Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Klausykit, tai dabar jau vėl jūs man patarkit biggrin.gif Turbūt keisim vis tik kriauklę, nes dakniso šita, įdomu kokio atspalvio tiktų labiausiai iš tų http://www.voniapliu...onda-rog-610-41 g.gif Primenu atspalvius savo kamūrkės user posted image user posted image
Sakau gal kokia akmens pilka?..... O gal sidabrinė? g.gif Ar vis tik iš rusvų kažkuri....

Ir kokias plyteles dėt doh.gif Vyras nori tų mažais kvadračiukais, aišku aš ne taip vizijoj įsivaizdavau, bet kai tiek dryžių gavos, tai hpl jau tikrai manau nesižiūrės, o plytelių niekaip nesugalvoju, kokių norėčiau.
Atsakyti
o, dar skundų apie juos radau biggrin.gif
ne, turbūt teks ropštis iš lovytės ir imtis žygių po furnitūros krautuves. pliamba, per tą virtuvę net dirbt nėra kada nail.gif
Papildyta:
gabby, o jei plyteles dėt kažkas panašaus į sieną kur čia pas tave matosi išlindus? o kriauklę dėčiau pilką. arbe dar tiktų tokia kaip viršutinės spintelės - rusva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu mergelka: 07 kovo 2013 - 10:21
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 07, 10:37)
tai,kad nesujungta.......matai kaip su tais kantais blush2.gif

Nu tai čia galingai... blink.gif tie varvantys indai... doh.gif
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 07, 11:10)
kur tas šiukšlines galima pamatyti? bigsmile.gif
Papildyta:
ale tai proto bokštai, čia man kaip, į latviją važiuot pirkt? biggrin.gif tai kiek ji man kainuos lotuliukas.gif

jei tikrai domina, prašyčiau į AŽ, nes nesinori viešai reklamuoti konkretaus subjekto. Kaunas, nuo Jūsų namų bus kokie max. 15km
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 07, 10:19)
o, dar skundų apie juos radau biggrin.gif
ne, turbūt teks ropštis iš lovytės ir imtis žygių po furnitūros krautuves. pliamba, per tą virtuvę net dirbt nėra kada nail.gif
Papildyta:
gabby, o jei plyteles dėt kažkas panašaus į sieną kur čia pas tave matosi išlindus? o kriauklę dėčiau pilką. arbe dar tiktų tokia kaip viršutinės spintelės - rusva.

lotuliukas.gif cia geras,skaniai prajuokino
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 07, 10:10)

Sakau gal kokia akmens pilka?..... O gal sidabrinė?  g.gif  Ar vis tik iš rusvų kažkuri....

Man rodos pilka cia butu geriausiai,rusvu tai gal nereikia,nes visa virtuve tokia prislopintai pilka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 07, 11:27)
jei tikrai domina, prašyčiau į AŽ, nes nesinori viešai reklamuoti konkretaus subjekto. Kaunas, nuo Jūsų namų bus kokie max. 15km

ania? o tai aš kažkur skelbiausi, kur gyvenu? biggrin.gif nu gerai, dafai koordinates, įtrauksiu į maršrutą biggrin.gif
Papildyta:
nu laukiu, sumuštinius jau prarijau, važiuoju assa.gif
Atsakyti
Ėėėėė-ė-Ė blink.gif O mes tai jau nenorim žinot kur čia tokių šiukšlinių galima rast? unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiklausti, gal kam teko susidurti su siais baldu gamintojais? http://www.ivairusbaldai.lt/ kokie butu atsiliepimai? kokybe ir pan? 4u.gif aciu! aciuks.gif
Atsakyti
Gabby_jz plautuvę dėčiau tamsiai pilką grafiti arba juoda prie kaitlentės ir orkaitės derintą; arba šviesiai pilką (Franke turbūt neturi tokios spalvos) aquasanito gal silica labiausiai tiktų arba alba, kad susilietų su stalviršiu. Jokių rusvų nedėk, bent mano akimis netinka biggrin.gif Plyteles dėčiau baltas kaip siena tarp plautuvės ir orkaitės, ir gal kokią juostelę rudos kaip tapetuota siena smile.gif
Atsakyti
nu va, sugundė ir pasiplovė. psio, mergaitės, varau. palinkėkit sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 06, 20:55)
gal pas ka virtuvėje planuoja būt dujų katilas? kaip slėpti jį? man aiškina,jog spintelėje paslėpt negalima, turi būti atviras..nu bet kaip atrodys..  g.gif

Pas mane bus virtuveje katilas, viska slepsiu po spintelem.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 07, 11:17)
nu va, sugundė ir pasiplovė. psio, mergaitės, varau. palinkėkit sėkmės drinks_cheers.gif

Taip taip.... Sėkmės ir ramybės Tau. Amen user posted image
Atsakyti