Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(mmkafe @ 2013 09 17, 14:43)
Jo, šitas geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet šiaip aš skaičiavau darant serijas. Šiaip pastebėjimas - kuo geresnis fotografas, tuo mažiau kadrų jis daro. Todėl tavo pasakyme nemažai tiesos yra.

Kokios serijos, koks gerumas ax.gif Žinau ne vieną profą, kuris net ne dvigubai, o keturgubai parsineša ir laiko tai norma.
Aišku, jei viskas paremta - stovėk taip, pykšt, gerai, nes neužsimerkę, tada taip. Bet jei yra reportažas ir jei paprastame, atrodytų, stovėjime ieškoma geriausios įmanomos emocijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 17 rugsėjo 2013 - 18:16
Vat susitikau su mėlynais tigrais, tai likau labai patenkinta. Jau užsisakiau pas juos. Sutapo viskas ir supratimas apie nuotraukas ir požiūris. Peržiūrėjau dvi vestuves, tai nuotraukos tiesiog idealios. O žinant kokia aš priekabi ir man sunku įtikti tai gavosi visai neblogas variantas smile.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas turi atsiliepimu apie FotoPlunksna???
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 09 17, 23:33)
Labukas, gal kas turi atsiliepimu apie FotoPlunksna???

perziurejau kai kuriuos ju darbus, tai tikrai yra sirdi virpinanciu akimirku. As gal tik del nuotrauku atspalvio abejociau.. Na, bet cia ju toks stilius ir kaip suprantu daugumai dabar tas labai patinka.
Suzavejo, kad nuotraukose ispildytos idomiausios idejos!
O visa kita priklauso tik nuo jusu. As remiausi ideja, jei fotografu nuotraukose pozotoju vietoje noreciau buti as, tai reiskias, tuos fotografus traukiam i sarasiuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pas ka nors buvo aurastudio.lt fotografe?
kaip rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(spindinti027 @ 2013 09 18, 21:43)
Sveikos, gal pas ka nors buvo aurastudio.lt fotografe?
kaip rezultatai?

Aurastudio filmavo musu vestuves, drasiai galiu rekomenduoti, man patiko, darbstus, atsakingi, profesionalus 4u.gif
Atsakyti
Na va... atšokau ir aš savo vestuves. Rašau, nes noriu parekomenduoti savo vestuvių fotografus, kas nori reportažo, nesupozuotų iki begalybės nusaldintų foto, matyti nuotraukose tą dieną tokią nuostabią kokia ji ir buvo : Facebooke "Pasaulis pagal mus".
P.S. mano vestuvės buvo Klaipėdoje, tad tikrai ieškant fotografų, miestas neturi būt rodiklis ir ne pas visų tą kaina stipriai kyla, vien dėl to, kad į kitą miestą važiuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurychka @ 2013 09 19, 18:52)
mano vestuvės buvo Klaipėdoje, tad tikrai ieškant fotografų, miestas neturi būt rodiklis ir ne pas visų tą kaina stipriai kyla, vien dėl to, kad į kitą miestą važiuoja smile.gif

Pritariu, kad nebūtinai reikia ieškoti fotografo kuris gyvena ir dirba jūsų mieste, svarbiausias kriterijus, kad fotografas tikrai atitiktų jūsų keliamus reikalavimus.
Mes, po ilgų ieškojimų, pasirašėm vestuvių fotografavimo sutartį su, mūsų nuomone, tikrai profesionaliu fotografu www.facebook.com/vestuviu.fotografas.Vaidas.Garla . Kadangi mūsų vestuvės vyks ne Vilniuje o Kaune tai mums papildomai reikės mokėti tik 100 lt. už kurą thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas labiausiai patinka fotopastele, gal zinote, kiek jie ima uz papildoma valanda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajatara @ 2013 09 15, 18:31)
Juokaujate, Asta.gru? biggrin.gif Už tokią sumą žymiai geriau galima gauti. Ką šioji fotografė sugeba, tai neverta tos sumos. Tokios nuotraukos būtų paklausios buvusios prieš nežinia kiek metų.

Jei jums nepatinka Laura Grice Foto, tai nereiskia, kad kitiems nepatinka. Ir drauge pas ja buvo pajury, liko labai patenkinta.
Atsakyti
gal yra kas bande zzfoto.lt paslaugas? 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai labai patiko ši fotografė Bendoraitienė
Atsakyti