Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(naktine` @ 2013 03 14, 09:55)
tas pats klausimas ir man aktualus smile.gif

na ir tempai pas Jus doh.gif
apie atsakymus net pagalvot nespėju lotuliukas.gif vos spėju skaityt lotuliukas.gif

O ar tik Dešimtukas nėra virtuvių gamintojas Vilniuje? kokios dar rekomendacijos? čiupkite jį už ragų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 14, 11:20)
na ir tempai pas Jus  doh.gif
apie atsakymus net pagalvot nespėju  lotuliukas.gif vos spėju skaityt  lotuliukas.gif

Šiandien kažko ramiau... g.gif vakar matyt išsikrovė visos... bet dar diena prieš akis mirksiukas.gif

Va kokią "lengvą" virtuvę radau, net šaldytuvas "palengvintas" hihihi.gif
user posted image
iš čia: http://www.arbaldai....alerija-17.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 10:35
Labryt, tik dabar prisėdu su pirmu kavos puodeliu, nuvedžiau vaiką daržan ir po baldų salonus prasiėjau, užmačiau trikampį stiklinį staliuką, nugi toks faiskas pasirodė ir nebrangus, sakau, gal virtuvikėj mūsų visai žiūrėtųsi?.... g.gif Na tik kad nepraktiška stiklinis, bet vis mąstom ir svetainėj stalą statyt su laiku, tai virtuvėj tik pusryčiam gal būtų.... Man tai taip gaiviai atrodytų tas stiklinis staliukas ir salotinės kėdės ax.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 21:07)
Tik dar patikslinkit, ar ten dureles, ar stalcius? As noreciau stalciaus, kad nereiktu kiekvienakart visa siuksline istraukt - biski atitrauki ir ismeti siuksle...
Papildyta:

perskaiciau vienam tinklapy patarima,kad salia saldytuvo planuotis stalvirsi, kad ant jo pasidejusviska patogiau butu saldytuvan sumesti, tai pasakoju daba visiem...reikia-nereikia ax.gif

Stalčius pas mus smile.gif Tik labai negilų padarė, nors vietos dar lieka (kaip matos, sudėjau dar gilumoj priemones, kad ta vieta išsinaudotų)
user posted image

O dėl šaldytuvo, na taip, patogiau jis prie stalviršio, bet pas mus jis visai kitoj operoj lotuliukas.gif Tai vyras ir sako, kad va, gerai ta atvira lentynėlė virš jo, galima pasidėt trumpam išėmus kažką ar dedant į šaldiką smile.gif Nu gal smile.gif Pradedu apsiprast jau su ta korpuso spalva....

QUOTE(zirzalyne @ 2013 03 13, 21:24)
Mano virtuvei 6 metai, gal pades apsispresti mirksiukas.gif
valosi puikiai, jokio ibrezimo ar pan. po kokiu 3 men pradesiu naujos virtuves paieskas, tai vina tikrai zinau desiu plokste, jokiu plyteliu schmoll.gif
user posted image

Nu va, vėl subalamūtinot doh.gif biggrin.gif Nu žiauuriai man patinka.... Bet jau vėl naktį nemiegojau, pradėjau įsivaizduot kokias plyteles su tais piešiniais.... O va dar ir tą staliuką užmačiau su žaliom kėdėm..... Tai jau nebežinau, noriu to vientisumo ir jaukesnio vaizdo su plokšte, ar kažkokių akcentų gaivių doh.gif Aaaaaaaaaaa doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(rsc @ 2013 03 13, 22:32)
Tikrai maciau jusu virtuves nuotrauka. Bet dabar nerandu schmoll.gif Kuriam puslapy buvo? Nepamenat?

Emmm, ta prasme?..... blush2.gif

QUOTE(juratela @ 2013 03 14, 00:01)

Na, aš kai rankomis plaunu, tai tikrai daug daugiau vandens išleidžiu nei su indaplove plaunant  ax.gif

Nu čia aš užvedžiau tą (ne)taupumo temą, bet aš ir sakau - vandens - TAIP, susitaupo, bet o kiti kaštai?....... Elektra ir priemonės brangiau atsieina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 kovo 2013 - 10:42
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 11:40)
Labryt, tik dabar prisėdu su pirmu kavos puodeliu, nuvedžiau vaiką daržan ir po baldų salonus prasiėjau, užmačiau trikampį stiklinį staliuką, nugi toks faiskas pasirodė ir nebrangus, sakau, gal virtuvikėj mūsų visai žiūrėtųsi?....  g.gif Na tik kad nepraktiška stiklinis, bet vis mąstom ir svetainėj stalą statyt su laiku, tai virtuvėj tik pusryčiam gal būtų.... Man tai taip gaiviai atrodytų tas stiklinis staliukas ir salotinės kėdės  ax.gif

iš tikrųjų nepraktiška... draugė turi, sakė šakės, kiek jų valinėt reikia doh.gif , bet rado priimtina kaina ir ėmė, nes staliuko reikėjo, bet norėtų ne stiklinio mirksiukas.gif

