aha, raudona
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 11:33)
aha, raudona
Ne raudona Ta pilkšvai rusva
Keista kaip čia jūsų nickas dar ne "Raudonai"
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 12:35)
Ne raudona Ta pilkšvai rusva
į pirmą šaldytuvo-stalčiaus foto pažiūrėjau
man jau ta raudona visur ...
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 11:39)
Tai aš taip ir supratau
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 12:35)
Keista kaip čia jūsų nickas dar ne "Raudonai"
tai čia tik dabar tokia mada ... dėl virtuvinio nedarysiu juok juodo, ir taip tamsiausias kampas patalpoj
Mindija, man irgi spalva labai ta faina Man tai išvis baltos nelabai Nors žiūriu labai populiarios jos, o vat man kažkaip nea.....
Lėksim šiandien į suostenę, gal rasim kokių kėdžių ir staliuką.... Jau žūtbūt reikia....
Lėksim šiandien į suostenę, gal rasim kokių kėdžių ir staliuką.... Jau žūtbūt reikia....
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 17:48)
Palaikau Panevėžio minty, kad krosnelę statyt iš galo kamino, o virtuvę tada galima daryt iš dviejų lygiagrečių linijų - viena linija būtų kaip ir dabar planuojat palei tą sieną, kurioje šaldytuvas, o kita lyg atitvertų svetainę nuo virtuvės t.y. eitų nuo lango statmenai, paliekant praėjimą prie kamino. Tikiuos supratot ką norėjau pasakyt
Žinot kas keisčiausia? Kol nesilankiau čia, tai kaip ir žinojau ko noriu. Dabar jau nebežinau
O, sugalvojau O jei apatines spinteles va tokias rusvas, o viršutines baltas? Eij, ką ne gražu būtų?
O, sugalvojau O jei apatines spinteles va tokias rusvas, o viršutines baltas? Eij, ką ne gražu būtų?
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 11:46)
Žinot kas keisčiausia? Kol nesilankiau čia, tai kaip ir žinojau ko noriu. Dabar jau nebežinau
Faktas,kaip blynas! As jei tureciau kokia tris virtuves,tai gal pasitenkinciau tada(kurybine prasme ),bo ir tokia ideja faina,ir anokia
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 12:06)
aišku... na turėsiu vargo aš su ta spalva ...
bet juk taip įdomiau, būt nuobodu, jei vikas lengvai gautųs
bet juk taip įdomiau, būt nuobodu, jei vikas lengvai gautųs
Pasitarkite su baldziumi kuris dirba su masyvu juk yra ivairiausi beicai ir tie kas dirba isgauna masyvui kokia nori spalva ir medi viena kita padazys ir matysit ant ko graziau ziurisi.
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 12:46)
Man tas pats jau buvo viskas sugalvota ir ilindau i sita tema tai dabar tai to reikia tai anas geriau butu sestadieni jau galutini varianta reikia sumislinti tai jauciu nakvosiu sm virtuviu temoje
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 11:46)
Pas mane bus apačioj rusvas ąžuolas, viršuj kreminis ąžuolas
QUOTE(plyta @ 2013 03 15, 12:55)
juk yra ivairiausi beicai ir tie kas dirba isgauna masyvui kokia nori spalva ir medi viena kita padazys ir matysit ant ko graziau ziurisi.
Papildyta:
Papildyta:
buvom beicų parduotuvėj, tai neradom tokios spalvos, o ir pardavėjas pakraipė galvą- sako na, tikrai raudonos neišgausit
na, bet baldžius vistiek darys pavyzdžius, žiūrėsim...
o čia klausinėju, gal kas kokių gudrybių žino, ar igi bandė išgaut kažką panašaus