Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 08, 13:44)
Tai greičiausiai  g.gif , mano draugė irgi su kalkėm kovoja, o man netenka. Ir nuosavuose namuose kankinasi, užtat ir statosi tuos filtrus arba įsigudrina prie vamzdžio įtaisyt magnetą-jis pritraukia geležį ir kt.  thumbup.gif

Nelabai suvokiat apie ką šnekat biggrin.gif Galima pagalvot, kad vamzdžiais visokie gelžgaliai keliauja, o magnetas juos sutraukia lotuliukas.gif
Greičiausiai turit uomenyje elektromagnetinį nukalkintoją, kuris pakeičia kalcio jono struktūrą ir jis neiškrenta į nuosėdas smile.gif

Tarp kitko, gyvenu name, bet naudojam miesto vandentiekio vandenį, šiais laikas nebent kaimuose naudoja savo gręžinį (šulinį) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 08, 14:44)
Tai greičiausiai  g.gif , mano draugė irgi su kalkėm kovoja, o man netenka. Ir nuosavuose namuose kankinasi, užtat ir statosi tuos filtrus arba įsigudrina prie vamzdžio įtaisyt magnetą-jis pritraukia geležį ir kt.  thumbup.gif

aišku 4u.gif ... bet vistiek nedėsiu vėl juodos plautuvės, dėsiu baltą bigsmile.gif
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 08, 16:00)
Nelabai suvokiat apie ką šnekat biggrin.gif Galima pagalvot, kad vamzdžiais visokie gelžgaliai keliauja, o magnetas juos sutraukia lotuliukas.gif
Greičiausiai turit uomenyje elektromagnetinį nukalkintoją, kuris pakeičia kalcio jono struktūrą ir jis neiškrenta į nuosėdas smile.gif

Tarp kitko, gyvenu name, bet naudojam miesto vandentiekio vandenį, šiais laikas nebent kaimuose naudoja savo gręžinį (šulinį) ax.gif
Gal gyvenat miesto centre,arba provincijoi. Paziurekit statistika dabartini naujai statomi namai sostinai dazniausiai turi nuosavus grezinius,is kuriu isgaunamas vanduo su dideliu kiekiu Fe ir manganas,kuris neturi itakos sveikatai.Tirpūs gamtiniai geležies ir mangano junginiai, reaguodami su oru, iškrinta į nuosėdas, nudažo vandenį ruda spalva. Toks vanduo mums gali atrodyti labai nepatraukliai, bet yra visiškai nepavojingas žmogaus sveikatai. Bet toks kalketas vanduo gadina buitinius prietaisus ir paprastai namu savininkai irengineja papildomai filtrus (pagal savo kisene ,ar priklausomai nuo savo poziurio,ar jems tai atrodo problema ar ne). O kai kurie zmones specialiai irengineja grezinius ,kad naudoti pozemini vandeni nesugadinta per senus vamzdynus(cia apie centralizuota).Yra visokiu niuansu.Kitokia situacija sodo bendrijose kur vanduo tiekiamas kitaip.Tai kad nebutinai reikia gyvent kaime kad turet nuosava grezini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 08 kovo 2013 - 16:05
QUOTE(kristilav @ 2013 03 08, 15:59)
Gal gyvenat miesto centre,arba provincijoi. Paziurekit statistika dabartini naujai statomi namai sostinai  dazniausiai turi nuosavus grezinius,is kuriu isgaunamas vanduo su dideliu kiekiu Fe ir manganas,kuris neturi itakos sveikatai.Tirpūs gamtiniai geležies ir mangano junginiai, reaguodami su oru, iškrinta į nuosėdas, nudažo vandenį ruda  spalva. Toks vanduo mums gali atrodyti labai nepatraukliai, bet yra visiškai nepavojingas žmogaus sveikatai. Bet toks kalketas vanduo gadina buitinius prietaisus ir paprastai namu savininkai irengineja papildomai filtrus (pagal savo kisene ,ar priklausomai nuo savo poziurio,ar jems tai atrodo problema ar ne). O kai kurie zmones specialiai irengineja grezinius ,kad naudoti pozemini vandeni nesugadinta  per senus vamzdynus(cia apie centralizuota).Yra visokiu niuansu.Kitokia situacija sodo bendrijose kur vanduo tiekiamas kitaip.Tai kad nebutinai reikia gyvent kaime kad turet nuosava grezini.

