Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 10, 15:40)
Aš tai nesivaikau labai visokių tokių navarotų, bet pajamiau tą su eco clean
nesivaiket,bet pagavot ta eco clean navarota g.gif .....man net zlastis ima,kad pas mane nera kokio pvz fu*k and clean navaroto lotuliukas.gif

Varškelis console.gif Bet užtai hand-clean yra visose biggrin.gif Pas mane irgi biggrin.gif

QUOTE(vysnia13 @ 2013 03 10, 16:52)
nesulauksi cia net atsakymo normalaus...

Kantrybės ponia brangi 4u.gif Ateis ir į jūsų kiemą šventė, gal net greičiau nei Vėlykos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 10, 20:35)
Gal nesunku butu parasyti kokia (modeli) turejote grubletos ar kur isigijote?  4u.gif

Man labai grazu tos grubletos  wub.gif

Del surudijimo- jei kriaukle kokybiska gal nelabai aktuali si problema bent jau 10-ciai metu  g.gif
Nes mano akmens mases kriaukle po 10 m irgi vaizdelis ne zaviausias, spalva pakitusi  doh.gif

cia grubleta kriaukle kitaip dar vadinama rifliuota?........kad kriaukles dar turetu kazkokius modelius,klases ar pavadinimus tai negirdejau bigsmile.gif ....is tikro nelengva rasti kur tokia nusipirkti...manau imanoma butu jei pameginti tokias nezinomas parduotuves kaip ermitazas,senukai,celsis,iris,moki-nevezi,bauhof ir tt....nezinau ar vardinti toliau,kad nepasiklysti paskui...aisku,cia ne manes klause,ka as cia atsakineju,avinas doh.gif
Papildyta:

[quote=Mindija,2013 03 10, 22:52]

Varškelis thumbup.gif,prikolnai skamba bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 10 kovo 2013 - 21:57
Tai jei jusu protelis nenesa iki to, kad kriaukliu/WC/voniu..... gamintojai kiekvienai linijai/modeliui priskiria skaiciuku ir/ar raidziu koda, tai gal nekomentuokite geriau tongue.gif
Jums tikriausiai tai naujiena mirksiukas.gif
O Senukuose/Ermitaze, deja, bet pasirinkimas laaaaaai skurdus dazniausiai. Bet klaidziokite po jas, jei Jums patinka ir laiko turite tongue.gif

Man priimtiniau reikiama daikta pirmiausia susirasti internetu, dar geriau jei kas rekomenduoja.

Bet kiekvienam savo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 10, 22:19)
O Senukuose/Ermitaze, deja, bet pasirinkimas laaaaaai skurdus dazniausiai. Bet klaidziokite po jas, jei Jums patinka ir laiko turite  tongue.gif

Man priimtiniau reikiama daikta pirmiausia susirasti internetu, dar geriau jei kas rekomenduoja.

Bet kiekvienam savo.  4u.gif

Tai aš gal nesveika, bet pirmiausiai paklaidžioju po Senukus ir kt., apžiūriu, apčiupinėju, paseilintu pirštu patrinu, tada su nosine pavalau, dar su automobilio rakteliu pabrūžinu (čia taip testuoju kokybę lotuliukas.gif ups.... pardavėjai neskaitykit ax.gif ), o tada namuose nete ieškau biggrin.gif
Aij dar kartais patikusio daikto modelį ir kainą sms'u sau išsisiunčiu lotuliukas.gif Nes pastoviai neturiu ant ko ir su kuo rašyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 10 kovo 2013 - 22:29
O as pirmiausia atsirenku labiausiai patinkancius/rekomenduotus modelius ir tik tada jau vaziuoju ju apziureti, ciupineti smile.gif

Bet pas kiekviena sava praktika, cia nematau reikalo "sveikuoti ar ne" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 10, 22:34)
O as pirmiausia atsirenku labiausiai patinkancius/rekomenduotus modelius ir tik tada jau vaziuoju ju apziureti, ciupineti  smile.gif

