Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

na va, issiaiskinau ir sulaukiau geru komentaru, tai rekomenduoju, beje braizo ir 3D vaizdiskai, cia kam aktualu smile.gif KLAIPEDOJE, ir kainos neblogos, nes buna kitur isvis kosmiskos.

http://juneka.lt/musu-gaminiai
Atsakyti
aj, o kaip jum betono stalvirsiai isliejami?.. gal kas turite, kokia nuomone?... kiek zinau jie zymiai pigesni nei akmens mase ir spalva ilieja kokia nori... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysnia13: 09 kovo 2013 - 18:19
Gal zinote is kur sie valgomojo baldai? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vysnia13 @ 2013 03 09, 18:57)
na va, issiaiskinau ir sulaukiau geru komentaru, tai rekomenduoju, beje braizo ir 3D vaizdiskai, cia kam aktualu smile.gif KLAIPEDOJE, ir kainos neblogos, nes  buna kitur isvis kosmiskos.

http://juneka.lt/musu-gaminiai

tai gana daug issiaiskinote.....kas nemegsta kosmoso ir megsta 3d pulkit ten virtuvinius uzsisakinet-nuostabi rekomendacija thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vysnia13 @ 2013 03 09, 19:18)
aj, o kaip jum betono stalvirsiai isliejami?.. gal kas turite, kokia nuomone?... kiek zinau jie zymiai pigesni nei akmens mase ir spalva ilieja kokia nori...  smile.gif

geras variantas,kiek girdejau tie ,kurie grindis betonuoja gali ir stalvirsi islieti....bet siaip tai man stalvirsis is raudonu plytu grazesnis,zinot,tos kur su skylutem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 09, 20:13)

geras variantas,kiek girdejau tie ,kurie grindis betonuoja gali ir stalvirsi islieti....bet siaip tai man stalvirsis is raudonu plytu grazesnis,zinot,tos kur su skylutem bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Trupinius gerai paslepia?
Atsakyti
Gal rekomenduosit, kur Kauno apylinkėse gamina stalviršius iš lieto akmens masės 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kokio tipo kriauklę praktiškiau rinktis - metalinę ar akmens masės?
Pragyvenau su akmens masės kriaukle beveik 10 metų ir dabar užsigeidžiau išbandyti metalinę naujuose namuose... Bet kažkodėl neapleidžia mintis, kad ši mano užgaida nepraktiška g.gif
O dar kažkur internete užmačiau grublėto paviršiaus metalinę kriauklę, tai išvis ši mintis apsėdo, bet nežinau ar LT tokią rasti galima.

Padėkit apsispręsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 09, 23:11)
Pragyvenau su akmens masės kriaukle beveik 10 metų ir dabar užsigeidžiau išbandyti metalinę naujuose namuose... Bet kažkodėl neapleidžia mintis, kad ši mano užgaida nepraktiška  g.gif
O dar kažkur internete užmačiau grublėto paviršiaus metalinę kriauklę, tai išvis ši mintis apsėdo, bet nežinau ar LT tokią rasti galima.

Padėkit apsispręsti  ax.gif

Taigi čia stebuklų šalis, tikrai rasit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 09, 17:55)
laikmatis,žiedinis kaitinimas.Apart pirolizės dar labai reklamuojamas eco clean valymas(270l.temperatūroje),patentuotas Tik Siemens ir Bosch.

http://www.daistana....minis_isvalymas

pirolizė geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 09, 23:11)
Pragyvenau su akmens masės kriaukle beveik 10 metų ir dabar užsigeidžiau išbandyti metalinę naujuose namuose... Bet kažkodėl neapleidžia mintis, kad ši mano užgaida nepraktiška  g.gif

Padėkit apsispręsti  ax.gif

bute turejau lygia metaline, name- grubleta.... grubleta man patiko labiau bigsmile.gif neturiu jai jokiu priekaistu rolleyes.gif ant blizgios tai kiekvienas lasiukas matydavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 03 09, 12:21)
4u.gif Jau reikiama informacija apie plokstes radau.
Pradejau ieskoti informacijos apie imontuojamas orkaites, o ju tokia gausybe, kad susisuko galva  doh.gif .
Gal galetumet pasidalinti patirtimi, tos kurios turi: kurios orkaiciu funkcijos labai reikalingos ir padeda kasdienineje ruosoje, kurios nepasitesino, i ka atkreipti demesi renkantis orkaite. Labai laukiu Jusu patarimu ir pastebejimu.

P.S. Neesu is tu, kurios kasdiena su sluostemis tik viska svarina, blizgina  blush2.gif

Mes issirinkom sia..
http://www.electrolu...
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 10, 00:33)
Taigi čia stebuklų šalis, tikrai rasit thumbup.gif

chachacha....skaitau foruma ir nezinau ar cia dziaugtis ar stebetis thumbup.gif .....zinoma,kad metaline kriaukle nepraktiska,nes greit surudija ir susilanksto,be to ten kur vanduo is krano bega prasimusa skylute thumbup.gif ....o grubleta metaline yra 9 pasaulio stebuklas,lietuvoi tikrai nerasit....as,va,apkeliavau visa pasauli per 80 dienu kol tokia suradau ir net 125lt mokejau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 10, 03:46)

pas mane yra whirpool orkaite ir ji turi savaiminio issivalymo sistema: no clean-no problem thumbup.gif ....cia tokia naujove schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 03 10, 10:26)
bute turejau lygia metaline, name- grubleta.... grubleta man patiko labiau  bigsmile.gif  neturiu jai jokiu priekaistu  rolleyes.gif  ant blizgios tai kiekvienas lasiukas matydavos  doh.gif

o sakykit,ar imanoma ta grubleta gauti lietuvoje ar reiks vaziuot aplink pasauli? drinks_cheers.gif
Atsakyti