Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 11:02)
tai kad plautuvė jau pakeliui pas mus... keramikinė... ir... nenoriu lieto akmens  schmoll.gif  doh.gif
o kaip yra su periodišku akmens impregnavimu? gal patiems kas kažkiek laiko impregnuojant nesusipurvins taip?  g.gif

Kai šnekėjau dėl granitinio stalviršio, tai mane patikino, kad kas keli metai, jei bus reikalas, tikrai galima atnaujint ax.gif Taigi ,sako, galėsit jūs ten ir pjaustyt ant jo, nieko neatsitiks, o jei kažkiek apsidėvės, pašlifuosim ir vė bus kaip naujas thumbup.gif
Bet man pasiūlė juodą, lyg su pilkšvom dulkėm tokiom, na tipo pats tvirčiausias granitas unsure.gif
O balto net nemačiau, net įdomu kaip jis ten atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:27)
Ale va vėlgi - kaip visiem skirtingai biggrin.gif Mane tai biesina, kai vyras iškart į kriauklę viską meta, nes tada nei virdulio įkišt po kranu neina (na dabartinėj gilioj gal eitų biggrin.gif ), nei šiaip pasinaudot kriaukle, nes viskas sumesta belen kaip  doh.gif  Man kaip tik patinka, kai nieks nieko nekrauna į kriauklę, o tada aš einu ir viską iškart suplaunu, o tuščioj kriauklėj aišku mieliau plaut, erdviau juk ir nesitaško taip. Na bet ir tai dabar neaktualu, nes dabar viską iškart dedu į indaplovę smile.gif Bet vėlgi nervuoja, jei vyras deda į kriauklę, nes tada ten viskas susmakaluoja, apsitaško, ir man tenka rankas purvintis, kol perdedu indaplovėn  lotuliukas.gif  blush2.gif

dėl to ir plautuvę didelę ėmiau, kad galėčia dar ir į virdulį vandens prisipilt mirksiukas.gif
na, o patogumas kad indai plautuvėje tas, kad nepridžiūsta maisto likučiai (kitąkart nesinori po sočios vakarienės pult iškart plautis ir tvarkytis...), po to tik šast šast į indaplovę ir tvarkelė ax.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:27)
O šiaip žiūriu, kad kiek kas vardino pliusų ir minusų, nu tai kaip pirmam kartui, tai daugumą sprendimų priėmiau teisingai  bigsmile.gif  thumbup.gif  blush2.gif Spintelių nedariau, tik stalčius, atvirų lentynų nedariau, stiklų nedėjau, gartraukis įmontuojamas, spintelės iki lubų, išdėstymas patogus.... Ir svarbiausia, kad būtent apie šitus dalykus ir buvo klausimų (pvz stiklai gal duos lengvumo, bet ar bus lengva priežiūra), bet pabuvau paciente, nemiegojau naktim, ir dabar turiu taip kaip yra, nu gi super, a  thumbup.gif  ax.gif

smagu girdėt, kad pasidarėt tokią virtuvę, kokia Jums patogi ir graži thumbup.gif ir maistas skanesnis bus paruoštas tokioj virtuvėj 4u.gif
Atsakyti
sapnu mergelka, o rankenos tai manau pagal kišenę.... Normali jūsų kaina, aš irgi rinkausi iš dviejų - vienos po 20lt, kitos po 8lt, taupymo sumetimais ėmiau po 8 biggrin.gif Bet būtų normalu ir po 20lt, biškį dailesnės buvo.....
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 12:38)
Kai šnekėjau dėl granitinio stalviršio, tai mane patikino, kad kas keli metai, jei bus reikalas, tikrai galima atnaujint ax.gif Taigi ,sako, galėsit jūs ten ir pjaustyt ant jo, nieko neatsitiks, o jei kažkiek apsidėvės, pašlifuosim ir vė bus kaip naujas thumbup.gif
Bet man pasiūlė juodą, lyg su pilkšvom dulkėm tokiom, na tipo pats tvirčiausias granitas unsure.gif
O balto net nemačiau, net įdomu kaip jis ten atrodo  g.gif

tas juodas tai gal Star Galaxy, ar Black Galaxy?
iš pradžių, aš irgi galvojau apie juodą, bet ir virtuvinį baltą/šviesų planavau... o dabar, pasikeitė mados... doh.gif , planuoju raudoną/pilką virtuvinį ir, kad neužsitemdyt labai, baltą stalviršį..., nes saulės tiesioginės virtuvėj kaip ir nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 12:38)
As visai baigiu galva nusisukt g.gif . Patarkit,kokios butu Jusu nuomones-lupt lauk man ta HPL ir jo vietoje deti dazyta stikla,sienos spalvos? 

