Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 03 12, 23:36)
normalu kolektyvui  lotuliukas.gif Už vienetą 20-25 lt, pažiūrėkit furnitūros pardėse, dar ne tokiom kainom užmatysit  biggrin.gif
Užjaučiu kai kuriuos baldžius, kuriems tenka ne klientai, o pacientai  doh.gif  lotuliukas.gif

aha, papi....davok arklį - jo galva didesnė liezuvis.gif maniškiams baldžiams visiškai vienodai, kokias rankenas pirksiu. Pati turiu susirast, išsirinkt ir nusipirkt. Kainą jie skaičiuoja be rankenų dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 13, 07:46)
aha, papi....davok arklį - jo galva didesnė liezuvis.gif maniškiams baldžiams visiškai vienodai, kokias rankenas pirksiu. Pati turiu susirast, išsirinkt ir nusipirkt. Kainą jie skaičiuoja be rankenų dirol.gif

Kokios mes jautrios flirt.gif Man tiesą pasakius visiškai dzin kokios pas jus rankenos, norit mandrų - mokat pinigus, norit sutaupyt - paprastas imat. Tik nematau ko čia forume putotis dėl savo pasirinktų rankenų biggrin.gif Jeigu jau pati renkatės, tai ir kainą matot, kame problema? Kažkodėl man atrodo, kad jūsų baldininkai skaičiuodami be rankenų, be stalčių, be lankstų ir visų priedų iš jūsų nuplėš daugiau negu kiti, skaičiuodami su visais priklausančiais priedais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 13, 08:46)
aha, papi....davok arklį - jo galva didesnė liezuvis.gif maniškiams baldžiams baltais chalatais visiškai vienodai, kokias rankenas pirksiu. Pati turiu susirast, išsirinkt ir nusipirkt. Kainą jie skaičiuoja be rankenų dirol.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 08:54)
Kokios mes jautrios  flirt.gif Man tiesą pasakius visiškai dzin kokios pas jus rankenos, norit mandrų - mokat pinigus, norit sutaupyt - paprastas imat. Tik nematau ko čia forume putotis dėl savo pasirinktų rankenų  biggrin.gif Jeigu jau pati renkatės, tai ir kainą matot, kame problema? Kažkodėl man atrodo, kad jūsų baldininkai skaičiuodami be rankenų, be stalčių, be lankstų ir visų priedų iš jūsų nuplėš daugiau negu kiti, skaičiuodami su visais priklausančiais priedais  biggrin.gif

nu, tikrai, labai jautrios. jūs tik pati nesiputokit biggrin.gif . o jei jum dzin, tai ko atsakinėjat į mano postą? dirol.gif jums dzin, ir man dzin. ir jei visiems viskas dzin, tai ką mes čia veikiam šitam forume? rolleyes.gif apskritai, turbūt daugiau nei vienam socialiniam tinkle nėra tiek patyčių, kiek supermamoj.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 13, 08:28)
nu, tikrai, labai jautrios. jūs tik pati nesiputokit biggrin.gif . o jei jum dzin, tai ko atsakinėjat į mano postą? dirol.gif jums dzin, ir man dzin. ir jei visiems viskas dzin, tai ką mes čia veikiam šitam forume? rolleyes.gif  apskritai, turbūt daugiau nei vienam socialiniam tinkle nėra tiek patyčių, kiek supermamoj.

Žinot ponia, jūs pati tą konfliktą ir sukeliat biggrin.gif Aš nei vienam poste nei iš jūsų, nei iš kitų forumo dalyvių nesityčiojau doh.gif Tiesiog kartais su savo pamąstymais perlenkiat lazdą biggrin.gif O pacientais mes visi kartais būnam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 09:32)
Žinot ponia, jūs pati tą konfliktą ir sukeliat  biggrin.gif Aš nei vienam poste nei iš jūsų, nei iš kitų forumo dalyvių nesityčiojau  doh.gif Tiesiog kartais su savo pamąstymais perlenkiat lazdą  biggrin.gif O pacientais mes visi kartais būnam  biggrin.gif

o tai apie pacientą kaip reikėjo suprasti? blink.gif švelnus pajuokavimas? konflikto nekeliu. tik atvirai pasakau, kad man tokie sarkastiški pašiepimai nepatinka.
Atsakyti
na nesipykit, nesipykit 4u.gif
įkeliu naują virtuvę apkalboms mirksiukas.gif ax.gif bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 kovo 2013 - 08:47
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 13, 08:41)
o tai apie pacientą kaip reikėjo suprasti? blink.gif švelnus pajuokavimas? konflikto nekeliu. tik atvirai pasakau, kad man tokie sarkastiški pašiepimai nepatinka.

