Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 17:56)
Aišku, tai mano lėkštės turės gulėt, o ne stovėt lotuliukas.gif

tad jeidu darytumėt dviejų 900 stalčių bloką, su vidiniu stalčiuku įrankiams viršutiniame stalčiuje, tai stovės tos lėkštės pas jus rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 16:51)
oho, va čia tai istorija...  doh.gif aišku, reikia pabūt ligoniu ir išsireikalaut savo  mirksiukas.gif manęs tas dar laukia... doh.gif

Ai...Istorija kaip istorija. Tiesiog baldu montavimui samdomi zmones ne pacios auksciausios kvalifikacijos,uz nelabai dideles algas,tai ka noret? O dar jiems nesiseke totaliai. Bet firmos vadovas viska suprato ir be jokiu gincu taise viska,kad klientas butu patenkintas. Tai taip ir gavosi,kad per menesi pamaciau 5 montuotojus neskaitant dizainerio ir paties vadovo. taip linksmai ir tveresi mano virtuvike biggrin.gif . O dabar dar ir pati nerimstu,vis stiliaus grynumo ieskodama doh.gif
Atsakyti
Gal galite rekomeduoti gerus baldininkus Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 18:27)

nu jo, mėnesį laiko vadalotis su virtuviniu... doh.gif bet svarbu linksmai mirksiukas.gif
ir kai baigėsi pagaliau tvėrimo istorija, tai turbūt tuštuma liko hihihi.gif , vat ir prireikė gryninti stilių lotuliukas.gif
thumbup.gif , užtai rezultatu busit patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 kovo 2013 - 17:52
QUOTE(gendruta @ 2013 03 13, 18:31)
Gal galite rekomeduoti gerus baldininkus Vilniuje?

į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 17:14)
tad jeidu darytumėt dviejų 900 stalčių bloką, su vidiniu stalčiuku įrankiams viršutiniame stalčiuje, tai stovės tos lėkštės pas jus  rolleyes.gif  4u.gif

Matot, kad turėsiu tik vienintelius stalčius virtuvėje, tai kažkaip įsivaizduoju viršutiniam bus įrankiai, viduriniam lėkštės, o apatiniam puodai ar bliūdai visokie g.gif Ne 7 metrų gi mano virtuvė verysad.gif
O dar kaip suprantu indukcinė kai įsimontuos, tą įrankių stalčių reiks kažkiek žemiau daryt, kad ten ventiliuotųsi g.gif
O vidinis kaži kaip patogu būtų? Jei kokio samčio ar šaukšto, tai vis abu stalčius atidarinėt g.gif
Gal kas turit? Ir kaip jums? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 13 kovo 2013 - 18:31
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 18:31)
Matot, kad turėsiu tik vienintelius stalčius virtuvėje, tai kažkaip įsivaizduoju viršutiniam bus įrankiai, viduriniam lėkštės, o apatiniam puodai ar bliūdai visokie g.gif Ne 7 metrų gi mano virtuvė verysad.gif
O dar kaip suprantu indukcinė kai įsimontuos, tą įrankių stalčių reiks kažkiek žemiau daryt, kad ten ventiliuotųsi g.gif
O vidinis kaži kaip patogu būtų? Jei kokio samčio ar šaukšto, tai vis abu stalčius atidarinėt g.gif

Nugi pas mane cieli trys vidiniai biggrin.gif .Viename prieskoniai-patogu,nes atidarius klipsa,apatiniame laikau reciau naudojamus ten visokias vaniles,razinas ir t.t. Kitame vidiniame saukstai samciai,peiliai-nelabai patogu,nes darinejamas ziauriai daznai ir sunku visa griozda su apatiniu darinet. Butu geriau saukstams tureti visai atskira,bet as ji aukojau del visu stalciu geometrijos. Net siukslines stalciu dariau tipo is dvieju,bet isties ten vienas gilus stalcius su isvaziuojamom siukslinem,o ant dureliu rankenos imitacija ifrezuota. Tai vat,galvokit ir mokykites is kitu klaidu smile.gif
Atsakyti
Buvom pažėt plytelių, tai nežinau, man tai nieeeeeks ten netinka doh.gif Vyrui daug kas gražu, o man vis atrodo, kad nederės. Nu taip, noriu aš tos hpl, bet ir bijau, kad nebus taip gražu, kaip tikiuosi, tai tada gailėsiuos, kad nedėjom plytelių biggrin.gif Žodžiu, vyras skubina, o aš neapsisprendžiu.
Vienintelis nieko variantas pasirodė su tokiu va piešiniu (kitos būtų turbūt baltos)
user posted image
Įdomu, ar tiktų, kaip manot....? Tokia kaip stiklinė ta plytelė, faina šiaip, bet tai vienos gal mažoka (nes matmenys 20x60cm), o dvi nežinau ar sudėliotumėm kažkaip gražiai ant 210cm sienos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 kovo 2013 - 18:52
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 19:31)

