Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 13:02)
Ten dazyta siena. Tiesiog palikome buvusias angas(namas senamiestyje).

O sakykit,valgomojo stalą gaminotės ar pirkot? Man reik tokios spalvos staliuko virtuvėj... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 13, 11:56)
o tai jeigu stiklas dažytas, kam tą HPL'ą lupt lauk? dėkite ant viršaus ir viskas

ir dar. kaip Jums toks profilis vietoje rankenėlių? ar pasiteisino? mes irgi tokį planuojam, bet nežinau ar patogu bus

Man profilis labai patinka,ankstesneje virtuveje turejau rankeneles,tai turiu su kuo lygint. Profilio pliusas,kad gali griebt uz bet kokios vietos ir traukt ir kad neatsikisa,taigi kojos nesidauzo. Minusai-daznai su kempinele reik pavalyt,nes jis toks kaip uzlinkes,tai vidu reik perbraukt,bo rankom kartais nelabai svariom gamindama pagriebiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 13, 13:04)
įsišnekot apie indaploves, sakykit, ar dažnai naudojat ?

Aš labai daug abejojau, ar man jos reikia. Ypač, paskaičiavus jos naudojimo kaštus biggrin.gif (taip taip, sakysit, taupo vandenį, bet kur elektra ir priemonės). Tai va, buvau nusprendus, kad nedėsim, nes ir aš įpratus IŠKART po valgio susiplaut viską. Bet prieš pat užsakinėjant baldus, mane taaaaip pradėjo nervuot tas sugaištamas laikas plaunant indus doh.gif Taip ir įsivaizdavau, kad va jau būčiau laisva, jei būtų indaplovė, ir pradėjau jos laukt kaip išganymo biggrin.gif Taip kad dabar įpratau ir daufgumą indų plaunu joje. Bet statau kas dvi dienas dažniausiai, nes šeimoj kol kas tik trys žmonės smile.gif Lėkščių tai teks dasipirkt, neužtenka kartais smile.gif
Atsakyti
įsišnekot apie indaploves, sakykit, ar dažnai naudojat ? naujuose namuose vyras kalbina pirkti indaplovę, o aš kažkaip ožiuojuosi  g.gif  pas tėvus buvo , tai atsimenu,jog naudodavom tik po balių, o kasdieną indus plaudavom kriauklėje,tai praktiškai nenaudojama ji būdavo..  kažkaip mane nervuoja sudėt išimt.. o gal tada dar per jauna buvau kad suprasčiau koks tai gėris, gal dabar naudočiau  g.gif

Kasdien naudoju mirksiukas.gif tiesa, dabar pas mane siaura stovi, 45cm. Tikrai nesigailiu, kad turim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:05)
O sakykit,valgomojo stalą gaminotės ar pirkot? Man reik tokios spalvos staliuko virtuvėj... biggrin.gif

Pirkom,patinka jis man. Stabilus,tvirtas,yra padidinimas.
http://www.fornestas...ions/26/#galery
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 13:08)
Aš labai daug abejojau, ar man jos reikia. Ypač, paskaičiavus jos naudojimo kaštus biggrin.gif (taip taip, sakysit, taupo vandenį, bet kur elektra ir priemonės). Tai va, buvau nusprendus, kad nedėsim, nes ir aš įpratus IŠKART po valgio susiplaut viską. Bet prieš pat užsakinėjant baldus, mane taaaaip pradėjo nervuot tas sugaištamas laikas plaunant indus  doh.gif  Taip ir įsivaizdavau, kad va jau būčiau laisva, jei būtų indaplovė, ir pradėjau jos laukt kaip išganymo biggrin.gif Taip kad dabar įpratau ir daufgumą indų plaunu joje. Bet statau kas dvi dienas dažniausiai, nes šeimoj kol kas tik trys žmonės smile.gif Lėkščių tai teks dasipirkt, neužtenka kartais smile.gif

jo, dar šeima šeimai nelygu... jeigu 2-3 žmonės, ir taupydama vandenį plaunat plautuvėje, gal ir nelabai reikalingas daiktas indaplovė, tačiau, jei šeimyna didesnė, ar planuojama tokia, manyčiau labai naudingas daiktas thumbup.gif tik aišku, reikia turėti lėkščių/šaukštų/kitų indų daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 kovo 2013 - 12:15
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 12:59)
iš esmės stalviršio granito noriu ne dėl to, kad galėčiau ant jo pjaustyt... aišku, gerai bus, kai nereikės sukti dėl to galvos, nes dabar plokštinį stalviršį jau esu bišk pagadinus su peiliu  blush2.gif

dėl šaltumo - o ar nepriima akmuo kambario temperatūros? kodėl jis turėtų būti šaltesnis, jei jo nieks nešaldo? g.gif

