Sveikos, merginos
Daug čia kalbate apie patogumą, grožį O gal galėtumėte parekomenduoti geras firmas, ar šiaip baldininkus nedidelei virtuvei pagaminti?
Norisi, kad ir kainos nesikandžiotų, bet ir kokybiška būtų (ir gražu)
Gal per gerai noriu ?
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 11:20)
Tai kad toli vaikščiot O dar laiptai, pavojinga Tokius dalykus reikia turėti po ranka, bet ne prie akių
dabar laiptais lipant populiaru nukrist
QUOTE(naktine` @ 2013 03 13, 10:18)
- Kriauklė kampe. Gal kam ir patogus sprendimas, bet aš kiekvieną kartą plaudama indus jaučiuosi kaip nubausta - stovi kampe, šiuravoji
koks vykęs palyginimas
aš irgi visad norėjau besitvarkydama virtuvėj matyti ne tik puodus, bet ir aplinką, teliką, vaikus... tad anksčiau buvo svajonė turėti virtuvę sujungtą su svetaine. man tas labai patinka
- Kriauklė kampe. Gal kam ir patogus sprendimas, bet aš kiekvieną kartą plaudama indus jaučiuosi kaip nubausta - stovi kampe, šiuravoji
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 10:25)
aha, su stiklu ir matysis bardakas
norint, galima daryti neskaidrų stiklą, kad mažiau jis matytųsi ale, žinokit, kažkaip nebijau to matymosi juk čia virtuvė, namuose
norint, galima daryti neskaidrų stiklą, kad mažiau jis matytųsi ale, žinokit, kažkaip nebijau to matymosi juk čia virtuvė, namuose
as gal kaip nors paderinciau, kad tik pora dureliu butu su stiklu, kur bus puodeliai, kavyte, taures o kitas daryciau uzdaras
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 11:11)
Tai jį ne sandėliuoti reikia, o gert Tada į tą pakabinamą cargo krepšį dėkit vyną, mažiau akys matys, mažiau bus pagundų
kadangi nauji namai, ne taip kaip dabartiniai, bus ne prie pat prekybos centro, teks urmu užsipirkt... ir kur tadu dėt? į krepšį? baikit, ne lygis , nieks nematys, kiek vyno turiu
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 13, 11:16)
o nebūtų geriausiai vynui sklepe?
tai kad sklepo - nema
aišku, būtų labai patogu - vyno rūsys... ir vynuogynas...
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 13, 11:24)
as gal kaip nors paderinciau, kad tik pora dureliu butu su stiklu, kur bus puodeliai, kavyte, taures o kitas daryciau uzdaras
turbūt, praktiškumo atžvilgiu taip geriau būtų... reiks pagalvot apie tai
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 13, 10:24)
Turiu spinteles su matiniu stiklu. Ten laikau indus, bet nesimato iš išorės kur kokie indai sudėti.
Turiu klausimą dėl granitinio stalviršio.
Vakar vienas akmens meistras man suvėlė visas mintis . Jau norėjom rinktis baltą akmenį, o ans sako, nepatariu, per laiką nusiplėmuos visur nuo naudojimo... atseit, impregnavimo medžiagą nuės citrina, vynas, padažai, burokai ar dar kokis velnias ir paliks neišvalomas dėmes... Buvau susidarius nuomonę, kad granitas - ne taip, kaip marmuras, neįsigeria visokiais panašiais reikalais . Tad siūlo rinktis kokį rusvą, nu žodžiu ir tai jau plėmuotą akmenį, ant kurio matyt tos dėmės nesimatytų...
Bet velnias, taip norėjau balto... aišku, sakysit, nori-dėk... bet misliu pasiklausiu, gal kas turit baltą pasidėję? kaip eksploatuojasi?
Dabar supratau, dėl ko juodas granitas veik dvigubai brangesnis už baltą...
Papildyta:
matyt matinis stiklas nelygu matiniam stiklui viens gal visiškai nepermatomas, kitas tik šiek tiek apiblaustas... čia irgi niuansai prasideda
Vakar vienas akmens meistras man suvėlė visas mintis . Jau norėjom rinktis baltą akmenį, o ans sako, nepatariu, per laiką nusiplėmuos visur nuo naudojimo... atseit, impregnavimo medžiagą nuės citrina, vynas, padažai, burokai ar dar kokis velnias ir paliks neišvalomas dėmes... Buvau susidarius nuomonę, kad granitas - ne taip, kaip marmuras, neįsigeria visokiais panašiais reikalais . Tad siūlo rinktis kokį rusvą, nu žodžiu ir tai jau plėmuotą akmenį, ant kurio matyt tos dėmės nesimatytų...
