Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

oho, nu ir pliurpimas merginu bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Patarimu ir minciu cia gausu. As ir, tik uz stalcius thumbup.gif . Pas mane virtuvej viena tik spintele, vargas, kol kazka pasiekiu. Gerai, bent , kad reciau naudojami daikta ten sudeti.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 14, 22:12)
pas mano mama dabar plautuve panasiai salia virykles, viskas puiku, tik apsukciau, kad padekliukas butu link virykles.. paimi sast puoda ir sunki su bulvem salia, dali ir pasideti kazka labai karsto ant to krasto..

Sita varianta irgi svarstem, bet tada pati plautuve, labai jau arti spinteles krasto. jauciu ten pastoviai nutaskyta butu doh.gif . Pas mane pacia dabartine virtuve, kriaukle arti sienos, nu tai taskos tikrai unsure.gif .

QUOTE(rim @ 2013 03 15, 11:42)
Palaikau Panevėžio minty, kad krosnelę statyt iš galo kamino, o virtuvę tada galima daryt iš dviejų lygiagrečių  linijų - viena linija būtų kaip ir dabar planuojat palei tą sieną, kurioje šaldytuvas, o kita lyg atitvertų svetainę nuo virtuvės t.y. eitų nuo lango statmenai, paliekant praėjimą prie kamino. Tikiuos supratot ką norėjau pasakyt blush2.gif

Krosneles taip nestatem, todel, kad praejimas labai nepatogus butu. O pati krosnele turi lenkta stikla, todel puikiai matysis tiek nuo sedimosios vietos, tiek nuo stalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 12:01)
buvom beicų parduotuvėj, tai neradom tokios spalvos, o ir pardavėjas pakraipė galvą- sako na, tikrai raudonos neišgausit  doh.gif
na, bet baldžius vistiek darys pavyzdžius, žiūrėsim...
o čia klausinėju, gal kas kokių gudrybių žino, ar igi bandė išgaut kažką panašaus  blush2.gif

na, nežinau ar padės mano patirtis biggrin.gif Mūsų namas apkaltas medinėm lentom, dažėm jas dažais, kuomet lenta nudažoma spalva, bet matosi visa struktūra, tai gal bandyt tos pačios firmos dažais? va ir nuorodoj paletėje yra ryškiai raudona spalva paletė
Atsakyti
ačiū 4u.gif
žiūrėsim, ką baldžius parodys, bandysim variantus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 15, 11:55)
Pas mane bus apačioj rusvas ąžuolas, viršuj kreminis ąžuolas

Nu va thumbup.gif
Bandysiu pasipaišyt su dviem spalvom smile.gif

Klausykit, sekančią tema reiks pavadint "besiblaškančios tarp virtuvės baldų" biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
ARba bent jau išplėst ne tik baldai virtuvės, bet apskritai VIRTUVĖ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 15, 10:35)
eisiu pirkt paprasčiausios džiovyklės 45cm, ir va taip įstatysiu, nes pora dienų taip įdėjus pamačiau, kad tikrai patogiau stačias lėkštes laikyt

O kiek šis stalčius cm į aukštį ir plotį? 4u.gif
Atsakyti
Iš išorės tai 75cm pločio, bet viduj gaunas berods 65cm. O aukštis iš išorės apie 31cm lyg, tai viduj kiek mažiau, pamečiau metrą kažkur biggrin.gif Tos didžiosios lėkštės tai 25cm mano. Tai dar yra geri keli cm laisvi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 15 kovo 2013 - 14:23
Gal kas projektuojat virtuves baldus su ALNO programa? Kazi kodel negaliu issiaugot paprastam formate? Pries penketa metu braiziau, tikrai leido, dabar man neleidzia g.gif . Issaugot issaugo, bet neatidaro doh.gif

Dar toks klausimas, jeigu virtuve L formos. Ar imanoma kabint ant abieju sienu spinteles, kad visu atidarymas butu i virsu? Kaip kampine vieta issprendziam, tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 14, 22:45)
Turėsi  thumbup.gif jau vieną turi  mirksiukas.gif

tai, kad neturiu seimininkauju dabar mamos virtuvej.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristal @ 2013 03 14, 23:49)

O sakykit ar apskritai patogu plauti ar tvarkyti kazka kriaukleje ir tuo pat metu naudoti siuksliadeze? Nes paskutiniu meu pastebejau, kad vis dazniau paliekam istrauke šone šiukliadeze is pokriauklines spinteles, nes nepatogu vis daryneti ar prieiti prie kriaukles...
Mastau gal is vis palikti laisvai pastatoma siuksliadeze su dangciu, statyti kur kampe (projekte palikau tam vieta preliminaria, jei nuspresciau). Jei issirinkus kokia dailia, gal patogiau butu  g.gif

Va va ir man tokia dilema pastoviai iskyla, ypac kai seimininkauji dviese virtuvej, jei plauni bliudus, tai visada reikia kazkam kitam i siuksliadeze lysti..

as mastau kad butu turbut patogu po kriaukle siaip chemijos ar va filtru saugykla, o is vieno sono siuksliadeze, is kito indaplove..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 15, 14:40)
tai, kad neturiu seimininkauju dabar mamos virtuvej..  blush2.gif

Matai, kai nesu aktyvi kauno statybininkių dalyvė, tai kažką praleidau biggrin.gif Žinau, kad antra virtuvė mintyje, bet kur pirmoji dingo ir nesusekiau smile.gif Ir ar ji buvo baigta unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti