QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 12:18)
si karta is nieko nesisaipysiu,tiesiog nuomone:
stalciai-matau 3 mikroskopinio dydzio (neiseina nepasisaipius) stalcius:vienam irankiu komplektui ir 2 puodam....mazai mazai mazai....mazai vietos...dar baisiau (cia man baisiau,as visko labai bijau) butu jei tu stalciu mechanizmai butu brangus ir tokie siauruciai butu padaryti....
rankenele po orkaite kur tos dureles man is principo nepatinka-kojoms nusibalnoti,plius vaizdo neprideda....
suplyse dzinsai-niekada nenesiojau suplysusiu dzinsu,bet jei kas nesioja as nieko pries,bet nepritariu tam baltam plemui....
bendras vaizdas man toks.......hmm...raminantis....gal linijas fasadu buciau dares horizontaliai,bet cia kaip kam geriau.....
pats toks pirmas ispudis-ramios spalvos,bet toks isblaskantis vaizdas-"visko" yra-rankeneliu ivairus isdestymas,visokio dydzio atviru lentyneliu dulkem kaupt,daug "prilaiptuota",nera tokio lygaus vaizdo
Vat dėl stalčių tai nesutinku, pirmame stalčiuje įrankių komplektai , net du telpa, antras stačius tai iš vis didžiūlis, nes net neužpildom (duoną laikom, puodus laikiau tai nepatogu, patogiau po kriauklės spintele) o trečias tai šivis per didelis, nes amžinas ten bardakas.
Dėl kojų tai kadangi mano pakankamai tiesios
tai nenusidaužau į tą rankenėlę po orkaite tik jau tikrai tas stalčiu niekam nereikalingas funkcijos jokios dulkėm ir šiukšlytėm kaupti
Na trūkumų yra bet bendrai aš esu patenkinta šiuo komplektu ( nius kur nebūsiu patenkinta jei prieš tai bomžynas buvo
) man jis gan patogus (neskaitant keletos trūkumų ko dabar tikrai nedaryčiau)
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 11, 12:19)
Nieko čia juokingo nematau
Va palaukit kai man pagamins virtuvę, va tada ir prasidės linksmoji dalis
Ir pabandys dar kas ne taip pakomentuot, tai
točnai iki gyvos galvos gaus
Laukiam pasirodant ir susilaikysim nuo komentarų arba labai labai tylia komentuosim
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 12:24)
cia ne prokuratura ir ne apklausa...todel juoktis labai sveika.......o linksmojoje dalyje visi sudalyvausim
Gerai , gerai tik manęs nepalikit kai prasidės linksmoji dalis