Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Kas iesko fotografu, radau gera puslapi- tikrai yra is ko pasirinkti

http://www.wed.lt/lt/fotografai/

O del kainu, tai is savo patirties galiu pasakyti , kad ir uz 1500 galit gaut dirbancius poroje, visa diena ir net gerai patyrusius. Ne visi lauzia kosmines kainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tampa @ 2014 01 12, 18:24)
Praeitą vasarą sesers vestuves fotografavo Linosfoto. Lina fotografuoja su vyru (labai patogu, nes jaunieji ruošėsi atskirai). Vestuvių dieną jie elgėsi labai profesionaliai - buvo ten kur reikėjo ir kada reikėjo. Gavę nuotraukas likom nustebinti. Tiek visko ir taip gražiai įamžinta - svečiai, detalės, pulkas, tėveliai. O jaunųjų fotosesija  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tikrai rekomenduoju 4u.gif

Ji man asmeniškai kaip žmogus labai nepatiko.
Atsakyti
gavom nuotraukas pagaliau!!!
nuostabios. Net brolis fotografas sakė kad norėdamas tokių nepadarytų. Tikrai kokybiškos ir skoningos. Nors ir teko mėnesiuką ilgiau palaukt nei žadėjo. Bet savo darbą puikiai atliko. Galiu drąsiai parekomenduot Audrių Kairį (auders).
Atsakyti
QUOTE(feja* @ 2014 02 03, 06:52)
gavom nuotraukas pagaliau!!!
nuostabios. Net brolis fotografas sakė kad norėdamas tokių nepadarytų. Tikrai kokybiškos ir skoningos. Nors ir teko mėnesiuką ilgiau palaukt nei žadėjo. Bet savo darbą puikiai atliko. Galiu drąsiai parekomenduot Audrių Kairį (auders).

mėnesiukas su juo dar nieko, draugė laukė vos ne METUS, tad su terminais šitam žmogui tikrai nekažką. bet nuotraukos gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 02 03, 12:30)
mėnesiukas su juo dar nieko, draugė laukė vos ne METUS, tad su terminais šitam žmogui tikrai nekažką. bet nuotraukos gražios smile.gif

Bet jei nuotraukos gražios? 4u.gif Nors pati turbūt mirčiau nesulaukdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 02 03, 14:19)
Bet jei nuotraukos gražios?  4u.gif  Nors pati turbūt mirčiau nesulaukdama biggrin.gif

Stiprių nervų žmonėms galima, aš tai ir jam nervus ištampyčiau ir sau biggrin.gif na ten gal jam su tom vestuvėm kažkas nepasisekė, net nžn, bet vos ne metai laiko vėluoti tai jau nėra normalu. aišku delspinigius jam paskaičiavo už tą laukimą..
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 02 03, 13:30)

metus??? rimtai metus??? proto aptemimas umn.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 02 03, 13:30)

aha, buvau skaicius apie ji kelis blogus atsiliepimus del velavimo, bet supratau, kad zadedavo padaryt per pora menesiu o padarydavo per 4.
Tai kadangi man zadejo per 4 tai galvojau gal pasitaise, pasilieka daugiau rezervo.
Ir kai zadetu laiku nuotrauku negavau, pradejau daugiau ieskot. Radau istrinta tema su dalim pranesimo, kad keliom draugem per 6 men padare, o dar vienai merginai metus neatidave tai ji padave ji i teisma! bet kadangi tema buvo istrinta, pabaigos zinutes nemaciau. Ir labai pradejau pergyvent kad ir man nereiktu metu laukt. Bet va teko palaukt tik menesiuka ilgiau ir 100% vertejo laukti!! Turesiu nuostabiai grazu prisiminima is savo vestuviu!

Atsakyti
Mano, nu gal mūsų biggrin.gif vestuves fotografavo Lina su SL Studija nu tai likom patenkinti 100 proc.
Dar va ir straipsnį radau, vadinasi gerai pasirinkom smile.gif

Tiesa man pasirodė per ilgai laukėm nuotraukų, bet tikrai ne metus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bertoska: 04 vasario 2014 - 11:47
Jau ne pirmą kartą draugaujam su šiuo fotografu. Jis - mūsų šeimos atradimas smile.gif Vestuvės, gimimas, krikštas, šeimos fotosesija... ir kaskart esam likę maloniai nustebinti. Patinka jaunatviškas mąstymas, veržlumas ir kitoks požiūris į fotografiją.

photomongoose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjubė: 04 vasario 2014 - 16:16
QUOTE(Bertoska @ 2014 02 04, 12:46)
Mano, nu gal mūsų  biggrin.gif  vestuves fotografavo Lina su SL Studija nu tai likom patenkinti 100 proc.
Dar va ir straipsnį radau, vadinasi gerai pasirinkom smile.gif

Tiesa man pasirodė per ilgai laukėm nuotraukų, bet tikrai ne metus  biggrin.gif

mes ilgai svarstem ir dvejojom, taciau pasirinkom butent sia fotografe smile.gif labai tikiuosi, kad nenusivilsime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 02 04, 17:38)
mes ilgai svarstem ir dvejojom, taciau pasirinkom butent sia fotografe smile.gif  labai tikiuosi, kad nenusivilsime  smile.gif

Savo patirtim galiu pasakyt, kad nenusivilsit. Aišku skoniai skiriasi.
Tačiau jau daug metų dirba, plius irgi daug buvom prisiskaitę peržiūrinėjau daug jos nuotraukų. Man kažkaip atrodė kitokios smile.gif Ir gavom ko norėjom.
Atsakyti