Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 13, 16:30)
asmeniškai naudojuosi indaplove jau gal 15metų - jeigu reiktų, paaukočiau jos išradėjui dar kažkiek pinigų ... blyn, nepakeičiamas daiktas virtuvėje. Aišku ne be trūkumų, bet vis tiek  thumbup.gif

aš už  4u.gif

Aš ir už thumbup.gif Nors niekad neturėjau doh.gif lotuliukas.gif Bet taip nekenčiu indų plaut, tai nė neabejoju, kad bus mano geriausia podružkė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 16:28)
O kaži kaip šiti alia aliuminiai? http://furnitanas.lt...kiniai-cokoliai
Kaip suprantu plastikas gi lankstesnis g.gif Bet stiprumas jaučiu nekoks... g.gif

Man tuos plastikinius,dengtus aliuminio spalvos plevele,buvo atveze. Jie tokie kaip kartono pakuotes,nu visiskai snargliniai tokie. Bet montuotojai ijunge durniu ir sake,kad tokie ir turi buti. Tai kai ijungiau kakarine ir su pirstu i sutarties eilute pabaksnojau,kur aiskiai parasyta"aliuminiai cokoliai'',tai uzsake ir be gincu atveze. Tiesa,teko palaukt. Mano virtuves montavimo darbai truko menesi laiko ir dar po 4 menesiu broko taisymas buvo. Bet buvau susitaikiusi jau. Maciau,kad nesiseka tiems montuotojams,tai ta sulauzo bededami,tai stalvirsio per duris neinesa nesutranke(paskui uzsakineja nauja,o tai vel savaite).Tai as net juokaudavau,kad gal juos jau registruot pas mus reiktu biggrin.gif ,svajojau apie diena,kai grizusi is darbo nerasiu ju savo virtuveje lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galite rekomeduoti gerus baldininkus Vilniuje, kuriais likote patenkintos/nenusivylėte?
Nes nusivylėme verysad.gif Dariaus Kiaulakio įmone "Vivaldi", tad tenka ieškoti naujų baldininkų
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 16:39)
Man tuos plastikinius,dengtus aliuminio spalvos plevele,buvo atveze. Jie tokie kaip kartono pakuotes,nu visiskai snargliniai tokie. Bet montuotojai ijunge durniu ir sake,kad tokie ir turi buti. Tai kai ijungiau kakarine ir su pirstu i sutarties eilute pabaksnojau,kur aiskiai parasyta"aliuminiai cokoliai'',tai uzsake ir be gincu atveze. Tiesa,teko palaukt. Mano virtuves montavimo darbai truko menesi laiko ir dar po 4 menesiu broko taisymas buvo. Bet buvau susitaikiusi jau. Maciau,kad nesiseka tiems montuotojams,tai ta sulauzo bededami,tai stalvirsio per duris neinesa nesutranke(paskui uzsakineja nauja,o tai vel savaite).Tai as net juokaudavau,kad gal juos jau registruot pas mus reiktu biggrin.gif ,svajojau apie diena,kai grizusi is darbo nerasiu ju savo virtuveje lotuliukas.gif

Gerai, tada rašau į minusų sąrašiuką drinks_cheers.gif

Bet tai kaip paskui jums liūdna bus, nepagalvojot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 17:28)
O tai kokio gylio būna stalčiai jei juos tris darysiu? Įrankiams manau 15cm pakanka? O tie likę du? unsure.gif

Tai ir būna maždaug po 30cm 4u.gif Mano dar gilesni, po 31,5 berods, nes mano gi stalviršis 94cm aukščio smile.gif

O dėl indaplovės, tai man minusas tik tas, kad lėkštės jau ratilais paėjo, vos po mėnesio naudojimosi indaplove..... Niekaip nesuprantu esmės, kaip ten viduj viskas vyksta, bet mano naujos stiklinės lėkštės jau dabar pradeda atrodyt nekaip sad.gif AIšku, viskas dėvisi, galop suduš kažkada, nu bet ėmėm brangesnes tokias, tai biškį gaila, būčiau tas paprastas baltas luminarco susipirkus, jei būčiau žinojus, kad taip bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 kovo 2013 - 16:48
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 17:28)
O tai kokio gylio būna stalčiai jei juos tris darysiu? Įrankiams manau 15cm pakanka? O tie likę du? unsure.gif

drinks_cheers.gif Čia po algų visos labai aktyvios... biggrin.gif

prie to išmislo lėkštėms rašo, kad jis skirtas stalčiams nuo 440 iki 490mm
o kodėl įrankiams tik 15cm? o kas už jo? tuščia vieta? g.gif gylis toks pats, kaip ir kitų stalčių turėtų buti, manau, kam palikti neišnaudotą erdvę? mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau ji čia apie aukštį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 17:45)
o kodėl įrankiams tik 15cm? o kas už jo? tuščia vieta?  g.gif gylis toks pats, kaip ir kitų stalčių turėtų buti, manau, kam palikti neišnaudotą erdvę? mirksiukas.gif

Turima omenyje 15cm aukštį, ne gylį biggrin.gif
Dažniausiai būna viršutinis 14cm, du apatiniai po 28,5cm.
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 17:39)

oho, va čia tai istorija... doh.gif aišku, reikia pabūt ligoniu ir išsireikalaut savo mirksiukas.gif manęs tas dar laukia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 16:45)
o kodėl įrankiams tik 15cm? o kas už jo? tuščia vieta?  g.gif gylis toks pats, kaip ir kitų stalčių turėtų buti, manau, kam palikti neišnaudotą erdvę? mirksiukas.gif

Jo, vėpla ne taip parašiau doh.gif Turėjau uomeny aukštį biggrin.gif
O tas 440 ir 490 tai gal spintelės plotis?
Mano stalčiu bus 90cm... tikriausiai ax.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 16:47)
Manau ji čia apie aukštį  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 13, 16:50)
Turima omenyje 15cm aukštį, ne gylį  biggrin.gif

Aišku, tai mano lėkštės turės gulėt, o ne stovėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 13, 17:50)
Turima omenyje 15cm aukštį, ne gylį  biggrin.gif

aha, pirma parašiau, o paskui komentarus perskaičiau ir dašilo, apie ką kalba hihihi.gif
Kalbant apie aukštį, pas mane du stalčiai po 35,5cm aukščio, tiesa, atidarius viršutinį yra vidinis stalčiukas įrankiams. Tad, jei tokį variantą daryt, į apatinį stalčių dar ir didesnes lėkštes, nei 28cm, galima susidėt mirksiukas.gif Stalviršis pas mane beveik 91cm aukštyje.
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 17:56)
O tas 440 ir 490 tai gal spintelės plotis?
Mano stalčiu bus 90cm... tikriausiai ax.gif

neee, ten stalčiaus vidinis gylis, o vidinis plotis ten rašo nuo 800 iki 840mm - tai čia yra kaip tik 900cm pločio stalčiams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 kovo 2013 - 17:12
Kreipiuosi i tas kurios dejosi stikla paprasta skaidru tarp spinteliu virtuviniu, kokia orentacine kaina jums skaiciavo?
Dar klausimelis kas praktiskiau stiklas ar plyteles? smile.gif
Atsakyti