Tame sakinyje apie pacientus nebuvo paminėtas nei jūsų vardas, nei nick'as biggrin.gif Ir jis buvo parašytas iš naujos eilutės biggrin.gif
Atsakyti
Nei viena, nei kita nieko baisaus nepasakėt, ale matyt šįryt jautrios abi blush2.gif
Dėl buvimo pacientu - jau geriau juo pabūti, nei paskui patapti dėl savigraužos, jog kažką ne taip pasigaminai... 4u.gif
Gal bišk linksmiau pažiūrėkim į save ir bus nebaisūs jokie pašiepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 09:47)
na nesipykit, nesipykit  4u.gif
įkeliu naują virtuvę apkalboms  mirksiukas.gif  ax.gif  bigsmile.gif

idomi smile.gif
virsutines spinteles bus su stiklu? man cia minusas, matysis visi daktai, bus bardakas ax.gif bet gal cia tik man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Kadangi namo projektą turim jau popieriuje, greitu metu prasidės statybos, atėjo laikas pasiplanuot virtuvę... Kol kas renku info, naršau po puslapius, čia irgi puikių patarimų radau thumbup.gif
Labai gerai, kai išvardinami pliusai ir minusai drinks_cheers.gif

Kadangi pirmas blynas buvo bute, tai galiu išvardinti ko tikrai nedaryčiau blink.gif

Minusai:
- Smulkios plytelės ant sienos. Gerai kad bent jau spalva dėkinga, tik faktūra grublėta, tai valyti riebalus nuo tokių plytelių yra tikras vargas.
- Kriauklė kampe. Gal kam ir patogus sprendimas, bet aš kiekvieną kartą plaudama indus jaučiuosi kaip nubausta - stovi kampe, šiuravoji lotuliukas.gif
- Apvali kriauklė. Labai nepatogus plovimas jeigu koks didesnis indas ar blėka. Bet kita vertus tokio dydžio virtuvėje kito varianto nelabai svarstėme.
- Spintelės. Dabar darysiu tik stalčius. Nes spintelės kraustymas, tam kad paimti indą / produktą iš spintelės galo labai nepatogu.
- Atviros lentynos. Kad jų ir nedaug, bet ten tik dulkės kaupiasi, o be to ir vazdas bendras gadinamas, nes sudėjus į jas kažko, pasidaro chaotiškas.
- Tamsus stalviršis. man gražu iki šios, bet labai nepraktiška.
- Atviras gartraukis. Katino džiaugsmas, mano bėdos. Kaupiasi dulkės, matosi kur katinas migravo.
- Per mažai apšvietimo po spintelėmis. Dabar darysiu tikrai daugiau.
- Rozetės. Per mažai + nelabai patogioj vietoj...

Pirmas blynas pasvilęs, bet antras tikiuosi bus "skanesnis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 13, 08:47)
na nesipykit, nesipykit  4u.gif
įkeliu naują virtuvę apkalboms  mirksiukas.gif  ax.gif  bigsmile.gif

user posted image

kaip sakoma: "Na vkus i cvet tovarisha net" Asmeniškai aš nemėgstu tokių salų, kur kaitlentė ir vieta valgyti. Nelabai įsivaizduoju kaip keptuvėje spirga kokie čeburekai ir čia pat sėdi vaikučiai ar svečiai ir jų laukia biggrin.gif Bet kas tokius turi, gal ir patogu 4u.gif Dar man nepatinka plautuvė keramikinė, priežiūra jos gal ir lengva, bet nepatinka, kad išlenda iš baldų, o dar jeigu koks puodas išslys, tai gal sudužt gali g.gif Asmeniškai nė už ką nedėčiau stiklinių spintelių, nes kad ir kaip tvarkingai bus sudėta, per stiklą atrodys kaip bardakas biggrin.gif Ir toks stiklų skirstymas kvadratukais apsunkina valymą, pas mano mamą panašiai yra, tai gerai, kad ji švaruolė biggrin.gif Aš nesugebėčiau kiekvieną langiuką valyt biggrin.gif Spalviškai gražu wub.gif Nelabai dera rankenėlės, nes dviejų rūšių g.gif ir didelė atvira vyno butelių lentyna tikra dulkių kaupykla biggrin.gif
Atsakyti