QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 18:44)
Nugi pas mane cieli trys vidiniai
.Viename prieskoniai-patogu,nes atidarius klipsa,apatiniame laikau reciau naudojamus ten visokias vaniles,razinas ir t.t. Kitame vidiniame saukstai samciai,peiliai-nelabai patogu,nes darinejamas ziauriai daznai ir sunku visa griozda su apatiniu darinet. Butu geriau saukstams tureti visai atskira,bet as ji aukojau del visu stalciu geometrijos. Net siukslines stalciu dariau tipo is dvieju,bet isties ten vienas gilus stalcius su isvaziuojamom siukslinem,o ant dureliu rankenos imitacija ifrezuota. Tai vat,galvokit ir mokykites is kitu klaidu
Jei turėčiau tiek stalčių, tai mažiau jaučiu galvą skaudėtų
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 18:50)
Buvom pažėt plytelių, tai nežinau, man tai nieeeeeks ten netinka
Vyrui daug kas gražu, o man vis atrodo, kad nederės. Nu taip, noriu aš tos hpl, bet ir bijau, kad nebus taip gražu, kaip tikiuosi, tai tada gailėsiuos, kad nedėjom plytelių
Žodžiu, vyras skubina, o aš neapsisprendžiu.
Vienintelis nieko variantas pasirodė su tokiu va piešiniu (kitos būtų turbūt baltos)
Įdomu, ar tiktų, kaip manot....? Tokia kaip stiklinė ta plytelė, faina šiaip, bet tai vienos gal mažoka (nes matmenys 20x60cm), o dvi nežinau ar sudėliotumėm kažkaip gražiai ant 210cm sienos
Dviejų nė nereikia, gana vienos, tik kitos turėtų būt tokio pačio dydžio
O man visai gražu
Ant juodo fono nieko nematėt?
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 19:07)
Na, jei vietos ne prudai, tai labai nepasirinksi...
Pas mane yra dabar vidinis stalcius irankiams - gal patogiau butu atskiras, bet pripratau prie sito ir nesiskundziu
Kaip ir
lietinga darem toki del geometrijos/geresnio bendro vaizdo...
Tai ir darysiu atskirą
Galiu parodyt belenkokį planelį, kurį kažkada ant greičio pasibraižiau
Netikslus jis čia. Viršutinės spintelės bus horizontalios, rankenos įfrezuotos, ta prie lango ir uždara, nu žodžiu matyt tik esmė
O tikrasis planas galvoje