Gal galite kas pasakyti, kokiumi stiliumi fotografuoja fotoperlas arba fotopastele? Labai grazu pastelines spalvos, akcentu fotografavimas
QUOTE(spaicyy @ 2013 09 25, 11:21)
Gal galite kas pasakyti, kokiumi stiliumi fotografuoja fotoperlas arba fotopastele? Labai grazu pastelines spalvos, akcentu fotografavimas
mus fotografavo Fotoperlas. nuotraukos sviesiu tonu, bet ne tokios sviesios kaip Fotopasteles. Galiu trumpam imesti kelias musu vestuviu foto:
QUOTE(Esha @ 2013 09 25, 14:13)
Fotoperla as zinau neblogai, esu susidurusi. Tikrai Tadas puikus fotografas, o pastele turi panasu stiliu, del ko as ir renkuosi tarp siu dvieju, nes kazko panasaus ir nerandu
QUOTE(spaicyy @ 2013 09 25, 15:18)
Fotoperla as zinau neblogai, esu susidurusi. Tikrai Tadas puikus fotografas, o pastele turi panasu stiliu, del ko as ir renkuosi tarp siu dvieju, nes kazko panasaus ir nerandu
saules pieva, sp photography dar panasu stiliu turi
dar man patinka Laima, is laimafoto.lt, bet jos stilius siek tiek kitoks, negu jusu norimas
Jei reikės, galiu per až rekomenduoti nemažai fotografų šiauliečių.
Jei norim paviršutiniško užfiksavimo, tai tikrai yra iš ko rinktis tame fotoklube. Gilesnį matymą, pajautimą turi tik keli.
o koks yra dabar realus ir normalus pavadinkime nuotrauku apdirbimo ir sutuoktiniams grazinimo terminas.?
2-3men sakyciau normalus laiko terminas
QUOTE(trauktine @ 2013 09 26, 22:01)
o koks yra dabar realus ir normalus pavadinkime nuotrauku apdirbimo ir sutuoktiniams grazinimo terminas.?
normalus yra apie 2-3 menesiai. siaip musu su fotografu sutartyje buvo dvi SAVAITES, bet vistiek gavom tik po 1 menesio, nes kazkaip viskas uzsitese