Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Nu ta antra dar dar, bet jau pirma doh.gif biggrin.gif Man atrodo, kad net tiek vietos beturint, galima kažkaip gražiau sugalvot.... Nu tarkim man pirma mintis, kad tokiam "tūlike" tada jau kažkaip išsiversčiau su mažu šaldytuviuku, jį dėčiau per vidurį, o virš jo stalviršis, ir viršutines sulygiuočiau, tai bent jau tolygesnis vaizdas būtų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 kovo 2013 - 12:01
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 12:24)
Kad mano paprastas stalcius,negudras,be atmetimo. Dabar noreciau,kad butu su atmetimu,matau,merginos giria.  Bet tada reikejo be rankenu daryt g.gif . Vakare gal nufotkinsiu,jei siuksles bus isnestos biggrin.gif

tai kad pas Jus juk be rankenų ir yra g.gif tai pridėjot atmetimą už 5Lt ir tiek žinių. Tik nepamirškit kad kiekvieną kartą ir uždaryti reiks su prispaudimu, kitaip neveiks atmetimas.

arba tada jau daryti su elektriniu pritraukimu ir atmetimu, bet tuomet 5 litus gali tekt padaugint iš 50 ar 70 kartų smile.gif o šiaip tai daug ką galima perdaryti, neardant nei korpusų nei keičiant fasadus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 12:23)
tai kad pas Jus juk be rankenų ir yra  g.gif  tai pridėjot atmetimą už 5Lt ir tiek žinių. Tik nepamirškit kad kiekvieną kartą ir uždaryti reiks su prispaudimu, kitaip neveiks atmetimas.

arba tada jau daryti su elektriniu pritraukimu ir atmetimu, bet tuomet 5 litus gali tekt padaugint iš 50 ar 70 kartų  smile.gif o šiaip tai daug ką galima perdaryti, neardant nei korpusų nei keičiant fasadus  4u.gif

lotuliukas.gif tyliai bukit,bo Lietinga tuoj sumislys i stalcius elektra isivest doh.gif . Man,jauciu,uztektu durnumo,nes jau daug ka keisti noriu,taip galo nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 13:37)
lotuliukas.gif  tyliai bukit,bo Lietinga tuoj sumislys i stalcius elektra isivest doh.gif . Man,jauciu,uztektu durnumo,nes jau daug ka keisti noriu,taip galo nebus biggrin.gif

[QUOTE]

tyliai galiu išbūt lygiai tiek, kiek paneriu po vandeniu, tik išneriu ir nebegaliu kentėt, kaip reikia vėl šnekėt lotuliukas.gif

na jei durnumo kiekis sutampa su piniginės storiu - netgi rekomenduočiau bigsmile.gif super patogu. Aš tokio malonumo sau tikriausiai negalėsiu leisti, nors durnumo turiu gal net daugiau už Jus biggrin.gif bet va piniginėje dažniausiai būna tik nuolaidų kortelės doh.gif
Atsakyti
[quote=Panevėžys,2013 03 14, 12:51]
[QUOTE]

tyliai galiu išbūt lygiai tiek, kiek paneriu po vandeniu, tik išneriu ir nebegaliu kentėt, kaip reikia vėl šnekėt lotuliukas.gif

na jei durnumo kiekis sutampa su piniginės storiu - netgi rekomenduočiau bigsmile.gif super patogu. Aš tokio malonumo sau tikriausiai negalėsiu leisti, nors durnumo turiu gal net daugiau už Jus biggrin.gif bet va piniginėje dažniausiai būna tik nuolaidų kortelės doh.gif
[/quote]
Juokauju,netylekit,naujos mintys visada gerai thumbup.gif
Tai vat,ta durnuma galima pavadinti kurybingumu ir viskas valio! Tada,belieka itikinti vyra,kad ir jis to paties nori bigsmile.gif
Tiesa pasakius,nesu gilinusis i tuos elektrinius atmetejus. Nalabai isivaizduoju,kaip jie ten veikia,o kai elektra dingsta,tai ka i stalcius nebeieini?
Pas mane virsutines spinteles su prailginimu,o gartraukio spintele su tuo vadinamu atmetimu. Ten laikau aliejaus buteli ir virimui naudojama druskos inda,bei dar kelias smulkmenas. Tai amzinai jis biski praviras,nes kitos spinteles tai pacios uzsidaro,o ta reikia prispaust-pamirstam ax.gif . Vat toks pastebejimas.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 13:00)
Nu ta antra dar dar, bet jau pirma  doh.gif  biggrin.gif Man atrodo, kad net tiek vietos beturint, galima kažkaip gražiau sugalvot.... Nu tarkim man pirma mintis, kad tokiam "tūlike" tada jau kažkaip išsiversčiau su mažu šaldytuviuku, jį dėčiau per vidurį, o virš jo stalviršis, ir viršutines sulygiuočiau, tai bent jau tolygesnis vaizdas būtų....

nu jo, pirmoj grožio mažai drinks_cheers.gif New York...
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 13, 23:15)
Isduokite savo pasirinkima?  ax.gif
O kaip plieno plautuve? Ar rinktumetes tokia ir kita karta? Kokie minusai/pliusai?

