Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 20:50)
Buvom pažėt plytelių, tai nežinau, man tai nieeeeeks ten netinka  doh.gif Vyrui daug kas gražu, o man vis atrodo, kad nederės. Nu taip, noriu aš tos hpl, bet ir bijau, kad nebus taip gražu, kaip tikiuosi, tai tada gailėsiuos, kad nedėjom plytelių biggrin.gif Žodžiu, vyras skubina, o aš neapsisprendžiu.
Vienintelis nieko variantas pasirodė su tokiu va piešiniu (kitos būtų turbūt baltos)
user posted image
Įdomu, ar tiktų, kaip manot....? Tokia kaip stiklinė ta plytelė, faina šiaip, bet tai vienos gal mažoka (nes matmenys 20x60cm), o dvi nežinau ar sudėliotumėm kažkaip gražiai ant 210cm sienos  doh.gif

Mano virtuvei 6 metai, gal pades apsispresti mirksiukas.gif
valosi puikiai, jokio ibrezimo ar pan. po kokiu 3 men pradesiu naujos virtuves paieskas, tai vina tikrai zinau desiu plokste, jokiu plyteliu schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 21:13)
Nu neišeina vistiek. Ten gi kaitlentė bus, tai ar taip ar taip lakstysiu, bet kai plotai nedideli, tai žingsnis ten ar ten user posted image

turėjau galvoje lakstymą iškraunant prekes 4u.gif aišku, galima ir šalia kaitlentės ant stalviršio pasidėt, bet mane tai biesintų - žingsnis ten, žingsnis atgal ir vėl - te-atgal doh.gif o į orkaitę nereikia taip viską dėliot, įdedi vienąkart nustatai laiką ir lauki ant sofkutės 4u.gif ten tik pyyyypt ir nuo sofkutės arčiau prie jos mirksiukas.gif
lotuliukas.gif ok ok, neįkalbinju mirksiukas.gif darykit kaip Jums atrodo geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 20:28)
turėjau galvoje lakstymą iškraunant prekes  4u.gif aišku, galima ir šalia kaitlentės ant stalviršio pasidėt, bet mane tai biesintų - žingsnis ten, žingsnis atgal ir vėl - te-atgal doh.gif o į orkaitę nereikia taip viską dėliot, įdedi vienąkart nustatai laiką ir lauki ant sofkutės  4u.gif ten tik pyyyypt ir nuo sofkutės arčiau prie jos  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif ok ok, neįkalbinju mirksiukas.gif darykit kaip Jums atrodo geriau  4u.gif

Vis dar braižau naują planą galvoj...... biggrin.gif
Ir mano orkaitėj nėra "pyyyypt" lotuliukas.gif Pas mane galvoj turės pyptelt lotuliukas.gif Jau net girdžiu dabar tą pypsėjimą lotuliukas.gif
Jetau kaip noriu greičiau tą virtuvę turėt, nukvakt visai baigiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 16:47)

Tikrai maciau jusu virtuves nuotrauka. Bet dabar nerandu schmoll.gif Kuriam puslapy buvo? Nepamenat?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 21:45)
Vis dar braižau naują planą galvoj...... biggrin.gif
Ir mano orkaitėj nėra "pyyyypt" lotuliukas.gif Pas mane galvoj turės pyptelt lotuliukas.gif Jau net girdžiu dabar tą pypsėjimą lotuliukas.gif
Jetau kaip noriu greičiau tą virtuvę turėt, nukvakt visai baigiu lotuliukas.gif

aaa tai tada nereikia nieko keist schmoll.gif ... padėsit žadintuvą šalia orkaitės ant stalviršio, kuris, praėjus kepimo laikui tik džirrrrrr, a jūs nuo sofkutės bėgte marš, kumščiu žadintuvui trinkt ir orkaitė su kepsniu čia kaip čia, niekur bėgt nereikia, kad ją laiku išjungt ir kepsnio nesudegint mirksiukas.gif 4u.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 kovo 2013 - 21:49
Gera temutė 4u.gif Gaila, kad kai savo virtuvę gaminausi šio forumo nežinojau arba dar jo nebuvo.

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:27)
...

Va tik dėl hpl visiškai skirtingos nuomonės dvi buvo parašytos.... O šiandien kaip tik pagalvojau, kad vis tik noriu aš jos.... Tik va bijau ne dėl priežiūros ar dar ko, o kad gali būt per daug raštuota virtuvė.... Nes baldai iš dviejų dryžuotų plokščių, stalviršis dar šiek tiek kitaip dryžuotas, tai ir hpl tokia būtų.... O gal nieko?.....  g.gif

O dėl tvirtinimo, na šiaip tai profiliai kažkokie dedasi, apačioj ir viršuj, o į juos tvirtinama hpl, man taip aiškino lyg, gal nenusišnekėjau labai? biggrin.gif

Man gražu hpl, toks vientisumas. Antrą kartą daryčiau virtuvę, tai vėl dėčiau hpl arba stiklą (jeigu pas tuos pačius baldininkus gaminsiu, tai stiklą biggrin.gif )

QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 12:38)
As visai baigiu galva nusisukt g.gif . Patarkit,kokios butu Jusu nuomones-lupt lauk man ta HPL ir jo vietoje deti dazyta stikla,sienos spalvos? 
Fotiko neturiu dabar,o iStebuklo fotiko kokybe baisi,pasirodo doh.gif
Gal ka iziuresit blush2.gif
user posted image

Man tai labai graži jūsų virtuvė, viskas gražiai dera 4u.gif Aš nelupčiau. Gal dar neskubėkite lupti, paskui matysite mirksiukas.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:42)
sapnu mergelka, o rankenos tai manau pagal kišenę.... Normali jūsų kaina, aš irgi rinkausi iš dviejų - vienos po 20lt, kitos po 8lt, taupymo sumetimais ėmiau po 8 biggrin.gif Bet būtų normalu ir po 20lt, biškį dailesnės buvo.....

