Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:15)
Na čia vėl matyt kaip kam biggrin.gif Kai pas mane ilgos rankenos per visą stalčių, tai irgi patogu, nes bet kur griebt gali biggrin.gif O dėl nusidaužymo, tai praeitam bute taip atsitikdavo nebent prie kriauklės, nes kažkaip arčiausiai gal prieidavau spintelių plaudama indus, tai čia po kriaukle ir dėjau atmetimą be rankenų, o kitur kažkaip dar neteko užkliūt smile.gif

Ai,dar atsiminiau,kodel tas ifrezuotas rankenas emiau- as kazkodel bijojau,kad stalciu priekiu is dazyto mdf nusidauzys kampiukai. Cia,matyt,priklauso nuo kiekvienos apsuku gaminant. As visada skubu lekiu,tai trinkt brinkt,jau buciau nudauzius musiau,nes pastebejau,kad koki puoda kisant i stalciu esu kaukstelejus ne karta...
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 13:17)
Na, aš tai manau, kad skaičiuot taupumo čia neverta, nes vis tiek indaplovė bus brangiau, nei rankom plaut smile.gif Kalba tik eina apie patogumą, laiko taupymą smile.gif Esu skaičiavus, tai nežinau, kaip rankom reikia plaut, kad indaplovė gautųsi PIGIAU biggrin.gif Jau nekalbu apie pirmą investiciją smile.gif

matyt matyt 4u.gif tas vadinamas indaplovės taupumas, turbūt ne kas kita, o tik pardavėjų reklaminis išmislas, nes išties sunku patikrinti, tad ir šneka, ką nori ax.gif
bet patogumas ir laiko taupymas - tai thumbup.gif , nenuginčysi...
rankom brangiai reiktų plaut taip: atsisuki čiaupą visa srove ir plauni neskubėdama lotuliukas.gif
Atsakyti
Indaplove labai dziaugiuosi. Viena geriausiu investiciju.

Planuoju virtuve, tai mane kenkina kelios dilemos:
isigyti akmens mases ar metaline plautuve. Mane labiau jaudina praktinis aspektas, kuri praktiskesne.

Virtuve norejau daryt retro stiliaus. Del estetikos labai gundo tokia orkaite ir kaitlente
Bet retro orkaitese mazoka funkciju.

Sitos visai nepatinka dizainas, bet gundo funkciju ir kainu santykis https://www.tausa.lt...EOC5651BOX.html

Bukit geros, padekit apsispresti verysad.gif . Laukiamos ivairiausios nuomones, pastebejimai, pasiulymai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 13:26)
matyt matyt 4u.gif tas vadinamas indaplovės taupumas, turbūt ne kas kita, o tik pardavėjų reklaminis išmislas, nes išties sunku patikrinti, tad ir šneka, ką nori  ax.gif
bet patogumas ir laiko taupymas - tai  thumbup.gif , nenuginčysi...
rankom brangiai reiktų plaut taip: atsisuki čiaupą visa srove ir plauni neskubėdama  lotuliukas.gif

Na paskaičiuoti nėra taip jau sunku smile.gif Juoba, kad anoj virtuvėj buvo atskiri skaitliukai nuo vonios. Tai maaaaax pusė kubo karšto sunaudodavom. Nu tai tarkim aš plaunu gan taupiai, tai tarkim kubas karšto susinaudoja grynai indam, tai apie 22lt berods. O ploviklio man užtenka pusmečiui už 6lt biggrin.gif Tai mėnesiui tarkim ir atsieina apie 20-25lt.
O gi indaplovė - ciklas apie kilowatą (50ct), tabletkos jei su gera akcija irgi po 50ct išeina. Šalto vandens tarkim neskaičiuokim nei rankom, nei indaplove (na ne milijonus jis kainuoja). Tai ciklas apie litą gaunasi (jau neskaitant druskų ir skalavimo skysčio), jei plauni kas antrą dieną, tai ok, 15lt mėnesiui, jei kasdien - apie 30lt. Bet gi dar pradinė investicija, jei skaičiuosim, kad tarnaus 10 metų ir imam vieną pigesnių variantų (1200lt), tai mėnesiui dar po 10lt smile.gif Na va tokie mano skaičiavimai smile.gif Aš asmeniškai rankom sunaudodavau apie 15lt, o indaplove apie 30lt/mėn, viską suskaičiavus smile.gif Taip kad.... Bet nieko nesakau, patogumas neapsakomas :thumb: Aš tik kalbu apie žmonių įsitikinimą, kad taip taupiau..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 03 13, 13:30)

Sitos visai nepatinka dizainas, bet gundo funkciju ir kainu santykis https://www.tausa.lt...EOC5651BOX.html

aš, nors ir planuoju klasikinę virtuvę, na, tokią lengvai klasikinę rolleyes.gif , rinksiuosi kažką panašaus į antrąjį Jūsų pateiktą variantą. Manau, orkaitė, kaitlentė tai tokie dalykai, kurių pagrindinės funkcijos maisto ruošimas, o kai yra visokių pagalbinių reikalų, kad tą ruošimą palengvinti ir yra įperkamas daiktas, reikia rinktis tokį variantą.
Retro buitinė technika labiau duoklė interjerui, aišku irgi pagaminsite maistą, bet jei Jums svarbu interjero vientisumas, rinkitės ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 13, 12:15)
Sako, kad priima, bet pas vieną kolegę yra, tai jis šaltas, nors kambary ir 20laipsnių..

