Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(fijonse @ 2013 10 31, 14:24)
Iš jūsų pateikto sąrašo mūsų preoritetuose taip pat buvo Saulės pieva, bet kai atsiuntė pasiūlymą tai  doh.gif jei gerai pamenu, tai kaina buvo nuo 4000 lt..priklausomai nuo to kiek laiko fotografuos ir pan. www.laimafoto.lt paslaugomis daznai naudojasi pazistama, ji labai patenkinta darbais (vaiku augimo iamzinimas, krikstynos ir tt), o del vestuviu tai nzn. Mes issirinkome Audrių Kairį (www.auders.lt) Darbai paliko įspūdį, o ir kaina prieinama  thumbup.gif ziuresime, koks bus rezulatatas!

o kaip bendravimas? ar sutapo biolaukai? ar pasiule fotogarfas kokiu nors ideju fotosesijai ir panašiai?
Papildyta:
Skaitinėju šitą temą nuo pradžios ir kaip tik radau nekokių atsiliepimų apie auders, o jau buvau įtraukus į sąrašą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija2013 @ 2013 10 31, 16:33)
o kaip bendravimas? ar sutapo biolaukai? ar pasiule fotogarfas kokiu nors ideju fotosesijai ir panašiai?
Papildyta:
Skaitinėju šitą temą nuo pradžios ir kaip tik radau nekokių atsiliepimų apie auders, o jau buvau įtraukus į sąrašą sad.gif

as perziurejau visus fotografu is wed.lt darbus. is visu pradzioje pasirinkau ~20 fotografu, kuriu darbai paliko ispudi (stilius, spalvos,idejos). visiems issiunciau uzklausas. kai kurie iskart atkrito, nes 4000 uz fotosesija moketi tikrai nenorime (aisku nuotraukos vertos demesio). galiausiai liko 3 kandidatai. vienas is ju atsiunte keleto vestuviu visas fotografijas. tai pasibaisejau, nes praktiskai visos foto buvo kazkokios kreivos, neidomios, fotografuota vos ne viskas is eiles, o jo puslapyje ikelti tik issikrtiniai kadrai, daryti su spec apsvietimu, uzsienyje, kur gamta pati uz fotografa padaro didziaja darbo dali, arba tikrai isskirtiniai kadrai. minimalus paslaugu paketas kainavo 3000 lt. bet tikrai nemaciau uz ka butu galima tiek moketi. o su Audriumi buvau susitikusi, bendravom gera valanda, parode daug savo darbu, zaliu ir pakoreguotu kadru. jis daug laiko skiria koregavimui, tai forumieciu skundai del ilgo nuotrauku laukimo gal ir atsirado is dalies ir del to. man asmeniskai jo stilius labai patiko, o svarbiausia kad visose nuotraukose atsispindi jaunuju nuotaika, faktas tas, kad nuotraukos tikrai bus gazios, jei zmones sugebes parodyti visas emocijas, kurios bus ta diena, sugebes isreiksti visus savo jausmus ;-) taigi tikiuosi, jog nenusivilsime! fotografas malonus, paprastas zmogus, su kuriuo lengva bendrauti. fotosesijai nenorime jokiu specialiu dekoraciju, pakaks grazios vasariskos gamtos ir musu abieju laimingu TA diena : wub.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2013 10 22, 13:06)
Gal parasysite, kokiom fotografavimo progoms ir kodel rinktumetes kiekviena is siu fotografu?

cia mano absoliuciai asmenine nuomone, be abejo gali buti gincytina, bet ji mano tokia:

Morozov - menine, siuzetine, vaidybine fotosesija, kai (fotoherojai personazai... mergvakaris, teminis vakarelis) spalvos, energija, nuotaika, vaidyba
Babicius - tvarkingas, iskirtinai taisyklingas ir kokybiskas reportazas, kai minimaliai norisi pozuoti smile.gif
Vaisvilaite - seimynine silta jauki foto istorija, dailus veideliai ir gerai pagaunamas veiksmas
Pocej- vienareiksmiskai love story fotosesijai, del jo subtilaus emocijos israiskos suvokimo, kai nereikia nei spec drabuziu nei grimo, nei sventines atributikos - tik jausmai per detales
Atsakyti
QUOTE(she @ 2013 11 03, 02:33)
Babicius - tvarkingas, iskirtinai taisyklingas ir kokybiskas reportazas, kai

