Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

kampiniai stalčiai 4u.gif turbūt patogu g.gif gal kas turit?
user posted image
http://www.houzz.com...-kitchen-dublin

Papildyta:
dal viena patobulinta spinta 4u.gif
user posted image
http://www.houzz.com...n-san-francisco

vadinasi išties nėra tos tradicinės spintutės su lentynom jau tokios geros, jei vis prigalvoja visokių panašių dalykėlių rolleyes.gif
Atsakyti
Ale tikrai, ir prigalvoja bigsmile.gif Nors aišku ne visos naujovės, manau, pasiteisina smile.gif Kaip sakoma, iš didelio rašto išėjo iš krašto biggrin.gif Na tik dabar nesugalvoju nei vieno pavyzdžio biggrin.gif

Radau fotiko kortelę, tai va po šito eksperimento eisiu pirkt paprasčiausios džiovyklės 45cm, ir va taip įstatysiu, nes pora dienų taip įdėjus pamačiau, kad tikrai patogiau stačias lėkštes laikyt, palikčiau šitą, bet dabar išardyta džviovykla likus virš kriauklės biggrin.gif Po jūsų pasisakymų tikrai pagalvojau, kad išsiverstume be džiovyklos, nes tikrai dažniausiai dėl šaukštelio ar puoduko tingiu atidarinėt tą spintelę ir iškart iššluosčius dedu į stalčių..... Nu bet kol kas neperdarinėsim tos lentynos, gal su laiku smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 15 kovo 2013 - 10:38
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 10:23)
http://www.houzz.com...n-san-francisco

vadinasi išties nėra tos tradicinės spintutės su lentynom jau tokios geros, jei vis prigalvoja visokių panašių dalykėlių  rolleyes.gif
Prigalvoja žmonės visko, kad tik kas pirktų. Net penki lanskstai įvaryti ant tokių menkų durelių, kad tik nenusvirtų. rolleyes.gif Pas mane spintos durys didokos tai irgi keturis Blum lansktus įdėjau, kad nesvirtų, bet vis tiek truputi nuo savo svorio nusviro. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 kovo 2013 - 10:49
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 15, 11:35)
Radau fotiko kortelę, tai va po šito eksperimento eisiu pirkt paprasčiausios džiovyklės 45cm, ir va taip įstatysiu

thumbup.gif labai geras sumanymas drinks_cheers.gif

na, o iš tų patobulinimų man bene labiausia nepatinka tokis aukštas (šaldytuvo spintelės aukščio) ištraukiamas konteineris schmoll.gif pvz. reikia man aliejaus butelkos ir atidarinėk dabar visą gargarą doh.gif man geriau mažesni konteineriukai, a'la stalčiukai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 15, 11:42)

o, profesionalas atsiliepė thumbup.gif
vakar nespėjau pakalbint ir patarimo paklaust unsure.gif
kaip manot, kaip geriausia man būtų išgauti tokią spalvą apdirbant masyvą (kokio medžio?):
user posted image
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nu jo, tarkim thumbup.gif Nu va ir aš tos savo spintukės neatidarinėju dėl matmenų dėl vieno indo biggrin.gif Bet vaizdas aišku patinka, kad ilgos jos pas mane thumbup.gif
Atsakyti
Niu ką..... Į stalčių temą dedu biggrin.gif

user posted image

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 15, 09:59)

O dėl daržovių, Mindija, tai pas mus panašiai ir yra biggrin.gif Parsinešam max trim dienom, ir kaip sakiau stalčiuj laikom  thumbup.gif O už pertvarėlės tam pačiam stalčiuj dar ir kiti daiktai stovi biggrin.gif Katės maistas, maišeliai, plastmasiniai indeliai biggrin.gif

