Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 06, 17:03)
Na taip, bet realybė tokia, kad šlapių dėti nepatariama ne tik dėl plieninės džiovyklos rūdijimo, bet ir drėgmės, kuri gali "atšokdinti" baldo kantus.
Kadangi neteko pas ką nors matyti kokybiškos ne plieninės džiovyklos (visos buvo plastikinės papiguškės), tai net ir nesidomėjau. O pas mane plieniniai tik laikikliai, rėmo nėra, apačioje- plastikinis padėkliukas. tai kokie lašeliai dar į jį nuvarva, išsitraukei išsivalei ir vsio  smile.gif

Tai kam tada išvis tokį daiktą daryti, kaip indų džiovyklė, jei šlapių indų dėti nepatariama? Tada iškart sušluostyt ir į stalčių mirksiukas.gif
Aš tokio dalyko net neplanuoju (ir dabar neturiu), planuoju indaplovę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 06, 14:26)
As irgi pries mikrobanges, kazkoks nereikalingas daiktas..

O va kad dauguma nenumatot sluotos saugyklos.. juk virtuve dazniausiai sluojama patalpa.. kur jas desit?

Dabar pas mane tokia sluota virtuvej kampe stovi, jos nesimato, o naujoje virtuvej taip neiseis po ranka tureti, bet ten salia sandeliukas, tai turbut ten ir laikysiu.

QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 06, 14:27)
sveikutės gathering.gif
kur renkatės virtuvės priedus? visokias džiovyklas, šiukšlines, įrankių dėklus, skirtukus ir tt. kai pradėjau domėtis, tai "nu i na.." kokios kainos doh.gif  ar tai čia normalu už dviejų dalių džiovyklą mokėt beveik 300lt? unsure.gif  o man dar reikia, kad būtų dvi lentynos puodeliams, tai atskirai lentynos nėr, tik komplektai blink.gif gal girdėjot atsiliepimų apie įvairių firmų kokybę? ir man dar l. įdomu, kodėl visi priedai, padengti iš plastiku dengtos vielos yra pigesni nei nedengti g.gif

Man 2 gamintojai paskaiciavo virtuves baldus jau su visokiom dziovyklom, indu deklais. O tai kaip geriau - iskart imti is gamintojo, ar ieskot kazkokiu stebuklu ir gal sutaupyt? Kaip zmones daro? biggrin.gif

Tai va, o vieni paskaiciavo man 8,7k, kiti ~12k, analogiska virtuve smile.gif Kaina zenkliai skiriasi. Bet dar laukiu daugiau atsakymu smile.gif
Atsakyti
nu man paskaičiavo 10600 už komplektą su uosio durelėm, karnizu, keleta piliastrų ir vienu kargo krepčiu biggrin.gif indų džiovykla, įrankių dėklas, rankenėlės - pagal sugedimo laipsnį (į kainą neįeina).
Papildyta:
a, dar reikia šiukšlinės su dviem kibirais, ištraukiamos ranka, kuo didesnės ir labai noriu šiupeliuko laikiklio, nes dabar anas mėtosi be vietos.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 06, 17:28)
jaaaazau, kokios jūs tvarkinguolės - plaunate grindis 2 kart per dieną, vandens lašeliukus išvalote doh.gif  doh.gif  man iki jūsų kaip iki mėnulio biggrin.gif

gabby, kokia pas tave džiovyklė? ir iš kur ėmei visą vidaus įrangą, jei tokią pirkai..

Man irgi toli iki jų lotuliukas.gif blush2.gif

O vidaus įrangos dar nieko nepirkau biggrin.gif Kaip minėjau, atskyrimus pasidariau iš plokštės biggrin.gif O šaukštinės dar nepirkau..... O ko daugiau reikia, net nežinau smile.gif Džiovykla tai mūsų būtent ta Rejs.... Ne balta.... Baldininkai tokias sumontavo ir net neklausė, kokias dėt.... Matysim, kaip laikys....

QUOTE(xde @ 2013 03 06, 17:43)
Patarkite,prašau,kaip protingiau susiplanuoti viršutinių spintelių aukštį,kiek cm planuoti tarp lentynėlių.Norėčiau kuo talpesnių ir aukštesnių horizontalaus atidarymo viršutinių spintelių
Planuojama apačia 91 cm,tarpas tarp spintelių 50 cm,o lubos aukštokos 260cm(žemiausioje vietoje ir nežymiai kylančios dar į aukštį).
Viršutinėms spintelėms lieka 100-119cm...

Na mano viršutinių aukštis bendras apie 80cm, dvi po 40cm, tai vieną palikau be lentynų, o kitą perpus po 20cm. Virš kaitlentės tai kiek virš gartraukio liko, na ir džiovykla.
Kokio ilgio jūs planuojate viršutines daryt? Du aukštai bus?

QUOTE(Juodai @ 2013 03 06, 18:20)
Tai kam tada išvis tokį daiktą daryti, kaip indų džiovyklė, jei šlapių indų dėti nepatariama? Tada iškart sušluostyt ir į stalčių  mirksiukas.gif
Aš tokio dalyko net neplanuoju (ir dabar neturiu), planuoju indaplovę  ax.gif

Na čia matyt kaip kam - gal kartosiuos, bet nors ir įsigijom indaplovę, džiovyklą naudoju kasdien smile.gif Aišku net nesuku galvos dėdama šlapius indus - mano nuomone, ji tam ir skirta smile.gif
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 18:31)

Man 2 gamintojai paskaiciavo virtuves baldus jau su visokiom dziovyklom, indu deklais.

