Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(moony @ 2013 11 04, 20:55)
Parodykite kitą tokį fotografą su tokiomis spalvomis.

man ir jo spalvos nerealios, nera daugiau tokiu smile.gif. jo noreciau kaip fotografo pagrindine diena, butent del spalvu ir reportazo. o del povestuvines net nebezinau ko noreciau
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2013 11 04, 17:50)
O pastebėjote, kad tik pas Babičių  tokios spalvos nuotraukose? Niekas daugiau Lietuvoje taip nepadaro, nors daug kas bando kopijuoti. Tai yra unikalu. 

Būtent dėl to jis yra master class. Spalvos tokios, kad seilę galima varvinti žiūrinti ir vistiek neatsižiūrėsi. Nemačiau daugiau nei vieno, kuris sugebėtų išgauti tokias spalvas (vertinant Lietuvos mastu).
"We have a range of packages and coverage starting from 3 000€."
Nenustebčiau, jei galutinė kaina padvigubėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzgauta.tyla: 05 lapkričio 2013 - 02:46
QUOTE(Kašmyras @ 2013 10 28, 13:05)

Labas, mūsų vestuves birželį fotografavo laimafoto.lt, pranoko visus lūkesčius, tobulesnės fotografės kolkas nebuvau sutikusi, labai šiltas, paprastas žmogus, kuris bus ne tik fotografu didžiąją jūsų dieną, bet ir drauge, pagalbininke, kuri rūpinsis, padrąsins, be viso šito, tikra profesionalė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 05, 18:00)
Jūsų atveju, patirtis - tikrai ne rodiklis. Tiek video, tiek foto.

vienas su tokia patirtim mano vestuves fotografavo, nuotraukų kaip ir neturiu bigsmile.gif Kaži kam ta patirtis reikalinga buvo, jei fotografuot taip ir neišmokta buvo... biggrin.gif
Sorry, jums netaikau, bet viens prie vieno mano talentingas fotografas taip sakė biggrin.gif

p.s. už reklamą iš čia meta lauk arba susimokėt reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivian: 05 lapkričio 2013 - 18:35
QUOTE(Pro.VIDEO-FOTO-AUDIO @ 2013 11 05, 17:12)
Paziurekite situos filmus. Ir jei reikes kokios pagalbos del paslaugu uzsakymu, turiu gana DAUG duomenu apie VESTUVIU paslaugas, ypac Vakaru Lietuvoje. (Nevisi filmai patalpinti)
20 m patirtis.

Man užteko puslapį pasižiūrėti, kad nenorėčiau video jungti. O kai pradeda tokie, kurie nesugeba net elementariai spalvų balansą sutvarkyti, vadinti save profesionalais, tada norisi jiems rankas nukapoto ir palinkėti filmuoti kojomis.
20 metų patirtis, bet tobulėti sustojo ties 2 filmavimo metais.
Linkiu kuo greičiau gauti ban'ą už reklamą.
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi atsiliepimu apie SP fotografija? Dekui xxx 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 11 12, 09:43)
Sveikos, gal kas turi atsiliepimu apie SP fotografija? Dekui xxx  4u.gif

mano drauges vestuvese jie buvo, kaip zmones tikrai ne patys maloniausi doh.gif del foto dar negaliu komentuoti, nes negavo dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 11 12, 10:43)
Sveikos, gal kas turi atsiliepimu apie SP fotografija? Dekui xxx  4u.gif

SP tai cia Saules Pieva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 11 12, 15:06)
SP tai cia Saules Pieva? g.gif

ne, cia https://www.facebook.../sp.fotografija
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 11 12, 16:32)
mano drauges vestuvese jie buvo, kaip zmones tikrai ne patys maloniausi doh.gif del foto dar negaliu komentuoti, nes negavo dar ax.gif

O kas butent nemalonaus? Nes jau ne viena jus paraset, kad nelabai kaip bendrauja g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 11 12, 17:09)
O kas butent nemalonaus? Nes jau ne viena jus paraset, kad nelabai kaip bendrauja  g.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
nes tokie yra!
manasis Fotoperlas normaliausiai bendravo, bet taip dalykiskai.
Jei SP fotografija isdriso vieniems sveciams, kurie paprase kartu su nuotaka nusifotkinti pareiksti, kad gal geriau su telefonu nusifotografuotu....tai nezinau, kaip vertinti tokius fotografus... ax.gif bet tai aisku, geriau susitikit, pabendraukit, drauge dares pas ja priesvestuvine, tai jau tada pamate, kad nelabai "bendraujantys" yra.
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 11 12, 17:58)
Jei SP fotografija isdriso vieniems sveciams, kurie paprase kartu su nuotaka nusifotkinti pareiksti, kad gal geriau su telefonu nusifotografuotu....tai nezinau, kaip vertinti tokius fotografus...

Na, lygiai toks pats elgesys netrukdo kai kuriems, už vestuves penkiaženkles sumas imantiems, būti čia dievinamiems smile.gif
Atsakyti