Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 08:59)
esu priešininkas L formos virtuvių dėl sunkai arba brangiai išnaudojamo kampo ir kriauklės prieš langą, todėl gal susilaikysiu nuo komentrų  4u.gif

Man kriaukle butinai turi buti pries langa ir ne kitaip smile.gif
Papildyta:
Esam namo pirkimo procese. Jau svarstom ka daryti su virtuve, nes gan maza ji ten dabar. Reikes isstumdyti truputi sienas.
As turbut retas egzempliorius, bet labai gerbiu tradicines amerikoniskas virtuves ir tik tokia matau savo busimam name. Dideles, medines spinteles ir butinai su sala gero dydzio smile.gif
Papildyta:

user posted image
toks stiliukas mane veza. Mano virtuve nesigaus tokia didele, bet bandysiu kazka panasaus susikurti su dizaineriu pagalba. Pas man bus L, bet uzlenkimas ne toks didelis, todel ir nesigauna tokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:20)
toks stiliukas mane veza. Mano virtuve nesigaus tokia didele, bet bandysiu kazka panasaus susikurti su dizaineriu pagalba. Pas man bus L, bet uzlenkimas ne toks didelis, todel ir nesigauna tokia  verysad.gif

labai gražu thumbup.gif
gerai ten - vyna, vynas, vynas, kočėlas... lotuliukas.gif jei gerai įžiūriu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 17:25
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 10:23)
labai gražu  thumbup.gif

Visados svajojau apie didele virtuve, bet gavau mazesne nei norejau, bet uztai visas likes namas pranoksta lukescius. Todel dabar galvos skausmas kaip ipaisyti virtuve bent arti svajones i patalpas kurias turesim.

va dar grazi labai man, tik tu kolonu prie salos nedeciau, nes kolonu nei as nei mb nepernesam.
user posted image
Atsakyti
Neseniai dariau baldus didelėje virtuvėje nuosavame name. Šeimininkai kiek pasvarstė mintį perkelti baldus į lango pusę, bet nusprendė kad prie lango bus stalas. Langas pas juos labai didelis, tad pakabinamų spintelių būtų sumažėję per pus. Dabar prie lango didelis stalas ir patenkinta šeima sau sėdi, užkandžiauja ir pro langą dairosi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 14 kovo 2013 - 17:35
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:26)

drinks_cheers.gif man irgi patinka toks stilius 4u.gif
o čia vynai kaip įdomiai sudėti g.gif nemačiau dar taip... mažai žiūrėjau, matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 16:14)
Jungiuosi ir as prie virtuves planuotoju. Savo mamukui planuoju virtuve. Virtuvyte nediduke, tad nlb ka mandro ir isgalvosi. Imetu projektuka, gal kazkokiu pastebejimu kitos akys uzmatys  biggrin.gif  4u.gif

user posted image

Labai panasus išplanavimas kaip pas mane smile.gif aš deciau orkaitę ten kur stalciai. Ir viršutinė kampine spintele labai nepatogu kai taip atsidaro. Aš visai palei langą jų ne deciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 10:31)
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:26)

drinks_cheers.gif man irgi patinka toks stilius 4u.gif
o čia vynai kaip įdomiai sudėti g.gif nemačiau dar taip... mažai žiūrėjau, matyt smile.gif

graziai atrodo tie vynai, bet virtuveje tokio nedesim, nes rusyje bus baras su specialiu saldytuvu gerimams. Virtuveje man reikia daug vietos puodams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiddaa @ 2013 03 14, 10:33)
Labai panasus išplanavimas kaip pas mane smile.gif aš deciau orkaitę ten kur stalciai. Ir viršutinė kampine spintele labai nepatogu kai taip atsidaro. Aš visai palei langą jų ne deciau 4u.gif

as kaip tik nedeciau virykles prie arti prie tos aukstos spintos sienos, nes nusitaskys ta spintos siena riebalais ir bus baisi.
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 18:04)
Taip, ten prasideda svetaine. Uz kamino, ta pati dar patalpa.
Teoriskai galima, bet kadangi patalpa nedidele, vos 23kv.m., tai norisi kiekviena kampa isnaudot protingai.
Priesais virtuve (mazdaug priesais krosnele) stoves pietu stalas. Jeigu mes pratesiam virtuve, lieka neisnaudotas kampas, plius nebelieka vietos pietu stalui  4u.gif

krosnelė negali keliauti į kitą vietą? PVZ per galą kamino?
Atsakyti
gražios virtuvės good.gif ir plotas pats tas man, mano vyrui ir trims karajedams biggrin.gif bet kol kas tik pasvajot galiu angel.gif

tai sakot, rankenos už 20-25lt normalu? g.gif beje, gal kuri buvot pasinaudojusi IKI akcija ir nusipirkote Berghof įrankius? nu ten, visokius samčius, etc. tie įrankiai sukabinti ant stovo, o aš bais noriu išvengt visokių daiktų ant stalviršio, kurio ir taip ne fontanai bus. į stalčius grūst irgi nebus kur, tai galvoju susikabint ant relingo vamzdelio g.gif bet ploniausias relingas 16mm skersmens, niekaip neužsikabins, ten kabliai skirti kabinti ne ant strypo, o ant plokštelės, tai sugalvojau prisukt relinginę rankenėlę 10 mm skersmens biggrin.gif kas nors dar darot relingus? ar jau išėjo iš mados? biggrin.gif man tai norisi turėt sukabintus tuos įrankius, popieriaus laikiklį, dar norėjau to pakabinamo puodelio visokioms mentelėms, bet jis virš 200lt, tai apseisiu su popieriaus laikikliu ir įrankiais.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 14, 18:40)
graziai atrodo tie vynai, bet virtuveje tokio nedesim, nes rusyje bus baras su specialiu saldytuvu gerimams. Virtuveje man reikia daug vietos puodams  smile.gif
Papildyta:

o, ir vyno rūsiai prasideda thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas pasidalinsit kur pigiausiai virtuve gamina Kaune? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 10:43)
o, ir vyno rūsiai prasideda  thumbup.gif

Rusys busu visu " zaidimu kambarys". Tiek vaikams plotas, tiek tevams plotas. Tevu plote zinoma turi buti vyno saldytuvas blush2.gif
Atsakyti