Bet pas kiekviena sava praktika, cia nematau reikalo "sveikuoti ar ne"  4u.gif

Tai , kad nete kai nužiūriu, tai nei vienoj parduotuvėj paskui nerandu ko ieškau biggrin.gif
Kaip galima nusipirkt pvz įmontuojamą šaldytuvą, kai stovi max (!!!) 5 modeliai doh.gif Bendrai ne, Topo centre bene 7 buvo thumbup.gif O tuo tarpu neįmontuojamų koks 100, jei ne daugiau.
Atsakyti

nei juoktis nei verkti.....pasirodo blekos gabalas uz 125lt dar turi modeli,numeri,serija,gamintojai ta blekos gabala dar veza pasaulines parodas,pristatymus.....jo jo,atsimenu buvo tokia pasauline paroda,daug manekeniu,zvaigzdziu,balionu,spaudos atstovu....ir centre ant paauksuotos pakylos buvo silkiniu audeklu uzdengtas blekos gabalas su firmos pavadinimu,modeliu ir serijos numeriu...kai atidenge,visi labai plojo ir zybsejo fotokameru blykstes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 10 kovo 2013 - 22:52
Nors virtuvės baldai mums jau neaktualu, bet pasirodau kokius užsisakėmuser posted imageuser posted image
Tik dar čia sienos nenudažytos
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 10, 23:28)
Tai aš gal nesveika, bet pirmiausiai paklaidžioju po Senukus ir kt., apžiūriu, apčiupinėju, paseilintu pirštu patrinu, tada su nosine pavalau, dar su automobilio rakteliu pabrūžinu (čia taip testuoju kokybę lotuliukas.gif ups.... pardavėjai neskaitykit ax.gif ), o tada namuose nete ieškau biggrin.gif
Aij dar kartais patikusio daikto modelį ir kainą sms'u sau išsisiunčiu lotuliukas.gif Nes pastoviai neturiu ant ko ir su kuo rašyt doh.gif

sveika sveika...kas kaip supranta tas lai taip ir renkasi....man idomu butu jei kas nors manes paklaustu kokia mano rifliuotos kriaukles firma,modelis,pavadinimas,kur pirkau (deficitas juk),ar isvis buna lietuvoje pirkti?...nebematau ka rasau,asaros is to juoko bega upeliais lotuliukas.gif

ok.idedu savo naudojama komplekta,komentaru nebus,nes daiktai tiesiog atlieka savo funkcija:

rifliuotas pavirsius

maisytuvas

vieta taupantis sifonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 10 kovo 2013 - 23:09
QUOTE(audradv @ 2013 03 10, 22:51)
Nors virtuvės baldai mums jau neaktualu, bet pasirodau kokius užsisakėmuser posted imageuser posted image
Tik dar čia sienos nenudažytos

Jetau, tik nesupykit, bet paklausiu... Ten virš orlaidės/orlaidėje kas? Ir taip ir taip žiūriu...hm g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 11, 00:17)
Jetau, tik nesupykit, bet paklausiu... Ten virš orlaidės/orlaidėje kas? Ir taip ir taip žiūriu...hm g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten langas laukia pakeitimo nauju, mat, kažkada buvo per tą angą įstatytas ventiliacijos vamzdis. mirksiukas.gif

tai jis pasinaikino ir liko inkilėlis paukščiukams lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 10 kovo 2013 - 23:28
QUOTE(audradv @ 2013 03 10, 23:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ten langas laukia pakeitimo nauju, mat, kažkada buvo  per tą angą įstatytas ventiliacijos vamzdis.  mirksiukas.gif

tai jis pasinaikino ir liko inkilėlis paukščiukams lotuliukas.gif

Aaaaa, aišku daba biggrin.gif Daugiau klausimų neturiu biggrin.gif
Skelbiu naktinę pertrauką. Nuosprendį išgirsite rytoj ban.gif
Atsakyti