Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 16:35)
mano argumentai, kodel negerai:
sukeitus vietom stalcius su virykle, nepatogu bus isimti produktus is saldytuvo, ner kur ju iskart padet. Plius vargas su nutaskyta saldytuvo sienele. Pas mane pacia apie 15-20cm nuo virykles iki sieneles, tai pastoviai reik sveist  doh.gif . O cia net tokio tarpo neiseitu padaryt

Man idomiausia, ar patogus siaip naudojimui tas atstumas 15-20cm nuo sieneles? Pas mus taip suplanuota dabar, bet vis norisi pastumti kaitlente toliau. Bet tada is esmes reikia viska perdelioti doh.gif Ar uztenka vietos alkunems ir puodu rankenoms? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 16:14)
Jungiuosi ir as prie virtuves planuotoju. Savo mamukui planuoju virtuve. Virtuvyte nediduke, tad nlb ka mandro ir isgalvosi. Imetu projektuka, gal kazkokiu pastebejimu kitos akys uzmatys  biggrin.gif  4u.gif

user posted image

esu priešininkas L formos virtuvių dėl sunkai arba brangiai išnaudojamo kampo ir kriauklės prieš langą, todėl gal susilaikysiu nuo komentrų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 16:55)
galima pagalvoti apie egzotinę faneruotę ir tada dažyti/beicuoti. bet jeigu traukia gryna spalva, nafig Jums ta tekstūra?

lotuliukas.gif
nu patinka man mirksiukas.gif būtent toj nuotraukoj matosi, kad spalva nėra vienodai ryški visur, matosi tokie tamsesni plėmai - va man kas patinka blush2.gif kažkas sakė, kad čia galėtų būti beržas.
tai sakot dažyti, ir turėtų gautis panašiai?
jei norėčiau grynos spalvos imčiau MDF mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 16:23)
vat, pasirodo pagal naujausias tendencijas 3 čiaupai virtuvėj turi būt  ax.gif

naujausios tendencijos, kai per vieną čiaupą bėga iš karto išvalytas vanduo ir papildomai pasirinktinai arba iš karto verdantis (kavai arbatai) arba gazuotas (kol kas ir to ir to kartu nemačiau)
mąstau apie verdantį, nes tada arbatinio kaip ir nebereikia g.gif
tiesa, kol kas kainos negundo
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 14, 15:57)
Man idomiausia, ar patogus siaip naudojimui tas atstumas 15-20cm nuo sieneles? Pas mus taip suplanuota dabar, bet vis norisi pastumti kaitlente toliau. Bet tada is esmes reikia viska perdelioti  doh.gif Ar uztenka vietos alkunems ir puodu rankenoms? smile.gif

Del naudojimo, tai visai patogu. Ten alieju pasistatau kol kepu, irankius pasidedu maisymui. Puodams vietos uztenka, bet sienele tikrain nusitasko riebalais 4u.gif

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 15:59)
esu priešininkas L formos virtuvių dėl sunkai arba brangiai išnaudojamo kampo ir kriauklės prieš langą, todėl gal susilaikysiu nuo komentrų  4u.gif

Kaip ir minejau, virtuve nisoj, nera jokiu kitu variantu. Spaudziam praktiskiausio ir patogiausio is to ka turim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 14, 16:57)
Man idomiausia, ar patogus siaip naudojimui tas atstumas 15-20cm nuo sieneles? Pas mus taip suplanuota dabar, bet vis norisi pastumti kaitlente toliau. Bet tada is esmes reikia viska perdelioti  doh.gif Ar uztenka vietos alkunems ir puodu rankenoms? smile.gif

na, puodų rankenos turėtų tilpti, nebent kokiuose katiluose verdat lotuliukas.gif
pas mane dabar tarp kaitlentės ir šaldytuvo yra 450 stalčių blokas, tiesa kaitlentė bišk paplatinta, tai realiai atstumas yra ~400mm - velnias, apsitaško net man ta šaldytuvo siena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 17:00)
lotuliukas.gif
nu patinka man  mirksiukas.gif būtent toj nuotraukoj matosi, kad spalva nėra vienodai ryški visur, matosi tokie tamsesni plėmai - va man kas patinka  blush2.gif kažkas sakė, kad čia galėtų būti beržas.
tai sakot dažyti, ir turėtų gautis panašiai?
jei norėčiau grynos spalvos imčiau MDF  mirksiukas.gif

tada galite beicuoti - plėmai beveik garantuoti 4u.gif gražiąja to žodžio prasme 4u.gif

kažkiek margumo duos ir beržas, bet labiausiai tam tiktų uosis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panevėžys: 14 kovo 2013 - 16:08
Kažin prie esamų baldų ar yra kokie nors variantai kokį atlenkiamą, iš šono ištraukiamą stalą sumeistrauti g.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 14, 09:56)
Lygiai tokios pat rankenėlės gali kainuoti per pus pigiau, nes jų tik išvaizda lygiai tokia pat, o pagamintos jos skirtingų gamintojų. Pvz. kai kurios kinietiškos rankenėlės yra lygiai tokios pat kaip Gamet (lenkiškos, bet tikrai kokybiškos). Tik įdėmiau įsižiūrėjęs supranti, kad Gamet daug dailiau pagamintos nei kinietiškos, dargi kinietiškos po kurio laiko gali imti juoduoti. Lygiai to paties dizaino gali būti ir dar kitų gamintojų rankenėlės, kurios bus dar brangesnės už Gamet. Jei klientas nenori kažkokių labai ypatingų ir brangių rankenėlių, įtraukiu jas į baldo kainą ir klientui nereikia rūpintis. Žinoma, dedu kokybiškas, kitaip klientas bus nepatenkintas, nebus gerų rekomendacijų.  smile.gif