Gali būt smile.gif Tik nelabai supratau, kam čia man viską aiškinat, kalba apie magnetą buvo biggrin.gif
Turim ir mes savo gręžinį,bet naudojam vandentiekio vandenį, nes ne vienkiemy gyvenam. Aplink nemažai kaimynų naudojasi lauko tualetais, nuotekas leidžia į rezervuarus, geria savo šulinio vandenį, bet svarbiausiai, kad visos jų šitos komunikacijos vos kelių šimtų metrų atstumais doh.gif
Net ne šimtų (ką aš rašau dabar doh.gif ), viskas telpa į 6 arus. Tai duok D, po 20 metrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 08 kovo 2013 - 17:06
QUOTE(Mindija @ 2013 03 08, 17:34)
Gali būt smile.gif Tik nelabai supratau, kam čia man viską aiškinat, kalba apie magnetą buvo biggrin.gif
Turim ir mes savo gręžinį,bet naudojam vandentiekio vandenį, nes ne vienkiemy gyvenam. Aplink nemažai kaimynų naudojasi lauko tualetais, nuotekas leidžia į rezervuarus, geria savo šulinio vandenį, bet svarbiausiai, kad visos jų šitos komunikacijos vos kelių šimtų metrų atstumais  doh.gif

o...pesates thumbup.gif ....gelzgalio 1kg metalo supirktuvei 60cnt kainuoja,tai neverta tokiu principu rinkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 08, 17:56)
o...pesates thumbup.gif ....gelzgalio 1kg metalo supirktuvei 60cnt kainuoja,tai neverta tokiu principu rinkt bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo, ar verta??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 08, 17:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu jo, ar verta???  lotuliukas.gif

Tai va ir perduokit tai savo draugei, kad tikrai neverta biggrin.gif
Atsakyti
ech virtuviu tema pati idomiausia wub.gif nors jau turiu virtuve keli metai bet cia vis ilendu, nes pastatem sode nameli ir gaminsim ten virtuvele, gaminsim patys, dabar plokstes pjauna tai kai jau turesiu pasidemonstruosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 03 08, 18:37)
ech virtuviu tema pati idomiausia  wub.gif nors jau turiu virtuve keli metai bet cia vis ilendu, nes pastatem sode nameli ir gaminsim ten virtuvele, gaminsim patys, dabar plokstes pjauna tai kai jau turesiu pasidemonstruosiu  biggrin.gif

juo...cia nuobodu nebuna blush2.gif .....sodo namelyje prasmatnios gal nereikia...tokia pvz:

user posted image

arba tokia:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 08, 19:57)
juo...cia nuobodu nebuna blush2.gif .....sodo namelyje prasmatnios gal nereikia...tokia pvz:

biggrin.gif aga prasmatnios tikrai nereikia, svarbu butu talpi ir patogi, nu tiek kad vietos uztenka virtuvelei kampu thumbup.gif tikiuosi gausis tokia kad galesiu ir jums pasideminstruoti biggrin.gif kai gaminom virtuve i namus cia temoj daug sedejau, man netgi padejo viena mamyte projekteli padaryti pagal kuri virtuve ir buvo pagaminta, beje gaminom irgi patys, kol kas visai liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 08, 18:57)
arba tokia:)

user posted image

superinė virtuvė thumbup.gif , reiks rimtai pagalvot ir apie tokią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 08, 19:34)
superinė virtuvė  thumbup.gif , reiks rimtai pagalvot ir apie tokią  bigsmile.gif

ypac spalvine gama hihihi.gif

O klausykit, jei pvz, stalvirsi darau blizgu, tai jau reikia ir fasadus blizgius derinti ar nebutinai? noriu blizgaus stalvirsio, nes isivaizduoju jis lengviau valosi nei matinis - kaip reklamoj perbrauki ir jau kaip naujas biggrin.gif Bet kai virtuve visa blizgi, tai man nepatinka.
Atsakyti