Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 19:17)
Rusys kitu metu projektas, kai isitikinsim kad neapsemia ir suprasim ko mums virsuje truksta, ar siaip reikia is to rusio.

o mes rūsio tai nedarėm irnesakyk.gif hihihi.gif
tik papildoma pinigų kišykla... unsure.gif 4u.gif
sorry, kad ne į temą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 18:31
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 11:25)
drinks_cheers.gif visiškai sutinku
kai kurie to dar nesupranta - ieško pigiai ir gerai, kaip anksčiau būdavo reklamose "Dosia"  ax.gif
Papildyta:

turbūt logiška  g.gif

Visiems norisi pigiu, bet uzmirstama, kad skupas moka 2 kartus. Labai geras pavyzdys musu nuomojamas namas. Seimininkas taip skupai viska padare, juokingai skupai. Per pirmus kelis menesius teko jam vistiek pakeisti ir skalbykle su dziovykle, nes pirmi skupi varijantai subyrejo per 2 menesius. Paskui ir oro kondicionieriu keite, nes skupas varijantas subyrejo. Tai gan brangus pirkiniai, pirkti 2 kartus gaunasi brangiai, geriau iskart viena truputi brangesni.
Musu su mb poziuris paprastas, neperkam, kol negalim nupirkti gero, ilgai tarnaujancio produkto. Todel ir nama irenginesim palaipsniui, o ne viska iskart. Nes viskam iskart padaryti kokybiskai, truksta pinigu. Ivaziuosim i nama kaip yra dabar, gyvensim, taupysim. Susitaupysim, pakeisim antra auksta. Tada vel taupysim, pakeisim pirma ir taip iki rusio.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 11:28)
o mes rūsio tai nedarėm  irnesakyk.gif  hihihi.gif
tik papildoma pinigų kišykla... unsure.gif  4u.gif
sorry, kad ne į temą...

Mums rusys bus reikalingas pagrinde darbui, bet neirengsi gi tik puses, todel bus daromas visas. Jis dabar stovi tuscias, be jokiu pertvaru per visa namo plota. Projektas brangus, reiks taupyti. Kolkas mb gaus dirbti ant cementiniu sienu neapsildomame rusyje, nu bet ne visa laika taip bus, pasidarysim su laiku.

Virtuves wub.gif Sapnuoju virtuves. Jauciu daugimai moteru virtuve namie svarbiausia, man tikrai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 19:26)
Ghm ghm.... aij, kažką sakyt norėjau, bet jau net žodžių pritrūkau...
Geriau jau už jūsų rūsį išgeriam user posted image

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 11:26)
Ghm ghm.... aij, kažką sakyt norėjau, bet jau net žodžių pritrūkau...
Geriau jau už jūsų rūsį išgeriam user posted image

idomu ka tokio pasakiau, kad zodziu pritruko. Normalus planas. Mes ne Lietuvoje gyvenam, gal poziuris kitoks, pagal cionykscius iprocus ir tiek.
Kolkas dirbu, gerti negaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 19:36)
idomu ka tokio pasakiau, kad zodziu pritruko. Normalus planas. Mes ne Lietuvoje gyvenam, gal poziuris kitoks, pagal cionykscius iprocus ir tiek.
Kolkas dirbu, gerti negaliu  4u.gif

nekreipkite dėmesio, čia mums baltas pavydas irnesakyk.gif vyno rūsio lotuliukas.gif
bet aš sakau, jei jau vyno rūsį, tai ir vynuogyną reik tuėt, kad mūsų klimatinėm sąlygom neįmanoma schmoll.gif
todėl ir nedarėm rūsio mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 19:33)
Mums rusys bus reikalingas pagrinde darbui, bet neirengsi gi tik puses, todel bus daromas visas. Jis dabar stovi tuscias, be jokiu pertvaru per visa namo plota. Projektas brangus, reiks taupyti. Kolkas mb gaus dirbti ant cementiniu sienu neapsildomame rusyje, nu bet ne visa laika taip bus, pasidarysim su laiku.

