Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

kaip tik pažiūrėjau pas mamą, pas ją balta džiovykla, berods Rejs (?) firmos. tai pati džiovykla gerai išsilaikiusi, tik plastikinis laikiklis vienas jau suskilęs, ir sakė, plastikinis padėklas labai greitai suskilo..

o iš IKEA'jos, tai internetu ar per vežėjus?

o nerūdijančio plieno džiovyklos, deja, laikui bėgant rūdija..
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 06, 14:52)
o kuo virtuvės grindis valote? bigsmile.gif

valome tuo, kuo ir visas kitas grindis. šluota tai įsivaiduoju tokiam greitam sausam trupinių pašlavimui, ar pan. visos rimtos valymo priemonės šiuo metu wc patalpoj, ateity turės savo spec. ūkinę spintą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 06, 15:00)

iš Ikėjos kol patys viską pirkdavom, netoli gyvenom. bet dabar gi čia neužilgo pašonėj atidarys, laukiam nesulaukiam
Atsakyti
Kaip jūs manot, ar reikalingas džiovyklai rėmas? pas mamą apatinė dalis su rėmu, tai visokių mažų griovelių/užlinkimų - kiek valymo doh.gif
Kaip jums tokia:
user posted image
Atsakyti

Na taip, vyksta oksidacija ir rūdija. Bet tam turi susidaryti tinkamos sąlygos. Jei indus dėsite dar šlapius, tai anksčiau ar vėliau pradės rūdyti. Pas mane irgi rūdija, nes kartais dedu ir nevisai išdžiūvusias lėkštes. Bet tas rūdijimas yra nedidelis, turėtų dar 10metų praeit, kad visa surūdytų smile.gif Kai vaizdas nebetenkins, pasikeisiu, nes saviške džiaugiuosi jau 6 metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2013 03 06, 14:08)
valome tuo, kuo ir visas kitas grindis. šluota tai įsivaiduoju tokiam greitam sausam trupinių pašlavimui, ar pan. visos rimtos valymo priemonės šiuo metu wc patalpoj, ateity turės savo spec. ūkinę spintą  biggrin.gif

as tai neisivaizduoju virtuvej gyvenimo be normalios ilgu kotu sluotos smile.gif kad ir greitam suvalymui trupiniu, atsistojus tai daryti tikrai patogiau, nei susilenkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 03 05, 16:49)
Su plutuvem tai idomu gaunas.Nieks nieko nesake,pati kazkodel buvau isitikinus,kad jas kaip ir maisytuvus gamina Italijoje.Nera man jau taip svarbu.Tik musiskiai gaminant plautuves viens prie vieno priderint atspalvi prie maisytuvo negali,pasirodo.

Na aš tai irgi žinojau Aquasanita kaip lietuvių gamintoją smile.gif O kadangi vyras dirba santechnikos pardėj, tai ir dėl tų atspalvių žinojau, kad nelabai identiškai susiderina......
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 06, 15:10)
Na taip, vyksta oksidacija ir rūdija. Bet tam turi susidaryti tinkamos sąlygos. Jei indus dėsite dar šlapius, tai anksčiau ar vėliau pradės rūdyti. Pas mane irgi rūdija, nes kartais dedu ir nevisai išdžiūvusias lėkštes. Bet tas rūdijimas yra nedidelis, turėtų dar 10metų praeit, kad visa surūdytų  smile.gif  Kai vaizdas nebetenkins, pasikeisiu, nes saviške džiaugiuosi jau 6 metus  4u.gif

Toks ne į temą pastebėjimas - o kam dar reikalinga džiovykla, jei ne šlapiems indams sudžiauti?.... blush2.gif Nes bent jau aš tai sausus indus dedu tiesiai į stalčių ax.gif

Atsakyti
kaip tik pažiūrėjau pas mamą, pas ją balta džiovykla, berods Rejs (?) firmos. tai pati džiovykla gerai išsilaikiusi, tik plastikinis laikiklis vienas jau suskilęs, ir sakė, plastikinis padėklas labai greitai suskilo..

pas mus buvo nerudijancio plieno, man nepatiko, greit surudijo, dabar turime balta, daug kokybiskesne, o ir padekliukas per 4 metus dar sveikas

Ikea prekiu galite uzsakyti per http://www.besta.lt/
lyg kiekviena savaite vaziuoja i Lenkija

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 06, 15:40)
as tai neisivaizduoju virtuvej gyvenimo be normalios ilgu kotu sluotos smile.gif kad ir greitam suvalymui trupiniu, atsistojus tai daryti tikrai patogiau, nei susilenkus smile.gif

kur ja laikote?
kadangi auginu maza vaika, virtuveje grindys plaunamosmusu namuose du kartus per diena, po valgio, kai gaminu jei kur pritrupinu ar prilasinu su servetele nuvalau

kalbejote apie saldytuvus, jei isipaiso neimontuojamas, siulau rinktis tokio tipo, kur ant saldyklio dureliu irgi galima kazka ideti smile.gif pas mus kaip tik toks, labai praktiska
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 06 kovo 2013 - 15:48
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 06, 16:34)

Toks ne į temą pastebėjimas - o kam dar reikalinga džiovykla, jei ne šlapiems indams sudžiauti?....  blush2.gif  Nes bent jau aš tai sausus indus dedu tiesiai į stalčių  ax.gif

Na taip, bet realybė tokia, kad šlapių dėti nepatariama ne tik dėl plieninės džiovyklos rūdijimo, bet ir drėgmės, kuri gali "atšokdinti" baldo kantus.
Kadangi neteko pas ką nors matyti kokybiškos ne plieninės džiovyklos (visos buvo plastikinės papiguškės), tai net ir nesidomėjau. O pas mane plieniniai tik laikikliai, rėmo nėra, apačioje- plastikinis padėkliukas. tai kokie lašeliai dar į jį nuvarva, išsitraukei išsivalei ir vsio smile.gif
Atsakyti
jaaaazau, kokios jūs tvarkinguolės - plaunate grindis 2 kart per dieną, vandens lašeliukus išvalote doh.gif doh.gif man iki jūsų kaip iki mėnulio biggrin.gif

gabby, kokia pas tave džiovyklė? ir iš kur ėmei visą vidaus įrangą, jei tokią pirkai..
Atsakyti
Rūdija lenkiškos Reis firmos džiovyklos. Itališkos Inoxa nerūdija, kainuoja gal kiek brangiau negu lenkiška, bet nedaug kaina skiriasi, tad rekomenduoju. Pats pigiausiais variantas - Reis balta.
Atsakyti
Patarkite,prašau,kaip protingiau susiplanuoti viršutinių spintelių aukštį,kiek cm planuoti tarp lentynėlių.Norėčiau kuo talpesnių ir aukštesnių horizontalaus atidarymo viršutinių spintelių
Planuojama apačia 91 cm,tarpas tarp spintelių 50 cm,o lubos aukštokos 260cm(žemiausioje vietoje ir nežymiai kylančios dar į aukštį).
Viršutinėms spintelėms lieka 100-119cm...
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 06, 16:36)
Itališkos Inoxa nerūdija, kainuoja gal kiek brangiau negu lenkiška, bet nedaug kaina skiriasi, tad rekomenduoju.

kokia firma jų atstovai?Google nerandu ,kur Vilniuje apžiūrėti šią itališką furnitūrą.
Atsakyti
kokia firma jų atstovai?Google nerandu ,kur Vilniuje apžiūrėti šią itališką furnitūrą.

aha, o mane domina Kauno apylinkės..
Atsakyti