Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 13, 10:18)
idomi  smile.gif
virsutines spinteles bus su stiklu? man cia minusas, matysis visi daktai, bus bardakas  ax.gif bet gal cia tik man taip atrodo  4u.gif

aha, su stiklu ir matysis bardakas ax.gif lotuliukas.gif
norint, galima daryti neskaidrų stiklą, kad mažiau jis matytųsi mirksiukas.gif ale, žinokit, kažkaip nebijau to matymosi schmoll.gif juk čia virtuvė, namuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 10:14)
Tame sakinyje apie pacientus nebuvo paminėtas nei jūsų vardas, nei nick'as  biggrin.gif Ir jis buvo parašytas iš naujos eilutės  biggrin.gif

aha, tai reikėjo suprast, kad jūs čia apie save?nail.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 10:15)
Nei viena, nei kita nieko baisaus nepasakėt, ale matyt šįryt jautrios abi  blush2.gif
Dėl buvimo pacientu - jau geriau juo pabūti, nei paskui patapti dėl savigraužos, jog kažką ne taip pasigaminai...  4u.gif
Gal bišk linksmiau pažiūrėkim į save ir bus nebaisūs jokie pašiepimai  mirksiukas.gif

gerai jau gerai angel_not.gif baigiu biggrin.gif

IRISIUK, SUSITAIKOM? friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 09:15)
Nei viena, nei kita nieko baisaus nepasakėt, ale matyt šįryt jautrios abi  blush2.gif
Dėl buvimo pacientu - jau geriau juo pabūti, nei paskui patapti dėl savigraužos, jog kažką ne taip pasigaminai...  4u.gif
Gal bišk linksmiau pažiūrėkim į save ir bus nebaisūs jokie pašiepimai  mirksiukas.gif

Aš būsiu dar didesnė pacientė po šeštadienio lotuliukas.gif O dabar jau matau kliurkas pas save doh.gif Grindys sudėtos š..ai doh.gif Tikiuosi grindų pardavėjai suras kaip tą padėtį ištaisyt. Orkaite šiek tiek nusivyliau, nes dėl tokio kiekio baltos spalvos kiek man reikėjo nevertėjo investuotų pinigų, stiklai vistiek visi juodi, ne į temą doh.gif kaitlentė pilka, o ne balta ir visai nesiderina prie stalviršio biggrin.gif O dar daug daug kitų kliurkų per visą namą, bet kažkaip spjaunu ir tiek biggrin.gif
QUOTE(naktine` @ 2013 03 13, 09:18)
Kadangi namo projektą turim jau popieriuje, greitu metu prasidės statybos, atėjo laikas pasiplanuot virtuvę... Kol kas renku info, naršau po puslapius, čia irgi puikių patarimų radau  thumbup.gif
Labai gerai, kai išvardinami pliusai ir minusai  drinks_cheers.gif

Kadangi pirmas blynas buvo bute, tai galiu išvardinti ko tikrai nedaryčiau  blink.gif

Minusai:
- Smulkios plytelės ant sienos. Gerai kad bent jau spalva dėkinga, tik faktūra grublėta, tai valyti riebalus nuo tokių plytelių yra tikras vargas.
- Kriauklė kampe. Gal kam ir patogus sprendimas, bet aš kiekvieną kartą plaudama indus jaučiuosi kaip nubausta - stovi kampe, šiuravoji  lotuliukas.gif
- Apvali kriauklė. Labai nepatogus plovimas jeigu koks didesnis indas ar blėka. Bet kita vertus tokio dydžio virtuvėje kito varianto nelabai svarstėme.
- Spintelės. Dabar darysiu tik stalčius. Nes spintelės kraustymas, tam kad paimti indą / produktą iš spintelės galo labai nepatogu.
- Atviros lentynos. Kad jų ir nedaug, bet ten tik dulkės kaupiasi, o be to ir vazdas bendras gadinamas, nes sudėjus į jas kažko, pasidaro chaotiškas.
- Tamsus stalviršis. man gražu iki šios, bet labai nepraktiška.
- Atviras gartraukis. Katino džiaugsmas, mano bėdos. Kaupiasi dulkės, matosi kur katinas migravo.
- Per mažai apšvietimo po spintelėmis. Dabar darysiu tikrai daugiau.
- Rozetės. Per mažai + nelabai patogioj vietoj...