kaip didelis darbo kambarys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 17:20)
Man kriaukle butinai turi buti pries langa ir ne kitaip  smile.gif
Papildyta:
Esam namo pirkimo procese. Jau svarstom ka daryti su virtuve, nes gan maza ji ten dabar. Reikes isstumdyti truputi sienas.
As turbut retas egzempliorius, bet labai gerbiu tradicines amerikoniskas virtuves ir tik tokia matau savo busimam name. Dideles, medines spinteles ir butinai su sala gero dydzio  smile.gif
Papildyta:

user posted image
toks stiliukas mane veza. Mano virtuve nesigaus tokia didele, bet bandysiu kazka panasaus susikurti su dizaineriu pagalba. Pas man bus L, bet uzlenkimas ne toks didelis, todel ir nesigauna tokia  verysad.gif

Man dar reiktų dviejų tarnaičių tokią virtuvę prižiūrėt lotuliukas.gif Dabar virtuvės durelės su paraižymais, tai neduok Dieve doh.gif Dar kai mažoji buvo mažesnė ir labai mėgo purvinom rankytėm baltas spinteles čiupinėt biggrin.gif doh.gif
QUOTE(*Urtėja* @ 2013 03 14, 17:45)
Sveiki, gal kas pasidalinsit kur pigiausiai virtuve gamina Kaune? smile.gif  4u.gif

Ten kur jūs rasit pigiausiai, ten ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:36)
Kolkas dirbu, gerti negaliu  4u.gif

Aš čia iš pavydo sumikčiojau biggrin.gif
Ne Lietuvoj? blink.gif Visai dabar supavydėjau doh.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 18:42)
nekreipkite dėmesio, čia mums baltas pavydas  irnesakyk.gif vyno rūsio  lotuliukas.gif
bet aš sakau, jei jau vyno rūsį, tai ir vynuogyną reik tuėt, kad mūsų klimatinėm sąlygom neįmanoma schmoll.gif
todėl ir nedarėm rūsio  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Teisingai, mūsų klimate tai katilus rūsiuose stato, tai koks dar ten vynas tarp suodžių.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 19:46)
drinks_cheers.gif Teisingai, mūsų klimate tai katilus rūsiuose stato, tai koks dar ten vynas tarp suodžių.... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi, kaip skaniai jukiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 14, 11:43)
Man dar reiktų dviejų tarnaičių tokią virtuvę prižiūrėt  lotuliukas.gif Dabar virtuvės durelės su paraižymais, tai neduok Dieve  doh.gif Dar kai mažoji buvo mažesnė ir labai mėgo purvinom rankytėm baltas spinteles čiupinėt  biggrin.gif  doh.gif

Ten kur jūs rasit pigiausiai, ten ir bus  biggrin.gif

Mano nebus tokia didele, cia tik svajones sudejau ir stiliu. Stilius tai tikrai bus toks.
Tarnaiciu nereiktu, nors tarp mano draugiu labai paplite, kad ateina zmogus karta i savaite ar dvi ir isvalo viska. As kolkas tokiomis paslaugomis nesinaudoju, nes ir namuke mazam gyvenu dar, ir nejauki mintis sita kolkas, ir taupom.

Mes tik vakar kainas suderejom ir isikelimo data 4u.gif
Papildyta:
Cia jau visai ne i virtuviu tema, bet pratesiu apie vynuogynus. Labai prispaudus reikalui, galima apsilankyti vynuogynuose. Musu rate yra zmones kurie specialiai i juos vaziuoja kai vyksta degustacijos. Sake vos parvaziuoja po to doh.gif As dar nebuvus, bet reikes kada apsilankyti, kai bus kur vaikus deti ir bus, kad parves, nes sako is ten pats neparvaziuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 17:41)
krosnelė negali keliauti į kitą vietą? PVZ per galą kamino?

