Patarimu ir minciu cia gausu. As ir, tik uz stalcius . Pas mane virtuvej viena tik spintele, vargas, kol kazka pasiekiu. Gerai, bent , kad reciau naudojami daikta ten sudeti.
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 14, 22:12)
pas mano mama dabar plautuve panasiai salia virykles, viskas puiku, tik apsukciau, kad padekliukas butu link virykles.. paimi sast puoda ir sunki su bulvem salia, dali ir pasideti kazka labai karsto ant to krasto..
Sita varianta irgi svarstem, bet tada pati plautuve, labai jau arti spinteles krasto. jauciu ten pastoviai nutaskyta butu . Pas mane pacia dabartine virtuve, kriaukle arti sienos, nu tai taskos tikrai .
QUOTE(rim @ 2013 03 15, 11:42)
Palaikau Panevėžio minty, kad krosnelę statyt iš galo kamino, o virtuvę tada galima daryt iš dviejų lygiagrečių linijų - viena linija būtų kaip ir dabar planuojat palei tą sieną, kurioje šaldytuvas, o kita lyg atitvertų svetainę nuo virtuvės t.y. eitų nuo lango statmenai, paliekant praėjimą prie kamino. Tikiuos supratot ką norėjau pasakyt
Krosneles taip nestatem, todel, kad praejimas labai nepatogus butu. O pati krosnele turi lenkta stikla, todel puikiai matysis tiek nuo sedimosios vietos, tiek nuo stalo