QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 14:43)
gal ir turi... aš neturiu, laikau lėkštes stalčiuje gulsčias ir nematau problemų
nematau reikalo leisti pinigėlius furnitūrai, kurios paskui nenaudočiau pagal paskirtį...
žodžiu, per ~7 metus nepasigedau aš jos
bet gal būna specialūs dėklai į stalčius, kad stačiai laikyti lėkštes, vat tokį dalyką pasirinkčiau turbūt
va, radau
iš čia
http://www.hetlita.l...as_lekstems.jpg
O kaip dėt ten dideles lėkštes? Ta prasme kokio dydžioaukščio turi būti stalčius, jei pas mane lėkštės 28cm
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 15:19)
O aš kaip tik, atvirkščiai - darysiu tradiciškai atsidarančias, nors dabar turiu pakeliamon durelėm. Patogu, kol lankstai nauji, o kai susidėvi, kaip mūsų atveju, tai arba juos keist reikia, ne iš pigiųjų turbūt, arba galva dureles pasilaikyt
Praverstų Mardžės šukuosena
Bet tempai
miargos jūsų
Dirbt nėr kada, jau vos skaityt spėju, apie komentavimą/atrašymą išvis tyliu
Ar ne pilnatis tik?
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 15:48)
Balsuoju uz ifrezuotas! Tik,dabar,kiek zinau jas jau ir dazo.Jei suvest su dureliu spalva,tai butu isvis super. Nes pas mane ta aliuminio spalva biski ne i tema isejo,tai kad pateisint tas rankenas(o ju grieztai norejau),pasidariau ir aliuminio cokoli. Dabar manau,kad neprasoviau,nes jei cokolis butu dazytas mdf,valant nuo dregnos ,sluotos liktu smorai...gal
Va va, vis norėdavau paklaust apie tą cokolį
O jis tik tiesiai dedasi ar galima jį lenkt? Pas mane kraštinė spintelė bus užapvalėjus
O man gražu tols cokolis, irgi nenoriu dažyto