Ajopapa doh.gif Tiksliai, o kur aš katinų ir šunio ėdalą laikysiu tai nepagalvojau unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 15, 10:35)
Ale tikrai, ir prigalvoja  bigsmile.gif Nors aišku ne visos naujovės, manau, pasiteisina smile.gif Kaip sakoma, iš didelio rašto išėjo iš krašto biggrin.gif Na tik dabar nesugalvoju nei vieno pavyzdžio biggrin.gif

Radau fotiko kortelę, tai va po šito eksperimento eisiu pirkt paprasčiausios džiovyklės 45cm, ir va taip įstatysiu, nes pora dienų taip įdėjus pamačiau, kad tikrai patogiau stačias lėkštes laikyt, palikčiau šitą, bet dabar išardyta džviovykla likus virš kriauklės biggrin.gif Po jūsų pasisakymų tikrai pagalvojau, kad išsiverstume be džiovyklos, nes tikrai dažniausiai dėl šaukštelio ar puoduko tingiu atidarinėt tą spintelę ir iškart iššluosčius dedu į stalčių.....  Nu bet kol kas neperdarinėsim tos lentynos, gal su laiku smile.gif
user posted image

Psiuo thumbup.gif Dabar aš tikrai ramiai sau laikysiu lėkštes stalčiui thumbup.gif
Kaip jos čia gerai įsipaišo thumbup.gif O jei netilps stačios, paguldysiu ir tiek žinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 10:47)
o, profesionalas atsiliepė thumbup.gif
vakar nespėjau pakalbint ir patarimo paklaust  unsure.gif
kaip manot, kaip geriausia man būtų išgauti tokią spalvą apdirbant masyvą (kokio medžio?):
Negaliu atsakyti. Masyvo fasadus teko užsakyti, pas gamintojų atstovus, o jie kiek žinau juos atsivežė iš savo padalinio Lenkijoje. Kai rinkomės, tai ten visokių visokiausių spalvų buvo. Laukti labai ilgai reikėjo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 kovo 2013 - 11:00
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 15, 11:54)
Negaliu atsakyti.

aišku... verysad.gif na turėsiu vargo aš su ta spalva doh.gif ...
bet juk taip įdomiau, būt nuobodu, jei vikas lengvai gautųs lotuliukas.gif
Papildyta:
o, kokią gerą plautuvę radau hihihi.gif
čia aišku ne virtuvė, bet gal kas prisiderintų lotuliukas.gif
user posted image
http://www.houzz.com...ranean-bathroom
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 10:53)
Niu ką..... Į stalčių temą dedu biggrin.gif

Kiek suprantu cia saldytuvas-stalcius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 11:06)
aišku...  verysad.gif  na turėsiu vargo aš su ta spalva doh.gif ...
bet juk taip įdomiau, būt nuobodu, jei vikas lengvai gautųs  lotuliukas.gif
Papildyta:
o, kokią gerą plautuvę radau  hihihi.gif
čia aišku ne virtuvė, bet gal kas prisiderintų  lotuliukas.gif
user posted image
http://www.houzz.com...ranean-bathroom

Gerai, kad ne bide ar wc iš tokio akmens lotuliukas.gif

QUOTE(lietinga @ 2013 03 15, 11:18)
Kiek suprantu cia saldytuvas-stalcius g.gif

Aga biggrin.gif
Va dar...
user posted image
Stalčiai valdo thumbup.gif
Atsakyti
Ale tik dabar dašilo, kad čia šaldytuvai-stalčiai doh.gif
nu super thumbup.gif
kaip tik, beieškodama kečupo pas save šaldytuve pagalvojau, kad būtų gerai šaldytuvas-stalčius, o čia šast ir yra bigsmile.gif
stebuklinga tema thumbup.gif
Atsakyti
Gi žiūriu žiūriu, ogi toj antroj fotkėj kur šaldytuvas-stalčius kokia man graži spintelių spalva bigsmile.gif
Jau gal geriau tokia, nei kaip planuoju baltą ar labai panašią į baltą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 15 kovo 2013 - 11:32