kur rasti šiukšlinę su dviem DIDELIAIS kibirais, ištraukiamą ranka? nu neįsivaizduoju, ką galima įmesti į 8litrų kibirą konservų dėžutę?
dar pamiršau pasakyti, kad iki 300lt
gal pas ka virtuvėje planuoja būt dujų katilas? kaip slėpti jį? man aiškina,jog spintelėje paslėpt negalima, turi būti atviras..nu bet kaip atrodys..
QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 09:46)
Tai jūs gi geriausiai žinot kokio jums reikia
Ir pas mane ji būna, kad kariasi, bet aš visur mėgstu erdvę Aš jei tarkim lieka lašas sriubos, iš pidesnio puodo perpilu į mažesnį ir jį noriu į šaldytuvą įkišti, sekančia dieną išsitraukiau, ant kaitlentės ir psio, sriuba garuoja O dėl stiklainiukų-joooo, ir pas mane jų DAUG
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 09:47)
o man ir saldiklio norisi ne miniatiurinio... todel ir galvoju apie neimontuojama...
Aš šaldiklį atskirą turiu, nesenai pirkom, tai jį parsivešiu iš vokiečių. Todėl ir mąsčiau vien tik apie įmontuojamą šaldytuvą
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 06, 15:28)
jaaaazau, kokios jūs tvarkinguolės
Aš kartu į mėnulį
QUOTE(Llaume @ 2013 03 06, 16:52)
Virtuves balduose nusimaciau spintele susideti sluotoms, nes bute neturiu ukinio kambariuko.
Va va ir pas mane nebus, yra, bet išgriausim, virtuvę platinsim. Ir tūlikas ne didukas,ir vonia neypatingai Tik aš nesumąstau, kur gražiai įtalpint tą spinčike šluotoms, šiupeliukui Dabar neturiu nei to, nei to. Virtuvę plaunu su šlapia šluota, jei reik kokias tarkim duženas šluoti, pasiimu dukros
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 06, 15:43)
kur ja laikote?
kadangi auginu maza vaika, virtuveje grindys plaunamosmusu namuose du kartus per diena, po valgio, kai gaminu jei kur pritrupinu ar prilasinu su servetele nuvalau
As kol kas neturiu, bet kai bus mano virtuve tai prie sienos bus numatytos 15cm ar 20cm dureles kurias atidarius issidedi sluota, siupeliuka, virsuj pora lentynu chemijos atsargoms ar kepminems saugoti..
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 06, 17:03)
Na taip, bet realybė tokia, kad šlapių dėti nepatariama ne tik dėl plieninės džiovyklos rūdijimo, bet ir drėgmės, kuri gali "atšokdinti" baldo kantus.
Kadangi neteko pas ką nors matyti kokybiškos ne plieninės džiovyklos (visos buvo plastikinės papiguškės), tai net ir nesidomėjau. O pas mane plieniniai tik laikikliai, rėmo nėra, apačioje- plastikinis padėkliukas. tai kokie lašeliai dar į jį nuvarva, išsitraukei išsivalei ir vsio
Kadangi neteko pas ką nors matyti kokybiškos ne plieninės džiovyklos (visos buvo plastikinės papiguškės), tai net ir nesidomėjau. O pas mane plieniniai tik laikikliai, rėmo nėra, apačioje- plastikinis padėkliukas. tai kokie lašeliai dar į jį nuvarva, išsitraukei išsivalei ir vsio
cia is kur toks mandras zodis "papiguskes"? .........pas mane panasios problemos-kai i indu dziovykle dejau sausus indus,tai indai visai sudziudavo,kai slapius-tai surudijo tas plasmasinis padekliukas,nu ir aisku baldu kantai atsoko virtuveje ir svetaineje....nu,bet svarbu,kad stalvirsio neispute
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 06, 21:37)
cia is kur toks mandras zodis "papiguskes"? .........pas mane panasios problemos-kai i indu dziovykle dejau sausus indus,tai indai visai sudziudavo,kai slapius-tai surudijo tas plasmasinis padekliukas,nu ir aisku baldu kantai atsoko virtuveje ir svetaineje....nu,bet svarbu,kad stalvirsio neispute
Oij, tai čia laimingai dar baigėsi, galėjot gi ir kaimynus užliet
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 06, 19:21)
kur rasti šiukšlinę su dviem DIDELIAIS kibirais, ištraukiamą ranka? nu neįsivaizduoju, ką galima įmesti į 8litrų kibirą konservų dėžutę?
Kad jei du konteineriai, tai dažniausiai tvirtinasi prie durelių ar montuojasi į stalčių
Jei ranka norit ištraukiamų, tai dvi šiukšlių dėžes dėkit į spintelę gal
Bet jei jums reikia DIDELIŲ ir PIGIŲ, tai ko čia ne varijantas?
Kaip tik du už 300 Lt išeina
O jei rimtai, tai gal.... čia kažkas panašaus, tik kainos nerašo...
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 06, 22:37)
Ale tu matai, ką reiškia virtuvę su svetaine sujungti...
QUOTE(Juodai @ 2013 03 07, 10:35)
tai,kad nesujungta.......matai kaip su tais kantais
QUOTE(Mindija @ 2013 03 07, 10:00)
200Lt + PVM
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 07, 10:42)
200Lt + PVM
kur tas šiukšlines galima pamatyti?
Papildyta:
ale tai proto bokštai, čia man kaip, į latviją važiuot pirkt? tai kiek ji man kainuos