Bet velnias, taip norėjau balto... aišku, sakysit, nori-dėk... bet misliu pasiklausiu, gal kas turit baltą pasidėję? kaip eksploatuojasi?
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2013 03 13, 11:42)
Turiu spinteles su matiniu stiklu. Ten laikau indus, bet nesimato iš išorės kur kokie indai sudėti.
matyt matinis stiklas nelygu matiniam stiklui viens gal visiškai nepermatomas, kitas tik šiek tiek apiblaustas... čia irgi niuansai prasideda
QUOTE(Upokšnis @ 2013 03 13, 11:42)
pas mane irgi dvi spinteles su matiniu stiklu, vienoje puodeliai ir kava, kitoje asociai, sventiniai indai, bet jei butu visos virsutines su stiklu, man nepatiktu, nes matytusi prieskoniai, kruopos ... o ir valyti matini stikla tikrai sudetinga
bet tokios dureles su stiklu, labai palengvina paciu spinteliu vaizda jei jos neapkrautos ir daiktai grazus
[quote=Juodai,2013 03 13, 11:50]
Papildyta:
Pasakė tikrą tiesą - gryno akmens stalviršio kaina neadekvati jo naudojimo praktiškumui. Tiesa, kad išsiliejęs vynas prasiskverbs pro porėtą akmens paviršių gilyn ir ate ate baltas stalvirši... ypač jei vynas raudonas
Jei jau svarstote ir taip nemažame kainų lygyje, tai verčiau dėkitės dirbtinio akmens stalviršį, pvz. Corian. Jo kaina bus gal kiek brangesnė (tiksliai nežinau), bet jį bent galima atnaujinti jei po kelių metų bus susibraižęs ir praradęs savo išvaizdą, tereikia jį nupoliruoti. Tiesa, rašo, kad tai gali atlikti tik kvalifikuoti meistrai. Iš jo ir plautuvę galėtumėt išsiliet
Papildyta:
Pasakė tikrą tiesą - gryno akmens stalviršio kaina neadekvati jo naudojimo praktiškumui. Tiesa, kad išsiliejęs vynas prasiskverbs pro porėtą akmens paviršių gilyn ir ate ate baltas stalvirši... ypač jei vynas raudonas
Jei jau svarstote ir taip nemažame kainų lygyje, tai verčiau dėkitės dirbtinio akmens stalviršį, pvz. Corian. Jo kaina bus gal kiek brangesnė (tiksliai nežinau), bet jį bent galima atnaujinti jei po kelių metų bus susibraižęs ir praradęs savo išvaizdą, tereikia jį nupoliruoti. Tiesa, rašo, kad tai gali atlikti tik kvalifikuoti meistrai. Iš jo ir plautuvę galėtumėt išsiliet
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 13, 11:55)
pas mane irgi dvi spinteles su matiniu stiklu, vienoje puodeliai ir kava, kitoje asociai, sventiniai indai, bet jei butu visos virsutines su stiklu, man nepatiktu, nes matytusi prieskoniai, kruopos ... o ir valyti matini stikla tikrai sudetinga
bet tokios dureles su stiklu, labai palengvina paciu spinteliu vaizda jei jos neapkrautos ir daiktai grazus
tai va, galvoju dabar... ką aš ten laikysiu... aišku, puodeliai, taurės, indai... prieskonių ir kruopų tikrai nelaikysiu, jie bus stalčiuose apačioj.. na dar kava, arbata...
dėl to lengvo vaizdo ir norisi visų spintelių su stiklu
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 13, 11:57)
tai kad plautuvė jau pakeliui pas mus... keramikinė... ir... nenoriu lieto akmens
o kaip yra su periodišku akmens impregnavimu? gal patiems kas kažkiek laiko impregnuojant nesusipurvins taip?
Minusai:
- Smulkios plytelės ant sienos. Gerai kad bent jau spalva dėkinga, tik faktūra grublėta, tai valyti riebalus nuo tokių plytelių yra tikras vargas.
- Apvali kriauklė. Labai nepatogus plovimas jeigu koks didesnis indas ar blėka. Bet kita vertus tokio dydžio virtuvėje kito varianto nelabai svarstėme.
- Smulkios plytelės ant sienos. Gerai kad bent jau spalva dėkinga, tik faktūra grublėta, tai valyti riebalus nuo tokių plytelių yra tikras vargas.