Pas mus 24, tai gal sušils daugiau biggrin.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:17)
Na, aš tai manau, kad skaičiuot taupumo čia neverta, nes vis tiek indaplovė bus brangiau, nei rankom plaut smile.gif Kalba tik eina apie patogumą, laiko taupymą smile.gif Esu skaičiavus, tai nežinau, kaip rankom reikia plaut, kad indaplovė gautųsi PIGIAU biggrin.gif Jau nekalbu apie pirmą investiciją smile.gif

Cha bigsmile.gif Mūsų namo vanduo šildomas elektra, tai kur indaplovė 10l pasikaitina, kur aš plaudama plautuvėj pusę boilerio išleidžiu doh.gif

QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 12:24)
Ai,dar atsiminiau,kodel tas ifrezuotas rankenas emiau- as kazkodel bijojau,kad stalciu priekiu is dazyto mdf nusidauzys kampiukai. Cia,matyt,priklauso nuo kiekvienos apsuku gaminant. As visada skubu lekiu,tai trinkt brinkt,jau buciau nudauzius musiau,nes pastebejau,kad koki puoda kisant i stalciu esu kaukstelejus ne karta...

Oooo, geras argumentas, rašausi į pliusų sarašiuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:27)
*****, tai mažos plytukės kokia 10x10cm sakot nelabai, ane

pas mane 10x10 smelio spalvos
nepasakyciau, ka labai sudetinga prieziura, pries tai turejau mozaika smile.gif

Llaume, as gal bandyciau susirinkti retro technika, jei visam bute klasika, jei moderni klasika, tada tiktu ir modern buitine technika smile.gif
pas mane orkaiteje daug funkciju, bet kepu su viena programa, kartais griliu ijungiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 13, 14:07)
pas mane orkaiteje daug funkciju, bet kepu su viena programa, kartais griliu ijungiu  ax.gif

dėl orkaitės funkcijų - naudoju nemažai, tada: kaista viršus-apačia, kepimas su ventiliatoriumi, grilis, naudojau ir termometrą, ale sugedo rupūžė verysad.gif , atšildymas, ir, žinoma pirolizė wub.gif
bet kiekvienam savo drinks_cheers.gif 4u.gif
nenaudojau tik nėkart integruotų receptų - kur yra parinkta programa įvairiems kepimams, pvz picai, duonai, kepsniui, bet reikia pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 13:46)

Cha bigsmile.gif Mūsų namo vanduo šildomas elektra, tai kur indaplovė 10l pasikaitina, kur aš plaudama plautuvėj pusę boilerio išleidžiu doh.gif

Na aš kalbėjau apie butus, ir nežinau jūsų boilerio techninių parametrų, bet juk indaplovė irgi naudoja elektrą pašildyt tuos 10l, ir suvartoja net apie kilowatą mirksiukas.gif

Tiesa, dar dėl indaplovių..... Ar kas naudojat garų funkciją, jei pas kažką tokia yra? Tipo, antibakterinė programa.... Plovimas garais.... Bet kažkaip nedrįstu pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
dar indaplovių pliusas tame, kad indus ištrauki jau sausus ir dedi tieiai į stalčių/spintutę; nebereikalingos patampa visokios džiovyklos, į kurias, kaip kažkas rašė, vistiek nerekomenduojama dėti šlapių indų g.gif , nes, kaip dar kažkas rašė, ir kanteliai atšokinėja (net ir svetainėje) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tad toms, kurios skaičiuoja sąnaudas, prašau įtraukti, t.y. išbraukti iš indaplovių eksploatacijos kainos indų džiovyklas ir baldų remonto ar net keitimo blink.gif darbus (dėl atšokusių kantelių, žinoma) hihihi.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 11:27)
laminatas kaip ir visam bute - nenorėjau plytelių po nuomojamo buto ir nesigailiu visiškai, kad jų nedėjom.

o kokį rinkotės ,kad ir virtuvės zonai tiktų?
Gal kas atsilieps po ilgesnio laminatinių grindų naudojimo virtuvėje....Ar iki šiol puikiai atrodo?
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 14:09)
tad toms, kurios skaičiuoja sąnaudas, prašau įtraukti, t.y. išbraukti iš indaplovių eksploatacijos kainos indų džiovyklas

daug kas rašė,kad turėdami indaplovę,turi ir džiovyklę...Lėkštes(kad ir sausas) patogiau,manyčiau,sudėti stačias džiovyklėje ,nei vieną ant kitos spintelėse ar stalčiuose.
Atsakyti
O gal kas is patirties galit kazka pasakyti apie aquasanitos akmens mases kriaukles?
Nes renkuosi dabar tarp Frankes ir aquasanitos...
Atsakyti