Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 13, 15:43)
tai jeigu turėjote ir paprastas rankenas ir tokį variantą, įvertinant visus minusus ir pliusus, už kurias balsuojat?

Balsuoju uz ifrezuotas! Tik,dabar,kiek zinau jas jau ir dazo.Jei suvest su dureliu spalva,tai butu isvis super. Nes pas mane ta aliuminio spalva biski ne i tema isejo,tai kad pateisint tas rankenas(o ju grieztai norejau),pasidariau ir aliuminio cokoli. Dabar manau,kad neprasoviau,nes jei cokolis butu dazytas mdf,valant nuo dregnos ,sluotos liktu smorai...gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 03 13, 15:21)
Sita irgi labai grazi, esu isitraukus i sarasa.
Mano nurodytos nemaciau gyvai, pagal el. parduotuviu aprasymus atrode viena is funkcionalesniu ir kaitlente buvo pritaikyta.
Aciu uz pastebejimus.

butinai atkreipkit demesi is ko pagaminta, skardos dabar tikrai nesirinkit, ziurekit kad butu stiklas ar stiklo keramika, veidrodis irgi nepraktiska.. kazkas ali patvirtinti.
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 15:39)
Taigi vat,kad tos plytos yra autentiskas uzpraito amziaus muras,jis nors chaotiskai sumestas,bet ji mylim ir saugom smile.gif . Sieneleje tokio pat neatkartotume,todel ir sumasciau,kad reiktu su stiklu eksperimentuoti dazant,kad isgauti tokia pat,arba artima spintelem spalva. Tada liktu tik grindys ir stalvirsis ale''mediniai''.Vakare jauciu eisiu ukyje kur nors stiklo paieskot,tada atremsiu prie kaitlentes ir blynus kepsiu,kad paziuret ar jau taip baisiai tie riebalai ten valysis biggrin.gif .

Pas mano drauge yra stiklas - sake valosi puikiai. Dabar ant stiklo atspausdina bileka, manau rastu ir jusu chatisku plytu.. butu labai grazu.

Jusu virtuve mano vyro svajone, tik baldai butu ne sviesus o tamsus, grindys sviesios.. ir daug raudonu plytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 16:39)
Vakare jauciu eisiu ukyje kur nors stiklo paieskot,tada atremsiu prie kaitlentes ir blynus kepsiu,kad paziuret ar jau taip baisiai tie riebalai ten valysis biggrin.gif .

Puikus sprendimas pabandymui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 03 13, 16:33)
Reikia formos ir spalvos  4u.gif . Jeigu kur uzmatet, tai busiu dekinga uz nuoroda

parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 14:43)
gal ir turi... aš neturiu, laikau lėkštes stalčiuje gulsčias ir nematau problemų  4u.gif nematau reikalo leisti pinigėlius furnitūrai, kurios paskui nenaudočiau pagal paskirtį... mirksiukas.gif
žodžiu, per ~7 metus nepasigedau aš jos  schmoll.gif

bet gal būna specialūs dėklai į stalčius, kad stačiai laikyti lėkštes, vat tokį dalyką pasirinkčiau turbūt  g.gif
va, radau  cool.gif
user posted image
iš čia http://www.hetlita.l...as_lekstems.jpg

O kaip dėt ten dideles lėkštes? Ta prasme kokio dydžioaukščio turi būti stalčius, jei pas mane lėkštės 28cm blink.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 15:19)
O aš kaip tik, atvirkščiai - darysiu tradiciškai atsidarančias, nors dabar turiu pakeliamon durelėm. Patogu, kol lankstai nauji, o kai susidėvi, kaip mūsų atveju, tai arba juos keist reikia, ne iš pigiųjų turbūt, arba galva dureles pasilaikyt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Praverstų Mardžės šukuosena thumbup.gif

Bet tempai miargos jūsų doh.gif Dirbt nėr kada, jau vos skaityt spėju, apie komentavimą/atrašymą išvis tyliu blink.gif
Ar ne pilnatis tik? g.gif
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 15:48)
Balsuoju uz ifrezuotas! Tik,dabar,kiek zinau jas jau ir dazo.Jei suvest su dureliu spalva,tai butu isvis super. Nes pas mane ta aliuminio spalva biski ne i tema isejo,tai kad pateisint tas rankenas(o ju grieztai norejau),pasidariau ir aliuminio cokoli. Dabar manau,kad neprasoviau,nes jei cokolis butu dazytas mdf,valant nuo dregnos ,sluotos liktu smorai...gal g.gif

Va va, vis norėdavau paklaust apie tą cokolį blush2.gif O jis tik tiesiai dedasi ar galima jį lenkt? Pas mane kraštinė spintelė bus užapvalėjus g.gif
O man gražu tols cokolis, irgi nenoriu dažyto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 13 kovo 2013 - 15:59
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 13, 16:56)
parašiau į AŽ  4u.gif

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 16:02)

