Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Red_Rose @ 2013 12 04, 14:35)
Kažkodėl laukiau panašaus komentaro iš ko nors...  lotuliukas.gif  Todėl, kad mes samdėmės jį smile.gif Ir todėl, kad mūsų keli draugai jį samdėsi. Ir todėl, kad matėme jį iš viso gal 3se vestuvėse, taigi automatiškai tapome pažįstamais. Jaučiu pareigą užstoti žmogų, kuris myli savo darbą ir nebuvo pavedęs nei mūsų, nei mūsų draugų. Visi likome patenkinti ir toliau rekomenduosime jį kitiems, nepriklausomai ką pikti liežuviai plaka. Vagie, kepurė dega?  lotuliukas.gif

O vat pati/pats tikrai atrodote juokingai - pirma žinutė supermamose ir iškart "prie reikalo" g.gif  smile.gif) lotuliukas.gif  Ajajai kaip negražu taip daryti.

Įdomu būtų, jeigu pats fotografas Žilinskas ateitų ir išsakytų savo nuomonę šiais klausimais. Bet kai kadaise per draugų vestuves, vakarinėj daly besišnekučiuojant jam pasakėm, kad apie jį kartais čia užsimenama nusišypsojo ir tiek, susidomėjimo neparodė smile.gif Sakė "malonu"  4u.gif  blush2.gif

Galėtų moderatoriai patrinti tokius neaiškius narius ir jų komentarus, kaip pačios/paties. Čia ne konspiracijų teorijų laida, o tema apie vestuvių fotografus...  doh.gif

Akivaizdu, kad panele Red Rose yra ponaitis Vilmantas Žilinskas, ar kitaip žinomas kaip zavifoto biggrin.gif man asmenineje zinuteje sake kad draugai samdes, o cia dabar teigia kad pati samde:D nu kazkokia nesamone, smile.gif negeda?biggrin.gif geriau nebeiesidirbinek, o dekis i galva ir daryk isvadas:D arba panele Rose per kitas vestuves papasakok Vilmantui, ka apie ji zmones super mamose raso:D greiciausiai jis dar pasilieka iki ryto patusinti arba is neturejimo ka veikti bendrauja su sveciais apie super mamas:DDD nu prajuokinai...:DDD tiesiog "tobulas" vestuviu fotografas..
Atsakyti
biggrin.gif ne nu jau tikrai juokinga darosi... pakartojate mano žinutės tekstą, bet jums kažkas vistiek netinka? ar neatitinka? Kur čia ką matote keisto? Kad likę patenkinti jo darbu savo vestuvėse jį rekomendavome ir kitiems? ir kad jie taip pat liko patenkinti ir parekomendavo dar kažkam? doh.gif O dieve, iš kur tokių keistų šmeižėjų atsiranda?? moderatore, ar nereiktų susirūpinti tuo? Man šiaip nelabai rūpi ką galvojate apie mane ir tai, jog mane laikote fotografo asmenybe, na, bet truputį nemalonu, o ir kitiems dezinformaciją ir erezijas skleidžiat...... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2013 12 10, 00:42)
biggrin.gif  ne nu jau tikrai juokinga darosi... pakartojate mano žinutės tekstą, bet jums kažkas vistiek netinka? ar neatitinka? Kur čia ką matote keisto? Kad likę patenkinti jo darbu savo vestuvėse jį rekomendavome ir kitiems? ir kad jie taip pat liko patenkinti ir parekomendavo dar kažkam? doh.gif  O dieve, iš kur tokių keistų šmeižėjų atsiranda?? moderatore, ar nereiktų susirūpinti tuo? Man šiaip nelabai rūpi ką galvojate apie mane ir tai, jog mane laikote fotografo asmenybe, na, bet truputį nemalonu, o ir kitiems dezinformaciją ir erezijas skleidžiat......  unsure.gif  4u.gif