tada krosnele stovetu visai prie iejimo i kambari, nepatogu ten schmoll.gif . Svarstem ir si varinata. Plius salia laiptai i antra auksta, taip, ka tikrai nepatogu ten butu 4u.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 18:16)
Pas mane ir beveik panašiai 4u.gif Bet aš dedu kaitlentę kaip jums ir siųlo vietoj stalčių smile.gif Jei bijot, kad šaldytuvo siena bus aptaškyta, tai patikėkit, tada jūsų langas bus ne ką geresnis biggrin.gif

Sita varianta pabandysim padeliot. Jau kazkas dar sian cia jau siule thumbup.gif .
Atsakyti

nu ka linksma tema cia pas jus biggrin.gif

QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 14, 19:59)
pasirodo, ne mes vieni alkoholikai lotuliukas.gif (mano mamos nuomone tai man vienas žingsnis iki to unsure.gif ) ta proga atsidarysiu vyno butelį biggrin.gif dar ir vyras komandiruotėj biggrin.gif

nu ir mano mamos zodziai tokie patys lotuliukas.gif
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 20:01)
pigiausiai? na sėskite į patį nepopuliariausią visuomeninio transporto maršrutą ir važiuojant atidžiai stebėkite reklamas, tada išrinkite pačią labiausiai apšiurusį, geriausiai markeriu ant kartono užrašą "BALDAI", va ten nueikite ir pasiteiraukite. Manau jei atkakliai kartosite tokį veiksmą tikrai rasite to ko ieškote - pigiai.
dar pigiau ne gamintis, bet pirkti gatavą iš modulių. Gal aleksoto turguje tokius pardavinėja?

nu pigiai tai gal zmogus norejo pasakyti normos ribose biggrin.gif nes ta piguma ir branguma visi skirtingai matuoja, sakykim musu draugai naujam name dare virtuve tai nieko ten mandro mano akim, isskyrus kad stalvirsis su ilieta kriaukle tai sake suplojo 25000 lt doh.gif nu man tai cia labai daug, o kitiems gal normaliai. Bendrai tai mes kai turejom virtuve keisti pinigu buvo labai mazai o norejosi labai labai naujos ir ka, pasisitengem ir pasigaminom patys, naudojames jau 3 metai ir normaliai thumbup.gif

QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 14, 20:06)
nu, po ilgų paieškų supratau, kad stebuklų nebūna schmoll.gif  jei norit pigiai, tai tiesiog reikia rinktis pigias medžiagas, furnitūrą ir tt.

tikra tiesa drinks_cheers.gif medziagu kaina labai daug lemia, cia jei uztenka paprastu rankeneliu, lankstu, nereikia bloomu ir pan tai kaina nebus kosmine smile.gif

o mes siandien pasiemem plokstes is pjaustyklos ir nusivezem i soda, kita savaite pradesim rinkti thumbup.gif bus pigiausia ka galima gauti bet smagu kad nauja ir pritaikyta pagal isplanavima thumbup.gif nu aisu plotas maziukas tai arti kriaukles bus virykle bet man cia ne minusas tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:57)
Cia jau visai ne i virtuviu tema, bet pratesiu apie vynuogynus. Labai prispaudus reikalui, galima apsilankyti vynuogynuose. Musu rate yra zmones kurie specialiai i juos vaziuoja kai vyksta degustacijos. Sake vos parvaziuoja po to  doh.gif  As dar nebuvus, bet reikes kada apsilankyti, kai bus kur vaikus deti ir bus, kad parves, nes sako is ten pats neparvaziuosi  doh.gif

Kaip tai ne į virtuvių, taigis vynas, virtuvė, sūris, taurė.... Viskas čia dera thumbup.gif drinks_cheers.gif

Sapnų mergelka, a girdž kas ten pas juos vyksta karsta.gif Mūsų į svečius jaučiu niekaip? Ne? Nu ne tai ne.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 18:58)
Sita varianta pabandysim padeliot. Jau kazkas dar sian cia jau siule  thumbup.gif  .

Pabandykit drinks_cheers.gif
Atsakyti