O aš va kažkaip net nepagalvojau, kad nebus šaukštinės gavus baldus doh.gif Tai iki šiol neužmačiau reikiamo pločio, apie 70cm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 06 kovo 2013 - 17:46
Virtuves balduose nusimaciau spintele susideti sluotoms, nes bute neturiu ukinio kambariuko.
Atsakyti
gabby, berods AKMUS'as prekiauja 70cm dėklais. aš kaip tik dabar kuičiuosi po internetą ieškodama visų tų priedų. savo projektuotojos numerį jau mintinai moku biggrin.gif iki kol turėsiu baldus, tai gal draugėmis patasim lotuliukas.gif ačiū Die, jau plokštės išrinktos ir fasadų pavyzdžius meistras pataikė padaryt. iš ketvirto karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 06, 18:44)
Na čia matyt kaip kam - gal kartosiuos, bet nors ir įsigijom indaplovę, džiovyklą naudoju kasdien smile.gif Aišku net nesuku galvos dėdama šlapius indus - mano nuomone, ji tam ir skirta smile.gif

drinks_cheers.gif
o kaip su dziovyklom, jei pakabinamos spinteles virs kriaukles nera? Langas pas mus ten. Buna ju stalciams tinkamu? Pas mus bus salia kriaukles indaplove, tai ar i ja man reikes deti dziovinti, o tada sausus i stalcius, ar stalciuje kokia dziovykla pasideti? Kazin, jei gamintojai paskaiciavo su dziovykla, tai jau gal ir pritaikyta stalciui?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 19:06)
drinks_cheers.gif
o kaip su dziovyklom, jei pakabinamos spinteles virs kriaukles nera? Langas pas mus ten. Buna ju stalciams tinkamu? Pas mus bus salia kriaukles indaplove, tai ar i ja man reikes deti dziovinti, o tada sausus i stalcius, ar stalciuje kokia dziovykla pasideti? Kazin, jei gamintojai paskaiciavo su dziovykla, tai jau gal ir pritaikyta stalciui?

nu kiek narčiau, tai kiekviena firma, prekiaujanti virtuvės priedais, turi džiovyklų į stalčių. aš tai planuoju indus laikyt džiovykloj. kas kad išimsi iš indaplovės, bet nenoriu jų kraut vieną ant kito ax.gif o kas jei pėvėzė užsimanysiu lėkštės iš apačios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 18:06)
drinks_cheers.gif

Jo, būna pritaikytos stalčiui 4u.gif
user posted image
Pas mus situacija ta pati, virš plautuvės langas, tai jau dabar matau, kaip dukros neša tuos varvačius puodukus į stalčių, o vanduo upeliais bėga.... karsta.gif
Nors niekad gyvenime pati indų nešluosčiau, dėjau tiesiai į džiovyklę, dabar ant senatvės turėsiu išmokt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 19:19)
Jo, būna pritaikytos stalčiui 4u.gif
user posted image
Pas mus situacija ta pati, virš plautuvės langas, tai jau dabar matau, kaip dukros neša tuos varvačius puodukus į stalčių, o vanduo upeliais bėga.... karsta.gif
Nors niekad gyvenime pati indų nešluosčiau, dėjau tiesiai į džiovyklę, dabar ant senatvės  turėsiu išmokt lotuliukas.gif

grazu, bet visi tie mechanizmai man paranoja kelia - kiek viskas kainuos!
galvoju, galvoju... tada pas mus blogai indaplove.. nuo krasto eina plautuve, tada indaplove, tada tik stalciai indams... tai iskart is kriaukles deti tikrai toloka. as buvau pradzioj nusibraizius indaplove po kaire, per viduri plautuve, is desines stalciai. Tai tada isplovus butu patogu deti i dziovykla.. bet dizainere perpiese, sako jokio skirtumo kur ta indaplove, bet gal nepagalvojo, kad ir rankom kartais plausiu indus g.gif biggrin.gif nu dar nevelu pakeisti, bet erzina vis ko prasyti kur musu poziuriai nesutampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 19:58)
grazu, bet visi tie mechanizmai man paranoja kelia - kiek viskas kainuos!
galvoju, galvoju... tada pas mus blogai indaplove.. nuo krasto eina plautuve, tada indaplove, tada tik stalciai indams... tai iskart is kriaukles deti tikrai toloka. as buvau pradzioj nusibraizius indaplove po kaire, per viduri plautuve, is desines stalciai. Tai tada isplovus butu patogu deti i dziovykla.. bet dizainere perpiese, sako jokio skirtumo kur ta indaplove, bet gal nepagalvojo, kad ir rankom kartais plausiu indus g.gif biggrin.gif nu dar nevelu pakeisti, bet erzina vis ko prasyti kur musu poziuriai nesutampa smile.gif

Tikrai nelabai patogiai dizainerė perpaišė...Geriau per vidurį plautuvė mirksiukas.gif O ir iš indaplovės tada patogiau indus į stalčių dėti: atsistojat ties plautuve ir iš vienos pusės į kitą, o jei stalčius su indaplove šalia, abu atsidarot ir neprieinat normaliai prie stalčių, jei prie indaplovės stovit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 06, 20:07)
Tikrai nelabai patogiai dizainerė perpaišė...Geriau per vidurį plautuvė  mirksiukas.gif O ir iš indaplovės tada patogiau indus į stalčių dėti: atsistojat ties plautuve ir iš vienos pusės į kitą, o jei stalčius su indaplove šalia, abu atsidarot ir neprieinat normaliai prie stalčių, jei prie indaplovės stovit...  4u.gif

taip ir reikes daryti.
Atsakyti