vis kur ne kur smesteli Babiciaus pavarde, tai nusprendziau ir as perzvelgti jo darbus. Pirmas ispudis - patiko. Labai grazios spalvos, puikios reportazines nuotraukos. Bet kai perziurejau min 10 ju fotografuotu vestuviu, nieko daugiau negu puikias reportazines nuotrauks nemaciau...
Man pritruko jaunuju nuotrauku, to vestuvinio jausmo... Tiesiog, sveciai sveciai sveciai, zinoma ir ju reikia, bet sakyciau cia kaip ir jaunuju svente.. Ir dar istrigo, kad kiekvienoj fotosesijoj figuruoja pasisedejimas kavinej smile.gif tai arbatos, tai kavos, tai koka kolos sustoja atsiget... O jei fotosesija Vilniuj, tai pasivaiksciojimas iprastu marsrutu, pasisedejimas kavinej, kelios nuotraukos su praeiviais (nzn kam tokiu nuotrauku reikia, nes tu jas nei desi i seimynine albuma nei ka) ir baigiamasis taskas - kazkoks viesbutis kur spalvotos kedes yra...
Man jie labiau gimines susitikimo fotografai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2013 11 03, 20:32)
vis kur ne kur smesteli Babiciaus pavarde, tai nusprendziau ir as perzvelgti jo darbus.  Pirmas ispudis - patiko. Labai grazios spalvos, puikios reportazines nuotraukos. Bet kai perziurejau min 10 ju fotografuotu vestuviu, nieko daugiau negu puikias reportazines nuotrauks nemaciau...
Man pritruko jaunuju nuotrauku, to vestuvinio jausmo... Tiesiog, sveciai sveciai sveciai, zinoma ir ju reikia, bet sakyciau cia kaip ir jaunuju svente.. Ir dar istrigo, kad kiekvienoj fotosesijoj figuruoja pasisedejimas kavinej  smile.gif tai arbatos, tai kavos, tai koka kolos sustoja atsiget... O jei fotosesija Vilniuj, tai pasivaiksciojimas iprastu marsrutu, pasisedejimas kavinej, kelios nuotraukos su praeiviais (nzn kam tokiu nuotrauku reikia, nes tu jas nei desi i seimynine albuma nei ka) ir baigiamasis taskas - kazkoks viesbutis kur spalvotos kedes yra...
Man jie labiau gimines susitikimo fotografai  4u.gif

Tie visi pasidėdėjimai, kavos, kolos gėrimai yra todėl, kad Babičius VISIŠKAI nesikiša į vestuvių dienos eigą. Jau ką susigalvosi taip ir bus, jis tik fotografuos iš šono. Tai ir yra reportažas, tos dienos veidrodis, užfiksuota fotografo.
Kartais tai yra vienintelė išeitis, nes daugelis jaunųjų nori kažko TOKIO, meninių nuotraukų, vaidybos, ir t.t.t bet ne visi tą moka. Jau geriau kai jaunieji vaikšto, sėdi, geria kavą kur kavinėje ar atlieka kitus natūralius dalykus nei kas lankstosi visaip, nors nieko jims neišeina, susikaustę ir nuotraukos nekokios bus. doh.gif Daug kas sako, kad priklauso nuo fotografo, bet juk fotografas už jaunuosius nesišypsos nuoširdžiai, "neišlauš" tokios ar anokios pozos. Tiesiog nepervertinti reikia savęs. Jei matai, kad neina atsipalaiduoti tai geriau už pasivaikščiojimą/pasisėdėjimą ir nerasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 03 lapkričio 2013 - 23:42
Cia tik mano nuomone smile.gif
ir sakyciau jo paslaugos gan nemazai kainuoja, tai visokie pasiteisinimai cia nelabai tinka. Tad jei perziurejus kruva jo fotografuotu darbu, kyla klausimas "o kodel taip mazai jaunuju nuotrauku?", tai nepabijau sia mintim pasidalinti ir viesai.
Ir kaip bebutu, manau, jiems uzsakymu netruksta.
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2013 11 04, 10:12)
Cia tik mano nuomone  smile.gif
ir sakyciau jo paslaugos gan nemazai kainuoja, tai visokie pasiteisinimai cia nelabai tinka. Tad jei perziurejus kruva jo fotografuotu darbu, kyla klausimas "o kodel taip mazai jaunuju nuotrauku?", tai nepabijau sia mintim pasidalinti ir viesai.
Ir kaip bebutu, manau, jiems uzsakymu netruksta.

