QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:27)
Ale va vėlgi - kaip visiem skirtingai
Mane tai biesina, kai vyras iškart į kriauklę viską meta, nes tada nei virdulio įkišt po kranu neina (na dabartinėj gilioj gal eitų
), nei šiaip pasinaudot kriaukle, nes viskas sumesta belen kaip
Man kaip tik patinka, kai nieks nieko nekrauna į kriauklę, o tada aš einu ir viską iškart suplaunu, o tuščioj kriauklėj aišku mieliau plaut, erdviau juk ir nesitaško taip. Na bet ir tai dabar neaktualu, nes dabar viską iškart dedu į indaplovę
Bet vėlgi nervuoja, jei vyras deda į kriauklę, nes tada ten viskas susmakaluoja, apsitaško, ir man tenka rankas purvintis, kol perdedu indaplovėn
dėl to ir plautuvę didelę ėmiau, kad galėčia dar ir į virdulį vandens prisipilt
na, o patogumas kad indai plautuvėje tas, kad nepridžiūsta maisto likučiai (kitąkart nesinori po sočios vakarienės pult iškart plautis ir tvarkytis...), po to tik šast šast į indaplovę ir tvarkelė
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 13, 12:27)
O šiaip žiūriu, kad kiek kas vardino pliusų ir minusų, nu tai kaip pirmam kartui, tai daugumą sprendimų priėmiau teisingai
Spintelių nedariau, tik stalčius, atvirų lentynų nedariau, stiklų nedėjau, gartraukis įmontuojamas, spintelės iki lubų, išdėstymas patogus.... Ir svarbiausia, kad būtent apie šitus dalykus ir buvo klausimų (pvz stiklai gal duos lengvumo, bet ar bus lengva priežiūra), bet pabuvau paciente, nemiegojau naktim, ir dabar turiu taip kaip yra, nu gi super, a
smagu girdėt, kad pasidarėt tokią virtuvę, kokia Jums patogi ir graži
ir maistas skanesnis bus paruoštas tokioj virtuvėj