Pirmas blynas pasvilęs, bet antras tikiuosi bus "skanesnis" biggrin.gif

tikiuosi pasviręs nebus toks blogis lotuliukas.gif Su visais išvardytais punktais sutinku drinks_cheers.gif ir jų išvengiau thumbup.gif Įdėkit savo namų planą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 08:47)

O man tokia ''amerikanska''plautuve visai patinka,ji sukelia kazkoki saugumo jausma,kaip ir tos senovines virykles is 60' metu filmu.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 13, 09:29)
aha, tai reikėjo suprast, kad jūs čia apie save?nail.gif
gerai jau gerai angel_not.gif baigiu biggrin.gif

IRISIUK, SUSITAIKOM? friends.gif

Tikrai taip, ir apie save doh.gif lotuliukas.gif Tai kad nematau ko taikytis, aš nesipykau lotuliukas.gif
Apie pacientus: sudėjo man kamštines grindis pirmadienį, kai dėjo mano diedas, tai jis nematė, kad skirtingi atspalviai, dėjo sau ramiai, kol aš nepamačiau doh.gif Tada jau pakėliau tokį vėją.... Tiek gyvenime dar nesibiesinau ir nesikeikiau doh.gif Buvau tikra furija, nors kitiem gal ir viskas būtų gerai lotuliukas.gif Va kas yra paciento diagnozė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 10:24)
kaip sakoma: "Na vkus i cvet tovarisha net" Asmeniškai aš nemėgstu tokių salų, kur kaitlentė ir vieta valgyti. Nelabai įsivaizduoju kaip keptuvėje spirga kokie čeburekai ir čia pat sėdi vaikučiai ar svečiai ir jų laukia  biggrin.gif Bet kas tokius turi, gal ir patogu  4u.gif Dar man nepatinka plautuvė keramikinė, priežiūra jos gal ir lengva, bet nepatinka, kad išlenda iš baldų, o dar jeigu koks puodas išslys, tai gal sudužt gali  g.gif Asmeniškai nė už ką nedėčiau stiklinių spintelių, nes kad ir kaip tvarkingai bus sudėta, per stiklą atrodys kaip bardakas  biggrin.gif Ir toks stiklų skirstymas kvadratukais apsunkina valymą, pas mano mamą panašiai yra, tai gerai, kad ji švaruolė  biggrin.gif Aš nesugebėčiau kiekvieną langiuką valyt  biggrin.gif Spalviškai gražu  wub.gif Nelabai dera rankenėlės, nes dviejų rūšių  g.gif ir didelė atvira vyno butelių lentyna tikra dulkių kaupykla  biggrin.gif

ačiū už nuomonę 4u.gif
vat nežinau, ar kaitlentė toj vietoj bus patogu, bet noriu paminėt, kad dar bus valgomais stalas, tai kai rimti pietūs čirškinsis, visi tvarkingai prie stalo turės sėdėt gathering.gif ir laukt lotuliukas.gif prie salos leisiu tik pusryčius valgyt...
dėl keramikinės plautuvės vyras mane irgi gąsdina, kad sudaužysiu, ale labai jau tokios užsimaniau.... ne tiek daug ji ten išlenda blush2.gif
stiklus galima skirstyt mažais kvadratukais, kaip balduninkas sakė - taip gražiau, bet čia aš papišius paprastesnį variantą - tik 4 lango skyriai ant vienos spintutės - truputį lengviau... guodžiu save tuom smile.gif
rankenėles daug kur mačiau derinamas dviejų rūšių. aš beveik norėčiau tokių ale spuogiukų - kaip ant šaldytuvo hihihi.gif , bet kaip su tokiom atidarinėt 900 stalčių?...
dar nenuspręsta dėl jų wink.gif
o vyninę nupaišiau, nes ten nebetelpa standartinė spintelė... kaupykla, sutinku drinks_cheers.gif bet jei vyno bus pridėta, gal ne taip kaupsis g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 03 13, 10:35)
O man tokia ''amerikanska''plautuve visai patinka,ji sukelia kazkoki saugumo jausma,kaip ir tos senovines virykles is 60' metu filmu.

norėjau tokios dideeeelės plautuvės, kad į ją viskas tilptų, nes mane biesina, kai visi pavalgę krauna indus ant stalviršio... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 10:25)
aha, su stiklu ir matysis bardakas  ax.gif  lotuliukas.gif
norint, galima daryti neskaidrų stiklą, kad mažiau jis matytųsi  mirksiukas.gif ale, žinokit, kažkaip nebijau to matymosi  schmoll.gif juk čia virtuvė, namuose  blush2.gif