Va va, vis norėdavau paklaust apie tą cokolį blush2.gif O jis tik tiesiai dedasi ar galima jį lenkt? Pas mane kraštinė spintelė bus užapvalėjus g.gif
O man gražu tols cokolis, irgi nenoriu dažyto smile.gif

http://furnitanas.lt...niniai-cokoliai
Pas mane tokie. Kazin,ar jie apvaliai lenkiasi,nes jie gerokai standus t.y. kieti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 17:02)
O kaip dėt ten dideles lėkštes? Ta prasme kokio dydžioaukščio turi būti stalčius, jei pas mane lėkštės 28cm blink.gif

tai stalčiaus reikėtų turbūt min kokia 30cm unsure.gif

lotuliukas.gif Praverstų Mardžės šukuosena thumbup.gif

tai jau tikrai hihihi.gif

Bet tempai miargos jūsų doh.gif Dirbt nėr kada, jau vos skaityt spėju, apie komentavimą/atrašymą išvis tyliu blink.gif
Ar ne pilnatis tik? g.gif

aha, aš irgi darbus apleidau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 10:32)
Įdėkit savo namų planą  wub.gif

įdėsiu vėliau, kartu su virtuvės brėžiniu, nes ateisiu patarimų ieškoti wink.gif

QUOTE(Upokšnis @ 2013 03 13, 11:42)
Turiu spinteles su matiniu stiklu. Ten laikau indus, bet nesimato iš išorės kur kokie indai sudėti.

Turiu ir aš tokią - matinis stiklas labai gerai. Lengvumas išlieka, bet vizualinis bordakas mažesnis biggrin.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:27)
*****, tai mažos plytukės kokia 10x10cm sakot nelabai, ane?......

aha, tos pačios. Atrodo gal ir simpatiškai, bet labai nepraktiška... doh.gif

QUOTE(Grantee @ 2013 03 13, 13:04)
įsišnekot apie indaploves, sakykit, ar dažnai naudojat ?

kai įsirenginėjom, anyta buvo tik už. Man, jos niekada iki tol neturėjusiai tai atrodė ponų išmislas. Bet dabar be jos aš neįsivaizduoju virtuvės. Jau nekalbant apie balius, kai nereikia dar val. indus plaut. Pas mus ta mažesnė, tai 2-3 žmonėm užtenka, jungiant kas 2 dienas wink.gif Ir indai labai švarūs, ir džiovyklos nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Padariau dabar eksperimentą biggrin.gif Gaila fotiko kortelę kažkur vaikis nukišęs. Savo tą rejs džiovyklą ištraukiau iš savo vietos ir įkišau į stalčių biggrin.gif Nu šiaip, pabandymui, kaip lėkštės stalčiuj atrodytų biggrin.gif Nu tai ilgis jos kaip tik per stalčiaus plotį biggrin.gif (45cm) nu ir visai liuks biggrin.gif Tai tik išvadą padariau, kad jei atitaikyt dydį, tai paprastų galima paieškot lėkštėm džiovyklų, nebūtinai a la specialių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(naktine` @ 2013 03 13, 17:23)
Jau nekalbant apie balius, kai nereikia dar val. indus plaut.

Jooooo, po balių tai išvis dabar super.................. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 16:13)
http://furnitanas.lt...niniai-cokoliai 
Pas mane tokie. Kazin,ar jie apvaliai lenkiasi,nes jie gerokai standus t.y. kieti g.gif

O kaži kaip šiti alia aliuminiai? http://furnitanas.lt...kiniai-cokoliai
Kaip suprantu plastikas gi lankstesnis g.gif Bet stiprumas jaučiu nekoks... g.gif
Siaubo filmai, paskutinį ne žilą plauką tuoj prarasiu doh.gif
Bet bent jau su kaitlente ir gartraukiu apsisprendžiau thumbup.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 16:15)
tai stalčiaus reikėtų turbūt min kokia 30cm  unsure.gif

aha, aš irgi darbus apleidau...  doh.gif

O tai kokio gylio būna stalčiai jei juos tris darysiu? Įrankiams manau 15cm pakanka? O tie likę du? unsure.gif

drinks_cheers.gif Čia po algų visos labai aktyvios... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 13 kovo 2013 - 16:34
QUOTE(naktine` @ 2013 03 13, 17:23)

kai įsirenginėjom, anyta buvo tik už. Man, jos niekada iki tol neturėjusiai tai atrodė ponų išmislas. Bet dabar be jos aš neįsivaizduoju virtuvės. Jau nekalbant apie balius, kai nereikia dar val. indus plaut. Pas mus ta mažesnė, tai 2-3 žmonėm užtenka, jungiant kas 2 dienas wink.gif Ir indai labai švarūs, ir džiovyklos nereikia biggrin.gif

asmeniškai naudojuosi indaplove jau gal 15metų - jeigu reiktų, paaukočiau jos išradėjui dar kažkiek pinigų ... blyn, nepakeičiamas daiktas virtuvėje. Aišku ne be trūkumų, bet vis tiek thumbup.gif

aš už 4u.gif
Atsakyti