Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 11:56)
o kiek saldikliu pas tamsta? mirksiukas.gif

Cia aliuzija i ryjamus ledus? lotuliukas.gif
Saldiklio tik trys biedni stalciukai,varguole as verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 11, 13:05)
Cia aliuzija i ryjamus ledus? lotuliukas.gif
Saldiklio tik trys biedni stalciukai,varguole as  verysad.gif

pazanga,skaitom mintis 4u.gif ........pas mane kaip nekeista irgi 3 stalciai,ir dar keisciau,kad du kibireliai ledu ir vienas ant pagaliuko,tik ne toks is sovietiniu laiku kur tamsta taip nonstop ryja....dar pamenu tada buvo ledai su geltonu glaistu,labai patikdavo...22 kapeikas kainuodavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 12:14)
pazanga,skaitom mintis 4u.gif ........pas mane kaip nekeista irgi 3 stalciai,ir dar keisciau,kad du kibireliai ledu ir vienas ant pagaliuko,tik ne toks is sovietiniu laiku kur tamsta taip nonstop ryja....dar pamenu tada buvo ledai su geltonu glaistu,labai patikdavo...22 kapeikas kainuodavo bigsmile.gif

fuuui,taip ir atsiminiau ta geltona vaska ant dantu prilipusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 12:14)

Ooooo, tai su gera nuolaida gaudavot thumbup.gif Aš tai po 28 kap. mokėdavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 11, 12:46)
Nuostaba,kaip jus taip  mokat? Pas mane viso 13 stalciu po 80 cm,trys dar vidiniai,o kaip netelpu,taip truksta  doh.gif

Jūsų gal šeima didelė ir daug laiko praleidžiat virtuvėje , nes aš gaminu minimaliai, taip sakant priverstinai, atrodo ir indų daug turiu, bet sutalpinau viską. Ai nu va skirtumas tas kad ledų nevalgau ištisą parą Ir kombainas paslėptas spintelėje ,ir sulčiaspaudė ir bulvių tarkavimo mašina , ir miskeris ir t.t. . Na guminiai tie mano baldai matyt lotuliukas.gif
Šiaip pasidėjimui tai vietos tikrai daug essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 11 kovo 2013 - 12:32
QUOTE(Mindija @ 2013 03 11, 13:22)
Ooooo, tai su gera nuolaida gaudavot thumbup.gif Aš tai po 28 kap. mokėdavau verysad.gif

tai 28 jau budavo tas brangiausias plombyras,ne kievienam ir ipirkt budavo...as kai gazirovke islauzdavau ir susirinkdavau kapeikas tai tik tada eidavau tokiu prabangiu ledu pirkt thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 03 11, 12:29)
Jūsų gal šeima didelė ir daug laiko praleidžiat virtuvėje , nes aš gaminu  minimaliai, taip sakant priverstinai,  atrodo ir  indų daug turiu, bet sutalpinau viską. Ai nu va skirtumas tas kad ledų nevalgau ištisą parą Ir kombainas paslėptas spintelėje ,ir sulčiaspaudė ir bulvių tarkavimo mašina , ir miskeris ir t.t. . Na guminiai tie mano baldai matyt lotuliukas.gif
Šiaip pasidėjimui tai vietos tikrai daug essen.gif

Tradicine ta seima-4 burnos. Irgi viskas stalciuose net ir visokie prieskoniai,beigi samciai-peiliai. Ant stalvirsio tik kavos aparatas(bo nuolat duzginam ji) ir virdulys. Grazu,kai kiti moka''menini bardaka''virtuveje graziai eksponuot,visokius ten rakandelius issideliot,prieskonines zoles kultivuot,bet as taip nemoku. O puodu irgi ne prudai,gal kokie 7 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 12:30)
tai 28 jau budavo tas brangiausias plombyras,ne kievienam ir ipirkt budavo...as kai gazirovke islauzdavau ir susirinkdavau kapeikas tai tik tada eidavau tokiu prabangiu ledu pirkt thumbup.gif
user posted image

Parazitas bash.gif Vienais metais pamenu kaip vos neužtroškau, metus po 3kap. taupiau, o nei vienas automatas neveikė blink.gif Teko trijų km eilę prie giros bačkos stovėt verysad.gif
Atsakyti
Prakeiksiu savo virtuvę ir "Geras grindis" doh.gif Šiuo metu deda klijuojamas kamštines grindis ir skiriasi plokštelių spalvos doh.gif doh.gif Buvo spec. užsakymas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 11, 13:38)
Tradicine ta seima-4 burnos. Irgi viskas stalciuose net ir visokie prieskoniai,beigi samciai-peiliai. Ant stalvirsio tik kavos aparatas(bo nuolat duzginam ji) ir virdulys. Grazu,kai kiti moka''menini bardaka''virtuveje graziai eksponuot,visokius ten rakandelius issideliot,prieskonines zoles kultivuot,bet as taip nemoku. O puodu irgi ne prudai,gal kokie 7 vnt.

Nius pagal puodų skaičių nepavadinčiau tradicine šeima lotuliukas.gif . Pas mane vos ti trys ir tai toookie pavargę ir nedidukai. Kai susimokėjau už virtuvės baldus tai nebeliko nei už ką padoresnių nusipirkt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 03 11, 14:29)
Prakeiksiu savo virtuvę ir "Geras grindis"  doh.gif Šiuo metu deda klijuojamas kamštines grindis ir skiriasi plokštelių spalvos  doh.gif  doh.gif Buvo spec. užsakymas  doh.gif  doh.gif

O kas čia per grindys kaip jos atrodo? g.gif kažkaip neteko matyti aš tik laminatą ir plyteles pažįstu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 03 11, 14:47)
Kai susimokėjau už virtuvės baldus tai nebeliko nei už ką padoresnių nusipirkt biggrin.gif

Tai va užtai nulėkiau į Iki ir parsitempiau dvi keptuves ir peilius su tuo stovu lotuliukas.gif Paskutinius nuroviau thumbup.gif
Ir diedui sakau, paskui nebus už ką pirkt lotuliukas.gif Dar puodų trūksta ir pagrindą turėsiu, nes senų rakamandų tai tikrai nesiruošiu į naują virtuvę neštis.
Atsakyti
Kazkada bekasinejant senas temas radau:

I etapas: tiesiog reikia susigalvoti kokia virtuvė patinka ir eiti per kelis baldininkus paklausti kainų.
II etapas: įvertinti visus pasiūlymus, peržiūrėti savo finansus, jei jų truksta žiūrėti ko atsisakyti/dėrėtis biggrin.gif (bet manau neverta tikėtis, kad numes nuo 17.ooo iki 7.ooo), jei dar turite $ tai kaip dar galima būtų patobulinti projektą (visada yra kur dėti pinigus, pvz. pripirkti visokių kilimėlių, geresnių lankstų, įdėklų į stalčius, papildomų lentynėlių, kitokios/geresnės buitinės technikos)
III etapas: pasirašyti sutartį (labai rekomenduoju) ir laukti. beveik visi nori pradėti daryti (pas jus) virtuvę ne anksčiau kaip po mėnesio / pusantro.
IV etapas: virtuvė pastatyta, pinigų nėra, užtat yra kur laikyti kruopas. belieka įtikinti save, kad pradedate sveiką gyvenimo būdą ir džiaugiatės gyvenimu toliau.
Atsakyti