Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 17:12)
tai pasiulykit, nes as tikrai net neisivaizduoju kaip kitaip isdeliot protingai  4u.gif . Kitoj plautuves, orkaites pusej, siena, ten kaminas, prie kurio baldu nepridesi. Is priekio patenkama is bendro kambario. Perkelinet virtuves i kita kambario dali nera jokios galimybes  4u.gif

na tam kad siūlyti, turėčiau turėti bent jau kažkokio lygio atitinkamą diplomą, dabar galiu tik pasamprotauti ir dar kartą paprašyti atsakyti sau į klausimus:
kodėl prie kamino nepridėsi baldų?
ar Jums tikrai patinka tai ką dabar matote?
kas trukdo perkelti baldus kitur?
pamėginkite pasibraižyti variantą, kurio nevaržytumėt jokiais kaminais, sienom ir pan, bet kuris labiausiai patiktu Jums ir pamėginkite sudėlioti sprendimo būdus tiems trukdžiams pašalinti
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2013 03 14, 17:05)
Kažin prie esamų baldų ar yra kokie nors variantai kokį atlenkiamą, iš šono i

kaip ir sakiau, variantai visada yra tik ar jie priimtini.

stalą galima sumontuoti ne tik kad atlenkiamą, bet ir ištraukiamą iš neaukšto stalčiaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 16:21)
na tam kad siūlyti, turėčiau turėti bent jau kažkokio lygio atitinkamą diplomą, dabar galiu tik pasamprotauti ir dar kartą paprašyti atsakyti sau į klausimus:
kodėl prie kamino nepridėsi baldų?
ar Jums tikrai patinka tai ką dabar matote?
kas trukdo perkelti baldus kitur?
pamėginkite pasibraižyti variantą, kurio nevaržytumėt jokiais kaminais, sienom ir pan, bet kuris labiausiai patiktu Jums ir pamėginkite sudėlioti sprendimo būdus tiems trukdžiams pašalinti

Tikriausiai reiketu patalpos brezini idet, kad butu lengviau isivaizduot smile.gif .
Pirmiausia ta siena, kur kaminas, yra lygiai tokio paties ilgio, kaip ir preisingoj pusej, ten kur langas (beje ir dirbt nusisukus nuo lango, prasmes ner). Kaip ir nieko neislosim. Antra, tai salia kamino, stovi krosnele 4u.gif
Vaizdas, man nera idealus tikrai. Bet, kaip ir minejau, spaudziam is to ka turim 4u.gif .
Patalpa yra maza, jos nebepakeisi, tikrai nebeperdarysi, ir niekaip neisplesi 4u.gif .
Todel ir idejau cia plana, kad gaut kazkokiu patarimu. Nes jau paciai galva nebeisnesa doh.gif
Baldu neperkelsim, nes nera ju kur iskelti. Namas renovuotas kapitaliai, jis nedidukas ir jo nebeisplesim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 14 kovo 2013 - 16:32
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 17:29)
Tikriausiai reiketu patalpos brezini idet, kad butu lengviau isivaizduot  smile.gif .
Pirmiausia ta siena, kur kaminas, yra lygiai tokio paties ilgio, kaip ir preisingoj pusej, ten kur langas (beje ir dirbt nusisukus nuo lango, prasmes ner). Kaip ir nieko neislosim. Antra, tai salia kamino, stovi krosnele  4u.gif
Vaizdas, man nera idealus tikrai. Bet, kaip ir minejau, spaudziam is to ka turim  4u.gif .
Patalpa yra maza, jos nebepakeisi, tikrai nebeperdarysi, ir niekaip neisplesi  4u.gif .
Todel ir idejau cia plana, kad gaut kazkokiu patarimu. Nes jau paciai galva nebeisnesa  doh.gif

įkelkite patalpos planą 4u.gif ir pažymėkite kur kokia krosnelė ar durys 4u.gif
Atsakyti
Nu va, prasau biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 17:48)
Nu va, prasau  biggrin.gif  4u.gif

ir jau kur krosnelė, ten prasideda svetainė? virtuvė nebegali tęstis pagal tą sieną?
Atsakyti
nu ir prirašėt doh.gif pusę dienos skaičiau doh.gif

dėl tos ryyškiai raudonos virtuvės: aš irgi norėjau, kad maniškės durelės būtų baltos, bet matytusi medžio struktūra, tačiau nebūtų a la sendinta, nes man ji kažkokia purvina pasirodė. tai iš 4 karto Medinukas padarė pavyzdį, kuris man patiko: uždėjo tik vieną sluoksnį baltų dažų, o po to lakavo matiniu laku. tai man atrodo, kad ir su raudona panašiai gautusi.

bet jums visoms gerai. turbūt tik mano virtuvę gamins tiek ilgai - 3 mėnesius doh.gif bet užtat viskas lietuvių gamybos, kaip ir vyras norėjo biggrin.gif
Atsakyti
tas gerumas toks - man irgi nusišviečia 3 mėnesiai virtuvės gamyba, o paskui dar 2-3 savaitės stalviršio gamyba doh.gif
tai ir spirgu jau... blush2.gif vasaros gale jau noretųsi valgyt virt naujuose namuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 17:02
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 16:54)
ir jau kur krosnelė, ten prasideda svetainė? virtuvė nebegali tęstis pagal tą sieną?

Taip, ten prasideda svetaine. Uz kamino, ta pati dar patalpa.
Teoriskai galima, bet kadangi patalpa nedidele, vos 23kv.m., tai norisi kiekviena kampa isnaudot protingai.
Priesais virtuve (mazdaug priesais krosnele) stoves pietu stalas. Jeigu mes pratesiam virtuve, lieka neisnaudotas kampas, plius nebelieka vietos pietu stalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 18:04)

sakėt, čia vienas žmogus gyvens? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 17:08
QUOTE(zirzalyne @ 2013 03 14, 01:35)
Siaip su ja viskas gerai, po tiek metu kaip nauja(Franke), bet visada po indu plovimo turiu issausint, nes nudziuvus lieka balti plemai nuo vandens  doh.gif  nebedeciau tokios... tik va koks kitas pasirinkimas, jei nenoriu akmens mases ir uz protinga kaina?

pas 13 metu tik plieno kriaukles virtuveje ir kitokios net neisivaizduoju. Tik didziule plienine kriaukle g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 17:07)
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 18:04)

sakėt, čia vienas žmogus gyvens? g.gif

taip, vienas, bet nepamirskim, kad anukai cia vasaras leis. Vaikai su seimom atvaziuos, sventes svesim biggrin.gif
Atsakyti
Virtuve mano akiai kukli, paprasta, ir tikrai neblogai isdeliota, tik kampines spinteles dureles as sukeisciau vietom su virykle, tada stalvirsio butu viryklei is visu pusiu, salia kriaukles seimininkavimui vietos pakankamai, ir isemus is saldytuvo patogiai pasidet produktam 4u.gif Ir virsutines spinteles daryciau iki lubu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 14 kovo 2013 - 17:14