Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 19:58)
tada krosnele stovetu visai prie iejimo i kambari, nepatogu ten  schmoll.gif . Svarstem ir si varinata. Plius salia laiptai i antra auksta, taip, ka tikrai nepatogu ten butu 4u.gif
Sita varianta pabandysim padeliot. Jau kazkas dar sian cia jau siule  thumbup.gif  .

ta prasme ne į kitą pusę kamino, nes bus tikrai ant praėjimo, bet iš galo kamino. Tuomet ji gražiai matytųsi iš valgomojo pusės ir iš svetainės, nes dabar ji matysis tik nuo valgomojo ir yra kliuvinys virtuvei
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2013 03 14, 20:04)

tikra tiesa  drinks_cheers.gif medziagu kaina labai daug lemia, cia jei uztenka paprastu rankeneliu, lankstu, nereikia bloomu ir pan tai kaina nebus kosmine  smile.gif
o mes siandien pasiemem plokstes is pjaustyklos ir nusivezem i soda, kita savaite pradesim rinkti  thumbup.gif bus pigiausia ka galima gauti bet smagu kad nauja ir pritaikyta pagal isplanavima  thumbup.gif nu aisu plotas maziukas tai arti kriaukles bus virykle bet man cia ne minusas tikrai  tongue.gif

patikėkite, lankstai ar blum ar ne blum kainą įtakoja minimaliai. Brangiau kainuoja stalčių sistemos. Jeigu vietoje jų paliktumėt atidaromas dureles ir už jų paprastas lentynas - virtuvė atpinga kartais, o ne procentais. bet ką tokioje virtuvėje veikti - negaliu pasakyti. dar galima imti pigiausius bėgelius po keletą litų, bet čia toooooks žingsnis atgal į 1970 metus kad gal tikrai geriau pataupyti pinigėlių ir pirkti geresnį daiktą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 03 14, 20:04)
nu pigiai tai gal zmogus norejo pasakyti normos ribose  biggrin.gif

na, tos normos ribos kiekvienam vis kitokios, o kad nenusakė ribų, tad ir gavo adekvatų atsakymą 4u.gif
kartais žmonės tingi elementariai pagooglint, parašinėt užklausas - ten, šen, - pilnas internetas visokio plauko baldžių mirksiukas.gif ir visi el paštus turi... hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 03 14, 19:43)
Man dar reiktų dviejų tarnaičių tokią virtuvę prižiūrėt  lotuliukas.gif

mano vyras irgi sako, įsirengia tokias didžiules gražiausias virtuves, o jose tarnaitės triūsia bigsmile.gif tarnaitėms smagu mirksiukas.gif
o mum tai bent akis yra į ką paganyt blush2.gif
user posted image
http://www.houzz.com...kitchen-chicago
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 19:36
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 19:25)
mano vyras irgi sako, įsirengia tokias didžiules gražiausias virtuves, o jose tarnaitės triūsia  bigsmile.gif  tarnaitėms smagu  mirksiukas.gif

Ir ne tik.... lotuliukas.gif Tų namų vyrai irgi nesiskundžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 20:32)
Ir ne tik.... lotuliukas.gif Tų namų vyrai irgi nesiskundžia biggrin.gif

blin .... tai gal man reikia užsinorėt tokios virtuvės? vot senas asilas, niekaip pačiam nedašuto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 20:32)

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 20:36)

gyveni žmogus ir mokaisi unsure.gif
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 19:36)
blin .... tai gal man reikia užsinorėt tokios virtuvės? vot senas asilas, niekaip pačiam nedašuto  doh.gif

Nu jei striptizą sušokot, tai gal dar ne visai asilas biggrin.gif

O kaži kur tas kur save avinu vadino blūdina? Užbanino kiba jau kas lotuliukas.gif
Atsakyti
idėja vyno rūsiui mirksiukas.gif
user posted image
http://www.houzz.com...-kitchen-boston
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 19:40)

O kaži kur tas kur save avinu vadino blūdina? Užbanino kiba jau kas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 19:45)

O suknia kooooookia lotuliukas.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va dar patarimas Panevėžiui, rankenėles tada jau montuokit visai prie pat cokolio, žemai žemai... kuo žemiau tuo tuo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 21:18)

patikėkite, lankstai ar blum ar ne blum kainą įtakoja minimaliai. Brangiau kainuoja stalčių sistemos. Jeigu vietoje jų paliktumėt atidaromas dureles ir už jų paprastas lentynas - virtuvė atpinga kartais, o ne procentais. bet ką tokioje virtuvėje veikti - negaliu pasakyti. dar galima imti pigiausius bėgelius po keletą litų, bet čia toooooks žingsnis atgal į 1970 metus kad gal tikrai geriau pataupyti  pinigėlių ir pirkti geresnį daiktą g.gif

del stalciu sutinku, bet nebutina pirkti pacius pigiausius begelius, yra pakankamai kokybiski ir nelabai prabangus mirksiukas.gif o jus manot kad virtuvej visiems reikia kad butu vien stalciai unsure.gif man ju pakanka vienoje 80 cm spinteleje 3 vnt , pirmam stalo irankiai, antram samciai ir pan. o treciam kepimo skardos, tortines ir pan. as tikrai daug gaminu, megstu kepti saldumynus tai virtuve pas mane ne muziejine o naudojama pilnai smile.gif aiksu jei butu daug lesu daryciau ja is blizgios plokstes, lakoniskai paprasta, dabar turiu is paprastos plokstes, virsutines spinteles pailgintom durelem be rankeneliu.
Atsakyti
va koks superinis sprendimas thumbup.gif
user posted image
http://www.houzz.com...tchen-cleveland
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 20:44)

jei ne tas šaldytuvas per vidurį, bučiau pagalvojęs jog tai altorius lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 20:49)
O suknia kooooookia lotuliukas.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va dar patarimas Panevėžiui, rankenėles tada jau montuokit visai prie pat cokolio, žemai žemai... kuo žemiau tuo tuo geriau  mirksiukas.gif

ne rankenėles, aš plintusą suprojektuosiu su išrantymais ir griovelių mišku, nudažysiu baltai ir prieš jai ateinant, liepsiu vaikui plastilinu viską užlipdyt rolleyes.gif kaip galvojat, žmona nesupras? juk vaikas, jam viskas leidžiama
ir dar stalčius po spintelėm padarysiu, kaip čia kažkas buvo įkėlęs, o ten sudėsiu valymo priemones rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 20:40)
Nu jei striptizą sušokot, tai gal dar ne visai asilas biggrin.gif

čia tipo mane paguost turėjo ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2013 03 14, 20:50)
del stalciu sutinku, bet nebutina pirkti pacius pigiausius begelius, yra pakankamai kokybiski ir nelabai prabangus  mirksiukas.gif o jus manot kad virtuvej visiems reikia kad butu vien stalciai  unsure.gif man ju pakanka vienoje 80 cm spinteleje 3 vnt , pirmam stalo irankiai, antram samciai ir pan. o treciam kepimo skardos, tortines ir pan. as tikrai daug gaminu, megstu kepti saldumynus tai virtuve pas mane ne muziejine o naudojama pilnai  smile.gif aiksu jei butu daug lesu daryciau ja is blizgios plokstes, lakoniskai paprasta, dabar turiu is paprastos plokstes, virsutines spinteles pailgintom durelem be rankeneliu.

na taip, kuo jų mažiau, tuo pigiau. galima ir pigesnių alternatyvų ieškoti, bet jeigu labai labai spaudžia pinigai ... gali ir tokie neišeiti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 20:52)

aha šitas įdomus. reiks integruot
ačiū 4u.gif
Atsakyti