Labryt, tik dabar prisėdu su pirmu kavos puodeliu, nuvedžiau vaiką daržan ir po baldų salonus prasiėjau, užmačiau trikampį stiklinį staliuką, nugi toks faiskas pasirodė ir nebrangus, sakau, gal virtuvikėj mūsų visai žiūrėtųsi?....
Na tik kad nepraktiška stiklinis, bet vis mąstom ir svetainėj stalą statyt su laiku, tai virtuvėj tik pusryčiam gal būtų.... Man tai taip gaiviai atrodytų tas stiklinis staliukas ir salotinės kėdės
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 21:07)
Tik dar patikslinkit, ar ten dureles, ar stalcius? As noreciau stalciaus, kad nereiktu kiekvienakart visa siuksline istraukt - biski atitrauki ir ismeti siuksle...
Papildyta:
perskaiciau vienam tinklapy patarima,kad salia saldytuvo planuotis stalvirsi, kad ant jo pasidejusviska patogiau butu saldytuvan sumesti, tai pasakoju daba visiem...reikia-nereikia
Stalčius pas mus
Tik labai negilų padarė, nors vietos dar lieka (kaip matos, sudėjau dar gilumoj priemones, kad ta vieta išsinaudotų)
O dėl šaldytuvo, na taip, patogiau jis prie stalviršio, bet pas mus jis visai kitoj operoj
Tai vyras ir sako, kad va, gerai ta atvira lentynėlė virš jo, galima pasidėt trumpam išėmus kažką ar dedant į šaldiką
Nu gal
Pradedu apsiprast jau su ta korpuso spalva....
QUOTE(zirzalyne @ 2013 03 13, 21:24)
Mano virtuvei 6 metai, gal pades apsispresti
valosi puikiai, jokio ibrezimo ar pan. po kokiu 3 men pradesiu naujos virtuves paieskas, tai vina tikrai zinau desiu plokste, jokiu plyteliu
Nu va, vėl subalamūtinot
Nu žiauuriai man patinka.... Bet jau vėl naktį nemiegojau, pradėjau įsivaizduot kokias plyteles su tais piešiniais.... O va dar ir tą staliuką užmačiau su žaliom kėdėm..... Tai jau nebežinau, noriu to vientisumo ir jaukesnio vaizdo su plokšte, ar kažkokių akcentų gaivių
Aaaaaaaaaaa
QUOTE(rsc @ 2013 03 13, 22:32)
Tikrai maciau jusu virtuves nuotrauka. Bet dabar nerandu
Kuriam puslapy buvo? Nepamenat?
Emmm, ta prasme?.....
QUOTE(juratela @ 2013 03 14, 00:01)
Na, aš kai rankomis plaunu, tai tikrai daug daugiau vandens išleidžiu nei su indaplove plaunant
Nu čia aš užvedžiau tą (ne)taupumo temą, bet aš ir sakau - vandens - TAIP, susitaupo, bet o kiti kaštai?....... Elektra ir priemonės brangiau atsieina