Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

aha, raudona wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 11:33)
aha, raudona  wub.gif   thumbup.gif

Ne raudona lotuliukas.gif Ta pilkšvai rusva biggrin.gif

Keista kaip čia jūsų nickas dar ne "Raudonai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 15 kovo 2013 - 11:38
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 12:35)
Ne raudona lotuliukas.gif Ta pilkšvai rusva biggrin.gif

doh.gif į pirmą šaldytuvo-stalčiaus foto pažiūrėjau doh.gif
man jau ta raudona visur blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 11:39)
doh.gif į pirmą šaldytuvo-stalčiaus foto pažiūrėjau  doh.gif
man jau ta raudona visur  blush2.gif ...

Tai aš taip ir supratau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 12:35)
Keista kaip čia jūsų nickas dar ne "Raudonai" biggrin.gif

tai čia tik dabar tokia mada blush2.gif ... dėl virtuvinio doh.gif nedarysiu juok juodo, ir taip tamsiausias kampas patalpoj rolleyes.gif
Atsakyti
Mindija, man irgi spalva labai ta faina smile.gif Man tai išvis baltos nelabai blush2.gif Nors žiūriu labai populiarios jos, o vat man kažkaip nea..... blush2.gif

Lėksim šiandien į suostenę, gal rasim kokių kėdžių ir staliuką.... Jau žūtbūt reikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 15 kovo 2013 - 11:41
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 17:48)
Nu va, prasau  biggrin.gif  4u.gif
user posted image

Palaikau Panevėžio minty, kad krosnelę statyt iš galo kamino, o virtuvę tada galima daryt iš dviejų lygiagrečių linijų - viena linija būtų kaip ir dabar planuojat palei tą sieną, kurioje šaldytuvas, o kita lyg atitvertų svetainę nuo virtuvės t.y. eitų nuo lango statmenai, paliekant praėjimą prie kamino. Tikiuos supratot ką norėjau pasakyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 15 kovo 2013 - 11:44
Žinot kas keisčiausia? Kol nesilankiau čia, tai kaip ir žinojau ko noriu. Dabar jau nebežinau blink.gif lotuliukas.gif

O, sugalvojau biggrin.gif O jei apatines spinteles va tokias rusvas, o viršutines baltas? bigsmile.gif Eij, ką ne gražu būtų? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 15 kovo 2013 - 11:48
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 11:46)
Žinot kas keisčiausia? Kol nesilankiau čia, tai kaip ir žinojau ko noriu. Dabar jau nebežinau  blink.gif lotuliukas.gif

Faktas,kaip blynas! As jei tureciau kokia tris virtuves,tai gal pasitenkinciau tada(kurybine prasme blush2.gif ),bo ir tokia ideja faina,ir anokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 12:06)
aišku...  verysad.gif  na turėsiu vargo aš su ta spalva doh.gif ...
bet juk taip įdomiau, būt nuobodu, jei vikas lengvai gautųs  lotuliukas.gif

Pasitarkite su baldziumi kuris dirba su masyvu juk yra ivairiausi beicai ir tie kas dirba isgauna masyvui kokia nori spalva ir medi viena kita padazys ir matysit ant ko graziau ziurisi.
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 12:46)
Žinot kas keisčiausia? Kol nesilankiau čia, tai kaip ir žinojau ko noriu. Dabar jau nebežinau  blink.gif lotuliukas.gif

Man tas pats jau buvo viskas sugalvota ir ilindau i sita tema tai dabar tai to reikia tai anas geriau butu doh.gif sestadieni jau galutini varianta reikia sumislinti tai jauciu nakvosiu sm virtuviu temoje doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 15 kovo 2013 - 11:58
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 11:46)

O, sugalvojau biggrin.gif O jei apatines spinteles va tokias rusvas, o viršutines baltas? bigsmile.gif Eij, ką ne gražu būtų? bigsmile.gif

Pas mane bus apačioj rusvas ąžuolas, viršuj kreminis ąžuolas
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 03 15, 12:55)
juk yra ivairiausi beicai ir tie kas dirba isgauna masyvui kokia nori spalva ir medi viena kita padazys ir matysit ant ko graziau ziurisi.
Papildyta:

buvom beicų parduotuvėj, tai neradom tokios spalvos, o ir pardavėjas pakraipė galvą- sako na, tikrai raudonos neišgausit doh.gif
na, bet baldžius vistiek darys pavyzdžius, žiūrėsim...
o čia klausinėju, gal kas kokių gudrybių žino, ar igi bandė išgaut kažką panašaus blush2.gif
Atsakyti