Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 21:21)
kas jūsų avatarui nutiko? negu mirė nuo ledų?

Ai,pavydi cia visi tu ledu irnesakyk.gif ,tai nebeerzinsiu. Pasipuosiau nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 14, 22:22)
Stalčiai gali būti visokie ir nebūtinai jų turi būti labai daug. Stalčiuose patogu laikyti smulkius daiktus, tačiau virtuvėse yra daiktų kuriuos patogiau laikyti spintelėse, tad turi būti ir stalčių ir spintelių su durelėmis ir lentyniomis. Stalčių bėgeliai yra net tik pigūs ir brangūs, bet būna kokybiški ir nekokybiški. Dar bėgeliai gali būti sumontuoti kokybiškai ir nekokybiškai. Visiškai paprastus, nebrangius, bet kokybiškus bėgelius naudojau ir naudosiu, nes daugeliui baldų jų visiškai pakanka. Paprasti nebrangūs bėgeliai, tai dar nereiškia, kad tas stačius blogai darinėsis ar sulūš. Gal nebus taip efektinga kaip su brangiais bėgeliais, bet jeigu tai kokybiškas daiktas ir tinkamai sumontuotas, puikiai atliks savo funkciją ir tarnaus labai ilgai.  smile.gif

gal galiu nors vieną jų sužinoti? kažkaip niekaip nesugalvoju ką patogiau laikyti spintelėje ir dėl ko. kalbame apie apatines spinteles.
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 23:28)
gal galiu nors vieną jų sužinoti? kažkaip niekaip nesugalvoju ką patogiau laikyti spintelėje ir dėl ko. kalbame apie apatines spinteles.

gal sakykim cia priklauso nuo zmogaus, juk visi mes esam skirtingi ir poreikiai skiriasi ir norai ir galimybes mirksiukas.gif man virtuve vien is stalciu keistai atrodo kaip kokia laboratorija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 03 14, 22:26)
o tai jusu virtuveje nebus pakabinamu spinteliu visai? jei didele virtuve tai gal ir be ju tilpti galima  g.gif as tai maty labai turtinga nes niekas man netelpa  biggrin.gif ir pakabinamos ir pastatomos eina kampu, plius spinta - indauja ir vistiek kisu viska  doh.gif reiktu kaip tos amerikietiskos virtuves kur spinteliu gausa  biggrin.gif

nu jo, maniskis tai uzsilipa ant spinteliu ir virsutines pakrausto  bigsmile.gif bet dabar jau pavojus mazesnis nes vaikas didesnis, o gal ir ne  lotuliukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  sutinku pilnai su jumis

na iki šiol man dėliojasi be viršutinių spintelių. bet dar yra žmona ir įtariu kad kokia viena kita turi šansų atsirasti. dėl bendro dizaino. kadangi ta virtuvė dar toli, nedariau konkretaus brėžinuko. daviau keliems baldžiams pabraižyti - tai pribraižė pievų belekokių pagal vieną šabloną. sakiau reik susigulėt mintim ir duot vėl kitiems pabraižyt.
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 22:27)
Ai,pavydi cia visi tu ledu  irnesakyk.gif ,tai nebeerzinsiu. Pasipuosiau  nail.gif

nu fainulka tokia, laikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 03 14, 21:33)
gal sakykim cia priklauso nuo zmogaus, juk visi mes esam skirtingi ir poreikiai skiriasi ir norai ir galimybes  mirksiukas.gif man virtuve vien is stalciu keistai atrodo kaip kokia laboratorija  blush2.gif

