Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 03 12, 16:31)
Tiesa, kalbant apie rankenėles: dabar, kai mano jauniausios toks amžius, kai reikia viską atidarinėti ir daryti savo tvarką, labai džiaugiuosi, kad rankenėlės yra prisukamos, taip pat sėkmingai, reikalui esant, ir nusukamos, o ne frezuotos ar išvis be jų - pasnaudimo principu. Jei būtų šitie variantai, reikėtų viską užklijuoti  lotuliukas.gif
Aišku, ne visiems tai aktualu, bet gal pravers tokia informacija  4u.gif

mano vaikui tas negalioja, su mazais pirsciukais viska atidaro rolleyes.gif
tiesiog turi praeiti laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 12, 16:41)
Dabar pagalvojau,kad mano stalciai nera taip lengvai atitraukiami,nes nera siauri,o ir prikrauti kaip turi but. Maziukas vaikas kazin,ar taip lengvai atitrauktu g.gif

na, mano stalčius 90cm su biriais produktais irgi prikrautas pilnas, viskas stikliniuose indeliuose, net dviem aukštais sukrauta - tikrai nelengvas, dar blum pritraukimas yra, kaip ir sunkina atidarymą, švelnina uždarymą - patikėkit, lengvu rankelės judesiu tik trūūūūkšt - ir atidaryta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 12, 16:52)
mano vaikui tas negalioja, su mazais pirsciukais viska atidaro  rolleyes.gif
tiesiog turi praeiti laikas  smile.gif

taip taip, įsigudrina paskui ir be rankenėlių stalčių atidaryt - ale iki tol praeina laiko ir, matyt, nebelieka to nežmoniško noro viską pertvarkyt savaip... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 12, 15:57)
na, mano stalčius 90cm su biriais produktais irgi prikrautas pilnas, viskas stikliniuose indeliuose, net dviem aukštais sukrauta - tikrai nelengvas, dar blum pritraukimas yra, kaip ir sunkina atidarymą, švelnina uždarymą - patikėkit, lengvu rankelės judesiu tik trūūūūkšt - ir atidaryta  doh.gif

Isvada-siuolaikiniai mazyliai nesilpni auga biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 12, 16:59)

turi kur treniruotis... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 12, 15:59)

O. T. Juodas humoras...
Siais laikais tiek daug prikurta apsaugu vaikams ir nuo vaiku, kad mirsta tik gabiausi...
Atsakyti
Mano dabartines virtuves minusai:

-akmens mases kriaukle (smelio spalvos), kuri pakeite spalva ir mane nervina;
-sviesiu plyteliu grindu danga doh.gif
-virsutines spinteles su stiklu ir ne iki lubu;
-atviras gartraukis;
-spinteles (beda, kai reikia kazka isimti is galo doh.gif );
-menkas halogeninis apsvietimas ir ne vietoje padaryti papildomi sviestuvai po virsutinemis spintelemis.

Bet jie "islindo" tik po kokiu 5 metu intensyvaus virtuves naudojimo.

O labiausiai patenkita likau savo stalvirsiu bei tokia pat plokste tarp jo ir virsutiniu spinteliu.

Va kiek pasirodo klaidu pridaro jaunyste ir pirma virtuve... tongue.gif

Atsakyti
[quote=kristal,2013 03 12, 17:28]
Mano dabartines virtuves minusai:

-akmens mases kriaukle (smelio spalvos), kuri pakeite spalva ir mane nervina;
-sviesiu plyteliu grindu danga doh.gif
-virsutines spinteles su stiklu ir ne iki lubu;
-atviras gartraukis;
-spinteles (beda, kai reikia kazka isimti is galo doh.gif );
-menkas halogeninis apsvietimas ir ne vietoje padaryti papildomi sviestuvai po virsutinemis spintelemis.

Bet jie "islindo" tik po kokiu 5 metu intensyvaus virtuves naudojimo.

O labiausiai patenkita likau savo stalvirsiu bei tokia pat plokste tarp jo ir virsutiniu spinteliu.

Aš tik už įmontuojamą gartraukį thumbup.gif Nei riebalais apkimba, nei tie riebalai matosi smile.gif
Parašykit, kokių firmų daiktais patenkinti ir ne, pvz. kokios firmos plautuvė, kuria nusivylėt?
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 12, 17:39)
Parašykit, kokių firmų daiktais patenkinti ir ne, pvz. kokios firmos plautuvė, kuria nusivylėt?

Kriaukle Schock, kazkas panasau i sia, tik manosios kiek didesne ta kairioji dalis user posted image
Beje, tai labai patogus modelis su papildoma kriauklyte.

O daugiau firmu nelabai ir surasysiu, nes nebepamenu nei plyteliu, nei stalvirsio gamintoju ar plokstes atspalviu kodu doh.gif Tuo metu tai nerupejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 12, 17:39)
Aš tik už įmontuojamą gartraukį  thumbup.gif  Nei riebalais apkimba, nei tie riebalai matosi smile.gif

O idomu, ar neapkimba paskui riebalaus spinteles, o ne gartraukis? g.gif Pas mane dabar irgi atviras, bet svajoju apie imontuojama. Tik ar nereikes taip pat sveisti spinteles, kaip dabar gartrauki? Nors gal spinteles lengviau pavalyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 12, 19:08)
O idomu, ar neapkimba paskui riebalaus spinteles, o ne gartraukis?  g.gif Pas mane dabar irgi atviras, bet svajoju apie imontuojama. Tik ar nereikes taip pat sveisti spinteles, kaip dabar gartrauki? Nors gal spinteles lengviau pavalyti  g.gif

as irgi tik uz imontuojama gartrauki smile.gif atviri kazkoks nesusipratumas jei yra tarp spinteliu, jei kaba vienas tada dar nieko ax.gif
spintele lengviau valyti smile.gif
Atsakyti
Oho, kiek gerų dalykėlių papasakojot thumbup.gif

Pakolkas maniškis pliusas- neturiu virtuvės, viskas na niet patogu, nieko šveist nereikia, jokie pirštų anspaudai nešviečia, jokių riebalų ir trupinių ir t.t. thumbup.gif
Minusas- užkniso negyvai pas anytą maistą gamint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 12, 15:14)

Pas mane HPL sienelė prisukta su varžtukais, tai teks juos atsukt ir nuimt staljuostę (jei tokia yra). Nebent baldininkai kitaip tvirtino.

Paziurejau,nera pas mani jokiu varztuku g.gif . O tai jie matosi pas jumi,bent virsutineje dalyje?
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 12, 18:42)
Oho, kiek gerų dalykėlių papasakojot thumbup.gif

Pakolkas maniškis pliusas- neturiu virtuvės, viskas na niet patogu, nieko šveist nereikia, jokie pirštų anspaudai nešviečia, jokių riebalų ir trupinių ir t.t. thumbup.gif
Minusas- užkniso negyvai pas anytą maistą gamint lotuliukas.gif

Minusa galima paversti pliusu-nera virtuves,nera problemu. Anyta tinkamai isauklejus,visai patogu gali but biggrin.gif
Atsakyti