Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Llaume @ 2013 03 09, 17:34)
O gal galetumet placiau papasakot apie ziedini kaitinima?  4u.gif

Taip reklamuoja:
Žiedinis kaitinimo elementas, įrengtas aplink konvektorių, leidžia greitai ir kokybiškai atšildyti šaldytus produktus, labai praverčia šildant patiekalus. Konvektorių naudojant kartu su viršutiniu ir žiediniu kaitinimu, galima gaminti keletą skirtingų patiekalų iš karto (pavyzdžiui, trimis aukštais). Taip kepamų patiekalų kvapai nesusimaišo, nes orkaitės turi ventiliacijos sistemą.
http://www.imk.lt/Ka...azniausiai.html
QUOTE(Grelita @ 2013 03 10, 10:26)
Mes issirinkom sia..
http://www.electrolu...

Orkaičių ir viryklių temoje reklamuoja ją kaip gerą pasirinkimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 11 kovo 2013 - 01:24
QUOTE(Mindija @ 2013 03 11, 00:41)
Aaaaa, aišku daba biggrin.gif Daugiau klausimų neturiu biggrin.gif
Skelbiu naktinę pertrauką. Nuosprendį išgirsite rytoj ban.gif

norit,kad as "prisikabinciau" prie tos virtuves ar geriau nereikia bigsmile.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 09:19)
norit,kad as "prisikabinciau" prie tos virtuves ar geriau nereikia bigsmile.gif  schmoll.gif

Nors ne manęs klausėtę,bet noriu lotuliukas.gif išgirsti nuomonę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 11 kovo 2013 - 10:18
QUOTE(audradv @ 2013 03 11, 10:17)
Nors ne manęs klausėtę,bet noriu  lotuliukas.gif  išgirsti nuomonę)

Virsutines spinteles visiskai chaotiskos,gal nereikejo tiek daug be dureliu"skyliu'' daryt? Dar tas stalcius vienisas sviesus iskrenta is visumos.Bet spalva visos virtuvytes labai jauki,plyteles irgi labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 11, 10:44)
Virsutines spinteles visiskai chaotiskos,gal nereikejo tiek daug be dureliu"skyliu'' daryt? Dar tas stalcius vienisas sviesus iskrenta is visumos.Bet spalva visos virtuvytes labai jauki,plyteles irgi labai tinka thumbup.gif

Čia gal tokia mada, nesuprantat nieko schmoll.gif Sulopyti džinsai karts nuo karto irgi madingi būna, o lopai būna kitos spalvos.
Jūsų kaltinimas atmestas smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 11, 11:44)

Aha kai dabar pasakėtė tai tikrai pasižiūrėjau kad betvarkė (bettik praėjus trejiems metams pastebėjau doh.gif ) Man tai nepasiteisno tos mažytės lentynėlės tarp gartraukio ir mikrobangės (bet nebuvo tuomet kaip išspręst to plotelio užimtumo)amžinai ten bardakas ir nepatogu. . O tas toks tai žemesnis tai aukštesnis ne vientisas stalviršis dėl to kad slėpėm dujų balioną..
Man kai pasiūlė ta stalčių tai atrodė kad bus be ryšio bet realiai tai man patinka, tokio lyg gremezdiškumo nebeduoda baldams realiai sakyčia geriau atrodo. Nes kur virtuv4s komplektas gridys pana2ios spalvos kaip ir grindų plytelės išpjautos puslankiu, o kur valgomasis tai tamsios laminuotos grindys. Viskas fotografuota tik sustačius baldus ir iš laaabai arti, ns virtuvė yra sujungta su valgomuoju tad plotas apie 25 kvadratus.

Spalva tai man irgi patiko nenorėjau kažko ryškaus, nes galvoju kad dabar gražu o paskui atsibos, tai jau geriau sužaisti su akcentais. Ir bet o norėjau kad šiek tiek derėtu su senoviniais mano prosenelio gamintais baldais valgomajame
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 11, 12:03)
Čia gal tokia mada, nesuprantat nieko schmoll.gif Sulopyti džinsai karts nuo karto irgi madingi būna, o lopai būna kitos spalvos.
Jūsų kaltinimas atmestas smartass.gif

Oi nebegaliu , net apsiašarojau iš juoko linksma temutė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 03 11, 11:17)
Nors ne manęs klausėtę,bet noriu  lotuliukas.gif  išgirsti nuomonę)

si karta is nieko nesisaipysiu,tiesiog nuomone:

stalciai-matau 3 mikroskopinio dydzio (neiseina nepasisaipius) stalcius:vienam irankiu komplektui ir 2 puodam....mazai mazai mazai....mazai vietos...dar baisiau (cia man baisiau,as visko labai bijau) butu jei tu stalciu mechanizmai butu brangus ir tokie siauruciai butu padaryti....

