=60278583
http://gyvenimas.del...a.d?id=59941567
o man galvoju koks tiktu virtuvei is ryskiu akcentu arba zemes raudona arba va kaip pirmam pusl ta spalva vysnine - burokeliu g.gif (prie tamsios rudos ir smelines tiktu dar zalia samanu, alyvuogiu ale jau koridorius derinyje tokia zalia su violetine, tai nesinori virtuvej kartotis vel,,)
galvos skausmas irgi tas tarpas, ar neutrala ar kaip tik kazka oba, atrode cia jau lengviausia dalis bet deja,,,, doh.gif
kaip jum tie kaip foto tapetai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 07 kovo 2013 - 21:28
QUOTE(Elenna @ 2013 03 07, 21:12)
gal kam pravers
http://gyvenimas.del...s.d?id=60258439
http://gyvenimas.del...s.d?id=60278583
http://gyvenimas.del...a.d?id=59941567
o man galvoju koks tiktu virtuvei is ryskiu akcentu arba zemes raudona arba va kaip pirmam pusl ta spalva vysnine - burokeliu  g.gif (prie tamsios rudos ir smelines tiktu dar zalia samanu, alyvuogiu ale jau koridorius derinyje tokia zalia su violetine, tai nesinori virtuvej kartotis vel,,)
galvos skausmas irgi tas tarpas, ar neutrala ar kaip tik kazka oba, atrode cia jau lengviausia dalis bet deja,,,, doh.gif
kaip jum tie kaip foto tapetai  ax.gif

Man tai tie foto tapetai nelabai.... ax.gif
O ta raudona pirmam psl. tikrai įspūdį padarė bigsmile.gif Nors pati tai kaži ar norėčiau...
Oi, antroj, nu žodžiu šita.

Ir dar žiūriu čia kaitlente stalčiaus šone, o aš taip užsiciklinau, kad būtinai turiu montuot ties stalčiaus viduriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 07 kovo 2013 - 22:01
QUOTE(Mindija @ 2013 03 07, 22:34)
Man tai tie foto tapetai nelabai.... ax.gif
O ta raudona pirmam psl. tikrai įspūdį padarė bigsmile.gif Nors pati tai kaži ar norėčiau...
Oi, antroj, nu žodžiu šita.
user posted image

Ir dar žiūriu čia kaitlente stalčiaus šone, o aš taip užsiciklinau, kad būtinai turiu montuot ties stalčiaus viduriu doh.gif

nu man sita irgi patrauke, graziai ispresta spalviniu atzvilgiu, bet kazi ar ne per tamsu, bet cia kaip kas megsta gal naturoj ir visai jauku ir fainai, nu as ir tokia kad man noris to islygiavimo jei atitraukta tai tiek pat is vieno tiek pat is kito sono, ir aplamai marmaliuzes nepatinka, kur isdetyta kaip papuole biggrin.gif o fototapetai nu ju labai graziu jau yra bet man irgi kazkaip neitin, tada jau ir ta vieta kur stavirsis su tuo tapetu ribotus turetu but ideliai kazkaip ispresta kad nebutu jokiu jokiu kabliuku ir grazu tiesu, tvarkinga, o kaip su tuo tapetu ten jis sleptus gal po stiklu kokiu bet kazi kazi kas ten gautus, gal geriau tiesiog plyteles ir tiek bet tada kokios visai neutralios ar kazka idomiau ir kokio dydzio,,,et,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 07 kovo 2013 - 21:49