Kaitlentė ir gartraukis 4u.gif Dėl gartraukio dar nežinau, galvoju ar neprašausiu jei nepasirinksiu teleskopinio doh.gif
Einu dar Speedy pakamuosiu lotuliukas.gif

QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 13:00)
Tada,belieka itikinti vyra,kad ir jis to paties nori  bigsmile.gif

Tris x smileysex.gif non stop ir pasirašys bet kam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 14 kovo 2013 - 13:27
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 14:00)
Juokauju,netylekit,naujos mintys visada gerai thumbup.gif
Tai vat,ta durnuma galima pavadinti kurybingumu ir viskas valio! Tada,belieka itikinti vyra,kad ir jis to paties nori  bigsmile.gif
Tiesa pasakius,nesu gilinusis i tuos elektrinius atmetejus. Nalabai isivaizduoju,kaip jie ten veikia,o kai elektra dingsta,tai ka i stalcius nebeieini?
Pas mane virsutines spinteles su prailginimu,o gartraukio spintele su tuo vadinamu atmetimu. Ten laikau aliejaus buteli ir virimui naudojama druskos inda,bei dar kelias smulkmenas. Tai amzinai jis biski praviras,nes kitos spinteles tai pacios uzsidaro,o ta reikia prispaust-pamirstam ax.gif . Vat toks pastebejimas.

man blogiau, aš turiu žmoną įtikinti, jog mums to reikia lotuliukas.gif

va kaip jie veikia

tai va, man irgi tie paprasti atmetėjai nelabai patinka. Juos gana tiksliai turi užfiksuoti atgal, arba durelės bus praviros
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 13:30)
man blogiau, aš turiu žmoną įtikinti, jog mums to reikia  lotuliukas.gif

Nu kąąąąą.... mastau.gif A jūs blogiausiu atveju striptizą sušoksit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 13:45)
Nu kąąąąą.... mastau.gif A jūs blogiausiu atveju striptizą sušoksit  biggrin.gif

Na...remontuojant busta geriausias striptizas yra stora pinigine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 14:00)
Tai amzinai jis biski praviras,nes kitos spinteles tai pacios uzsidaro,o ta reikia prispaust-pamirstam ax.gif . Vat toks pastebejimas.

O pas mane atvirkščiai - kad ir tik vienas pritraukėjas ir tas paprastas, bet viską spardyt pradėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Indaplovę noriu atidaryt - stumteliu, lėkštės reikia, vėl stalčių spardau lotuliukas.gif Prilipo man tas atmetėjas nors pasiusk biggrin.gif

O jūs žinot, kaip su sienele pas mus gavosi..... biggrin.gif Nu gi vakar atsiguliau į lovą, ir niekaip neužmiegu biggrin.gif Mislinu visokius variantus. Ir mąstau vėl apie tą variantą, kur lyg vakar minėjau - o jeigu ant sienelės klijuot tapeto kaip svetainėj (nes rupūžė brangokas buvo, o dėl 20cm reikėjo antrą ruloną pirkt ir belen kiek liko), ir ant jo dėt stiklą, bet galvoju, turbūt nusipezu. O šiandien kitam forume šnekam, sako pažįstama, kad taip ir darė biggrin.gif Dėjo tapetą ir stiklą. Papasakojau vyrui, tai jam taip prilipo šita idėja, kad jau ryt žada stiklus užsakinėt biggrin.gif Tik va nežinau, džiaugtis ar verkt, nes hpl jau nebus tada biggrin.gif O ir plytelės tos visai simpatiškos su piešiniais biggrin.gif Tik va jų atveju, mane biesintų tos likusios be piešinių - baltos ar dar kokios.... Nenoriu jų visai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 kovo 2013 - 13:53
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 14:45)
Nu kąąąąą.... mastau.gif A jūs blogiausiu atveju striptizą sušoksit  biggrin.gif

aha, nebent nusamdyčiau kokį šokėją. po paskutinio mano striptizo žmonėm dar dabar linksma biggrin.gif nors metelių jau prabėgo nemažai. svarbiausia aš pats atsimenu labai nedaug, bet kažkoks rupūžė viską filmavo doh.gif
nuo to laiko - griežtai, jokio striptizo blush2.gif

aš gal geriau paprastai ir vyriškai - užsakysiu ir sudės 4u.gif bus paprasčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 14:52)
O pas mane atvirkščiai - kad ir tik vienas pritraukėjas ir tas paprastas, bet viską spardyt pradėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Indaplovę noriu atidaryt - stumteliu, lėkštės reikia, vėl stalčių spardau  lotuliukas.gif Prilipo man tas atmetėjas nors pasiusk biggrin.gif
O jūs žinot, kaip su sienele pas mus gavosi..... biggrin.gif Nu gi vakar atsiguliau į lovą, ir niekaip neužmiegu biggrin.gif Mislinu visokius variantus. Ir mąstau vėl apie tą variantą, kur lyg vakar minėjau - o jeigu ant sienelės klijuot tapeto kaip svetainėj (nes rupūžė brangokas buvo, o dėl 20cm reikėjo antrą ruloną pirkt ir belen kiek liko), ir ant jo dėt stiklą, bet galvoju, turbūt nusipezu. O šiandien kitam forume šnekam, sako pažįstama, kad taip ir darė biggrin.gif Dėjo tapetą ir stiklą. Papasakojau vyrui, tai jam taip prilipo šita idėja, kad jau ryt žada stiklus užsakinėt biggrin.gif Tik va nežinau, džiaugtis ar verkt, nes hpl jau nebus tada biggrin.gif O ir plytelės tos visai simpatiškos su piešiniais biggrin.gif Tik va jų atveju, mane biesintų tos likusios be piešinių - baltos ar dar kokios.... Nenoriu jų visai  schmoll.gif

aš lygiai taip pat galvoju pasidaryt - tapetas ir stiklas. atsibos vaizdelis - stiklą atsukai, tapetą šnai žemėn, kitą užklijavai, stiklą atgal į vietą ir še tau kad nori, praktiškai nauja virtuvė bigsmile.gif

aš Jūsų vietoje džiaugčiausi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 14, 14:50)
Na...remontuojant busta geriausias striptizas yra stora pinigine biggrin.gif

niekas Jums nesakė, jog esate per daug praktiška? o kur polėkis, romantika? 4u.gif
Atsakyti