Mano virtuveje,nera ne vienos apatines spinteles,nuo siol vakarais po darbo,uzuot arus kaip vergei virtuveje, isdidziai sukinesiuos laboratorijoj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 03 14, 22:33)
gal sakykim cia priklauso nuo zmogaus, juk visi mes esam skirtingi ir poreikiai skiriasi ir norai ir galimybes  mirksiukas.gif man virtuve vien is stalciu keistai atrodo kaip kokia laboratorija  blush2.gif

kodėl, yra indaplovė, koks nors šaldiklis, spintelė po kriaukle, galų gale galima daryti vidinius stalčius paslėptus po bendru fasadu (bet man kreivas tas išradimas, nebent labai jau simetrija griūna)

gal Jūs ir teisi, tada aš už stalčius. man jie nerealus gėris. turiu dabar vieną spintutę, tai nors nusišauk kai reikia iš ten ką išgraibyti. ir kaupiasi ten daiktai išmetimui. aš ją vadinu tarpine stotele iki šiukšlinės. visiškas nefunkcionalumas
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 22:37)
Mano virtuveje,nera ne vienos apatines spinteles,nuo siol vakarais po darbo,uzuot arus kaip vergei virtuveje, isdidziai sukinesiuos laboratorijoj tongue.gif

lotuliukas.gif
aš naujoje virtuvėje tikriausiai irgi. o ką, čiotkas pavadinimas - laboratorija
Atsakyti
Kur slepiat dujų balionus g.gif Populiariausia turbūt spintelėj po kriaukle g.gif
Atsakyti
gerai, Mergaitės, faina čia su Jumi. Man jau laipinimas į lėktuvą prasidėjo. užsuksiu kada, linksma čia pas Jus 4u.gif
visoms labai daug kūrybinės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Padarome eksperimentą.
Pavyzdžiui turime 50 cm pločio apatinę spintelę su lentynomis. Joje yra dvi lentynos kurias galima perkelti pagal poreikį aukščiau ar žemiau. Taigi išimam lentynas ir padedame į spintelės dugną. Štai tiek vietos jos užima. Visa kita - tai erdvė kurioje galima laikyti daiktus.
Pavyzdžiui turime 50 cm pločio apatinę spintelę su trimis stalčiais. Išardome stalčius ir visas dalis sudedame į spintelės dugną. Visa kita tuščia erdvė kurioje galima laikyti daiktus.
Klausimas kurioje spintelėje liko daugiau tuščios vietos? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aiduke @ 2013 03 14, 21:41)
Kur slepiat dujų balionus g.gif Populiariausia turbūt spintelėj po kriaukle g.gif
Labai dailioje spintelėje, kur niekam nei į galvą neateitų kas viduje tūno. Beja, standartinio dydžio balionas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 14 kovo 2013 - 21:47
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 14, 22:45)
Padarome eksperimentą.
Pavyzdžiui turime 50 cm pločio apatinę spintelę su lentynomis. Joje yra dvi lentynos kurias galima perkelti pagal poreikį aukščiau ar žemiau. Taigi išimam lentynas ir padedame į spintelės dugną. Štai tiek vietos jos užima. Visa kita - tai erdvė kurioje galima laikyti daiktus.
Pavyzdžiui turime 50 cm pločio apatinę spintelę su trimis stalčiais. Išardome stalčius ir visas dalis sudedame į spintelės dugną. Visa kita tuščia erdvė kurioje galima laikyti daiktus.
Klausimas kurioje spintelėje liko daugiau tuščios vietos? smile.gif

absurdiškas palyginimas, bet visos nuomonės turi teisę gyventi. dar suskaičiuokite laisvą kubatūrą tarp puodų

sėkmės 55cm gylio spintelėje susidėti daiktus prie galinės sienelės ir paskui juos žvejoti.

tai tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 14, 21:47)
Padarome eksperimentą.

Daznai svarbi ne erdve,kiek jos lieka,o patogumas pasiekiant reikiama daikta.Is spinteles,kad pasiekt koia tarka,rekiia klauptis ant keliu ir kraut visa turta ant grindu,o stalciu atitraukus-viskas ant akiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 23:39)
o ką, čiotkas pavadinimas - laboratorija

lotuliukas.gif o ko ne virtuve irgi kurybine laboratorija , nu as uz stalcius bet ne visoj virtuvej smile.gif
Atsakyti