Ohooooooooo nu ir privarėt
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 16:59)
esu priešininkas L formos virtuvių dėl sunkai arba brangiai išnaudojamo kampo ir kriauklės prieš langą, todėl gal susilaikysiu nuo komentrų
Aš irgi pireš, todėl žūtbūt stengiaus jos išvengt ir man pavyko
QUOTE(juratela @ 2013 03 14, 17:05)
Na rankos ir kojos irgi ne valdiškos
Priemonių man kažkaip ilgam užtenka, ne vienam ir ne dviem mėnesiams, nors jungiu kas antra diena, o kartais ir kasdien
Ilgam ar ne ilgam, bet vienam kartui pigiau nei 50ct priemonės neišeina (o ir skaičiavau kiek atsieina vienas cikals ar mėnesiui kiek išleidžiama), apie rankas, kojas ir laiką nekalbėjau, faktas, kad indaplovė - gėris
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 19:16)
Man tas stalcius patogus,jo viso net nedarau,tiesiog prie kriaukles stovedama truputi atitraukiu ir ismetu siuksle. kriaukle gili,tai vietos lentynai,atrode,kad ir nera,o ir siule man Blum metaline lentynele uz nesusvietna kaina
. Tai vyras tiesiog ispjove is balto storo plastiko lentynele ir pritvirtino. Gavosi visai patogiai susidet kempinelem,maisams.
Va va, apie kažkokią lentynukę ir aš mąstau, tik va mislinu ten padėt tą filtravimo sistemą, kuriai yra tas atskiras kraniukas
Seniai ją naudojam, o va dabar nesusimontavom.
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 20:52)
Va kokia idėja!
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 22:14)
ir aplamai, kuo tyliau vaikas vienas sėdi kambaryje, tuo baisiau ten užeiti
O dėl stalčių.... Aš tik už juos
Eina sau kaip pamenu, nuomojamuose butuose kekdavaus amžiais, kai reikėdavo ką išimt iš spintelių
O dabar... Gėris
Spintelių užtenka ūkinėj spintoj viršuj
Vsio, labanakt ;D