Sako, kad priima, bet pas vieną kolegę yra, tai jis šaltas, nors kambary ir 20laipsnių..
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 13:06)
Man profilis labai patinka,ankstesneje virtuveje turejau rankeneles,tai turiu su kuo lygint. Profilio pliusas,kad gali griebt uz bet kokios vietos ir traukt ir kad neatsikisa,taigi kojos nesidauzo. Minusai-daznai su kempinele reik pavalyt,nes jis toks kaip uzlinkes,tai vidu reik perbraukt,bo rankom kartais nelabai svariom gamindama pagriebiu blush2.gif

Na čia vėl matyt kaip kam biggrin.gif Kai pas mane ilgos rankenos per visą stalčių, tai irgi patogu, nes bet kur griebt gali biggrin.gif O dėl nusidaužymo, tai praeitam bute taip atsitikdavo nebent prie kriauklės, nes kažkaip arčiausiai gal prieidavau spintelių plaudama indus, tai čia po kriaukle ir dėjau atmetimą be rankenų, o kitur kažkaip dar neteko užkliūt smile.gif

O dėl to stalo -ablemba mum tai mažiuko reik smile.gif Įdomu, kokia čia plokštė....
Atsakyti
įsišnekot apie indaploves, sakykit, ar dažnai naudojat ? naujuose namuose vyras kalbina pirkti indaplovę, o aš kažkaip ožiuojuosi  g.gif  pas tėvus buvo , tai atsimenu,jog naudodavom tik po balių, o kasdieną indus plaudavom kriauklėje,tai praktiškai nenaudojama ji būdavo..  kažkaip mane nervuoja sudėt išimt.. o gal tada dar per jauna buvau kad suprasčiau koks tai gėris, gal dabar naudočiau  g.gif

Oj nesioziuok 4u.gif jei vyras siulo, tai ir imk!
Mes atsikraustem i nuomojama buta kur virtuvej indaplove, wow, galvojau, nerealiai! Bet nebuvau pratus ja naudotis, pasinaudodavom karta per 2 savaites... Bet pas mus irgi primeta visi pilna kriaukle indu, nei kaip isplaut, nei ka, tai ipratau tiesiai is kriaukles perdet i indaplove, ir kriaukle svari thumbup.gif Sukasi dabar kas 2 dienos nuolatos.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 13:15)
jo, dar šeima šeimai nelygu... jeigu 2-3 žmonės, ir taupydama vandenį plaunat plautuvėje, gal ir nelabai reikalingas daiktas indaplovė, tačiau, jei šeimyna didesnė, ar planuojama tokia, manyčiau labai naudingas daiktas  thumbup.gif tik aišku, reikia turėti lėkščių/šaukštų/kitų indų daugiau  rolleyes.gif

Na, aš tai manau, kad skaičiuot taupumo čia neverta, nes vis tiek indaplovė bus brangiau, nei rankom plaut smile.gif Kalba tik eina apie patogumą, laiko taupymą smile.gif Esu skaičiavus, tai nežinau, kaip rankom reikia plaut, kad indaplovė gautųsi PIGIAU biggrin.gif Jau nekalbu apie pirmą investiciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:15)
Na čia vėl matyt kaip kam biggrin.gif Kai pas mane ilgos rankenos per visą stalčių, tai irgi patogu, nes bet kur griebt gali biggrin.gif O dėl nusidaužymo, tai praeitam bute taip atsitikdavo nebent prie kriauklės, nes kažkaip arčiausiai gal prieidavau spintelių plaudama indus, tai čia po kriaukle ir dėjau atmetimą be rankenų, o kitur kažkaip dar neteko užkliūt smile.gif

O dėl to stalo -ablemba mum tai mažiuko reik smile.gif Įdomu, kokia čia plokštė....

Yra maziuku ten .Musu 140*80. Cia masyvas balintas azuolas.
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 13, 13:15)
Sako, kad priima, bet pas vieną kolegę yra, tai jis šaltas, nors kambary ir 20laipsnių..

tai matyt ir yra jis 20 laisnių, tik rankai mūsų tai jau vėsus atrodo - vis -16 laipsnių mirksiukas.gif
aha, tada reikia didesnę aplinkos tamperatūrą laikyt lotuliukas.gif (šutka mirksiukas.gif )
turbūt smagu, kai granitinis stalviršis gauna tiesioginės saulės šviesos, tada turėtų išilti, bat labai abejoju, ar taip kas daro, juk virtuvę paprastai nukišam ten, kur niekas kitas neišeina... doh.gif
Atsakyti