nu ka linksma tema cia pas jus
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 14, 19:59)
pasirodo, ne mes vieni alkoholikai
(mano mamos nuomone tai man vienas žingsnis iki to
) ta proga atsidarysiu vyno butelį
dar ir vyras komandiruotėj
nu ir mano mamos zodziai tokie patys
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 20:01)
pigiausiai? na sėskite į patį nepopuliariausią visuomeninio transporto maršrutą ir važiuojant atidžiai stebėkite reklamas, tada išrinkite pačią labiausiai apšiurusį, geriausiai markeriu ant kartono užrašą "BALDAI", va ten nueikite ir pasiteiraukite. Manau jei atkakliai kartosite tokį veiksmą tikrai rasite to ko ieškote - pigiai.
dar pigiau ne gamintis, bet pirkti gatavą iš modulių. Gal aleksoto turguje tokius pardavinėja?
nu pigiai tai gal zmogus norejo pasakyti normos ribose
nes ta piguma ir branguma visi skirtingai matuoja, sakykim musu draugai naujam name dare virtuve tai nieko ten mandro mano akim, isskyrus kad stalvirsis su ilieta kriaukle tai sake suplojo 25000 lt
nu man tai cia labai daug, o kitiems gal normaliai. Bendrai tai mes kai turejom virtuve keisti pinigu buvo labai mazai o norejosi labai labai naujos ir ka, pasisitengem ir pasigaminom patys, naudojames jau 3 metai ir normaliai
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 14, 20:06)
nu, po ilgų paieškų supratau, kad stebuklų nebūna
jei norit pigiai, tai tiesiog reikia rinktis pigias medžiagas, furnitūrą ir tt.
tikra tiesa
medziagu kaina labai daug lemia, cia jei uztenka paprastu rankeneliu, lankstu, nereikia bloomu ir pan tai kaina nebus kosmine
o mes siandien pasiemem plokstes is pjaustyklos ir nusivezem i soda, kita savaite pradesim rinkti
bus pigiausia ka galima gauti bet smagu kad nauja ir pritaikyta pagal isplanavima
nu aisu plotas maziukas tai arti kriaukles bus virykle bet man cia ne minusas tikrai