Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

lietinga

man jusu virtuve labai grazu, as deciau ten vietoj tos hpl stikla.. gal net tokio pat piesinio kaip plytos gretimoj sienoj, itariu butu super.. dabar kazkaip nesiziuri man ta siena.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 16:06)
Tiesa, o dar vieną pliusą savo virtuvėj dedu atverčiamom į viršų spintelėm  thumbup.gif Nuomojama bute tai vis guzą užsidėdavau su tom atidaromom biggrin.gif Nes sukantis virtuvėj vis tiek kokią tais palieki neuždarytą, užsisuki, pamiršti, atsisuki, ir te tau  doh.gif  biggrin.gif

O aš kaip tik, atvirkščiai - darysiu tradiciškai atsidarančias, nors dabar turiu pakeliamon durelėm. Patogu, kol lankstai nauji, o kai susidėvi, kaip mūsų atveju, tai arba juos keist reikia, ne iš pigiųjų turbūt, arba galva dureles pasilaikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 13, 16:10)
Taigi cia skardo rinkiniai neisivaizduoju kaip zadate priziureti, tikroveje jos baisiai nekokybiskai atrodo..

Atsimenu ir as i retro stiliu ziurejau kai norejau savo virtuves, bet deja deja.. pagalvojau kad geriau praktiskiau..

https://www.tausa.lt...BO-5333-RW.html  gal geriau kazka tokio, pati turiu Gorenje serijos orkaite, superiskai kepa!

Sita irgi labai grazi, esu isitraukus i sarasa.
Mano nurodytos nemaciau gyvai, pagal el. parduotuviu aprasymus atrode viena is funkcionalesniu ir kaitlente buvo pritaikyta.
Aciu uz pastebejimus.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 15:19)
Patogu, kol lankstai nauji, o kai susidėvi, kaip mūsų atveju, tai arba juos keist reikia, ne iš pigiųjų turbūt, arba galva dureles pasilaikyt 

o pas jus kokios firmos lankstai?Gal su Blum tokios problemos neiškiltų?
Atsakyti
Man gaby virtuvele labai jauki ir funkcionali smile.gif
laukiu galutinio varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 16:19)
Patogu, kol lankstai nauji, o kai susidėvi, kaip mūsų atveju, tai arba juos keist reikia, ne iš pigiųjų turbūt, arba galva dureles pasilaikyt  lotuliukas.gif

Nu va dėl šito tai ir aš galvoju, kad gali taip atsitikt smile.gif Nu bet matysim smile.gif Kaip minėjau, kadangi mūsų furnitūra nebuvo brangi, tai gal nebus bėda ir pasikeist, kai susidėvės smile.gif AIšku nesinorėtų, jei tai būtų po metų biggrin.gif

Tiesa, kažkuri čia minėjo, kur matė šaukštinių 75cm stalčiui, gal galėtut primint blush2.gif
O šitie dėklai visai nebrangūs, tik nelabai aš ten suprantu, ar ten tik lėkštėm būtų, ar ir šonas paliktas kokiem bliūdukam kaip paveiksliuke g.gif Nes yra ir atskira eilutė tik lėkštėm įdėklas, o aukščiau kur kainos jau gal per visą stalčių su papildomu skyreliu?......
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 13, 16:22)
Man gaby virtuvele labai jauki ir funkcionali  smile.gif
laukiu galutinio varianto  ax.gif

rolleyes.gif Na pas mus kaipo tik siena nepabaigta, o daugiau nelabai kas ir keisis, nei kad jau buvau kėlus foto ax.gif Na gal apšvietimą kokį sumąstysim, bet dar nesu tikra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 kovo 2013 - 15:27
QUOTE(Llaume @ 2013 03 13, 15:34)
Gal kas zino, kur butu galima rasti tokiu rankeneliu ir kokios ju kainos
Sioje svetaineje lyg kainuoja apie 11 Lt, bet konkreciai kainos nerandu. Kitur rasti nepavyksta  unsure.gif

jeigu reikia 1:1, tai tada nesiblaškykite, pirkite ten kur radote. Bet jeigu reikia tik panašios formos ir spalvos, manau galima rasti nuo 5-6Lt
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 13, 16:28)
jeigu reikia 1:1, tai tada nesiblaškykite, pirkite ten kur radote. Bet jeigu reikia tik panašios formos ir spalvos, manau galima rasti nuo 5-6Lt

Reikia formos ir spalvos 4u.gif . Jeigu kur uzmatet, tai busiu dekinga uz nuoroda
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 13, 16:14)
lietinga

man jusu virtuve labai grazu, as deciau ten vietoj tos hpl stikla.. gal net tokio pat piesinio kaip plytos gretimoj sienoj, itariu butu super.. dabar kazkaip nesiziuri man ta siena.

o man sukurtas vientisumas, bet jei būtų tos pačios plytos ant tos sienos - tai išvis būtų fantastika ax.gif thumbup.gif

jokių plytelių neįsivaizduoju, bet gal galėtų būti ir tapetas su plytomis uždengtas stiklu ar stiklas su plytų raštu.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 13, 16:22)
o pas jus kokios firmos lankstai?Gal su Blum tokios problemos neiškiltų?

visad galvojau, kad blum blush2.gif lotuliukas.gif o iš tikrųjų kažkokie ferramenta livenza... nėr ką norėt, italų gamybos... doh.gif
gal su blum nenutiks mirksiukas.gif bet visi jie turo galiojimo laiką - kažkiek tai tūkstančių atidarymą.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 13, 15:14)
lietinga

Taigi vat,kad tos plytos yra autentiskas uzpraito amziaus muras,jis nors chaotiskai sumestas,bet ji mylim ir saugom smile.gif . Sieneleje tokio pat neatkartotume,todel ir sumasciau,kad reiktu su stiklu eksperimentuoti dazant,kad isgauti tokia pat,arba artima spintelem spalva. Tada liktu tik grindys ir stalvirsis ale''mediniai''.Vakare jauciu eisiu ukyje kur nors stiklo paieskot,tada atremsiu prie kaitlentes ir blynus kepsiu,kad paziuret ar jau taip baisiai tie riebalai ten valysis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 13:24)
Ai,dar atsiminiau,kodel tas ifrezuotas rankenas emiau- as kazkodel bijojau,kad stalciu priekiu is dazyto mdf nusidauzys kampiukai. Cia,matyt,priklauso nuo kiekvienos apsuku gaminant. As visada skubu lekiu,tai trinkt brinkt,jau buciau nudauzius musiau,nes pastebejau,kad koki puoda kisant i stalciu esu kaukstelejus ne karta...

tai jeigu turėjote ir paprastas rankenas ir tokį variantą, įvertinant visus minusus ir pliusus, už kurias balsuojat?
Atsakyti