- Apvali kriauklė. Labai nepatogus plovimas jeigu koks didesnis indas ar blėka. Bet kita vertus tokio dydžio virtuvėje kito varianto nelabai svarstėme.
*****, tai mažos plytukės kokia 10x10cm sakot nelabai, ane?...... Vsio, reiks atkalbėt vyrą Nors aišku, jau kad kaitlentės nebekeikčiau, tai pats valo visada, tai mažum sakys, kad taip nori tų mažiukių plytukių, kad pats prižiūrės, nu bet tai.... Ką žinau... Nervuos mane jos, jei priežiūra sunkoka....
O man apvali kriauklė kaip tik laaabai patinka Pirmąkart gyvenime naudojuos apvalia, bet man ji super! Gal vien dėl to, kad ji dauuug gilesnė, nei kokia iki tol naudota stačiakampė?..... Bet turbūt ir stačiakampių dabar būna gilių, tai negaliu kažką teigt
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 10:41)
norėjau tokios dideeeelės plautuvės, kad į ją viskas tilptų, nes mane biesina, kai visi pavalgę krauna indus ant stalviršio...
Ale va vėlgi - kaip visiem skirtingai Mane tai biesina, kai vyras iškart į kriauklę viską meta, nes tada nei virdulio įkišt po kranu neina (na dabartinėj gilioj gal eitų ), nei šiaip pasinaudot kriaukle, nes viskas sumesta belen kaip Man kaip tik patinka, kai nieks nieko nekrauna į kriauklę, o tada aš einu ir viską iškart suplaunu, o tuščioj kriauklėj aišku mieliau plaut, erdviau juk ir nesitaško taip. Na bet ir tai dabar neaktualu, nes dabar viską iškart dedu į indaplovę Bet vėlgi nervuoja, jei vyras deda į kriauklę, nes tada ten viskas susmakaluoja, apsitaško, ir man tenka rankas purvintis, kol perdedu indaplovėn
O šiaip žiūriu, kad kiek kas vardino pliusų ir minusų, nu tai kaip pirmam kartui, tai daugumą sprendimų priėmiau teisingai Spintelių nedariau, tik stalčius, atvirų lentynų nedariau, stiklų nedėjau, gartraukis įmontuojamas, spintelės iki lubų, išdėstymas patogus.... Ir svarbiausia, kad būtent apie šitus dalykus ir buvo klausimų (pvz stiklai gal duos lengvumo, bet ar bus lengva priežiūra), bet pabuvau paciente, nemiegojau naktim, ir dabar turiu taip kaip yra, nu gi super, a
Va tik dėl hpl visiškai skirtingos nuomonės dvi buvo parašytos.... O šiandien kaip tik pagalvojau, kad vis tik noriu aš jos.... Tik va bijau ne dėl priežiūros ar dar ko, o kad gali būt per daug raštuota virtuvė.... Nes baldai iš dviejų dryžuotų plokščių, stalviršis dar šiek tiek kitaip dryžuotas, tai ir hpl tokia būtų.... O gal nieko?.....
O dėl tvirtinimo, na šiaip tai profiliai kažkokie dedasi, apačioj ir viršuj, o į juos tvirtinama hpl, man taip aiškino lyg, gal nenusišnekėjau labai?
Dar pliusai man mano tūliko dydžio virtuvėj:
gilios tekstūros plokštė (priežiūra gal sunkesnė, nei tarkim blizgios, bet kad ant jos nieko nesimato, tai dažnai valyt ir netenka),
matinės rankenėlės,
šiukšlinės stalčius su atmetimu, nors ir ne bluminis
ūkinė spinta nišoj,
stalviršis,
laminatas kaip ir visam bute - nenorėjau plytelių po nuomojamo buto ir nesigailiu visiškai, kad jų nedėjom.
Nu ir didžiausias pliusas už tiek pliusų - kaina
Dabar galvoju, koki minusai man mano virtuvėj Nu be veidrodinės kaitlentės ir tekos grublėtos kriauklės
As visai baigiu galva nusisukt . Patarkit,kokios butu Jusu nuomones-lupt lauk man ta HPL ir jo vietoje deti dazyta stikla,sienos spalvos?
Fotiko neturiu dabar,o iStebuklo fotiko kokybe baisi,pasirodo
Gal ka iziuresit
Fotiko neturiu dabar,o iStebuklo fotiko kokybe baisi,pasirodo
Gal ka iziuresit