Stalčius pas mus smile.gif Tik labai negilų padarė, nors vietos dar lieka (kaip matos, sudėjau dar gilumoj priemones, kad ta vieta išsinaudotų)

drinks_cheers.gif labai puikiai thumbup.gif reiks ir man kažką panašaus galvot ax.gif

Pradedu apsiprast jau su ta korpuso spalva....

spalva gera thumbup.gif neturėtų matytis visokių atspaudų, pas mane dabar panaši fasado plokščių faktūra, tik spalva rusva - negaliu atsidžiaugti, kaip tvarkingai net nevaloma atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 10:50
Ir dar pasuksiu jum galvą su tom plytelėm biggrin.gif Vakar be tos "paryžietiškos" dar viena kolekcija patiko (jos bent jau 30x60, didesnės, ir ne po 117lt/vnt biggrin.gif ), va ši kolekcija
user posted image

Tai spalviškai geriausiai mum tiktų tie įrankiai, nu bet turinio prasme daug fainiau tos taurės ar kava.... Nors va pavyzdy ir įrankiai fainai atrodo user posted image , bet vėlgi - čia trys juostos plytelių ir va vidurinė su akcentais, o pas mus tai būtų tik dvi, tai kur kišt tuos paveiksliukus? Bus arba iškart virš stalviršio, arba po spintelėm doh.gif
Reik jau apsispręęęęst doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 kovo 2013 - 10:56
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 11:50)
Reik jau apsispręęęęst  doh.gif

man tos su šakutėm nelabai schmoll.gif geriau paryžietiška, ar kitokia apetitą skatinanti, seilę varvinanti mirksiukas.gif
dėčiau iškart su paveiksliuku virš stalviršio, o aukščiau - šviesią 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 kovo 2013 - 10:54
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 11:48)
iš tikrųjų nepraktiška... draugė turi, sakė šakės, kiek jų valinėt reikia  doh.gif , bet rado priimtina kaina ir ėmė, nes staliuko reikėjo, bet norėtų ne stiklinio  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  labai puikiai  thumbup.gif reiks ir man kažką panašaus galvot  ax.gif 
spalva gera  thumbup.gif neturėtų matytis visokių atspaudų, pas mane dabar panaši fasado plokščių faktūra, tik spalva rusva - negaliu atsidžiaugti, kaip tvarkingai net nevaloma atrodo  lotuliukas.gif

Na dėl stalo dar galvosim, bet kai du su puse šimto pinigų, tai..... thumbup.gif Nu net ne tas svarbiausia, o kad ATRODO tai tikrai toks fainas, dar papildoma lentynukė yra žemiau thumbup.gif Ir šiaip, įdomu, kad trikampinis smile.gif Nu nueisim su antra puse pažėt, ir reik pasimatuou dar, gal net netilptų jis mum biggrin.gif

Spalva tai gal nieko, bet žinokit labai keista man ta latvių plokštė, ji tokio rašto, kad atrodo plėmuota vietom doh.gif Ir tas mane žiauriai nervina biggrin.gif O fasadas, tai kaifuoju aš irgi nuo jo, nes kaip ir pas jus, švarutukas atrodo net nevalytas thumbup.gif Kad nešvarus, matosi tik iš labai arti ir iš šono žiūrint biggrin.gif

O stalčius man šiukšlėm tikrai patinka smile.gif Tik va aukštokas, tai dar nenusprendžiu, ar aukštas šiukšlines dėt, ar bandyt matuot mūsų filtravimo sistemą ir jei tilps, padaryt lentynukę jai ir pastatyt po kriaukle....
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 11:55)
O stalčius man šiukšlėm tikrai patinka smile.gif

Kokį sakėt atmetimo mechanizmą dėjot?
Baldininkai, su kuriais galvoju susidėti, naudoja tik blum... gal sakau gerai dėvėsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 14, 12:04)
Kokį sakėt atmetimo mechanizmą dėjot?
Baldininkai, su kuriais galvoju susidėti, naudoja tik blum... gal sakau gerai dėvėsis  g.gif

Žinokit net nežinau biggrin.gif O blum aišku turėtų būt geriau smile.gif Nes jo ir kaina juk apie 250lt, jei neklystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 14, 12:16)
Nes jo ir kaina juk apie 250lt, jei neklystu smile.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 03 14, 08:36)
Lietinga, kažkaip nerodo man jūsų virtuvės. Gal galite įdėti dar karteli?labiausiai domina šiukšlių stalcius. Gal butų galima ir jo atidaryto nuotraukele? 4u.gif

Kad mano paprastas stalcius,negudras,be atmetimo. Dabar noreciau,kad butu su atmetimu,matau,merginos giria. Bet tada reikejo be rankenu daryt g.gif . Vakare gal nufotkinsiu,jei siuksles bus isnestos biggrin.gif
Atsakyti
o, kokia vituvikė smile.gif
user posted image

user posted image
iš čia:
http://www.houzz.com...itchen-new-york
Papildyta:
arba čia, kai yra mažai vietos
user posted image

user posted image
iš ten pat
Atsakyti