Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:55)
Rusys busu visu " zaidimu kambarys". Tiek vaikams plotas, tiek tevams plotas. Tevu plote zinoma turi buti vyno saldytuvas  blush2.gif

pasirodo, ne mes vieni alkoholikai lotuliukas.gif (mano mamos nuomone tai man vienas žingsnis iki to unsure.gif ) ta proga atsidarysiu vyno butelį biggrin.gif dar ir vyras komandiruotėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2013 03 14, 18:45)
Sveiki, gal kas pasidalinsit kur pigiausiai virtuve gamina Kaune? smile.gif  4u.gif

pigiausiai? na sėskite į patį nepopuliariausią visuomeninio transporto maršrutą ir važiuojant atidžiai stebėkite reklamas, tada išrinkite pačią labiausiai apšiurusį, geriausiai markeriu ant kartono užrašą "BALDAI", va ten nueikite ir pasiteiraukite. Manau jei atkakliai kartosite tokį veiksmą tikrai rasite to ko ieškote - pigiai.
dar pigiau ne gamintis, bet pirkti gatavą iš modulių. Gal aleksoto turguje tokius pardavinėja?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:55)
Rusys busu visu " zaidimu kambarys". Tiek vaikams plotas, tiek tevams plotas. Tevu plote zinoma turi buti vyno saldytuvas  blush2.gif

Bendraminciai drinks_cheers.gif Ir as taip susiplanavau rusi thumbup.gif tik ne saldytuva, o visa atskira ruseli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2013 03 14, 18:45)
Sveiki, gal kas pasidalinsit kur pigiausiai virtuve gamina Kaune? smile.gif  4u.gif

nu, po ilgų paieškų supratau, kad stebuklų nebūna schmoll.gif jei norit pigiai, tai tiesiog reikia rinktis pigias medžiagas, furnitūrą ir tt. žinoma, koks nors savas meistriukas, dirbantis be patento, nemokantis mokesčių irgi pigiaus už darbą paskaičiuos. bet jei firma - tai visur tas pats.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 14, 10:59)
pasirodo, ne mes vieni alkoholikai lotuliukas.gif (mano mamos nuomone tai man vienas žingsnis iki to unsure.gif ) ta proga atsidarysiu vyno butelį biggrin.gif dar ir vyras komandiruotėj biggrin.gif

doh.gif Kad mes isgeriam tik per progas. Ir retsykiais be progos vyno taure kokia vakare vaikus sugulde. Toli iki alkocholiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 03 14, 08:36)
Lietinga, kažkaip nerodo man jūsų virtuvės. Gal galite įdėti dar karteli?labiausiai domina šiukšlių stalcius. Gal butų galima ir jo atidaryto nuotraukele? 4u.gif

Man tas stalcius patogus,jo viso net nedarau,tiesiog prie kriaukles stovedama truputi atitraukiu ir ismetu siuksle. kriaukle gili,tai vietos lentynai,atrode,kad ir nera,o ir siule man Blum metaline lentynele uz nesusvietna kaina doh.gif . Tai vyras tiesiog ispjove is balto storo plastiko lentynele ir pritvirtino. Gavosi visai patogiai susidet kempinelem,maisams. Siukslines paprastos ''senukines",nes uz mandras nekyla rankos permoket,tai kai Ikea atsidarys,ten nusipirksiu kokias sustresnes. Tai tiek 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 15:35)
mano argumentai, kodel negerai:
sukeitus vietom stalcius su virykle, nepatogu bus isimti produktus is saldytuvo, ner kur ju iskart padet. Plius vargas su nutaskyta saldytuvo sienele. Pas mane pacia apie 15-20cm nuo virykles iki sieneles, tai pastoviai reik sveist  doh.gif . O cia net tokio tarpo neiseitu padaryt.
Indaploves nedesim, nes viena gyvena, tai tikrai jai jos nereik. Surugs indai, kol prikaups pilna indaplove  biggrin.gif
Virtuve - nisoj tokioj. Uz plautuves ir virykles siena  4u.gif

Pas mane ir beveik panašiai 4u.gif Bet aš dedu kaitlentę kaip jums ir siųlo vietoj stalčių smile.gif Jei bijot, kad šaldytuvo siena bus aptaškyta, tai patikėkit, tada jūsų langas bus ne ką geresnis biggrin.gif
Jau kai taškosi tie taukai, tai metro spinduliu doh.gif

QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 14, 16:55)
bet jums visoms gerai. turbūt tik mano virtuvę gamins tiek ilgai - 3 mėnesius doh.gif bet užtat viskas lietuvių gamybos, kaip ir vyras norėjo biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 17:01)
tas gerumas toks - man irgi nusišviečia 3 mėnesiai virtuvės gamyba, o paskui dar 2-3 savaitės stalviršio gamyba  doh.gif
tai ir spirgu jau...  blush2.gif vasaros gale jau noretųsi valgyt virt naujuose namuose  ax.gif

Tai aš tada niekaip greičiau lotuliukas.gif Ba jau mano meistro tampai tokie, kad dar niekaip grindų nebaigia, o kur dar sienos nedažytos..... doh.gif
O baldžius bus ir ne ka greitesnis, tai iki Kalėdų gal gal....

QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 17:23)
labai gražu  thumbup.gif
gerai ten - vyna, vynas, vynas, kočėlas...  lotuliukas.gif jei gerai įžiūriu... g.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 17:55)

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 03 14, 11:06)
Bendraminciai  drinks_cheers.gif  Ir as taip susiplanavau rusi  thumbup.gif  tik ne saldytuva, o visa atskira ruseli  lotuliukas.gif

Tikslaus plano rusiuo dar neturim, bet galvojam, kad bus baras su kriaukle ir maza indaplove ir aisku vyno saldytuvas. Pats rusys didelis, aukstom lubom, bet dar turim imontuoti ten man rankdarbiu studija kuri atliktu ir papildomo miegamojo funkcijas prireikus, vonia/tualeta, teritorija vaikams, teritorija baliams su teliku ir teritorija mb darbui, o jam reikia ne mazai ploto. Kaip tai atrodys finale, neaisku doh.gif

Kolkas svajoju apie virtuve, nes nuo virsaus remonetus pradesim. Rusys kitu metu projektas, kai isitikinsim kad neapsemia ir suprasim ko mums virsuje truksta, ar siaip reikia is to rusio.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 14, 17:59)

Į sveikatą tada, nes maniškis ir dar negrįžta user posted image
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 14, 19:06)
nu, po ilgų paieškų supratau, kad stebuklų nebūna schmoll.gif  jei norit pigiai, tai tiesiog reikia rinktis pigias medžiagas, furnitūrą ir tt. žinoma, koks nors savas meistriukas, dirbantis be patento, nemokantis mokesčių irgi pigiaus už darbą paskaičiuos. bet jei firma - tai visur tas pats.

drinks_cheers.gif visiškai sutinku
kai kurie to dar nesupranta - ieško pigiai ir gerai, kaip anksčiau būdavo reklamose "Dosia" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 19:01)
pigiausiai? na sėskite į patį nepopuliariausią visuomeninio transporto maršrutą ir važiuojant atidžiai stebėkite reklamas, tada išrinkite pačią labiausiai apšiurusį, geriausiai markeriu ant kartono užrašą "BALDAI", va ten nueikite ir pasiteiraukite. Manau jei atkakliai kartosite tokį veiksmą tikrai rasite to ko ieškote - pigiai.
dar pigiau ne gamintis, bet pirkti gatavą iš modulių. Gal aleksoto turguje tokius pardavinėja?

turbūt logiška g.gif
Atsakyti

QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:17)
Tikslaus plano rusiuo dar neturim, bet galvojam, kad bus baras su kriaukle ir maza indaplove ir aisku vyno saldytuvas. Pats rusys didelis, aukstom lubom, bet dar turim imontuoti ten man rankdarbiu studija kuri atliktu ir papildomo miegamojo funkcijas prireikus, vonia/tualeta, teritorija vaikams, teritorija baliams su teliku ir teritorija mb darbui, o jam reikia ne mazai ploto. Kaip tai atrodys finale, neaisku  doh.gif

Kolkas svajoju apie virtuve, nes nuo virsaus remonetus pradesim. Rusys kitu metu projektas, kai isitikinsim kad neapsemia ir suprasim ko mums virsuje truksta, ar siaip reikia is to rusio.

Ghm ghm.... aij, kažką sakyt norėjau, bet jau net žodžių pritrūkau...
Geriau jau už jūsų rūsį išgeriam user posted image

Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 19:16)
Man tas stalcius patogus,jo viso net nedarau,tiesiog prie kriaukles  stovedama truputi atitraukiu ir ismetu siuksle. kriaukle gili,tai vietos lentynai,atrode,kad ir nera,o ir siule man Blum metaline lentynele uz nesusvietna kaina doh.gif . Tai vyras tiesiog ispjove is balto storo plastiko lentynele ir pritvirtino. Gavosi visai patogiai susidet kempinelem,maisams. Siukslines paprastos ''senukines",nes uz mandras nekyla rankos permoket,tai kai Ikea atsidarys,ten nusipirksiu kokias sustresnes. Tai tiek 4u.gif
user posted image

Ačiū labai, aš ir galvoju, kaip daryt dėl tos lentyneles g.gif
Atsakyti