kampiniai stalčiai turbūt patogu gal kas turit?
http://www.houzz.com...-kitchen-dublin
Papildyta:
dal viena patobulinta spinta
http://www.houzz.com...n-san-francisco
vadinasi išties nėra tos tradicinės spintutės su lentynom jau tokios geros, jei vis prigalvoja visokių panašių dalykėlių
Ale tikrai, ir prigalvoja Nors aišku ne visos naujovės, manau, pasiteisina Kaip sakoma, iš didelio rašto išėjo iš krašto Na tik dabar nesugalvoju nei vieno pavyzdžio
Radau fotiko kortelę, tai va po šito eksperimento eisiu pirkt paprasčiausios džiovyklės 45cm, ir va taip įstatysiu, nes pora dienų taip įdėjus pamačiau, kad tikrai patogiau stačias lėkštes laikyt, palikčiau šitą, bet dabar išardyta džviovykla likus virš kriauklės Po jūsų pasisakymų tikrai pagalvojau, kad išsiverstume be džiovyklos, nes tikrai dažniausiai dėl šaukštelio ar puoduko tingiu atidarinėt tą spintelę ir iškart iššluosčius dedu į stalčių..... Nu bet kol kas neperdarinėsim tos lentynos, gal su laiku
Radau fotiko kortelę, tai va po šito eksperimento eisiu pirkt paprasčiausios džiovyklės 45cm, ir va taip įstatysiu, nes pora dienų taip įdėjus pamačiau, kad tikrai patogiau stačias lėkštes laikyt, palikčiau šitą, bet dabar išardyta džviovykla likus virš kriauklės Po jūsų pasisakymų tikrai pagalvojau, kad išsiverstume be džiovyklos, nes tikrai dažniausiai dėl šaukštelio ar puoduko tingiu atidarinėt tą spintelę ir iškart iššluosčius dedu į stalčių..... Nu bet kol kas neperdarinėsim tos lentynos, gal su laiku
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 10:23)
http://www.houzz.com...n-san-francisco
vadinasi išties nėra tos tradicinės spintutės su lentynom jau tokios geros, jei vis prigalvoja visokių panašių dalykėlių
Prigalvoja žmonės visko, kad tik kas pirktų. Net penki lanskstai įvaryti ant tokių menkų durelių, kad tik nenusvirtų. Pas mane spintos durys didokos tai irgi keturis Blum lansktus įdėjau, kad nesvirtų, bet vis tiek truputi nuo savo svorio nusviro.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 15, 11:35)
Radau fotiko kortelę, tai va po šito eksperimento eisiu pirkt paprasčiausios džiovyklės 45cm, ir va taip įstatysiu
labai geras sumanymas
na, o iš tų patobulinimų man bene labiausia nepatinka tokis aukštas (šaldytuvo spintelės aukščio) ištraukiamas konteineris pvz. reikia man aliejaus butelkos ir atidarinėk dabar visą gargarą man geriau mažesni konteineriukai, a'la stalčiukai
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 15, 11:42)
o, profesionalas atsiliepė
vakar nespėjau pakalbint ir patarimo paklaust
kaip manot, kaip geriausia man būtų išgauti tokią spalvą apdirbant masyvą (kokio medžio?):
ačiū
Nu jo, tarkim Nu va ir aš tos savo spintukės neatidarinėju dėl matmenų dėl vieno indo Bet vaizdas aišku patinka, kad ilgos jos pas mane
Niu ką..... Į stalčių temą dedu
O dėl daržovių, Mindija, tai pas mus panašiai ir yra Parsinešam max trim dienom, ir kaip sakiau stalčiuj laikom O už pertvarėlės tam pačiam stalčiuj dar ir kiti daiktai stovi Katės maistas, maišeliai, plastmasiniai indeliai
Ajopapa Tiksliai, o kur aš katinų ir šunio ėdalą laikysiu tai nepagalvojau
Papildyta:
Psiuo Dabar aš tikrai ramiai sau laikysiu lėkštes stalčiui
Kaip jos čia gerai įsipaišo O jei netilps stačios, paguldysiu ir tiek žinių
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 15, 09:59)
O dėl daržovių, Mindija, tai pas mus panašiai ir yra Parsinešam max trim dienom, ir kaip sakiau stalčiuj laikom O už pertvarėlės tam pačiam stalčiuj dar ir kiti daiktai stovi Katės maistas, maišeliai, plastmasiniai indeliai
Ajopapa Tiksliai, o kur aš katinų ir šunio ėdalą laikysiu tai nepagalvojau
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 15, 10:35)
Ale tikrai, ir prigalvoja Nors aišku ne visos naujovės, manau, pasiteisina Kaip sakoma, iš didelio rašto išėjo iš krašto Na tik dabar nesugalvoju nei vieno pavyzdžio
Psiuo Dabar aš tikrai ramiai sau laikysiu lėkštes stalčiui
Kaip jos čia gerai įsipaišo O jei netilps stačios, paguldysiu ir tiek žinių
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 10:47)
o, profesionalas atsiliepė
kaip manot, kaip geriausia man būtų išgauti tokią spalvą apdirbant masyvą (kokio medžio?):
Negaliu atsakyti. Masyvo fasadus teko užsakyti, pas gamintojų atstovus, o jie kiek žinau juos atsivežė iš savo padalinio Lenkijoje. Kai rinkomės, tai ten visokių visokiausių spalvų buvo. Laukti labai ilgai reikėjo.
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 15, 11:54)
Negaliu atsakyti.
aišku... na turėsiu vargo aš su ta spalva ...
bet juk taip įdomiau, būt nuobodu, jei vikas lengvai gautųs
Papildyta:
o, kokią gerą plautuvę radau
čia aišku ne virtuvė, bet gal kas prisiderintų
http://www.houzz.com...ranean-bathroom
QUOTE(Mindija @ 2013 03 15, 10:53)
Niu ką..... Į stalčių temą dedu
Kiek suprantu cia saldytuvas-stalcius
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 11:06)
aišku... na turėsiu vargo aš su ta spalva ...
Papildyta:
Papildyta:
Gerai, kad ne bide ar wc iš tokio akmens
QUOTE(lietinga @ 2013 03 15, 11:18)
Kiek suprantu cia saldytuvas-stalcius
Aga
Va dar...
Stalčiai valdo
Ale tik dabar dašilo, kad čia šaldytuvai-stalčiai
nu super
kaip tik, beieškodama kečupo pas save šaldytuve pagalvojau, kad būtų gerai šaldytuvas-stalčius, o čia šast ir yra
stebuklinga tema
nu super
kaip tik, beieškodama kečupo pas save šaldytuve pagalvojau, kad būtų gerai šaldytuvas-stalčius, o čia šast ir yra
stebuklinga tema
Gi žiūriu žiūriu, ogi toj antroj fotkėj kur šaldytuvas-stalčius kokia man graži spintelių spalva
Jau gal geriau tokia, nei kaip planuoju baltą ar labai panašią į baltą
Jau gal geriau tokia, nei kaip planuoju baltą ar labai panašią į baltą