Aš va rinkau mamos virtuvei rankenėles. Nuvariau išsirinktųjų apžiūrėti į brasa, tai baisiai blizgančios, bus visos nupirštuotos, tai visas apžiūrėjusi ekspozicijoje, tik dar vienos patiko lotuliukas.gif doh.gif O dar ir į pliusą patiko - pigesnės gavosi biggrin.gif O dar kur plokštę išsirinkusi buvau, tai radau, jog tos pačios per pus pigesnės, bet baldininkai vistiek 1lt. brangiau už jas paėmė doh.gif O kažkas čia rašė, kad geriau pas baldininkus rankenėles pirkti, o ne pačioms pirktis, nes jiems nuolaidą suteikia. Tai jie čia turbūt kad nuperka antkainį užsideda biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 13:26)
matyt matyt 4u.gif tas vadinamas indaplovės taupumas, turbūt ne kas kita, o tik pardavėjų reklaminis išmislas, nes išties sunku patikrinti, tad ir šneka, ką nori  ax.gif
bet patogumas ir laiko taupymas - tai  thumbup.gif , nenuginčysi...
rankom brangiai reiktų plaut taip: atsisuki čiaupą visa srove ir plauni neskubėdama  lotuliukas.gif

Na, aš kai rankomis plaunu, tai tikrai daug daugiau vandens išleidžiu nei su indaplove plaunant ax.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 17:28)
O kaži kaip šiti alia aliuminiai? http://furnitanas.lt...kiniai-cokoliai
Kaip suprantu plastikas gi lankstesnis g.gif Bet stiprumas jaučiu nekoks... g.gif
Siaubo filmai, paskutinį ne žilą plauką tuoj prarasiu doh.gif
Bet bent jau su kaitlente ir gartraukiu apsisprendžiau thumbup.gif
O tai kokio gylio būna stalčiai jei juos tris darysiu? Įrankiams manau 15cm pakanka? O tie likę du? unsure.gif

drinks_cheers.gif Čia po algų visos labai aktyvios... biggrin.gif

Pas mane cokolis plokštinis. O baldų dureles išlenktas pagamina, tai ir cokoklį pagamins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 17:28)
Bet bent jau su kaitlente ir gartraukiu apsisprendžiau thumbup.gif

Isduokite savo pasirinkima? ax.gif

QUOTE(zirzalyne @ 2013 03 13, 21:24)
Mano virtuvei 6 metai, gal pades apsispresti mirksiukas.gif

O kaip plieno plautuve? Ar rinktumetes tokia ir kita karta? Kokie minusai/pliusai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 13 kovo 2013 - 23:15
QUOTE(kristal @ 2013 03 14, 01:15)
Isduokite savo pasirinkima?  ax.gif
O kaip plieno plautuve? Ar rinktumetes tokia ir kita karta? Kokie minusai/pliusai?

Siaip su ja viskas gerai, po tiek metu kaip nauja(Franke), bet visada po indu plovimo turiu issausint, nes nudziuvus lieka balti plemai nuo vandens doh.gif nebedeciau tokios... tik va koks kitas pasirinkimas, jei nenoriu akmens mases ir uz protinga kaina?
Atsakyti
Lietinga, kažkaip nerodo man jūsų virtuvės. Gal galite įdėti dar karteli?labiausiai domina šiukšlių stalcius. Gal butų galima ir jo atidaryto nuotraukele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 13, 20:46)
Nei viena negalite parekomenduoti gerus baldininkas Vilniuje:geda2:

tas pats klausimas ir man aktualus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 03 13, 23:01)
kur plokštę išsirinkusi buvau, tai radau, jog tos pačios per pus pigesnės, bet baldininkai vistiek 1lt. brangiau už jas paėmė  doh.gif O kažkas čia rašė, kad geriau pas baldininkus rankenėles pirkti, o ne pačioms pirktis, nes jiems nuolaidą suteikia. Tai jie čia turbūt kad nuperka antkainį užsideda  biggrin.gif

Lygiai tokios pat rankenėlės gali kainuoti per pus pigiau, nes jų tik išvaizda lygiai tokia pat, o pagamintos jos skirtingų gamintojų. Pvz. kai kurios kinietiškos rankenėlės yra lygiai tokios pat kaip Gamet (lenkiškos, bet tikrai kokybiškos). Tik įdėmiau įsižiūrėjęs supranti, kad Gamet daug dailiau pagamintos nei kinietiškos, dargi kinietiškos po kurio laiko gali imti juoduoti. Lygiai to paties dizaino gali būti ir dar kitų gamintojų rankenėlės, kurios bus dar brangesnės už Gamet. Jei klientas nenori kažkokių labai ypatingų ir brangių rankenėlių, įtraukiu jas į baldo kainą ir klientui nereikia rūpintis. Žinoma, dedu kokybiškas, kitaip klientas bus nepatenkintas, nebus gerų rekomendacijų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 13, 10:55)
pas mane irgi dvi spinteles su matiniu stiklu, vienoje puodeliai ir kava, kitoje asociai, sventiniai indai, bet jei butu visos virsutines su stiklu, man nepatiktu, nes matytusi prieskoniai, kruopos ... o ir valyti matini stikla tikrai sudetinga  ax.gif
bet tokios dureles su stiklu, labai palengvina paciu spinteliu vaizda jei jos neapkrautos ir daiktai grazus  smile.gif

Aš irgi dariau tik kelias spinteles su stiklais. Vakar apsižiūrėjau - pas mane ne matinis, o dažytas blush2.gif Valosi be problemų ax.gif
Atsakyti