QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 10:24)
kaip sakoma: "Na vkus i cvet tovarisha net" Asmeniškai aš nemėgstu tokių salų, kur kaitlentė ir vieta valgyti. Nelabai įsivaizduoju kaip keptuvėje spirga kokie čeburekai ir čia pat sėdi vaikučiai ar svečiai ir jų laukia
Bet kas tokius turi, gal ir patogu
Dar man nepatinka plautuvė keramikinė, priežiūra jos gal ir lengva, bet nepatinka, kad išlenda iš baldų, o dar jeigu koks puodas išslys, tai gal sudužt gali
Asmeniškai nė už ką nedėčiau stiklinių spintelių, nes kad ir kaip tvarkingai bus sudėta, per stiklą atrodys kaip bardakas
Ir toks stiklų skirstymas kvadratukais apsunkina valymą, pas mano mamą panašiai yra, tai gerai, kad ji švaruolė
Aš nesugebėčiau kiekvieną langiuką valyt
Spalviškai gražu
Nelabai dera rankenėlės, nes dviejų rūšių
ir didelė atvira vyno butelių lentyna tikra dulkių kaupykla
ačiū už nuomonę
vat nežinau, ar kaitlentė toj vietoj bus patogu, bet noriu paminėt, kad dar bus valgomais stalas, tai kai rimti pietūs čirškinsis, visi tvarkingai prie stalo turės sėdėt
ir laukt
prie salos leisiu tik pusryčius valgyt...
dėl keramikinės plautuvės vyras mane irgi gąsdina, kad sudaužysiu, ale labai jau tokios užsimaniau.... ne tiek daug ji ten išlenda
stiklus galima skirstyt mažais kvadratukais, kaip balduninkas sakė - taip gražiau, bet čia aš papišius paprastesnį variantą - tik 4 lango skyriai ant vienos spintutės - truputį lengviau... guodžiu save tuom
rankenėles daug kur mačiau derinamas dviejų rūšių. aš beveik norėčiau tokių ale spuogiukų - kaip ant šaldytuvo
, bet kaip su tokiom atidarinėt 900 stalčių?...
dar nenuspręsta dėl jų
o vyninę nupaišiau, nes ten nebetelpa standartinė spintelė... kaupykla, sutinku
bet jei vyno bus pridėta, gal ne taip kaupsis
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 10:35)
O man tokia ''amerikanska''plautuve visai patinka,ji sukelia kazkoki saugumo jausma,kaip ir tos senovines virykles is 60' metu filmu.
norėjau tokios dideeeelės plautuvės, kad į ją viskas tilptų, nes mane biesina, kai visi pavalgę krauna indus ant stalviršio...