Kad matinį stiklą ne ką lengviau prižiūrėt... iš išorės lygus gražus, jei esi švaruolė, tai tikrai gražu ir atspindi šviesą - optiškai didina patalpą. Bet pas mane (kai dažnai tvarkytis nesinori) dažnai matosi visokie kleckiukai, tai vaizdą tikrai gadina. Aišku, jį kiek prislopina tai, kad saulės spindulių virtuvės baldai nemato smile.gif jei praslystų dar koks spindulėllis, tai būtų išvis ragas doh.gif
O iš vidinės pusės, tai neduokdie su nešvariais pirščiukais prilietei ir turi vargelio doh.gif nepatinka man... valai valai, o tik gleiziojasi, fufu.. Nežinau, ar kitąkart nesirinkčiau blizgaus paviršiaus, bet jis tikrai nebūtų matinis stiklas. Rinkčiausi tarp blizgaus poliruoto MDF arba blizgios LMDP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 09:38)
ačiū už nuomonę  4u.gif
vat nežinau, ar kaitlentė toj vietoj bus patogu, bet noriu paminėt, kad dar bus valgomais stalas, tai kai rimti pietūs čirškinsis, visi tvarkingai prie stalo turės sėdėt  gathering.gif ir laukt  lotuliukas.gif prie salos leisiu tik pusryčius valgyt...
dėl keramikinės plautuvės vyras mane irgi gąsdina, kad sudaužysiu, ale labai jau tokios užsimaniau.... ne tiek daug ji ten išlenda  blush2.gif
stiklus galima skirstyt mažais kvadratukais, kaip balduninkas sakė - taip gražiau, bet čia aš papišius paprastesnį variantą - tik 4 lango skyriai ant vienos spintutės - truputį lengviau... guodžiu save tuom smile.gif
rankenėles daug kur mačiau derinamas dviejų rūšių. aš beveik norėčiau tokių ale spuogiukų - kaip ant šaldytuvo hihihi.gif , bet kaip su tokiom atidarinėt 900 stalčių?...
dar nenuspręsta dėl jų wink.gif
o vyninę nupaišiau, nes ten nebetelpa standartinė spintelė... kaupykla, sutinku  drinks_cheers.gif bet jei vyno bus pridėta, gal ne taip kaupsis  g.gif  lotuliukas.gif

nebūkit tokia tikra, kad norėsit kasdien nešiot indus pirmyn atgal, kažkodėl jaučiu, kad po mėnesio atsibos tas indų tampymas biggrin.gif Pas mus valgomasis irgi bus atskirai, bet neįsivaizduoju, kad kasdien ten valgyčiau doh.gif lotuliukas.gif Tik kai svečių turėsiu biggrin.gif Dideliems stalčiams darykit tokias pačias rankenėles spuogiukus, bet po dvi, tada dviem rankom lengvai atidarysit ir gražiai atrodys smile.gif Galima daryti nestandartinę spintelę vietoj vyninės, ji gautųsi siaura, tai gal kokį cargo krepšį ten įpaišyt bigsmile.gif Aliejams, actams, prieskoniams g.gif Man visai nieko būtų
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 13, 10:43)
Kad matinį stiklą ne ką lengviau prižiūrėt... iš išorės lygus gražus, jei esi švaruolė, tai tikrai gražu ir atspindi šviesą - optiškai didina patalpą. Bet pas mane (kai dažnai tvarkytis nesinori) dažnai matosi visokie kleckiukai, tai vaizdą tikrai gadina. Aišku, jį kiek prislopina tai, kad saulės spindulių virtuvės baldai nemato  smile.gif  jei praslystų dar koks spindulėllis, tai būtų išvis ragas  doh.gif

dabar turiu pusiau matinį - nesudaro problemų priežiūra schmoll.gif
na, dėl saulės spindulėlių esu rami, jei ir prasprūs kokis viena kitas, tai labai trumpam...
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 10:45)
nebūkit tokia tikra, kad norėsit kasdien nešiot indus pirmyn atgal, kažkodėl jaučiu, kad po mėnesio atsibos tas indų tampymas  biggrin.gif Pas mus valgomasis irgi bus atskirai, bet neįsivaizduoju, kad kasdien ten valgyčiau  doh.gif  lotuliukas.gif Tik kai svečių turėsiu  biggrin.gif Dideliems stalčiams darykit tokias pačias rankenėles spuogiukus, bet po dvi, tada dviem rankom lengvai atidarysit ir gražiai atrodys smile.gif Galima daryti nestandartinę spintelę vietoj vyninės, ji gautųsi siaura, tai gal kokį cargo krepšį ten įpaišyt  bigsmile.gif Aliejams, actams, prieskoniams  g.gif Man visai nieko būtų

nesu, iš tikrųjų tikra, dėl kasdienio valgymo prie stalo- valgomasis bus ne atskirai, o bendroj erdvėj, tik čia nesimato... dabar valgom prie jo, nes jis tiesiog prie pat virtuvinio ir maišosi po kojom lotuliukas.gif
bet, kita vertus, 5 asmenys niekaip netilps prie salos, jei nenorės stovėdami valgyti, gaus prie stalo mirksiukas.gif
aliejams, actams galvoju skiri vietą saloj, šalia kaitlentės...
o kur tada vyną dėt? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 kovo 2013 - 10:02
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 09:52)
aliejams, actams galvoju skiri vietą saloj, šalia kaitlentės...
o kur tada vyną dėt?  g.gif  lotuliukas.gif

Tai jį ne sandėliuoti reikia, o gert biggrin.gif Tada į tą pakabinamą cargo krepšį dėkit vyną, mažiau akys matys, mažiau bus pagundų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 10:52)
o kur tada vyną dėt?  g.gif  lotuliukas.gif

o nebūtų geriausiai vynui sklepe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 13, 10:16)
o nebūtų geriausiai vynui sklepe? g.gif

Tai kad toli vaikščiot biggrin.gif O dar laiptai, pavojinga smile.gif Tokius dalykus reikia turėti po ranka, bet ne prie akių biggrin.gif
Atsakyti