na aš suprantu ateina nuotakos parašo atsiliepimą ir tiek. Jokia nuotaka neina ir negiria tris metus išskyrus Jus biggrin.gif
Atsakyti
Man labai liudna stebet susiklosciusia situacija. Kad ir kas kuom bebutu, merginu poziuris ir elgesys nepateisinamas.
Galiu pasakyt, kad as susituokiau rugpjuti, ir si tema vis dar yra mano favoritu sarase, tiesiog, idomu. Ir jei prasidetu diskusija apie musu fotografus, tai net neabejodama juos ginciau, nesvarbu kiek laiko nuo vestuviu butu praeje.
Atsakyti
QUOTE(gupija2013 @ 2013 12 10, 01:11)
na aš suprantu ateina nuotakos parašo atsiliepimą ir tiek. Jokia nuotaka neina ir negiria tris metus išskyrus Jus biggrin.gif

Prisijungėt prie mūsų forumo prieš mėnesį ir jau žinot kaip ir ką daro nuotakos? g.gif lotuliukas.gif Dažnai užsuku paskaityti kas čia vyksta. Teisingai parašė vėliau - jeigu kažkas šmeižia mano ar mano draugės fotografą aš tikrai užstosiu kiek galėsiu. Nes jaučiuosi turinti pakankamai priežasčių tam. Apskritai, aš manau, kad apie konkrečius fotografus kalbėti turėtų čia tik tos, kurios turėjo su jais reikalų, kurios pas juos fotografavosi pas juos ar panašiai 4u.gif 4u.gif

Visa kita, kaip jau sakiau, man panašu į fotografų karus, kai prisiregistruoja milijonai netikrų narių, po kuriais slepiasi fotografai ar planuotojai gal kokie ir šmeižia tuos, kurie yra didžiausi konkuretai ar tuos, apie kuriuos kiti atsiliepia gerai g.gif Manau, kad tokie nešvarūs žaidimukai anksčiau ar vėliau vistiek išlenda į viešumą schmoll.gif
Atsakyti
merginos, gal galit pasakyti savo nuomone apie siuos fotografus: http://2beestudio.lt/ ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2013 12 11, 00:07)
merginos, gal galit pasakyti savo nuomone apie siuos fotografus: http://2beestudio.lt/ ? g.gif

nuotraukos grazios 4u.gif man patinka
bet as asmeniskai apie juos nieko nesu girdejusi...
Atsakyti
o mes pasirinkome MELYNUS TIGRUS, jau laukiu vestuviu fotosesijos... wub.gif
Atsakyti
Merginos prasau patarkit, sese sako kad fotografu kainos ziauriai pakile, ir kad uz labai gera fotografa 4000 yra visai normali kaina, o as nezinau is tikro, kaip ten su tom kainom, nes nelabai galiu skambineti is uzsienio, ji tuo rupinasi, na man reiketu labai gero, bet gal 4k daugoka... blink.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Žiūrint kas yra LABAI geras. Bet tokia kaina reali.
Atsakyti
QUOTE(Giulla @ 2013 12 16, 14:38)
Merginos prasau patarkit, sese sako kad fotografu kainos ziauriai pakile, ir kad uz labai gera fotografa 4000 yra visai normali kaina, o as nezinau is tikro, kaip ten su tom kainom, nes nelabai galiu skambineti is uzsienio, ji tuo rupinasi, na man reiketu labai gero, bet gal 4k daugoka... blink.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif

Apie tukstanti litu ima pradedantieji
iki 3 turintys patirti ir mini gyslele
3tukst - uz tokia suma galima nusisamdyt ir fotografu pora
o 4 ir daugiau, tas fotografas turi NEREALIAI tikti ir patikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2013 12 11, 00:07)

Tikrai pamenu, kad apie Liutaurą Bilevičių atsiliepimų šioje temoje buvo ne vienas rolleyes.gif
Atsakyti