Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Diskutuojame toliau smile.gif

user posted image

SENA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 06 kovo 2013 - 11:40
Kazkas klause anoj temoj manes apie saldikli. Tai jo, pagalvojau, kad po orkaite butu pats tas. Bet kad nepigus tie saldikliai g.gif kita vertus, ir spintele ar stalciai kainuoja taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 11:55)
Kazkas klause anoj temoj manes apie saldikli. Tai jo, pagalvojau, kad po orkaite butu pats tas. Bet kad nepigus tie saldikliai  g.gif kita vertus, ir spintele ar stalciai kainuoja taip pat g.gif

Mūsų liebherr šaldiklis pirktas prieš penkis metus, tipo įmontuojamas ir iš tos išparduotuvės kur su alia defektais. Kadangi stovi rūsyje, niekas ten nesiruošė jo įmuotuot, o defektas duobutė ant durelių blush2.gif Mokėjom 400lt, veikia puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 13:30)
Mūsų liebherr šaldiklis pirktas prieš penkis metus, tipo įmontuojamas ir iš tos išparduotuvės kur su alia defektais. Kadangi stovi rūsyje, niekas ten nesiruošė jo įmuotuot, o defektas duobutė ant durelių blush2.gif Mokėjom 400lt, veikia puikiai.

o, geras, tokios kainos man patinka smile.gif o kas cia per isparduotuve?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 12:33)
o, geras, tokios kainos man patinka smile.gif o kas cia per isparduotuve?

http://www.supermama...p?showtopic=741

--------------------------------------------------------
P.S. Dėkui už naują temą 4u.gif
Plepam toliau user posted image

Praeitoj temoj daugiausiai žinučių parašiau doh.gif Ot pavariau doh.gif Bandysiu tvardytis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 06 kovo 2013 - 12:47
QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 13:44)
http://www.supermama...p?showtopic=741
--------------------------------------------------------
P.S. Dėkui už naują temą  4u.gif
Plepam toliau user posted image
Praeitoj temoj daugiausiai žinučių parašiau doh.gif Ot pavariau doh.gif Bandysiu tvardytis blush2.gif

aciu uz nuoroda 4u.gif

o temos man paciai reikejo, tai ir sukuriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 11:47)
man irgi tas pats  doh.gif  biggrin.gif
o man ir saldiklio norisi ne miniatiurinio... todel ir galvoju apie neimontuojama...
bliamba, neturiu jegu prie buitines technikos atidziau prisesti, ten visokie ismatavimai, funkcijos - man jau dabar viskas i galva nebetelpa.
O kokia jusu orkaite? ar cia yra visokiu su tais garais?

Gal ir geras toks variantas, bet tada ir virtuves didesnes reikia smile.gif Nors jei nebutu mikrobanges, tada kaip tik atsiranda man laisva vieta saldikliui. nu reikia paziuret... doh.gif NORIU ATOSTOGU  lotuliukas.gif

Mano orkaite vat tokia http://www.appliance...hite-24867.aspx
Daugiau nemaciau su garais kai sau ieskojau 4u.gif Montuojamas, kad ir didelis saldiklis mum kainavo pigiau nei saldytuvas 4u.gif
Atsakyti
As irgi pries mikrobanges, kazkoks nereikalingas daiktas..

O va kad dauguma nenumatot sluotos saugyklos.. juk virtuve dazniausiai sluojama patalpa.. kur jas desit?
Atsakyti
sveikutės gathering.gif
kur renkatės virtuvės priedus? visokias džiovyklas, šiukšlines, įrankių dėklus, skirtukus ir tt. kai pradėjau domėtis, tai "nu i na.." kokios kainos doh.gif ar tai čia normalu už dviejų dalių džiovyklą mokėt beveik 300lt? unsure.gif o man dar reikia, kad būtų dvi lentynos puodeliams, tai atskirai lentynos nėr, tik komplektai blink.gif gal girdėjot atsiliepimų apie įvairių firmų kokybę? ir man dar l. įdomu, kodėl visi priedai, padengti iš plastiku dengtos vielos yra pigesni nei nedengti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 06, 14:26)
As irgi pries mikrobanges, kazkoks nereikalingas daiktas..

O va kad dauguma nenumatot sluotos saugyklos.. juk virtuve dazniausiai sluojama patalpa.. kur jas desit?

mes mikrobangę turėjom, bet pavyko su vyru suderėt, kad naujuose namuose nebebus thumbup.gif galima ir be jos.
dėl šluotos, pas mus jau nuo senų laikų, kiek save pamenu, virtuvėj spintelėj po kriaukle būdavo mažytė šluotytė su šiūpeliuku. ilgos nesam turėję. jei ir turėčiau, virtuvėj vietos jai nelabai ir įsivaizduoju, labiau kokiam ūkiniam kambarėlyje. tik jau keletą metrų pažingsniuoti tektų, ne visai po ranka smile.gif

QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 06, 14:27)

kur renkatės virtuvės priedus? visokias džiovyklas, šiukšlines, įrankių dėklus, skirtukus ir tt. kai pradėjau domėtis, tai "nu i na.." kokios kainos doh.gif  ar tai čia normalu už dviejų dalių džiovyklą mokėt beveik 300lt? unsure.gif  o man dar reikia, kad būtų dvi lentynos puodeliams, tai atskirai lentynos nėr, tik komplektai blink.gif gal girdėjot atsiliepimų apie įvairių firmų kokybę? ir man dar l. įdomu, kodėl visi priedai, padengti iš plastiku dengtos vielos yra pigesni nei nedengti g.gif

IKEA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2013 03 06, 13:46)
dėl šluotos, pas mus jau nuo senų laikų, kiek save pamenu, virtuvėj spintelėj po kriaukle būdavo mažytė šluotytė su šiūpeliuku. ilgos nesam turėję.

o kuo virtuvės grindis valote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 03 06, 14:27)
sveikutės gathering.gif
o man dar reikia, kad būtų dvi lentynos puodeliams, tai atskirai lentynos nėr, tik komplektai blink.gif gal girdėjot atsiliepimų apie įvairių firmų kokybę? ir man dar l. įdomu, kodėl visi priedai, padengti iš plastiku dengtos vielos yra pigesni nei nedengti g.gif

Yra universalios džiovyklos, kur sudedamos ir lėkštės, ir puodeliai. http://www.brasa.lt/...indu-dziovyklos

Aišku, tokia patogu, kai spintelė yra ilga, nebent pas Jus indų nėra tiek jau daug, kuriuos laikysite džiovykloj g.gif
Džiovyklos geriausios nerūdijančio plieno, o dengtos plastiku anksčiau ar vėliau atsilupinėja. O mokėti daugiau verta, nes išsilaikys ilgiau, pigesnes teks greičiau pakeisti naujomis. Čia mano nuomonė, bet gal kas nesiskundžia ir pačia paprasčiausia?
Atsakyti