Čia jau matyt kaip kam. Kai kurie juk nori tiesiog tos dienos įamžinimo, nenori cirko pvz: - puskite dabar burbulus, bėkite, šokite, jauniki lieskite nuotakos keliaraištį doh.gif doh.gif doh.gif Aš nesuprantu kam tas cirkas, kam elgtis per vestuves taip kaip niekada nesielgi, kam lipti ant arklio jei tu niekada to nedarai. Babičius puikiai gaudo emocijas, man tas labai patinka. Manau jeigu jaunieji bus smagūs, daug šypsosis, juoksis, meiliai glaustysis, tiesiog vyks viskas natūraliai (o ne todėl, kad fotografas liepė) galų gale viskas tas atsispindės nuotraukose.
Atsakyti
QUOTE(gupija2013 @ 2013 11 04, 12:39)
Čia jau matyt kaip kam. Kai kurie juk nori tiesiog tos dienos įamžinimo, nenori cirko pvz: - puskite dabar burbulus, bėkite, šokite, jauniki lieskite nuotakos keliaraištį  doh.gif  doh.gif  doh.gif   Aš nesuprantu kam tas cirkas, kam elgtis per vestuves taip kaip niekada nesielgi, kam lipti ant arklio jei tu niekada to nedarai. Babičius puikiai gaudo emocijas, man tas labai patinka. Manau jeigu jaunieji bus smagūs, daug šypsosis, juoksis, meiliai glaustysis, tiesiog vyks viskas natūraliai (o ne todėl, kad fotografas liepė) galų gale  viskas tas atsispindės nuotraukose.

As nepasisakiau pries ji. As tik pasakiau kodel jis nebuvo mano favoritu sarase ir tiek smile.gif
Ir siaip keista girdet, kad yra tik du fotografivimo stiliai: "gaudymas" ir "cirkas".
Neisivaizduoju koks profesonalus fotografas sustato ir liepia pozuot smile.gif Arba pasako "darykit ka norit". Zinokit, vestuviu diena galvoje chaosas, kaifuoji tuo dziaugsmu ir jokios grazios fotografavimo pozos tau nerupi. Tad as sakyciau, kad didelis privalumas, kai tiesiog nezymiai, nepastebimai, fotografas pasako gal sustojam ten ar ten, ziurekit cia sviesa nerali i r pan.
Tiesiog, man ziurint i jo darytas jaunuju nuotraukas sirdis nevirpa ir nera to wau!. Tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elise: 04 lapkričio 2013 - 13:07
O pastebėjote, kad tik pas Babičių tokios spalvos nuotraukose? Niekas daugiau Lietuvoje taip nepadaro, nors daug kas bando kopijuoti. Tai yra unikalu. Ne veltui jis fotografuoti važinėja iš Lietuvos nes nedaug kas tokias spalvas sugeba išgauti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 04 lapkričio 2013 - 16:52
QUOTE(moony @ 2013 11 04, 16:50)
O pastebėjote, kad tik pas Babičių  tokios spalvos nuotraukose? Niekas daugiau Lietuvoje taip nepadaro, nors daug kas bando kopijuoti. Tai yra unikalu.  Ne veltui jis fotografuoti važinėja iš Lietuvos nes  nedaug kas tokias spalvas sugeba išgauti. smile.gif

Ne, nepastebėjom jokio unikalumo spalvose. Spalvos kaip spalvos, natūralios.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2013 11 04, 17:50)
O pastebėjote, kad tik pas Babičių  tokios spalvos nuotraukose? Niekas daugiau Lietuvoje taip nepadaro, nors daug kas bando kopijuoti. Tai yra unikalu.  Ne veltui jis fotografuoti važinėja iš Lietuvos nes  nedaug kas tokias spalvas sugeba išgauti. smile.gif

Minejau, kad spalvos tikrai grazios. Bet nepasakyciau, kad tik
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 11 04, 18:55)
Ne, nepastebėjom jokio unikalumo spalvose. Spalvos kaip spalvos, natūralios.

Parodykite kitą tokį fotografą su tokiomis spalvomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 04 lapkričio 2013 - 20:57