Na, jei vietos ne prudai, tai labai nepasirinksi... ax.gif
Pas mane yra dabar vidinis stalcius irankiams - gal patogiau butu atskiras, bet pripratau prie sito ir nesiskundziu bigsmile.gif Kaip ir lietinga darem toki del geometrijos/geresnio bendro vaizdo...
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 19:50)
Vienintelis nieko variantas pasirodė su tokiu va piešiniu (kitos būtų turbūt baltos)
user posted image
Įdomu, ar tiktų, kaip manot....? Tokia kaip stiklinė ta plytelė, faina šiaip, bet tai vienos gal mažoka (nes matmenys 20x60cm), o dvi nežinau ar sudėliotumėm kažkaip gražiai ant 210cm sienos  doh.gif

Man rodos but graziai, tik mazoka jinai. Atsiprasau, jei nedaskaiciau anksciau ko, bet ar nenorit det per visa plota stiklo su piesiniu, kad ir tokiu? g.gif
Ar kitokiu: http://www.stilingib..._nuotrauka.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 kovo 2013 - 19:16
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 18:44)
Nugi pas mane cieli trys vidiniai biggrin.gif .Viename prieskoniai-patogu,nes atidarius klipsa,apatiniame laikau reciau naudojamus ten visokias vaniles,razinas ir t.t. Kitame vidiniame saukstai samciai,peiliai-nelabai patogu,nes darinejamas ziauriai daznai ir sunku visa griozda su apatiniu darinet. Butu geriau saukstams tureti visai atskira,bet as ji aukojau del visu stalciu geometrijos. Net siukslines stalciu dariau tipo is dvieju,bet isties ten vienas gilus stalcius su isvaziuojamom siukslinem,o ant dureliu rankenos imitacija ifrezuota. Tai vat,galvokit ir mokykites is kitu klaidu smile.gif

Jei turėčiau tiek stalčių, tai mažiau jaučiu galvą skaudėtų biggrin.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 18:50)
Buvom pažėt plytelių, tai nežinau, man tai nieeeeeks ten netinka  doh.gif Vyrui daug kas gražu, o man vis atrodo, kad nederės. Nu taip, noriu aš tos hpl, bet ir bijau, kad nebus taip gražu, kaip tikiuosi, tai tada gailėsiuos, kad nedėjom plytelių biggrin.gif Žodžiu, vyras skubina, o aš neapsisprendžiu.
user posted image
Įdomu, ar tiktų, kaip manot....? Tokia kaip stiklinė ta plytelė, faina šiaip, bet tai vienos gal mažoka (nes matmenys 20x60cm), o dvi nežinau ar sudėliotumėm kažkaip gražiai ant 210cm sienos  doh.gif

Dviejų nė nereikia, gana vienos, tik kitos turėtų būt tokio pačio dydžio smile.gif
O man visai gražu 4u.gif Ant juodo fono nieko nematėt?

QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 19:07)
Na, jei vietos ne prudai, tai labai nepasirinksi... ax.gif
Pas mane yra dabar vidinis stalcius irankiams - gal patogiau butu atskiras, bet pripratau prie sito ir nesiskundziu  bigsmile.gif  Kaip ir lietinga darem toki del geometrijos/geresnio bendro vaizdo...

Tai ir darysiu atskirą biggrin.gif

Galiu parodyt belenkokį planelį, kurį kažkada ant greičio pasibraižiau blush2.gif
Netikslus jis čia. Viršutinės spintelės bus horizontalios, rankenos įfrezuotos, ta prie lango ir uždara, nu žodžiu matyt tik esmė lotuliukas.gif O tikrasis planas galvoje lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 13 kovo 2013 - 19:16
Juodai, brangokoka šiai dienai mums biggrin.gif blush2.gif
Nors aišku šita viena plytelė 117lt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 kovo 2013 - 19:17
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 20:16)

Saldytuvo spinta sukeisciau su orkaites vietom ...
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 20:16)
Juodai, brangokoka šiai dienai mums biggrin.gif  blush2.gif
Nors aišku šita viena plytelė 117lt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
O kiek iseina stiklas per visa siena?
Radau http://baldaivirtuvei.lt/stiklas/,
Maziausia 504 lt butu... bent jau toj kompanijoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 kovo 2013 - 19:29