rankenele po orkaite kur tos dureles man is principo nepatinka-kojoms nusibalnoti,plius vaizdo neprideda....

suplyse dzinsai-niekada nenesiojau suplysusiu dzinsu,bet jei kas nesioja as nieko pries,bet nepritariu tam baltam plemui....

bendras vaizdas man toks.......hmm...raminantis....gal linijas fasadu buciau dares horizontaliai,bet cia kaip kam geriau.....

pats toks pirmas ispudis-ramios spalvos,bet toks isblaskantis vaizdas-"visko" yra-rankeneliu ivairus isdestymas,visokio dydzio atviru lentyneliu dulkem kaupt,daug "prilaiptuota",nera tokio lygaus vaizdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 03 11, 11:12)
Oi nebegaliu , net apsiašarojau iš juoko linksma temutė lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nieko čia juokingo nematau user posted image
Va palaukit kai man pagamins virtuvę, va tada ir prasidės linksmoji dalis thumbup.gif
Ir pabandys dar kas ne taip pakomentuot, tai točnai iki gyvos galvos gaus devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 11, 12:19)
Va palaukit kai man pagamins virtuvę, va tada ir prasidės linksmoji dalis thumbup.gif
Ir pabandys dar kas ne taip pakomentuot, tai točnai  iki gyvos galvos gaus  devil.gif

cia ne prokuratura ir ne apklausa...todel juoktis labai sveika.......o linksmojoje dalyje visi sudalyvausim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 12:18)
si karta is nieko nesisaipysiu,tiesiog nuomone:

stalciai-matau 3 mikroskopinio dydzio (neiseina nepasisaipius) stalcius:vienam irankiu komplektui ir 2 puodam....mazai mazai mazai....mazai vietos...dar baisiau (cia man baisiau,as visko labai bijau) butu jei tu stalciu mechanizmai butu brangus ir tokie siauruciai butu padaryti....

rankenele po orkaite kur tos dureles man is principo nepatinka-kojoms nusibalnoti,plius vaizdo neprideda....

suplyse dzinsai-niekada nenesiojau suplysusiu dzinsu,bet jei kas nesioja as nieko pries,bet nepritariu tam baltam plemui....

bendras vaizdas man toks.......hmm...raminantis....gal linijas fasadu buciau dares horizontaliai,bet cia kaip kam geriau.....

pats toks pirmas ispudis-ramios spalvos,bet toks isblaskantis vaizdas-"visko" yra-rankeneliu ivairus isdestymas,visokio dydzio atviru lentyneliu dulkem kaupt,daug "prilaiptuota",nera tokio lygaus vaizdo 4u.gif

Vat dėl stalčių tai nesutinku, pirmame stalčiuje įrankių komplektai , net du telpa, antras stačius tai iš vis didžiūlis, nes net neužpildom (duoną laikom, puodus laikiau tai nepatogu, patogiau po kriauklės spintele) o trečias tai šivis per didelis, nes amžinas ten bardakas.
Dėl kojų tai kadangi mano pakankamai tiesios lotuliukas.gif tai nenusidaužau į tą rankenėlę po orkaite tik jau tikrai tas stalčiu niekam nereikalingas funkcijos jokios dulkėm ir šiukšlytėm kaupti

Na trūkumų yra bet bendrai aš esu patenkinta šiuo komplektu ( nius kur nebūsiu patenkinta jei prieš tai bomžynas buvo doh.gif ) man jis gan patogus (neskaitant keletos trūkumų ko dabar tikrai nedaryčiau)
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 11, 12:19)
Ir pabandys dar kas ne taip pakomentuot, tai točnai  iki gyvos galvos gaus  devil.gif

Laukiam pasirodant ir susilaikysim nuo komentarų arba labai labai tylia komentuosim mirksiukas.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 11, 12:24)
cia ne prokuratura ir ne apklausa...todel juoktis labai sveika.......o linksmojoje dalyje visi sudalyvausim drinks_cheers.gif

Gerai , gerai tik manęs nepalikit kai prasidės linksmoji dalis
gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 03 11, 11:41)
Vat dėl stalčių tai nesutinku, pirmame stalčiuje įrankių komplektai , net du telpa, antras stačius tai iš vis didžiūlis, nes net neužpildom (duoną laikom, puodus laikiau tai nepatogu, patogiau po kriauklės spintele) o trečias tai šivis per didelis, nes amžinas ten bardakas.

Nuostaba,kaip jus taip mokat? Pas mane viso 13 stalciu po 80 cm,trys dar vidiniai,o kaip netelpu,taip truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 11, 12:46)
Nuostaba,kaip jus taip  mokat? Pas mane viso 13 stalciu po 80 cm,trys dar vidiniai,o kaip netelpu,taip truksta  doh.gif

o kiek saldikliu pas tamsta? mirksiukas.gif
Atsakyti