Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 03 07, 12:11)
Gabby_jz plautuvę dėčiau tamsiai pilką grafiti arba juoda prie kaitlentės ir orkaitės derintą; arba šviesiai pilką (Franke turbūt neturi tokios spalvos) aquasanito gal silica labiausiai tiktų arba alba, kad susilietų su stalviršiu. Jokių rusvų nedėk, bent mano akimis netinka  biggrin.gif Plyteles dėčiau baltas kaip siena tarp plautuvės ir orkaitės, ir gal kokią juostelę rudos kaip tapetuota siena smile.gif

Na aš irgi mąstau, kad šviesiai pilkos gal reiktų arba juodos...Aquasanitos mum lygtai skersmuo per mažas būtų, skylė išpjauta 49cm doh.gif Bet va įdomu kaip ta Frankes sidabrinė realybėj, gal ir būtų tokia šviesiai pilka.... g.gif

Ačiū už nuomones, aišku nežinia, kada čia pasikeisim, bet tikiuosi šįmet tai įvyks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 07 kovo 2013 - 12:42
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 07, 11:10)
kur tas šiukšlines galima pamatyti? bigsmile.gif
Papildyta:
ale tai proto bokštai, čia man kaip, į latviją važiuot pirkt? biggrin.gif tai kiek ji man kainuos lotuliukas.gif

tai kai gryzinesit is kinijos kur medvarzcius pigiai pirksit leiskites i rygos oro uosta,bus pigiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 07, 12:20)
Taip taip.... Sėkmės ir ramybės Tau. Amen user posted image

ata verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 07, 12:58)
tai kai gryzinesit is kinijos kur medvarzcius pigiai pirksit leiskites i rygos oro uosta,bus pigiau thumbup.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 07, 12:41)
Ačiū už nuomones, aišku nežinia, kada čia pasikeisim, bet tikiuosi šįmet tai įvyks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš jau galvojau šiandien ir mesit aną doh.gif Ne nu galvoju u bagatych svaji privycki , šiandien ta, ryt kita lotuliukas.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 07, 12:58)

user posted image
Atsakyti
Mielieji, kas cia per pokalbiai - amen, ata? biggrin.gif Apie virtuves snekam, apie virtuves biggrin.gif

O as bandau savo dizainere itikinti, apkeisti plautuve su indaplove vietom, bet sako prie kampo tada nesigauna priejimo, bla bla... Bet ka tik sove nereali mintis, surasiau jai, ir laaaabai tikiuosi, kad ji su manim sutiks smile.gif Nes man jau atrodo, uzknisiu ja su ta virtuve biggrin.gif Ir dar turbut galvoja, kad jau sita tai prigalvoja visokiu nesamoniu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 06, 22:37)
.........pas mane panasios problemos-kai i indu dziovykle dejau sausus indus,tai indai visai sudziudavo,kai slapius-tai surudijo tas plasmasinis padekliukas,nu ir aisku baldu kantai atsoko virtuveje ir svetaineje....nu,bet svarbu,kad stalvirsio neispute schmoll.gif

laugh.gif žodžius kaip už gryną priimi ax.gif Džiovyklų paskirtis visiems aiški - džiovinti šlapius indus, bet realybė tokia, kad jei dėsi į nerūdijančio plieno - ji vis tiek surūdija (!), o plastikinės gali suskilinėti. Taip jau išeina su tais indais, kad nėra kur jiems saugiai išdžiūt lotuliukas.gif
Gera furnitūra atsiperka, bet ji ir daug kainuoja smile.gif
Papildyta:
[quote=gabby_jz,2013 03 07, 13:41]
Na aš irgi mąstau, kad šviesiai pilkos gal reiktų arba juodos... Aquasanitos mum lygtai skersmuo per mažas būtų, skylė išpjauta 49cm doh.gif Bet va įdomu kaip ta Frankes sidabrinė realybėj, gal ir būtų tokia šviesiai pilka.... g.gif

Aš rinkčiaus Franke akmens pilką spalvą: http://www.frankepla...-steingrau.html

Nei per tamsi, prie stalviršio- pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 07, 15:17)

Aš rinkčiaus Franke akmens pilką spalvą: http://www.frankepla...-steingrau.html

Nei per tamsi, prie stalviršio- pats tas smile.gif

Man ji atrodo per tamsi, tokia nei prie juodos technikos, nei prie šviesaus stalviršio biggrin.gif Tik prie apatinių spintelių biggrin.gif Franke plautuvių įvairių spalvų mačiau kauno senukuose, tai realiai kaip atrodo galima pažiūrėti.
Atsakyti
Gabby_jz,

Kas per modelis Jusu kaitlentes, grazi pasirode, mes kaip tik renkames dujine?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 07, 15:44)
Mielieji, kas cia per pokalbiai - amen, ata?  biggrin.gif Apie virtuves snekam, apie virtuves biggrin.gif

O as bandau savo dizainere itikinti, apkeisti plautuve su indaplove vietom, bet sako prie kampo tada nesigauna priejimo, bla bla... Bet ka tik sove nereali mintis, surasiau jai, ir laaaabai tikiuosi, kad ji su manim sutiks smile.gif Nes man jau atrodo, uzknisiu ja su ta virtuve biggrin.gif Ir dar turbut galvoja, kad jau sita tai prigalvoja visokiu nesamoniu... biggrin.gif

prie kokio kampo?... kažką praleidau, matyt, gal galit priminti, kaip ta Jūsų virtuvė turi atrodyt 4u.gif
ir nesuprantu, kuom indaplovė trukdo kampui, juk nelaikysit jos visąlaik atidarytos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 07, 16:23)
Man ji atrodo per tamsi, tokia nei prie juodos technikos, nei prie šviesaus stalviršio  biggrin.gif Tik prie apatinių spintelių  biggrin.gif Franke plautuvių įvairių spalvų mačiau kauno senukuose, tai realiai kaip atrodo galima pažiūrėti.

Tai kad sidabrinės spalvos neradau, nors kažkada Franke turėjo. Dabar minėtam psl nurodo tik: balta, beige, graphit, havana, sachara ir steingrau.
Aišku, jeigu norisi didelio kontrasto, tada - graphit. Bet čia jau pagal kiekvieno skonį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirgle @ 2013 03 07, 15:24)
Gabby_jz,

Kas per modelis Jusu kaitlentes, grazi pasirode, mes kaip tik renkames dujine?

Jūs beveik laiku bigsmile.gif Man atrodo Gabby ją kaip tik parduot susiruošė rolleyes.gif
Atsakyti
irisas, berods turėjo pas jus virtuvę meistrai virtuvesbaldai4u pradėt?
kaip sekasi? g.gif
Atsakyti