Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 21:48)
absurdiškas palyginimas, bet visos nuomonės turi teisę gyventi. dar suskaičiuokite laisvą kubatūrą tarp puodų

sėkmės 55cm gylio spintelėje susidėti daiktus prie galinės sienelės ir paskui juos žvejoti.

tai tik mano nuomonė  4u.gif
Bulvių tarkavimo mašiną, trijų litrų stiklainius su kompotais, irgi stalčiuje laikote? Daug kam tokius daiktus patogiau laikyti spintelėse, tad jos yra ir bus gaminamos kaip ir spintelės su stalčiais.
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 23:51)
Daznai svarbi ne erdve,kiek jos lieka,o patogumas pasiekiant reikiama daikta.Is spinteles,kad pasiekt koia tarka,rekiia klauptis ant keliu ir kraut visa turta ant grindu,o stalciu atitraukus-viskas ant akiu bigsmile.gif

tai tarkos ir visokie samciai zinoma kad stalciuose, bet bliudai, puodai, garpuodziai, visokios bulviatarkes man patogu paprastoj spintelej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 14, 21:53)
Bulvių tarkavimo mašiną, trijų litrų stiklainius su kompotais, irgi stalčiuje laikote?

Taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 18:58)
tada krosnele stovetu visai prie iejimo i kambari, nepatogu ten  schmoll.gif . Svarstem ir si varinata. Plius salia laiptai i antra auksta, taip, ka tikrai nepatogu ten butu 4u.gif
Sita varianta pabandysim padeliot. Jau kazkas dar sian cia jau siule  thumbup.gif  .

Virtuve darote seneliams jei gerai supratau ? Tada labai gerai pagalvociau del i virsu atidaromu spinteliu, vyresnio amziaus zmonems su laiku gali buti sunku jas darinet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 03 14, 21:54)
tai tarkos ir visokie samciai zinoma kad stalciuose, bet bliudai, puodai, garpuodziai, visokios bulviatarkes man patogu paprastoj spintelej  thumbup.gif
Apie tai ir kalba, viens kitam nerukdo. Stalčiai buvo ir bus, ir spintelės su lentynomis buvo ir bus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 14 kovo 2013 - 21:59
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 23:55)

tai yra rizika kad begeliai sulus ar koks dugnas neatlaikys stalciaus, visgi tai didelis svoris man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 21:55)
O kibiriuką su bulvėmis antrame stalčiuje laikote, ar tame pačiame su kompotais? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 14, 22:01)
O kibiriuką su bulvėmis antrame stalčiuje laikote, ar tame pačiame su kompotais?  lotuliukas.gif

Bulviu kibirais i virtuve netampom,tam yra sandelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 15:14)
Jungiuosi ir as prie virtuves planuotoju. Savo mamukui planuoju virtuve. Virtuvyte nediduke, tad nlb ka mandro ir isgalvosi. Imetu projektuka, gal kazkokiu pastebejimu kitos akys uzmatys  biggrin.gif  4u.gif

user posted image

pas mano mama dabar plautuve panasiai salia virykles, viskas puiku, tik apsukciau, kad padekliukas butu link virykles.. paimi sast puoda ir sunki su bulvem salia, dali ir pasideti kazka labai karsto ant to krasto..
Atsakyti
Kaip gerai, kad pas mus stiklainiai, bulvės ir morkos rusy thumbup.gif Mūsų klimato sąlygomis tai idealiausia vieta lotuliukas.gif
Aš už stalčius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 22:03)
Bulviu kibirais i virtuve netampom,tam yra sandelis mirksiukas.gif
Gerai gyvenat, o mes penktam aukšte, tai nelėksi kožną kartą į rūsį vakarienei bulvių parsinešti. Kibiriukas su bulvėmis stabilią vietą turi. Dėkit Jūs į tuos savo stačius ką norit, o mes tai ir stalčių ir spintelių turim, irgi gerai gyvenam. rolleyes.gif
Atsakyti
Ohooooooooo nu ir privarėt biggrin.gif

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 16:59)
esu priešininkas L formos virtuvių dėl sunkai arba brangiai išnaudojamo kampo ir kriauklės prieš langą, todėl gal susilaikysiu nuo komentrų  4u.gif

Aš irgi pireš, todėl žūtbūt stengiaus jos išvengt ir man pavyko thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(juratela @ 2013 03 14, 17:05)

Na rankos ir kojos irgi ne valdiškos  mirksiukas.gif 
Priemonių man kažkaip ilgam užtenka, ne vienam ir ne dviem mėnesiams, nors jungiu kas antra diena, o kartais ir kasdien  g.gif

Ilgam ar ne ilgam, bet vienam kartui pigiau nei 50ct priemonės neišeina (o ir skaičiavau kiek atsieina vienas cikals ar mėnesiui kiek išleidžiama), apie rankas, kojas ir laiką nekalbėjau, faktas, kad indaplovė - gėris thumbup.gif

QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 19:16)
Man tas stalcius patogus,jo viso net nedarau,tiesiog prie kriaukles  stovedama truputi atitraukiu ir ismetu siuksle. kriaukle gili,tai vietos lentynai,atrode,kad ir nera,o ir siule man Blum metaline lentynele uz nesusvietna kaina doh.gif . Tai vyras tiesiog ispjove is balto storo plastiko lentynele ir pritvirtino. Gavosi visai patogiai susidet kempinelem,maisams.
user posted image

Va va, apie kažkokią lentynukę ir aš mąstau, tik va mislinu ten padėt tą filtravimo sistemą, kuriai yra tas atskiras kraniukas lotuliukas.gif Seniai ją naudojam, o va dabar nesusimontavom.

QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 20:52)

Va kokia idėja! thumbup.gif

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 22:14)

ir aplamai, kuo tyliau vaikas vienas sėdi kambaryje, tuo baisiau ten užeiti  blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O dėl stalčių.... Aš tik už juos thumbup.gif Eina sau kaip pamenu, nuomojamuose butuose kekdavaus amžiais, kai reikėdavo ką išimt iš spintelių doh.gif O dabar... Gėris wub.gif Spintelių užtenka ūkinėj spintoj viršuj smile.gif

Vsio, labanakt ;D
Atsakyti