Gera temutė
Gaila, kad kai savo virtuvę gaminausi šio forumo nežinojau arba dar jo nebuvo.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:27)
...
Va tik dėl hpl visiškai skirtingos nuomonės dvi buvo parašytos.... O šiandien kaip tik pagalvojau, kad vis tik noriu aš jos.... Tik va bijau ne dėl priežiūros ar dar ko, o kad gali būt per daug raštuota virtuvė.... Nes baldai iš dviejų dryžuotų plokščių, stalviršis dar šiek tiek kitaip dryžuotas, tai ir hpl tokia būtų.... O gal nieko?.....
O dėl tvirtinimo, na šiaip tai profiliai kažkokie dedasi, apačioj ir viršuj, o į juos tvirtinama hpl, man taip aiškino lyg, gal nenusišnekėjau labai?
Man gražu hpl, toks vientisumas. Antrą kartą daryčiau virtuvę, tai vėl dėčiau hpl arba stiklą (jeigu pas tuos pačius baldininkus gaminsiu, tai stiklą
)
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 12:38)
As visai baigiu galva nusisukt
. Patarkit,kokios butu Jusu nuomones-lupt lauk man ta HPL ir jo vietoje deti dazyta stikla,sienos spalvos?
Fotiko neturiu dabar,o iStebuklo fotiko kokybe baisi,pasirodo
Gal ka iziuresit
Man tai labai graži jūsų virtuvė, viskas gražiai dera
Aš nelupčiau. Gal dar neskubėkite lupti, paskui matysite
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:42)
sapnu mergelka, o rankenos tai manau pagal kišenę.... Normali jūsų kaina, aš irgi rinkausi iš dviejų - vienos po 20lt, kitos po 8lt, taupymo sumetimais ėmiau po 8
Bet būtų normalu ir po 20lt, biškį dailesnės buvo.....
Aš va rinkau mamos virtuvei rankenėles. Nuvariau išsirinktųjų apžiūrėti į brasa, tai baisiai blizgančios, bus visos nupirštuotos, tai visas apžiūrėjusi ekspozicijoje, tik dar vienos patiko
O dar ir į pliusą patiko - pigesnės gavosi
O dar kur plokštę išsirinkusi buvau, tai radau, jog tos pačios per pus pigesnės, bet baldininkai vistiek 1lt. brangiau už jas paėmė
O kažkas čia rašė, kad geriau pas baldininkus rankenėles pirkti, o ne pačioms pirktis, nes jiems nuolaidą suteikia. Tai jie čia turbūt kad nuperka antkainį užsideda
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 13:26)
matyt matyt
tas vadinamas indaplovės taupumas, turbūt ne kas kita, o tik pardavėjų reklaminis išmislas, nes išties sunku patikrinti, tad ir šneka, ką nori
bet patogumas ir laiko taupymas - tai
, nenuginčysi...
rankom brangiai reiktų plaut taip: atsisuki čiaupą visa srove ir plauni neskubėdama
Na, aš kai rankomis plaunu, tai tikrai daug daugiau vandens išleidžiu nei su indaplove plaunant
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 17:28)
O kaži kaip šiti alia aliuminiai?
http://furnitanas.lt...kiniai-cokoliai
Kaip suprantu plastikas gi lankstesnis
Bet stiprumas jaučiu nekoks...
Siaubo filmai, paskutinį ne žilą plauką tuoj prarasiu
Bet bent jau su kaitlente ir gartraukiu apsisprendžiau
O tai kokio gylio būna stalčiai jei juos tris darysiu? Įrankiams manau 15cm pakanka? O tie likę du?
Čia po algų visos labai aktyvios...
Pas mane cokolis plokštinis. O baldų dureles išlenktas pagamina, tai ir cokoklį pagamins