Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 22:14)
Aš už stalčius thumbup.gif
Aš irgi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 14, 23:15)
Kibiriukas su bulvėmis stabilią vietą turi.

O mes daržoves stalčiuj ir laikom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 14, 22:15)
Gerai gyvenat, o mes penktam aukšte, tai nelėksi kožną kartą į rūsį vakarienei bulvių parsinešti. Kibiriukas su bulvėmis stabilią vietą turi. Dėkit Jūs į tuos savo stačius ką norit, o mes tai ir stalčių ir spintelių turim, irgi gerai gyvenam.  rolleyes.gif

Netgi prabangiai sakyčiau blush2.gif Aš išvis tik tris stalčius turėsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 18:16)
Man tas stalcius patogus,jo viso net nedarau,tiesiog prie kriaukles  stovedama truputi atitraukiu ir ismetu siuksle. kriaukle gili,tai vietos lentynai,atrode,kad ir nera,o ir siule man Blum metaline lentynele uz nesusvietna kaina doh.gif . Tai vyras tiesiog ispjove is balto storo plastiko lentynele ir pritvirtino. Gavosi visai patogiai susidet kempinelem,maisams. Siukslines paprastos ''senukines",nes uz mandras nekyla rankos permoket,tai kai Ikea atsidarys,ten nusipirksiu kokias sustresnes. Tai tiek 4u.gif
user posted image

labai liuks atrodo, tik ziuriu priesingoj pusej irgi stalciai, tai kaip suprantu pats kampas liko laisvas?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 22:18)
O mes daržoves stalčiuj ir laikom  ax.gif

Dar viena ideali vieta daržovėms laikyti, tai prekybos centras arba turgus biggrin.gif Ten jos visad šviežios thumbup.gif O jei prireikė ko, tai parsinešat visko po truputį ir iškart į puodą biggrin.gif Vitaminai nė nespėja pražūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:33)
Virtuves  wub.gif  Sapnuoju virtuves. Jauciu daugimai moteru virtuve namie svarbiausia, man tikrai svarbiausia.

drinks_cheers.gif Gaila, kad kaikurie vyrai to nesupranta! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 14, 22:21)
labai liuks atrodo, tik ziuriu priesingoj pusej irgi stalciai, tai kaip suprantu pats kampas liko laisvas?

Aš tai įžiūriu tam kampe visokio gėrio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 14, 23:12)
pas mano mama dabar plautuve panasiai salia virykles, viskas puiku, tik apsukciau, kad padekliukas butu link virykles.. paimi sast puoda ir sunki su bulvem salia, dali ir pasideti kazka labai karsto ant to krasto..

mažoje virtuvėje nedaryčiau plautuvės palei langą, ypač jei vaizdas pro jį neblogas, o palikčiau darbastalį, kad būtų smagiau ir šviesiau pjaustyti. Plautuvė imho naudojama rečiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 14 kovo 2013 - 22:27
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 14, 22:21)

tame kampe,man labai patogiai isitalpino vandens filtrai,jiems vietos reikia nemazai.o prieimas tik kas pusmeti reikalingas,dar kelias buitines chemijos reciau naudojamas bonkas pasikisu.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 14, 22:23)
drinks_cheers.gif  Gaila, kad kaikurie vyrai to nesupranta!  verysad.gif

Tai va, kad jiems tik grikiai, striptizas ir krentantys puodai galvoj (kam reiks tas supras) doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2013 03 14, 22:27)
mažoje virtuvėje nedaryčiau plautuvės palei langą, ypač jei vaizdas pro jį neblogas, o palikčiau darbastalį, kad būtų smagiau ir šviesiau pjaustyti. Plautuvė imho naudojama rečiau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš irgi nesuprantu, kodėl visi labai nori plautuvės prie lango g.gif Toks jausmas, kad perdienas tik indus plaunama ir pro langą žiūrima biggrin.gif Aš pasidariau pagrindinį darbastalį po langu, nes daugiau laiko praleidžiu pjaustydama, lupdama, minkydama tešlą ir maišydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2013 03 14, 22:27)

tikra tiesa pas mus ir nera ten lango ties kriaukle, tiesiog pati isdeliojima norejau pamineti..

as irgi pries kriaukle prie lango, man smagu dirbti pjaustyt minkyt ir ziuret pro langa..
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 22:32)
Tai va, kad jiems tik grikiai, striptizas ir krentantys puodai galvoj (kam reiks tas supras) doh.gif  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 03 14, 22:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Aš irgi nesuprantu, kodėl visi labai nori plautuvės prie lango  g.gif Toks jausmas, kad perdienas tik indus plaunama ir pro langą žiūrima  biggrin.gif Aš pasidariau pagrindinį darbastalį po langu, nes daugiau laiko praleidžiu pjaustydama, lupdama, minkydama tešlą ir maišydama smile.gif

ir as butinai taip darysiu, kai turesiu savo virtuve.. echhhh rolleyes.gif
Atsakyti