Apie tai nepagalvojau, nes visiškai identiškos. Vadinasi keliais litais brangesnės bus itališkos, o pigesnės neaišku kieno (net baldininkas nežino kieno gamybos. Bet nebėda, jeigu ir pradės kaa juoduoti, kai po keletą lt. kainavo, tai be vargo pakeisim į kitas, kad ir geresnės kokybės irnesakyk.gif (nors aš tokias pat naudoju jau 7 metus, bet dar nepajuodavo, tai gal geros firmos, nors irgi nebrangios buvo).

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 11:40)
...
Nu čia aš užvedžiau tą (ne)taupumo temą, bet aš ir sakau - vandens - TAIP, susitaupo, bet o kiti kaštai?....... Elektra ir priemonės brangiau atsieina  4u.gif

Na rankos ir kojos irgi ne valdiškos mirksiukas.gif
Priemonių man kažkaip ilgam užtenka, ne vienam ir ne dviem mėnesiams, nors jungiu kas antra diena, o kartais ir kasdien g.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 14:52)
O pas mane atvirkščiai - kad ir tik vienas pritraukėjas ir tas paprastas, bet viską spardyt pradėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Indaplovę noriu atidaryt - stumteliu, lėkštės reikia, vėl stalčių spardau  lotuliukas.gif Prilipo man tas atmetėjas nors pasiusk biggrin.gif
O jūs žinot, kaip su sienele pas mus gavosi..... biggrin.gif Nu gi vakar atsiguliau į lovą, ir niekaip neužmiegu biggrin.gif Mislinu visokius variantus. Ir mąstau vėl apie tą variantą, kur lyg vakar minėjau - o jeigu ant sienelės klijuot tapeto kaip svetainėj (nes rupūžė brangokas buvo, o dėl 20cm reikėjo antrą ruloną pirkt ir belen kiek liko), ir ant jo dėt stiklą, bet galvoju, turbūt nusipezu. O šiandien kitam forume šnekam, sako pažįstama, kad taip ir darė biggrin.gif Dėjo tapetą ir stiklą. Papasakojau vyrui, tai jam taip prilipo šita idėja, kad jau ryt žada stiklus užsakinėt biggrin.gif Tik va nežinau, džiaugtis ar verkt, nes hpl jau nebus tada biggrin.gif O ir plytelės tos visai simpatiškos su piešiniais biggrin.gif Tik va jų atveju, mane biesintų tos likusios be piešinių - baltos ar dar kokios.... Nenoriu jų visai  schmoll.gif

Tai labai geras variantas. Juolab kad kaip rašė kažkas, betkada galima pakeisti tapetą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 14, 17:03)

Kaip ir minejau, virtuve nisoj, nera jokiu kitu variantu. Spaudziam praktiskiausio ir patogiausio is to ka turim  smile.gif  4u.gif

variantai visada yra, klausimas tik ar jie Jums patrauklūs 4u.gif o čia jau geriau nesiginčyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 16:06)
variantai visada yra, klausimas tik ar jie Jums patrauklūs  4u.gif o čia jau geriau nesiginčyti  4u.gif

tai pasiulykit, nes as tikrai net neisivaizduoju kaip kitaip isdeliot protingai 4u.gif . Kitoj plautuves, orkaites pusej, siena, ten kaminas, prie kurio baldu nepridesi. Is priekio patenkama is bendro kambario. Perkelinet virtuves i kita kambario dali nera jokios galimybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 17:05)
tada galite beicuoti - plėmai beveik garantuoti  4u.gif gražiąja to žodžio prasme  4u.gif

kažkiek margumo duos ir beržas, bet labiausiai tam tiktų uosis  4u.gif

dar mums siūlo juodalksnį g.gif šiandien žiūrinėjomės beicus vienoj parduotuvėj ir norimos spalvos nėėėėr cry.gif apie pilką - išvis nekalbu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 17:04)
na, puodų rankenos turėtų tilpti, nebent kokiuose katiluose verdat  lotuliukas.gif
pas mane dabar tarp kaitlentės ir šaldytuvo yra 450 stalčių blokas, tiesa kaitlentė bišk paplatinta, tai realiai atstumas yra ~400mm - velnias, apsitaško net man ta šaldytuvo siena  doh.gif

vadinasi kuo mazesnio atstumo reikia iki sieneles, nes turbut ir stalvirsis nusitasko biggrin.gif
sveisti tai vis tiek reikes, niekur nesidesi, nebent seimyna alkana laikyt biggrin.gif Dabar gartrauki sveiciu, siena su plytelem, pakabinamu spinteliu apacia, tai koks cia skirtumas kad dar vienas pavirsius prisides biggrin.gif doh.gif
Atsakyti