Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 13:52)
Dėjo tapetą ir stiklą.

O tai kaip tada su dregme? As irgi vakar stiklus internete perkasiau. Kaineles dazytu ir laminuotu kaip turi but doh.gif .Parasiau vieniems,kad man reikia 375 cm,tai nezinau,ar vienu gabalu toki ilgi galima inest? O tapetas visai gera ideja,tik kaip tas stiklas tada dedasi? Su tais apvaliais laikikliais tai bais negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 13:58)
aš lygiai taip pat galvoju pasidaryt - tapetas ir stiklas. atsibos vaizdelis - stiklą atsukai, tapetą šnai žemėn, kitą užklijavai, stiklą atgal į vietą

grūdintas stiklas turėtų būti ar nebūtinai?
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 13:58)

niekas Jums nesakė, jog esate per daug praktiška? o kur polėkis, romantika?  4u.gif

Moteris, kariaujanti su baldininkais ir visokiais santechnikais negali sau leisti buti romantike schmoll.gif . Vat, baigsiu viska ir vel busiu minksta ir pukuota brunette.gif
Atsakyti
Ar yra galimybė montuoti mikrobanginę viršutinėje kampinėje spintelėje? Jei taip tai kokie turi būti jos (spintelės) išmatavimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 14:07)
Moteris, kariaujanti su baldininkais ir visokiais santechnikais negali sau leisti buti romantike schmoll.gif . Vat, baigsiu viska ir vel busiu minksta ir pukuota brunette.gif

Tikiuosi ten ne jūs tuos ledus kandžiojat? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 14:58)

aš lygiai taip pat galvoju pasidaryt - tapetas ir stiklas. atsibos vaizdelis - stiklą atsukai, tapetą šnai žemėn, kitą užklijavai, stiklą atgal į vietą ir še tau kad nori, praktiškai nauja virtuvė  bigsmile.gif

aš Jūsų vietoje džiaugčiausi  4u.gif

O čia pliusą pasakėt! Kad pasikeist bus galima thumbup.gif Na bet manasis pats žada montuot, nežinia, kaip čia jam pavyks, bet manom daryt taip: ant vieno stiklo užklijuot tapetą, o tada antrą stiklą iš viršaus dėt ir sandariai šonus aptaisyt, nes ta pažįstama sakė, kad kad ir kaip atrodytų sandaru, vis tiek kažkaip mini musyčių sugebėjo patekt ten ir jų nebeiškrapštysi biggrin.gif
Vsio, lekiu darbukan, gerų idėjų ir gražios dienos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 kovo 2013 - 14:21
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 15:01)
O tai kaip tada su dregme? As irgi vakar stiklus internete perkasiau. Kaineles dazytu ir laminuotu kaip turi but doh.gif .Parasiau vieniems,kad man reikia 375 cm,tai nezinau,ar vienu gabalu toki ilgi galima inest? O tapetas visai gera ideja,tik kaip tas stiklas tada dedasi? Su tais apvaliais laikikliais tai bais negrazu schmoll.gif

o man tie apvalūs laikikliai visai netrukdo. o dėl drėgmės - na jei bus problemų, kažką keisime mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 03 14, 15:05)
grūdintas stiklas turėtų  būti ar nebūtinai?

manau tik grūdintas
Atsakyti
va, kokia idėja 4u.gif
user posted image
iš čia http://www.houzz.com...n-san-francisco
Papildyta:
user posted image
http://www.houzz.com...itchen-dc-metro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 14:42
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 14:46)
va, kokia idėja  4u.gif
user posted image

Man tai ne lenta kliūna, bet... kas ten per mechanizmas tarp kaitlentės ir vazelės kažin? g.gif Ir matau du maišytuvus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 15:53)
Man tai ne lenta kliūna, bet... kas ten per mechanizmas tarp kaitlentės ir vazelės kažin? g.gif Ir matau du maišytuvus bigsmile.gif

tas mechanizmas tai pasaulyje jau senai naudojamas atskiras čiaupas puodų pripildymui vandeniu. Jis gana įdomiai išsilanksto ir vandenį pili tiesiai į puodą.

du čiaupai prie plautuvės - geriamas vanduo, išvalytas ir nufiltruotas atskiru filtru ir paprastas, plovimui skalavimui.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 15:21)
O čia pliusą pasakėt! Kad pasikeist bus galima  thumbup.gif Na bet manasis pats žada montuot, nežinia, kaip čia jam pavyks, bet manom daryt taip: ant vieno stiklo užklijuot tapetą, o tada antrą stiklą iš viršaus dėt ir sandariai šonus aptaisyt, nes ta pažįstama sakė, kad kad ir kaip atrodytų sandaru, vis tiek kažkaip mini musyčių sugebėjo patekt ten ir jų nebeiškrapštysi biggrin.gif

Jūsų idėja šauni, aš irgi norėjau taip patart, bet pavėlavau lotuliukas.gif
Pas mano kirpėją namuose irgi yra ant vienos sienelės stiklas, tik jis pats raštuotas, tai už jo man rodė ir vorą ir porą musyčių lotuliukas.gif

Stiklą tai būtinai reiktų grūdint, kad neatsitiktų kokių nelaimių. O sandarumą užtikrint gal pavyktų su silikonu užtepant viršų? g.gif čia tik pamąstymas, gal aš čia nusišneku..

Žinoma, norint paskui keisti tapetą kitu, iškart reiktų pasidaryt taip, kad nebūtų labai sudėtinga tai padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 14:53)

Prie kaitlentės vandens čiaupas, kad nereiktų sunkių puodų su vandeniu kilnot smile.gif O prie plautuvės irgi du kraniukai: paprastam vandeniui ir geriamam filtruotas
Atsakyti