O man tai gražu vis tiek tos hpl... NEt ir pas jus, visai negremėzdiškai atrodo ax.gif Man jauku su jom, nežinau ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 12:39)
dėl to ir plautuvę didelę ėmiau, kad galėčia dar ir į virdulį vandens prisipilt mirksiukas.gif
na, o patogumas kad indai plautuvėje tas, kad nepridžiūsta maisto likučiai (kitąkart nesinori po sočios vakarienės pult iškart plautis ir tvarkytis...), po to tik šast šast į indaplovę ir tvarkelė  ax.gif
smagu girdėt, kad pasidarėt tokią virtuvę, kokia Jums patogi ir graži  thumbup.gif ir maistas skanesnis bus paruoštas tokioj virtuvėj  4u.gif

Tai aš irgi iškart neplaunu, kai turim indaplovę (anksčiau tai iškart mėgdavau susiplaut), bet dedu tiesiai į indaplovę, o plaunu kad ir kas dvi dienas, vis tiek atsiplauna visi pridžiūvėkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 13, 12:38)

Pjaustyt tai galėsit, bet peiliai greičiau atšips smile.gif Nes pjaustymui skirtos dangos turi būti minkštos, t.y. medinės, silikoninės ir pan. bet ne akmeninės schmoll.gif

O dėl šlifavimo nieko negirdėjau, man šiaip nemielas akmeninis stalviršis, toks šaltas... man kaip amžinai šaltmirei prisiliest prie tokio menkas malonumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:46)
Tai aš irgi iškart neplaunu, kai turim indaplovę (anksčiau tai iškart mėgdavau susiplaut), bet dedu tiesiai į indaplovę, o plaunu kad ir kas dvi dienas, vis tiek atsiplauna visi pridžiūvėkai  ax.gif

neišmokau aš savo chebros iškart į indaplovę dėt... bet gal ir geriau, sudės belekaip, paskui perdėliok doh.gif tai muštruosiu dabar, kad bent į plautuvę sudėtų, ba nespėsiu paskui kiekvieną prilakstyt schmoll.gif
Atsakyti
As visai baigiu galva nusisukt g.gif . Patarkit,kokios butu Jusu nuomones-lupt lauk man ta HPL ir jo vietoje deti dazyta stikla,sienos spalvos? 
Fotiko neturiu dabar,o iStebuklo fotiko kokybe baisi,pasirodo doh.gif
Gal ka iziuresit blush2.gif
user posted image

o tai jeigu stiklas dažytas, kam tą HPL'ą lupt lauk? dėkite ant viršaus ir viskas

ir dar. kaip Jums toks profilis vietoje rankenėlių? ar pasiteisino? mes irgi tokį planuojam, bet nežinau ar patogu bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panevėžys: 13 kovo 2013 - 11:58
Fotiko neturiu dabar,o iStebuklo fotiko kokybe baisi,pasirodo doh.gif
Gal ka iziuresit blush2.gif
user posted image

Man labai patinka ax.gif Ir spalvos, ir stalčiai, šaunus derinėlis smile.gif
tik, kur stovi kavos aparatas, kas ten už jo?
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 13, 12:54)
Pjaustyt tai galėsit, bet peiliai greičiau atšips smile.gif Nes pjaustymui skirtos dangos turi būti minkštos, t.y. medinės, silikoninės ir pan. bet ne akmeninės  schmoll.gif

O dėl šlifavimo nieko negirdėjau, man šiaip nemielas akmeninis stalviršis, toks šaltas... man kaip amžinai šaltmirei prisiliest prie tokio menkas malonumas  smile.gif

iš esmės stalviršio granito noriu ne dėl to, kad galėčiau ant jo pjaustyt... aišku, gerai bus, kai nereikės sukti dėl to galvos, nes dabar plokštinį stalviršį jau esu bišk pagadinus su peiliu blush2.gif

dėl šaltumo - o ar nepriima akmuo kambario temperatūros? kodėl jis turėtų būti šaltesnis, jei jo nieks nešaldo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 13, 11:57)
Man labai patinka  ax.gif Ir spalvos, ir stalčiai, šaunus derinėlis smile.gif
tik, kur stovi kavos aparatas, kas ten už jo?

Ten dazyta siena. Tiesiog palikome buvusias angas(namas senamiestyje).
Atsakyti
įsišnekot apie indaploves, sakykit, ar dažnai naudojat ? naujuose namuose vyras kalbina pirkti indaplovę, o aš kažkaip ožiuojuosi g.gif pas tėvus buvo , tai atsimenu,jog naudodavom tik po balių, o kasdieną indus plaudavom kriauklėje,tai praktiškai nenaudojama ji būdavo.. kažkaip mane nervuoja sudėt išimt.. o gal tada dar per jauna buvau kad suprasčiau koks tai gėris, gal dabar naudočiau g.gif
Atsakyti